Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τσα!να μαι κι εγω!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!

Evri και γιωτα να σας ζησουν τα κοριτσια σας!!!!!καλοτυχες και παντα ευτυχισμενες!!!!

Νομιζω οτι το βουβαλακι μου εχει τα πρωτεια ως τωρα σε βαρος ε?:D

Αφου μπηκαμε χθες για τις σχετικες προετοιμασιες ξεκινησαμε

Χειρουργειο στις 12 και 12: 20 βγηκε το Σοφακι δεν ηταν οτι

Καλυτερο η ωρα στο χειρουργειο η αναισθησιολογος ομως πολυ καλη

Ζαλιστηκα λιγο αλλα μου δωσε κατι και ημουν καλα.

Με εξεπληξε παρα πολυ οτι ηδη απο την ανανηψη ενιωθα ποδια και

Εφυγε και ο τρεμουλο. Εχω σηκωθει απο χθες και περπαταω μονο

Για καποιο λογο μου κανε ¨καψονι ¨ ο γιατρος και πρωτο εβαλα

Μπουκια στο στομα σημερα το μεσημερι ;) και ειμαι αυπνη!

Εχω βγαλει ηδη ολα τα σωληνακια!

Η μπουμπου τρωει τον αγλεουρα.......

Βιβη και χριστιανα ειδα σας στεναχωρησαν οι γιατροι πολυ

Βλακεια να συμβαινει αυτο τελευταια στγμη κ να μην ξερεις τι

Να κανεις ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σας

Συζητηση και ξανα συζητηση!

Καλα τον τοκετο της γιωτας τον ζηλεψανε κ οι πετρες!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Να σας ζήσουν τα μωρακια!!!!

Καλα ότι είμαστε το καφέ των ανατροπών δεν το συζητω:D

Ξανθή αξια!!!!!!!

Εγω ξέστρωσα εχθές και μάζεψε τα χειμωνιάτικα του μικρου,μόνο την κουβέρτα του πρέπει να πλύνω... Σημερα έκανα και μπαλκόνια που ηταν μέσα στην λάσπη...

Τώρα έχω κάτι πονακια προφανώς λόγο κούρασης...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κούκλες όμορφες σας γράφω απ' το σπίτι!

Maρία να σου ζήσει!

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, μόλις πριν 2 ώρες γυρίσαμε και ήδη η κατάσταση είναι μπάχαλο.

Το μωρό ταϊστηκε στις 1 στο μαιευτήριο και ήταν να ξαναφάει στις 4-4,30 στο σπίτι. Το ξεκίνησα όλο λάθος, επιχειρώντας να αλλάξω στο διπλό κρεβάτι, με σκοπό να καθαρίσω με βρεγμένο μπαμπάκι και να πλύνω στο επόμενο άλλαγμα. Τραγικό λάθος. Αφενός το μπαμπάκι κόλλησε παντού, αφετέρου το μωρό ήδη πείναγε πάρα πολύ και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά. Κατούρησε και παντού κλπ. κλπ.

Αλλάζουμε πάνα κι οι δυο μαζί με τον άντρα μου (λάθος) μες στον πανικό. Ντύνω όπως όπως και αρχίζω τάισμα φυσικά με άλλο γάλα και άλλο μπιμπερό απ' του μαιευτηρίου (όπου έτρωγε καλά και αρκετά). Αποτέλεσμα κι εδώ όλα στραβά. Το γάλα που έχω πάρει δείχνει ελαφρύ συγκριτικά με το προηγούμενο, τα δε μπιμπερό με θηλές Nuk τα πήρε στραβά, δεν έφαγε καλά, αισθάνομαι ότι δεν χόρτασε και κοιμηθηκε όπως όπως με τον άντρα μου δίπλα στο πορτ μπεμπέ (ο οποίος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου).

Νομίζω πρέπει να ξαναταϊσω το πολύ μέχρι τις 6-6,30.

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι Σαββατιάτικα τι θα κάνω αν δεν χορτάσει πάλι. Πρέπει να ψάξω να βρω φαρμακείο με το γάλα του Μητέρα? Τι στο καλό να κάνω? :(

Τσα!να μαι κι εγω!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!

Evri και γιωτα να σας ζησουν τα κοριτσια σας!!!!!καλοτυχες και παντα ευτυχισμενες!!!!

Νομιζω οτι το βουβαλακι μου εχει τα πρωτεια ως τωρα σε βαρος ε?:D

Αφου μπηκαμε χθες για τις σχετικες προετοιμασιες ξεκινησαμε

Χειρουργειο στις 12 και 12: 20 βγηκε το Σοφακι δεν ηταν οτι

Καλυτερο η ωρα στο χειρουργειο η αναισθησιολογος ομως πολυ καλη

Ζαλιστηκα λιγο αλλα μου δωσε κατι και ημουν καλα.

Με εξεπληξε παρα πολυ οτι ηδη απο την ανανηψη ενιωθα ποδια και

Εφυγε και ο τρεμουλο. Εχω σηκωθει απο χθες και περπαταω μονο

Για καποιο λογο μου κανε ¨καψονι ¨ ο γιατρος και πρωτο εβαλα

Μπουκια στο στομα σημερα το μεσημερι ;) και ειμαι αυπνη!

Εχω βγαλει ηδη ολα τα σωληνακια!

Η μπουμπου τρωει τον αγλεουρα.......

Βιβη και χριστιανα ειδα σας στεναχωρησαν οι γιατροι πολυ

Βλακεια να συμβαινει αυτο τελευταια στγμη κ να μην ξερεις τι

Να κανεις ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σας

Συζητηση και ξανα συζητηση!

Καλα τον τοκετο της γιωτας τον ζηλεψανε κ οι πετρες!!!!!!

Να σας ζησει Μαράκι. Τις θερμότερες ευχές μου για καλό σαραντισμο. Με το καλό να πάτε σπίτι σας να ενωθείτε η οικογένεια. Τα μωρά σου τα αλλά τι λένε?

Τι βίωσες στο χειρουργείο και λες οτι δεν ηταν και οτι καλύτερο? Πες να είμαστε προετοιμασμένες οι της καισαρικής.

Καλά για φαγητό κι εμένα μου είπε την επόμενη η μέχρι να έχω αέρια αλλιως θα πεθάνω στον πόνο εντερικά.

0SB8p3.png

Κούκλες όμορφες σας γράφω απ' το σπίτι!

Maρία να σου ζήσει!

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, μόλις πριν 2 ώρες γυρίσαμε και ήδη η κατάσταση είναι μπάχαλο.

Το μωρό ταϊστηκε στις 1 στο μαιευτήριο και ήταν να ξαναφάει στις 4-4,30 στο σπίτι. Το ξεκίνησα όλο λάθος, επιχειρώντας να αλλάξω στο διπλό κρεβάτι, με σκοπό να καθαρίσω με βρεγμένο μπαμπάκι και να πλύνω στο επόμενο άλλαγμα. Τραγικό λάθος. Αφενός το μπαμπάκι κόλλησε παντού, αφετέρου το μωρό ήδη πείναγε πάρα πολύ και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά. Κατούρησε και παντού κλπ. κλπ.

Αλλάζουμε πάνα κι οι δυο μαζί με τον άντρα μου (λάθος) μες στον πανικό. Ντύνω όπως όπως και αρχίζω τάισμα φυσικά με άλλο γάλα και άλλο μπιμπερό απ' του μαιευτηρίου (όπου έτρωγε καλά και αρκετά). Αποτέλεσμα κι εδώ όλα στραβά. Το γάλα που έχω πάρει δείχνει ελαφρύ συγκριτικά με το προηγούμενο, τα δε μπιμπερό με θηλές Nuk τα πήρε στραβά, δεν έφαγε καλά, αισθάνομαι ότι δεν χόρτασε και κοιμηθηκε όπως όπως με τον άντρα μου δίπλα στο πορτ μπεμπέ (ο οποίος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου).

Νομίζω πρέπει να ξαναταϊσω το πολύ μέχρι τις 6-6,30.

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι Σαββατιάτικα τι θα κάνω αν δεν χορτάσει πάλι. Πρέπει να ψάξω να βρω φαρμακείο με το γάλα του Μητέρα? Τι στο καλό να κάνω? :(

Άντε sky μου καλη αρχή. Μην το παίρνεις στραβά, θα μάθετε ο ένας τον άλλον. Για το γάλα πιστεύω (έχοντας την εμπειρία απο τις δίδυμες ανηψιες μου) θα το συνηθησει. Δεν έχει και κριτήρια πολλά γεύσης επομένως μια δυο φορες θα το πάρει. Αλλιώς, εφημερευοντα υπαρχουν, θα βρεις την λύση, απλα πιστεύω αν επιμεινεις θα το δεχτεί.

Edit. Πως είναι η ανάρρωσή σου?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

sky μου ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!οι πρώτες μέρες είναι αγχωτικές με το μωρό

αλλά όχι δύσκολες!!η μαία μου εμένα μου είχε πει να μην αλλάξω

γάλα ότι έπινε στο μαιευτήριο..γιατί του δωσα κι για μια μέρα στο σπίτι!

τώρα για το μπιμπερό θα λέγα μην αγχώνεσαι γιατί πρέπει να μάθει

τα μπιμπερό που του πήρες..θα δείς στην πορεία μην κρίνεις από το 1ο

τάισμα..αν δεν ξυπνήσει στο 2ωρο άστον..κι ξύπνα τον στο 3ωρο σίγουρα

γιατί είναι κι μικρούλης!

κι συμβουλή..όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει...;)

κάνε εσύ την αρχή να είσαι άνετη με το πως να τον αλλάζεις κλπ κι μετά

ο μπαμπάς!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

sky μην αγχωνεσαι!

θα την βρειτε την σειρα σας!

λεω εγω τωρα που πριν απο λιγο ειλικρινα ημουν ετοιμη να το παρατησω και να φυγω..μαλλον θα αρχισουμε να μιλαμε στα τηλεφωνα για ψυχοθεραπειες...

μηπως το βαμαβακι δεν ηταν αρκετα βρεγμενο?γιατι σου κολλησε?

για κακα ή για τσισα βασικα πηγες να τον καθαρισεις?

για κακα ποτε δεν το δοκιμασα η αληθεια ειναι!

(παλι κλαιει...καναμε δυο ωρες να φαμε με το sns...εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με το ποτε πρεπει να ξαναφαει και περιμενουμε και κοσμο να την δει...φοβερο?:evil:)

aCtzp3.png

..μαλλον θα αρχισουμε να μιλαμε στα τηλεφωνα για ψυχοθεραπειες...

:D :D :D

[βασικά έχω πεθάνει στο κλάμα αλλά αυτό ήταν πετυχημένο!]

Πήγα και πήρα το απαισιότατο γάλα του μαιευτηρίου και ένα καινούργιο μπιμπερό για έκτακτη αναγκη, θα ενημερώσω εκτενώς για τις μαζεμένες βλακείες μου αφού αφού ταϊσω.

Να σας ζησει Μαράκι. Τις θερμότερες ευχές μου για καλό σαραντισμο. Με το καλό να πάτε σπίτι σας να ενωθείτε η οικογένεια. Τα μωρά σου τα αλλά τι λένε?

Τι βίωσες στο χειρουργείο και λες οτι δεν ηταν και οτι καλύτερο? Πες να είμαστε προετοιμασμένες οι της καισαρικής.

Καλά για φαγητό κι εμένα μου είπε την επόμενη η μέχρι να έχω αέρια αλλιως θα πεθάνω στον πόνο εντερικά.

Σευχαριστω πολυ!εννοω αυτο της επισκληρηδιου δεν

Μπορω να το περιεαψω αλλα ειναι καπως δυσαρεστη κατασταση

Και δεν νιωθεις τιποτα απο μεση και κατω τιποτα ομως

Και ειναι λιγο αγχωτικο αυτο.....

Πήγα και πήρα το απαισιότατο γάλα του μαιευτηρίου και ένα καινούργιο μπιμπερό για έκτακτη αναγκη, θα ενημερώσω εκτενώς για τις μαζεμένες βλακείες μου αφού αφού ταϊσω.

Βρε σκαι μου γιατι σκας?μην αγχωνεσαι γιατι

Το μωρο το καταλαβαινει και αγχωνεται κι αυτο!

Αμα δεν πιανει αμεσως το μπιμπερο μπορει να ειναι

Απλως εκνευρισμενο οχι οτι δεν θελει το

Μπιμπερο η το γαλα στην αρχη ειναι κι αυτα

Αναστατωμενα....υπομονη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κορτσια μου χαλασε το πληκτολογιο και γραφω

με το οθονης και δυσκολευομαι παρα πολυ.

μαρακι ευακι και γιωτακι να σας ζησουνε

τα μωρακια σας.γερα να ειναι και καλη αναρρωση σε εσας.

εχω προβλημα με το μωρο.ειναι ανησυχητικα υποτονικη

δεν αντιδραει και δεν κλαιει.τρωει κοιμησμενη

γιατι της δινω εγω με το ζορι αλλιως δεν ζηταει(κλαιει)

για να φαει.κατι εχει το μωρο μου

και φοβαμαι να την δει γιατρος γιατι δεν μπορω

να το αντιμετωπισω.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

να το αντιμετωπισω.

Βρε κορίτσι μου μην πελαγώνεις και πάρε τηλέφωνο τον/την παιδίατρο. Μπορεί να είναι το πιο απλό ή το πιο ανησυχητικό. Όταν πας να την ταίσεις κλαίει; Θηλάζεις; Πόσο έχει φάει σήμερα; Από κακάκια και πιπί πως πάει; Το χρώμα της πώς είναι; Θερμοκρασία;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλό σαραντισμό και καλή προσαρμογή με το μωράκι σου. Μα γιατί προμηθεύτηκες γάλα πριν γεννήσεις; Και εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα θηλάσω αλλά γάλα δεν αγοράζω ακόμα. Θα δω τι θα γίνει στην κλινική και βλέπουμε. Μα και ΣΚ να είναι ένα φαρμακείο θα βρω.....:tongue::tongue::tongue::tongue: Μην αγχώνεσαι. Θέλετε τους χρόνους σας. Εσύ πώς είσαι; Πονάς;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κορτσια μου χαλασε το πληκτολογιο και γραφω

με το οθονης και δυσκολευομαι παρα πολυ.

μαρακι ευακι και γιωτακι να σας ζησουνε

τα μωρακια σας.γερα να ειναι και καλη αναρρωση σε εσας.

να το αντιμετωπισω.

κοιμαται πολυ ωρα?

αν την αλλαξεις,της πλυνεις προσωπακι την γδυσεις?:confused:

παλι δεν ξυπναει?

aCtzp3.png

Διάβασα τώρα λίγο πίσω, Μαρία, Γιώτα, Evri να σας ζήσουν!

μηπως το βαμαβακι δεν ηταν αρκετα βρεγμενο?γιατι σου κολλησε?

για κακα ή για τσισα βασικα πηγες να τον καθαρισεις?

Ήταν! Για κακά πήγα να τον καθαρίσω, έτσι για μια φορά μέχρι να προσαρμοστούμε, δεν θα το έκανα σύστημα, αλλά είχαν βάλει τόση κρέμα στο μαιευτήριο που κόλλησε το σύμπαν! Μετά άρχισε να κατουράει παντού, χέσε μέσα που λένε!:rolleyes:

Μπράβο κοριτσάκι μου για το θηλασμό! Με την επιμονή σου τα έχεις καταφέρει!

xanp μιλαμε η σκαι θα νιωσει υπερηφανη για την αντικαταστατρια!!

Καλά, φυσάει η Ξανθή, είναι γεννημένη οργανώτρια! :D

Υ.Γ. Ξανθή: πανυπεράξια, που θα'λεγε κι η Σκάι!!!!

Έεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Αμα δεν πιανει αμεσως το μπιμπερο μπορει να ειναι

Απλως εκνευρισμενο οχι οτι δεν θελει το

Μπιμπερο η το γαλα στην αρχη ειναι κι αυτα

Αναστατωμενα....υπομονη!

Άσε Μαρία, δικό μου το λάθος... είμαι ατσούμπαλη και τον άγχωσα κι αυτόν. Και μιλάμε για ΤΟ καλόβολο μωρό, πρώτη φορά άκουσα το κλάμα του (και αισθάνθηκα απαίσια που το έκανα έτσι :( ). Μόνο χαδιάρης είναι, όλα τα συγχωρεί, και τον άτσαλο τρόπο που το πιάνω και όλα, αρκεί να μην του μεταδίδω άγχος και να μην κινούμαι αγχωμένα. Αν τον πιάσεις με χαδάκια και γλυκόλογα, η μόνη του γκρινίτσα είναι κάτι κοφτοί αναστεναγμοί όλο παράπονο.. τρέλλα είναι!

να το αντιμετωπισω.

Βρε μπουμπού ούτε κι εμένα ξυπνάει για να φάει, όσο τον αφήνω κοιμάται... Να το δει γιατρός οπωσδήποτε γιατί μπορεί να είναι απλά μια μικρή λεπτομέρεια που να κάνει τη διαφορά, κι εσύ να στενοχωριέσαι τζάμπα και βερεσέ, κρίμα είναι... :(

Καλό σαραντισμό και καλή προσαρμογή με το μωράκι σου. Μα γιατί προμηθεύτηκες γάλα πριν γεννήσεις; Και εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα θηλάσω αλλά γάλα δεν αγοράζω ακόμα. Θα δω τι θα γίνει στην κλινική και βλέπουμε. Μα και ΣΚ να είναι ένα φαρμακείο θα βρω.....:tongue::tongue::tongue::tongue: Μην αγχώνεσαι. Θέλετε τους χρόνους σας. Εσύ πώς είσαι; Πονάς;

Ευχαριστώ!

Είδες βλακεία που έκανα?

Τέλος πάντων, το αγόρασα γιατί μου άρεσε που ήταν βιολογικό, αλλά είναι λεπτόρρευστο σαν μητρικό και τον ξένισε μετά του μαιευτηρίου (που είναι frisolac και δεν μ' αρέσει καθόλου, τελικά πήγα και το πήρα :( )

Ξανατάϊσα στο 2ωρο, έφαγε ακόμα 10-15 ml και ξανακοιμήθηκε (ενώ στο μαιευτήριο χτύπαγε 50άρια και 60ρια ml, τι να πω...). Τώρα κατά τις 10 θα τον ξυπνήσω πριν πεινάσει πολύ, για να κάνουμε κι ένα σωστό πλυσιματάκι και να ντυθούμε με ησυχία και να φάμε πριν εκνευριστούμε πολύ.

Δεν πονάω εκτός όταν παίρνω το methergin για να συσπάται η μήτρα (επειδή δεν θηλάζω).

Πάω ν' αποστειρώσω και να φτιάξω άλλα γάλατα. Θα είμαι online όμως!

Σίγουρα έχω ξεχάσει να σχολιάσω πολλά νέα σας, αλλά σιγά-σιγά τώρα.

Υ.Γ. έχω 2-3 πληντύρια ρε κορίτσια, πότε μαζεύτηκαν τόσα πολλά? Από αύριο θ' αρχίσω να πλένω, δεν μπορώ ν' αγχώνομαι και γι' αυτό...

Τι στο καλό να κάνω? :(

Sky, καλώς γυρίσατε και καλό σαραντισμό.

Μπορώ να δώσω μία τελείως πρακτική συμβουλή, σαν πρωτάρα που αντιμετώπισα σχεδόν ολα όσα έγραψες?

Δεν είναι ανάγκη από την πρώτη μέρα που είμαστε μαμάδες να τα κάνουμε όλα "σωστά", και εξηγώ αμέσως πρακτικά τι εννοώ: δώσ' του το γάλα του μαιευτηρίου, δώσ' του άλλο μπιμπερό από αυτό που υπολόγιζες, χρησιμποίησε μωρομάντηλα αντί για σκέτο νεράκι, κάνε λίιιγο πιο εύκολες τις πρώτες μέρες σου και μετά κάνεις τα υγιεινά σου.

Μην στενοχωριέσαι για το γάλα που πήρες, του μαιευτηρίου. Εδώ εγώ που είχα σκοπό να θηλάσω έδινα ξένο γάλα για σχεδόν μια βδομάδα, τι να κάνουμε?Δεν προλαβαίνουν να πάθουν τίποτα σε τόσο λίγες μέρες, ενώ εμείς προλαβαίνουμε να φουντάρουμε από πουθενά:tongue:, γι' αυτό διευκόλυνε λίγο τον εαυτό σου σε πρώτη φάση και βλέπεις μετά τι κάνεις. Επίσης, προσπάθησε να αναισθητοποιηθείς λιγάκι με το κλάμα, γιατί δυστυχώς κλαίνε πολύ και σπαρακτικά τα άτιμα, χωρίς σοβαρό λόγο! Εμείς ακόμα όταν αλλάζουμε πάνα γίνεται της που....!Αλήθεια, δεν υπερβάλλω για να σε παρηγορήσω.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(παλι κλαιει...καναμε δυο ωρες να φαμε με το sns...εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με το ποτε πρεπει να ξαναφαει και περιμενουμε και κοσμο να την δει...φοβερο?:evil:)

Για το κλάμα, καλή υπομονή (τα λέω για να τ'ακούσω)

εννοω αυτο της επισκληρηδιου δεν

Μπορω να το περιεαψω αλλα ειναι καπως δυσαρεστη κατασταση

Και δεν νιωθεις τιποτα απο μεση και κατω τιποτα ομως

Και ειναι λιγο αγχωτικο αυτο.....

Μαρία, τέλος καλό όλα καλά.

Να σου πω, θα 'ρθω να τη βαφτίσω την κόρη σου, μου φαίνεται! Εκτός του ότι θα έχουμε το ίδιο όνομα, γεννηθήκαμε ίδια κιλά και....ίδια ώρα 12.20 το μεσημέρι κι εγώ!!

Και πάλι να σου ζήσε ο κορίτσαρος:P

εχω προβλημα με το μωρο.ειναι ανησυχητικα υποτονικη δεν αντιδραει και δεν κλαιει.τρωει κοιμησμενη

να το αντιμετωπισω.

Έλα, αυτό το τελευταίο που γράφεις είναι μόνο από τον πανικό σου. Πάρε τον παιδίατρο, μόνο καλύτερα θα νιώσεις.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...