Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερααααα!!

Γιωτακι, Μαρακι, Ευακι, Σκαι, να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!! Να ναι παντα γερα και καλοτυχα στην ζωουλα τους και να τα καμαρωσετε οπως επιθειτε!!!

Ενα ειδικο μπραβο ατο Γιωτακι που το παλεψε τοσο πολυ κ τα καταφερε!!

Ναντια μου ολα καλα θα πανε με το θηλασμο γιατι κυριως το θες εσυ πολυ... Οσο το παλευετε , κ αρχιζουν αποτελεσματα... τοσο καλυτερα κ πιο ευκολα θα ειναι στην πορεια!!! Προσφορα κ ζητηση δε λενε?!?!!!

Βιβιανακι , αχ ποσο χαλια πρεπρι να ναι να το βλεπεις να βασανιζεται,ε?? Το καημενακι... Περαστικα σας κ γρηγορα!!!!!!!

Εμεις τρωμε τωρα... Αυτο το βραδινο ξυπνημα δεν μπορω να το συνηθισω με τπτ... κλεινουν τα ματια μου:(

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mummytobe,

πολύ χαίρομαι που τα καταφέρνεις και πολύ χαίρομαι που ζήτησες και βοήθεια (καρδούλες-καρδούλες-καρδούλες)

Μπορώ να παραγγείλω έναν τοκετό σαν της Γιώτας, περικαλώ;;; '

Εχουν καιρό ως τον Νοέμβρη να μου τον ετοιμάσουν!

(πολύ μου αρέσει που σας παρακολουθώ. Μ' έναν πόνο κι οι επόμενες!)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Να μας ζήσει το δεύτερο baby-boom!

Γιώτα, βάλε κανα "ματάκι" πάνω σου! Ταλαιπωρήθηκες με την εκυμοσύνη αλλά σε αντάμειψε ο τοκετός! Πάντα καλά να είστε:D!

Εύη, αυτά τα φλου μηνύματα είναι πιο τρομακτικά από το να πεις τι συνέβη! Εντάξει, εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλα και οι επίτοκές μας, θα φαντάζονται τα τέρατα! Να σας ζήσει και να'ναι αυτή η τελευταία ταλαιπωρία σας!

Pele, ποιο βραδινό ξύπνημα? 8.15 λέει το μήνυμά σου!Rise and shine!

Πόσα ξυπνήματα έχετε μέσα στη νύχτα? Πόση ώρα τη θηλάζεις? Αν σου κοιμηθεί την αφήνεις ή την ξυπνάς?

Άνοιγε τηλεόραση, αν έχεις μέσα στο υπνοδωμάτιο, εγώ έτσι κάνω γιατί κι εμένα κλείνουν τα μάτια μου και φοβάμαι ότι θα μου πέσει κάτω!

Κάνεις κανένα από τα βραδινα ταΐσματα στην ξαπλωτή στάση?

Βολεύει πολύ και μπορείς να κλείσεις και τα μάτια σου για λίγο.

Δεν θυμάμαι, εσάς σας είδε παιδίατρος? Πότε θα σας ξαναδεί?

(τώρα που σε βρήκα σε περίλαβα στις ερωτήσεις!)

Κουράγιο και πολλά φιλάκια

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χριστιάνα, βέβαια είμαι άσχετη με το όλο θέμα, αλλα έχω μια απορία. Γτ το να δει πως είσαι από κάτω ακυρώνει το ότι μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά? Ή κάτι δε καταλαβα καλά?

Δεν θελει να με εξετασει απλα..Θελει να μου κανει λεει αποκολληση μεμβρανων..:rolleyes:

Θα τολμήσω να πω καλύτερα. Φοβήθηκα πάρα πολύ........ και ακόμα φοβάμαι δηλαδή.......:(:(:(:(. Το θέμα είναι ότι στην Κέρκυρα δεν υπάρχει μονάδα νεογνών και αν.... κούφια η ώρα..... κάποιο μωράκι γεννηθεί πρόωρο ή με πρόβλημα, τρέχουν σε Γιάννενα ή Αθήνα. Δεν είναι ένα απλό ''θα μπει ή δεν θα μπει θερμοικοιτίδα'' είναι Γολγοθάς.

Μακαρι να πανε ολα καλα λοιπον..βοηθεια εχεις στο σπιτι?για να ξεκουραζεσαι κ εσυ οσο γινεται παραπανω!

μήνυμα από Έβρι

"δεκα παρά τέταρτο το βράδυ γέννησα. 3200, 52 εκατοστά και πολύ κατάμαυρο μαλλί. πολύ δύσκολος τοκετός..αναλυτικά όταν έχουν γεννήσει όλες. τώρα είμαι καλά."

ΕΥΗ μου!!!!!!!!!!!!!!Να σου ζησει κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!:P:p Μονο χαμογελα απο εδω και περα!!! Μπες να μας γραψεις ομως!!! Καλυτερα να ξερουμε και τα δυσκολα...

Διαφημίσεις

Ακομα εχω πονους περιοδου εγω... τι σπαστικο, δεν αντεχω να ποναω αλλο..

εχω κ πολλα υγρα..

ευτυχως ο αντρας μου εφυγε με την μικρη [ αφου μου σπασαν τα νευρα]..

εχω λιγες δουλιτσες να κανω, αλλα δεν θα ζοριστω πολυ. οτι μπορω απο εδω κ περα..:rolleyes:

καλημερα!.,:D:D

ευχαριστω για την ενθαρρυνση!

ευχομαι να σας βγαλω ασπροπροσωπες!

evri να σου ζησει το μωρακι σου!

να εισαι γερη και εσυ και ο αντρας σου να το καμαρωνετε!

δυσκολος τοκετος και εσυ?

καλη αναρρωση σου ευχομαι και καλη ξεκουραση..!

Χριστιανα χαλαρα οι δουλιτσες...μην πολυ ζοριζεσαι!εισαι καπως καλυτερα σημερα η ακομα μεσα στο αγχος?

ioazon καλη συνεχεια να εχεις στην εγκυμοσυνη σου!

απολαυσε το!

aCtzp3.png

ευάκι να σου ζήσει κορίτσι μου!γερή κι τυχερή η μαυρομαλλούσα!:tongue:

πενούλα άσε πολύ στεναχωριέμαι με τον καημένο..χτες ήταν καλύτερα

ευτυχώς!!

εγώ το βράδυ μόνο ξαπλωμένη τον θηλάζω πια γιατί κι βολεύει κι δε

φοβάμαι μην μου πέσει..πολλές φορές κιόλας μας παίρνει ο ύπνος μαζί

κι ξυπνάω κι τον βάζω στο λίκνο!αλλά τα 4ωρα πια ούτε για πλάκα!

3ωρα κι τυχερή είμαι!ευτυχώς κοιμάται εύκολα τουλάχιστον κι χωρίς

κούνημα!:D αλλά λίγη αγκαλίτσα τη θέλουμε!:rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Καλύτερα είμαι σήμερα αλλά το άγχος -άγχος...... ουφ. Άντε να περάσει ο καιρός, να μπω στο μήνα μου, μήπως και ηρεμήσω λίγο...... κάποια στιγμή πρέπει να φτιάξω και εγώ τη βαλίτσα....:confused::confused::confused::confused: Για πείτε λίγο.... γιατί εγώ τα έχω ξεχάσει πια..... τι πήρατε μαζί σας για εσάς;

Χριστιάνα μην πολύ κουράζεσαι και εσύ. Χαλάρωσε λίγο γιατί όσο περισσότερο μένουν τα μωράκια στην κοιλίτσα τόσο καλύτερο είναι. Πόσα κιλά στον έβγαλε τον μπέμπη στον τελευταίο υπέρηχο; Εμένα περίπου 2 κιλά..... συγκεκριμένα 1975 έγραφε ο υπέρηχος.

Evri να σου ζήσει η πριγκίπισσα! Να είναι γερή και τυχερή! Από ότι κατάλαβα ταλαιπωρήθηκες και εσύ αλλά πάει τέλειωσε τώρα. Έχεις την μπέμπα αγκαλιά. :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Pele, ποιο βραδινό ξύπνημα? 8.15 λέει το μήνυμά σου!Rise and shine!

Πόσα ξυπνήματα έχετε μέσα στη νύχτα? Πόση ώρα τη θηλάζεις? Αν σου κοιμηθεί την αφήνεις ή την ξυπνάς?

Άνοιγε τηλεόραση, αν έχεις μέσα στο υπνοδωμάτιο, εγώ έτσι κάνω γιατί κι εμένα κλείνουν τα μάτια μου και φοβάμαι ότι θα μου πέσει κάτω!

Κάνεις κανένα από τα βραδινα ταΐσματα στην ξαπλωτή στάση?

Βολεύει πολύ και μπορείς να κλείσεις και τα μάτια σου για λίγο.

Δεν θυμάμαι, εσάς σας είδε παιδίατρος? Πότε θα σας ξαναδεί?

(τώρα που σε βρήκα σε περίλαβα στις ερωτήσεις!)

Κουράγιο και πολλά φιλάκια

Γεια σου σκουντουφλακι με τις αποριες σου!!!!!

Τελευταιο γευμα κανουμε γυεω στις 00:00 με 00:30. Επομενο γυρω στις 4 κ μετα 8.

Δεν την ξυπναω, μου ειπε ο γιατρος πως το βραδυ κοιμουνται πιο πολυ. Ασε που μια χαρα πρεπει να τρωει... χ@ζει κ κατουραει συνεχεια... σημερα ζυγιστηκαμε κ πήραμε 400γρ σε μια βδομαδα.(πηραμε ζυγαρια για να μην μας τρωει το αγχος) .Το βραδυ ασε...δραμα...με εχει παρει ο υπνος να την κοιμιζω...την βαζω γευμα κ στηθος γιατι αλλιως σταματουσε τελειως στην αλλαγη απο το ενα στο αλλο... εκανε 20λεπτα.. τωρα μισαωρα.. την αφηνω οσο θελει.. εσεις???

Μας ειδε ναι. Την δευτερη μερα που γυρισαμε, ειχαμε παρει 100 γρ. Σε ενα μηνα παλι.. κ εμενα πολυ μου φανηκε.. προχθες επεσε κ ο αφαλος μας!!! Νυχια εχετε εσεις?? Εμεις πολλα.. της κοψαμε εχθες στο ενα χερι.. κ σημερα θα κανουμε το αλλο...

Γενικα νομιΖω πως εμαθε αγκαλια... πρεπει να την παρει ο υπνος πανω μου για να κοιμηθει...αραγε να υπαρχει επιστροφη???δε θελω με τπτ να μας μεινει αυτο...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

ευάκι να σου ζήσει κορίτσι μου!γερή κι τυχερή η μαυρομαλλούσα!:tongue:

πενούλα άσε πολύ στεναχωριέμαι με τον καημένο..χτες ήταν καλύτερα

ευτυχώς!!

εγώ το βράδυ μόνο ξαπλωμένη τον θηλάζω πια γιατί κι βολεύει κι δε

φοβάμαι μην μου πέσει..πολλές φορές κιόλας μας παίρνει ο ύπνος μαζί

κι ξυπνάω κι τον βάζω στο λίκνο!αλλά τα 4ωρα πια ούτε για πλάκα!

3ωρα κι τυχερή είμαι!ευτυχώς κοιμάται εύκολα τουλάχιστον κι χωρίς

κούνημα!:D αλλά λίγη αγκαλίτσα τη θέλουμε!:rolleyes:

Αχ βρε κουκλιτσα... υπομονη... θα περασεο,που θα παει?!? Ξαπλωτα εννοεις στο πλαι,ε? Φοβαμαι μην λιωσω ετσι,γιατι σιγουρα θα με παρει ο υπνος...με το μαξιλαρι θηλασμου νωθω πως στερεωνεται καλα κ δεν μου φευγει...

Να ρωτησω κ κατι αλλο? Το στηθος πως το καθαριζετε? Με σαπουνακι? Με νερο? Με γαλα? Σε καθε γευμα?

Qiamp3.png

lRVcp3.png

(πηραμε ζυγαρια για να μην μας τρωει το αγχος) Νυχια εχετε εσεις?? Γενικα νομιΖω πως εμαθε αγκαλια... πρεπει να την παρει ο υπνος πανω μου για να κοιμηθει...αραγε να υπαρχει επιστροφη???δε θελω με τπτ να μας μεινει αυτο...

Περιπου τα ίδια ωράρια έχουμε κι εμείς, με κανα 30'-60' διαφορά, γιατί το τελευταίο γεύμα το κάνουμε πιο νωρίς. Πόσο πήγε η ζυγαριά???

Εμένα να δεις τι άγχος θα με φάει με το βάρος...

Όσο για την αγκαλιά...ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κι εγώ.Θα το αφήσω να με απασχολήσει αργότερα;). Κι εγώ γεύμα και στήθος μέχρι να πετάξει τη θηλή έξω μόνος του (από 15' μέχρι και 30' μου έχει κάνει).

Νύχια πολλά, αλλά επειδή κανείς μας δεν παίρνει τη μεγάλη απόφαση:tongue:, είμαστε συνέχεια με γαντάκια!

Να ρωτησω κ κατι αλλο? Το στηθος πως το καθαριζετε? Με σαπουνακι? Με νερο? Με γαλα? Σε καθε γευμα?

Πλύσιμο μόνο μια φορά στο ντους της ημέρας με ένα ουδέτερο αφρόλουτρο της αβέν που πήρα, για να μην έχει πολλές μυρωδιές. Αλλιώς αφήνω λίγο το γάλα πάνω και κυκλοφορώ κι "οπλοφορώ" για λίγη ώρα να στεγνώνει καλά, όπως πίσης βάζω και την κρεμα λανολίνης μία φορά τη μέρα.

(θέλω κι εγώ να τον ζυγίσωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Περιπου τα ίδια ωράρια έχουμε κι εμείς, με κανα 30'-60' διαφορά, γιατί το τελευταίο γεύμα το κάνουμε πιο νωρίς. Πόσο πήγε η ζυγαριά???

Εμένα να δεις τι άγχος θα με φάει με το βάρος...

Όσο για την αγκαλιά...ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κι εγώ.Θα το αφήσω να με απασχολήσει αργότερα;). Κι εγώ γεύμα και στήθος μέχρι να πετάξει τη θηλή έξω μόνος του (από 15' μέχρι και 30' μου έχει κάνει).

Νύχια πολλά, αλλά επειδή κανείς μας δεν παίρνει τη μεγάλη απόφαση:tongue:, είμαστε συνέχεια με γαντάκια!

Πλύσιμο μόνο μια φορά στο ντους της ημέρας με ένα ουδέτερο αφρόλουτρο της αβέν που πήρα, για να μην έχει πολλές μυρωδιές. Αλλιώς αφήνω λίγο το γάλα πάνω και κυκλοφορώ κι "οπλοφορώ" για λίγη ώρα να στεγνώνει καλά, όπως πίσης βάζω και την κρεμα λανολίνης μία φορά τη μέρα.

(θέλω κι εγώ να τον ζυγίσωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!)

Κ εμεις με τα νυχια τα ιδια... με το ζορι εχθες καναμε το ενα.. τα γαντακια τα βγαζει....

Κρεμα λανολινης δε βαζω.. εγω πλενω με νερακι τοπικα μες στη μερα... μια η δυο φορες ολοκληρο ντουζακι.. τη ζυγαρια την πηραμε 50απο το μαγαζακι του μαιευτηριου... δωρο του χαζοπαππου...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Χριστιανα χαλαρα οι δουλιτσες...μην πολυ ζοριζεσαι!εισαι καπως καλυτερα σημερα η ακομα μεσα στο αγχος?

!

ελααα..οχι οτι δεν εχω ακομα αγχος,αλλα ειμαι καπως πιο ηρεμη σημερα!:cool:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Καλύτερα τι πήρατε μαζί σας για εσάς;

Χριστιάνα μην πολύ κουράζεσαι και εσύ. Χαλάρωσε λίγο γιατί όσο περισσότερο μένουν τα μωράκια στην κοιλίτσα τόσο καλύτερο είναι. Πόσα κιλά στον έβγαλε τον μπέμπη στον τελευταίο υπέρηχο; Εμένα περίπου 2 κιλά..... συγκεκριμένα 1975 έγραφε ο υπέρηχος.

για τη βαλιτσα κοιτα εδω , περιπου αυτα ετοιμασα κ εγω > http://www.paidimag.gr/article/260183/i-lista-gia-to-maieytirio

απο κιλα ειμαστε στα 2.200 μια χαρα ειπε ο ντοκτορ.

Προσπαθω κ εγω να μην κουραζομαι,αλλα λιγο δυσκολο.. καναμε κ εμβολιο σημερα στη μικρη και ειναι μες την γκρινιαααα!!!!!!!!!:?

Hello, hello, hello!!!! Να μας ζήσουν οι καινούριες αφίξεις. Γίωτα, Μαρία και Εύη να τα χαίρεστε. Γερά και καλότυχα να είναι. Εγώ έχω βαρεθεί να είμαι ξαπλωμένη, αλλά πρέπει να περάσει το ΣΚ, μετά θα ησυχάσω. Κατά τα άλλα ησυχίες. Τα παιδιά είναι στο σπίτι της πεθεράς μου τις περισσότερες ώρες γιατί λείπει ο άντρας μου από το σπίτι και με έχει πιάσει τρέλο άγχος. Ειλικρινά δε θέλω να ξέρω τι γίνεται εκεί γιατί είμαι σίγουρη ότι θα εκνευριστώ. Οπότε προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει, όσο και αν ακούγεται παράλογο.

Και μια διόρθωση, η καισαρική μου είναι προγραμματισμένη για τις 23 του μηνός, εκτός απροόπτου πάντα. Για να δούμε αν θα αντέξω.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...