Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

και επειδή είμαστε το καφέ των ανατροπών γέννησε η Γιώτα χθες βράδυ περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Γιώτα να σας ζήσει η μπουμπού σας γερή και καλότυχη να είναι και καλό σαραντισμό.

Τελικά μιλκι μου η του Ιουνίου δεν κάθισε στα αβγά της...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και επειδή είμαστε το καφέ των ανατροπών γέννησε η Γιώτα χθες βράδυ περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Γιώτα να σας ζήσει η μπουμπού σας γερή και καλότυχη να είναι και καλό σαραντισμό.

Τελικά μιλκι μου η του Ιουνίου δεν κάθισε στα αβγά της...

Γιωτακι να σου ζησει η ανυπομονη κορακλα σου!!!ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να μη χρειαστει να μπειτε θερμοκοιτιδα!!!!να ειναι γερη και καλοτυχη και καλο σαραντισμο!!!

Ξανθη,ακονιζω τα ξυραφια μου...

ειχες κανενα νεο απο Ευη?της εστειλα μνμ,αλλα το εχει κλειστο.ελπιζω ολα να βαινουν καλως

vivimix,που εισαι?μονο εσυ και εγω μειναμε για Μαϊο.μη μου πεις οτι την εκανες και εσυ?πηδαω τωρα απο το μπαλκονι...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

έχω στείλει μιλκι και εγώ αλλά είχε πει ότι το βραδάκι υπολογίζει να έχει ξεμπερδέψει.Κάτσε με την πρόκληση μπορεί να πηγαίνει αργά το θέμα πιστεύω θα μας ειδοποιήσει όταν δει το κινητό της.

Εγώ υπόσχομαι να κάτσω στα αυγά μου μετά τις 38 θα γεννήσω η Καρμαρ τώρα δεν ξέρω χαχαχα

έχω στείλει μιλκι και εγώ αλλά είχε πει ότι το βραδάκι υπολογίζει να έχει ξεμπερδέψει.Κάτσε με την πρόκληση μπορεί να πηγαίνει αργά το θέμα πιστεύω θα μας ειδοποιήσιε όταν δει το κινητό της.

ναι,εχεις δικιο.με εχει φαει η αγωνια!!!!

Εγώ υπόσχομαι να κάτσω στα αυγά μου μετά τις 38 θα γεννήσω η Καρμαρ τώρα δεν ξέρω χαχαχα

Μαλλον δεν εγινα σαφης!!!:mad::mad::mad:

WARNING!!!!ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΪΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ.

Καρμαρ,μη δω μνμ σου!!!

(αστειευομαι,φυσικα.ευχομαι ολες μας να εχουμε μια ομορφη εμπειρια τοκετου,οποτε αυτη προκυψει).φιλακια!!

υ.γ.θα μεταφερθω στο cafe Ιουλιου 2013,γιατι εκει μαλλον θα γεννησω πρωτη.που θα παει?τον Ιουνιο θα γεννησω...

Μήνυμα από Μαρία "Τώρα μπήκα δωμάτιο.Η μικρή 3930 γρ. Δεν πονάω και είμαι έτοιμη να περπατήσω. Περιμένω την μπουμπού μου χαιρετίσματα σε όλες"

Αχου, που την ήθελες και 2.400 να την παχύνεις εσύ!Ε, δεν θα το ξεχάσω αυτό, θα το λέω και θα το ξαναλέω! (τόσο γεννήθηκα κι εγώ, κορίτσαρος!)

Να σου ζήσει το Σοφάκι σου, Μαρία! Πάντα χαρές!!!!!:P:p:p

Καλά, τα'παιξα!Έκανα μια ανανέωση της σελίδας και βλέπω στο πινακάκι, πριν τη Μαρία, τη Γιώτα!

Α, ρε Γιωτίτσα, καλά το υποπτευόσουν από χτες.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Είδα στο φεις ότι έχει γράψει το κιν. της, οπότε κατά τις 8 θα πάρεις εσύ Ξανθή? Από καθήκοντα σε έχουμε "χώσει" κανονικά;)!

Εύχομαι πάντα τέτοια όμορφα νέα να φέρνεις σε όλους.

(ΜΙΛΚΥ, νομίζω σε καταλαβαίνω...)

ΣΚΑΙ μας, πώς είσαι? Πότε βγαίνετε με το καλό? Μας λείπεις! Το μπέμπιον τι λέει:-P?????????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά έστειλα ένα μήνυμα και ας απαντήσει όποτε θέλει θα σας το μεταφέρω γιατί δεν ξέρω σε τι φάση είναι...

Λοιπόν για να έχουμε συνοχή στο πινακάκι η Έβρι θα γεννήσει μετά τις 12 να πάει 18/5, η μίλκι θα γεννήσει την κυριακή 19/5 και μετά πάει η γουόντερλαντ με 20/5 προγραμματισμένο και η Βιβή 21/05...Καλό το σενάριο;;;;

Λοιπόν για να έχουμε συνοχή στο πινακάκι η Έβρι θα γεννήσει μετά τις 12 να πάει 18/5, η μίλκι θα γεννήσει την κυριακή 19/5 και μετά πάει η γουόντερλαντ με 20/5 προγραμματισμένο και η Βιβή 21/05...Καλό το σενάριο;;;;

Καλα το ειπες...σεναριο!!!μια συσπαση,μια εκκριση βλεννης,κατι?να χαρει η μανα?γεια σας..παω Ιουλιο 2013 για σιγουρια!!

(ΜΙΛΚΥ, νομίζω σε καταλαβαίνω...)

Σε ευχαριστω,Σοφια μου,αλλα αυτη η αναμονη ειναι βασανιστηριο..εχω ετοιμο το δωματιο της απο τελος Μαρτιου,βαλιτσουλα απο 1 Απριλιου και η μπουμπου μου αφαντη....πλεον δεν παω στο δωματιο της...:cry::cry::cry:

Καλα το ειπες...σεναριο!!!μια συσπαση,μια εκκριση βλεννης,κατι?να χαρει η μανα?γεια σας..παω Ιουλιο 2013 για σιγουρια!!

Έλα, μίλκυ, τζους!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=12844

(χου!χου!χου!χου!:P:p:p:p:p:p:p)

έλα, πες την αλήθεια....αν με ειχες εκεί δεν θα με πλάκωνες στο ξύλο:tongue:?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να μας ζήσουν οι κοπελιές! Γιώτα έκανες την έκπληξη τελικα...

Τώρα περιμένουμε νεα απο την Ευη που λόγω πρόκλησης μπορει όντως να καθυστερήσει. Την πρώτη φορά που μπήκα με πρόκληση, απο τις 8 το πρωι που ξεκίνησε η διαδικασία γεννησα 23:55... Τότε κατέληξα με πρόκληση λόγω ελάχιστου αμνιακού. Αν και η γιατρός μου περίμενε με τις ώρες και εν τέλει γεννησα φυσιολογικά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε τοτε πρόκληση (40+2 ήμουν). Ε αυτή τη φορά το σιγουρεψα οτι όντως τότε είχα λίγο αμνιακό. Όταν μου είχε σπάσει τα νερά η γιατρός έτρεξε πολύ λίγο υγρό. Ενώ αυτή τη φορά όταν έσπασαν τα νερά ποτάμι έτρεξε και μετά από λίγη ώρα που προσπαθούσα να σηκωθω πάλι να τρέχουν τα νερά. Θέλω να πω οτι τελικά είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς γιατρό και σίγουρα αν θέλουν μπορούν να μας φοβίσουν και να κάνουν αυτό που θέλουν. Κάποιες πιο δυνατές αλλάζουν γιατρό έστω στο τέλος, αλλες πιο αδύναμες υποκυπτουν. Τουλάχιστον όλες να κρατάμε γερές στα χέρια μας γερά μωράκια.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλα που σταματησαμε τα φασολια!

Γιωτακι να σας ζησει αγαπη μου!

πως το ξεφουρνισες ετσι καλε το νεο?

μιλκυ ερχεται...εγω λεω Δευτερα ηδη θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!

τα φασολια μου λοιπον οτι μεχρι Δευτερα θα εχεις γεννησει!

μαρακι να σου ζησει η μπεμπαρα σου!

χαιρομαι που εισαι ετοιμη για βολτες!

πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη φορα τελικα..καλη αναρρωση!

aCtzp3.png

Παντως..μακαρι να εχουμε ολες τον τοκετο σου!!;)

επισκληριδιο εκανες??

επισκληρίδιο έκανα αλλά με έπιασε στα ράμματα..... δεν με πρόλαβαν παιδί μου...... :tongue:

Να σου ζήσει Γιώτα και να είναι πάντα καλότυχη!!!!

Πανικός με έπιασε το απογευματάκι κορίτσια μου. Πάω ξαφνικά τουαλέτα και βλέπω αίμα. Εκείνη την ώρα νομίζω πάγωσα...... Τηλεφωνώ στο γιατρό και μου λέει έλα εδώ. Πότε πήρα τον καλό μου τηλέφωνο, πότε πήγαμε ούτε που κατάλαβα. Για να μην τα πολυλογώ, όλα καλά με το φουρφουρίκο μας αλλά εγώ μάλλον παρακουράστηκα. Ξεκούραση και ηρεμία μου είπε..... γιατί από την αγωνία μου έδειξε και πίεση 9 με 14.......Ουφφφφ! Το μόνο κακό είναι ότι ο φουρ φουρ ξαναγύρισε με το κεφάλι πάνω...... 2ο ουφφφφφ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...