Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

sex machine???εγω καλε? ή ο αντρας μου? αυτος με κυνηγαει ολη μερα! μια φορα τη βδομαδα κανουμε τωρα κ αυτο κ πολυ του ειναι!:tongue:

εσεις γιατι δεν κανατε καθολου? αν δεν σας το απαγορευσε ο γιατρος,δεν νομιζω να υπαρχει θεμα τωρα!

Γιατί ο αντρας μου είναι χέστης και φοβάται μη πάθει τίποτα ο γιος του!!!!!:shock::shock:

Τι να πωωω;;;; Κατα τα Χριστούγεννα του είχα πει ή σεξ ή θα παω με άλλον...εεε μια που το κάναμε, μια που άλλαξε 10 χρώματα και με ρωτούσε αν υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι το παιδί μας...

Εεεε μρτά απο αυτό το παρατήσαμε το σπορ...:|

Karmar.... νομίζω είσαι η επόμενη με αυτά που περιγράφεις....;) Άντε με το καλό.

Λεεεεεεεεες;;;;;;; Δεν θα επρεπε ν εχω δει λίγο "ροζ";; Καμια ροζ βλέννα; Ξέρω και εγώ...;;;Δεν ξέρω...:confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοώ με εξέτασε κολπικά και από εκεί και πέρα ξεκίνησα και σιγά σιγά και έκανα διαστολή. Μάλιστα, γέννησα Παρασκευή, και μου είχε πει αν δεν γεννήσω μέχρι Δευτέρα την Τρίτη θα έμπαινα με πρόκληση για να μην ταλαιπωρούμαι και εγώ άλλο.

σε εξετασε απλα? ή "σκαλισε" και λιγο που λεμε?

για να καταλαβω:cool: εμενα ο δικος μου,μου το ειπε ευθεως οτι θα σκαλισει και παλι καλα που το ειπε στην τελικη για να ξερω τι μου γινεται!

Μήνυμα από Μαρία

"Τώρα μπήκα δωμάτιο.Η μικρή 3930 γρ. Δεν πονάω και είμαι έτοιμη να περπατήσω. Περιμένω την μπουμπού μου χαιρετίσματα σε όλες"

Κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού σας!!!!! Ολόκληρο παιδί καλέέέέέέ!!!! Φτου φτου το κοριτσάκι μας!!!

Να είναι τυχερή, ευτυχισμένη και υγιέστατη, μια ζωή!!!!

Λεεεεεεεεες;;;;;;; Δεν θα επρεπε ν εχω δει λίγο "ροζ";; Καμια ροζ βλέννα; Ξέρω και εγώ...;;;Δεν ξέρω...:confused::confused:

Τίποτα δεν είχα δει στην κόρη μου. Μια μέρα πριν είχε κατέβει πολύ η κοιλιά μου, ξημερώματα άρχισαν κάτι χαζοπονάκια, 09.00 το πρωί πήγα στην κλινική, μετά από καμιά ώρα σπάει ο γιατρός τα νερά και 11.15 π.μ. είχα γεννήσει....:P:p:p:p:p:p Ήταν ιδανικά!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

σε εξετασε απλα? ή "σκαλισε" και λιγο που λεμε?

για να καταλαβω:cool: εμενα ο δικος μου,μου το ειπε ευθεως οτι θα σκαλισει και παλι καλα που το ειπε στην τελικη για να ξερω τι μου γινεται!

Σκάλισε μωρέ.... θέλεις όλες τις λεπτομέρειες; :tongue::tongue::tongue: Θυμάμαι ότι δάκρυσα από τον πόνο...:mad:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καρμαρ παρακολουθησε λιγο τα πονακια που εχεις.. ποτε δεν ξερεις..

και δεν εχουν ολες ροζ κ αιμα. καθε τοκετος ξεκιναει διαφορετικα.

Χμμμμμ....για να δουμεεεε!!!!!

Καρμαρ ξέρω γυναίκα που άλλαξε γιατρό στις 40 +3 απλά γιατί αυτός που είχε της είπε πάμε για καισαρική.την ίδια στιγμή πήγε σε άλλον στις 40+3 και τελικά την περίμενε και γέννησε μια εβδομάδα αργότερα φυσιολογικότατα...

Το θέμα είναι ότι λίγες έχουν κότσια να το κάνουν και λίγες είναι αυτές που λένε θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και το εννοούν.

Από εκεί και πέρα και η Χριστιάνα όσο και αν το θέλει βλέπω εδώ ότι ο γιατρός δεν θα την αφήσει ήσυχη και ο μεγαλύτερος ψυχολογικός εκβιασμός για την έγκυο είναι να της πει ο γιατρός δεν γίνεται...Επίσης και με την Βιβή αν ο γιατρός θέλει να της κάνει καισαρική θα βρει χίλια δυο να της πει να την τρομάξει και να το κάνει.το θέμα είναι γιατί να μπαίνουμε στην διαδικασία να τους αμφισβητούμε και να μην κάνουν τα αυτονόητα μόνοι τους...

Και Νάντια όχι ο δικός σου δεν ήταν η εξαίρεση ήταν ο σωστός και μη ξεχνάς είμαστε σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε αμέσως αλλάζουμε οπτική.Δεν έχει συμφέρον να σε πάει για καισαρική στο δημόσιο μέσα μπαίνουν χαλάν και αναλώσιμα να στο πω έτσι.Ενώ στο ιδιωτικό το συμφέρον είναι πάνω από όλα μη τα ξαναλέμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μα αυτο ακριβως λεω και εγώ!!Δεν είναι καθόλου εύκολο στις εβδομάδες που είμαστε να αλλάξουμε γιατρό!! Πόσες άλλες ξέρεις να το έχουν κάνει εκτός απ'αυτήν που αναφέρεις;;;

Είναι ελάχιστες και θέλει μεγάλα κότσια...για μένα όμως κρύβει και κινδύνους γιατί πάνω στον πανικό, μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές...

Γι'αυτό άλλωστε και καποιοι γιατροί ανακοινώνουν τις "μεθόδους" τους τελευταία στιγμή....Δεν είναι παθολόγος για να τον αλλάξεις σαν να μην τρέχει τίποτα..το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται!!

Σκάλισε μωρέ.... θέλεις όλες τις λεπτομέρειες; :tongue::tongue::tongue: Θυμάμαι ότι δάκρυσα από τον πόνο...:mad:

ποναει πολυ το σκαλισμα εε?:?:?

εμενα που με εξετασε στις 40εβδ παντως για διαστολη δεν πονεσα καθολου..

Παντως..μακαρι να εχουμε ολες τον τοκετο σου!!;)

επισκληριδιο εκανες??

Διαφημίσεις

Προσωπικά ξέρω μόνο 3 αλλά από εδώ μέσα το έχουν κάνει αρκετές ειδικά αν πας να δεις το θέμα vbac θα δεις πολύ κόσμο.

Τέλος πάντων το θέμα να πάρουμε γερά μωρά στην αγκαλιά μας πάνω και πρώτα από όλα και να είμαστε και εμείς καλά. Αλλά και το να μιλάμε πρέπει να μας γίνει συνήθεια και όχι μόνο να ακούμε αν καταλάβουν ότι πλέον ξέρουμε τι γίνετε ίσως αρχίσουν αν φέρονται και με περισσότερη ειλικρίνεια και να ξεχάσουν λίγο την βόλεψή τους.

Χριστιάνα ρώτα στο γκρουπ τι κάνουν οι άλλες έχει πολλές που γέννησαν με vbac αν είναι να σκαλίζουν θα τους το έχουν κάνει.

Χριστιάνα ρώτα στο γκρουπ τι κάνουν οι άλλες έχει πολλές που γέννησαν με vbac αν είναι να σκαλίζουν θα τους το έχουν κάνει.

Ρωτησα χθες,κ μιλησα κ με τον γιατρο,και μου ειπαν ολοι πως απαγορευεται το σκαλισμα.γι`αυτο αγχωθηκα..

ο γιατρος μου ειπε μαλιστα,αν δεν καταφερω να τον μεταπεισω κ μιας κ δεν εχω αλλες επιλογες,να μην παω στο ραντεβου στις 38εβδ και να εμφανιστω στις 39! θα δουμε..:rolleyes:

Χριστε μου!

Ανοιξα κ βγηκα εξω, και ειχε ενα μαυρο γατο ξαπλωμενο εξω απο την πορτα μου!!!:rolleyes:

Να το εκλαβω ως κακο οιωνο???:shock:

Και ειχε και πολυ τρομακτικη φατσα ο ατιμος!!!:shock:

Μαράκι να σου ζήσει η μπουμπού!!!!γερή και τυχερή!!:D:Dπεριμένουμε τα νέα σας! πολύ άνετη την κόβω στο μήνυμα...

εγώ 1η μέρα πονούσα πολύ!μακάρι το κορίτσι!!

κι επειδή χτες δεν μπήκα αλλά νόμιζα ότι μπήκα!:rolleyes: μην παρεξηγείται

τα χω χάσει λίγο...

Sky μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος!!μινιόν τον έβγαλες κι εσύ σαν τη σοφία!!:tongue::tongue: όλα καλά!άντε καλή ανάρρωση τώρα περιμένουμε νέα σας!!ξέρω με τις πεταλούδες κι φλέβες κι εγώ υπέφερα...

δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω μπουμπούδες, πολύ ξώφαλτσα...έχουμε κολικούς κι είμαστε αγκαλίτσα!

χριστιάννα μου πάντως μην αγχώνεσαι ακόμα αλλά στο επόμενο ραντεβού να είσαι κάθετη!πες του εγώ γιαυτό ήρθα σε σένα για να ΜΗΝ κάνω καισαρική ξανά!!αλλιώς φεύγω κι τώρα!!κι ο άγιος φοβέρα θέλει!μην κολλάς!;)

βιβή κάτι κατάλαβα κι για σένα πως σε πάει για καισαρική?μην μασάς ούτε εσύ αν το αμνιακό είναι επαρκές ακόμα μην δεχτείς!αλλά προσωπικά δεν θα περίμενα μετά τις 40, θα πήγαινα για πρόκληση αλλά όχι με προοπτική καισαρικής..από κει κι πέρα είναι θέμα γιατρού..πόσο θα σε περιμένει να γεννήσεις..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - Γεννεσις - ΚΟΡΙΤΣΙ

12.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

και οι υπόλοιπες!

Evri79 (Εύη) ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (18/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...