Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΜιλΚυ μου εγω εκνευριστηκα με τον γιατρο γιατι ενω στην αρχη μου ελεγε οτι θα περιμενουμε να ξεκινησει μονος του ο τοκετος, χθες μου τα αλλαξε και μου ειπε οτι θα κανει παρεμβαση [φυσικη] ο ιδιος στην 38εβδ,κατι που το απαγορευουν τα πρωτοκολλα του vbac..

τεσπα, κοριτσια παω να φτιαξω τη βαλιτσα να ειναι τουλαχιστον αυτη ετοιμη..

Περιμενουμε νεα απο τις μανουλες!

φιλακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioazon μου εγω δεν μπορω να αλλαξω γιατρο,γιατι εδω που ειμαι δεν εχω αλλες επιλογες. οπως και να εχει,θα προσπαθησω στο επομενο ραντεβου να βρουμε μια μεση λυση ..:rolleyes:

εφτιαξα και τις βαλιτσες επιτελους.. μια μικρουλα για εμενα κ μια για τον μπεμπη.. βεβαια δεν εβαλα πολλα πραγματα μεσα που ακομα τα χρησιμοποιω πχ, μεικαπ,καλλυντικα,σεσουαρ,ψηφιακη κ.α. και μου φαινεται πως παλι θα τρεχω να τα μαζεψω τελευταια στιγμη να τα μαζεψω απο ολο το σπιτι..:rolleyes:

οι υπολοιπες τι κανετε?

Γιωτα εισαι ακομα μαζι μας?

ΚΑΡΜΑΡ??? σου περασαν οι "εξαψεις"??:lol::cool:

εγω εχω ακομα πονους περιοδου κ ποναω πολυ χαμηλα κατι σαν να με διαπερνα ηλεκτρισμος..:rolleyes:

[b]Χριστιανάκι μου[/b], κοίτα ηρέμησε... δεν ξέρω τι να σου πω πανω στο θέμα σου...ειλικρινά...απλά με το να εκνευρίζεσαι μόνο σε σένα κάνεις κακό και στον μπέμπη!!

Η απόφαση είναι δική σου και μπορείς να του το συζητήσεις! Οτι εσύ ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικά και οτι ψάχτηκες γύρω απο το θέμα πριν αποφασίσεις να αλλάξεις γιατρό...να του το υπενθυμίσεις και αυτό..... είχες διαβάσει και ενημερωθεί γύρω απο το vbac και να του αναφέρεις αυτά που ξέρεις...μη σε περάσει και για άσχετη...

Απο κει και πέρα ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω...

Βιβή μου εσύ μπορείς ευθέως να τον ρωτήσεις για ποιον λόγο να μην περιμένετε και άλλο από τη στιγμή που και ο πλακούντας και το αμνιακό είναι σε πολύ καλή κατάσταση!!! Να σου δώσει μια σαφή απάντηση για ποιον λόγο να γεννήσεις με καισαρική!!!

ioazon μου, στις εβδομάδες που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις γιατρό...1ον είναι μεγάλο ρισκο, 2ον πολύ αγχωτικό ,3ον πολύ επικίνδυνο καθώς απ'το αγχος μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές και 4ον δεν είναι και ευκολο να σε αναλάβει ενας γιατρός ο οποίος δεν ξέρει το ιστορικό σου και ξαφνικά πας και του λες "γεια σας γεννάω αναλάβετε με"...

Φαντάζομαι πως και τα κορίτσια αυτό θα σκέφτονται...οταν υπάρχει χρόνος λειτουργείς πολύ διαφορετικά!!!

Τα κοριτσάκια μας γέννησαν,έτσι δεν είναι; Ενημερωθήκαμεε;;;Είναι όλα καλά;;; Αααααντε να μας ζήσουν!!!!

Να είναι καλότυχα και ευτυιχσμένα για μια ζωή ,Μαράκι μου και Ευάκι μου!!!!

Οι εξάψεις Χριστιάνα μου καλά κρατούν...δε ξέρω τι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να πάρω τηλ τον γιατρό μου να τον ρωτήσω αν μπορώ να κάνω σεξ...το φαντάζεσαι;;;;

Εδώ δεν κάναμε σε όλη την εγκυμοσύνη...τι σου λέω τώρα εσένα sex machin...:tongue::tongue:

Ρε κορίτσια, πήγα σήμερα κομμωτήριο...5 ώρες...έβαψα ρίζα με φυτιική βέβαια...δεν άνοιγε με τίποτα...βγήκε ενα πορτοκαλο-ξανθό που το συχαίνομαι...έτσι έβγαλα ανταύγειες και οταν τις είδα, ενθουσιάστηκα... θυμησε το παλιο μου ωραίο ξανθό!!!

Λοιπόν απο το πρωι, ο μικρός κουνιέται και σπρώχνει ασταμάτητα και ξαφνικά νιώθω ένα γκλουπ και ως δια μαγείας κατέβηκε τοοοσο χαμηλά η κοιλιά μου που τρόμαξα!!!! Ακόμη και τώρα είναι κάτω , εκτος της σύσπασης που με πιάνει ψηλά.

Επίσης έχω μικρα τσιμπηματάκια απο κάτω...δεν ξέρω τι να πω....:confused::confused:

Διαφημίσεις

Αλίμονο, θεωρώ οτι το είπες καλοπροαίρετα..μη το πάρεις αρνητικά!!

Οταν με το καλό φτάσεις στις εβδομάδες μας, θα καταλάβεις το αγχος της "τελαυταίας" στιγμής,ακόμα και για το παραμικρό!!

Δεν έχεις χρόνο για τιποτα...ουτε τα πράγματά σου που λέει ο λόγος δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις, πόσο μάλλον να αλλάξεις γιατρό...κυρίως όταν έχεις κάνει κάποια σχέδια και ξαφνικά ο άλλος σου ανακοινώνει οτι θα κινηθούμε έτσι... μα πως;; Με ρώτησες τι θέλω και πως το έχω φανταστεί...Επιλέγεις τον γιατρό σου γιατί σου κάνει και στο τσακ σου αλλάζει ολα τα δεδομένα χωρις να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος...

Εύχομαι να μην τύχει οχι μόνο σε σένα. αλλά σε καμία εγκυμονούσα αυτό που έτυχε στα κορίτσια μας γιατί είναι πολύ ατιμο πράγμα ο άλλος να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μέσα απο την ανάγκη που τον έχεις...

sex machine???εγω καλε? ή ο αντρας μου? αυτος με κυνηγαει ολη μερα! μια φορα τη βδομαδα κανουμε τωρα κ αυτο κ πολυ του ειναι!:tongue:

εσεις γιατι δεν κανατε καθολου? αν δεν σας το απαγορευσε ο γιατρος,δεν νομιζω να υπαρχει θεμα τωρα!

αυτο το γκλουπ που ειπες...ωχ!φοβηθηκα καλε!τοσο πολυ κατεβηκε? :cool: τι να σημαινει αραγε???????

και η δικια μου η κοιλια ειναι παρα πολυ χαμηλα, κ εχω κ αυτα τα τσιμπηματα που λες,κ πονους..:rolleyes:

*εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να αλλαξω γιατρο ακομα κ τελευταια στιγμη. αλλα ξερετε την ιστορια μου..ειδα κ επαθα να τον βρω αυτον κ κυριως να πεισω τον αντρα μου να παμε σε αυτον,οποτε δεν μπορω να αλλαξω κατι τωρα ιοαζον..

Καλησπέρα κορίτσια. Έχουμε νέα από την Εύη και τη Μαρία; Ελπίζω τώρα να έχουν γεννήσει και οι δύο και να έχουν τα μωράκια τους αγκαλιά.

Karmar.... νομίζω είσαι η επόμενη με αυτά που περιγράφεις....;) Άντε με το καλό.

Χριστιάνα δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω; Θα σου πω μόνο το εξής. Το 2006 είχα κάνει χειρουργείο από οινομοιώματα και όταν το 2008 συζητούσαμε με το γιατρό μου για τον τοκετό μου είχε πει το εξής ''αν τα χειρουργείο στο είχε κάνει κάποιος άλλος δεν θα συζητούσα καν για φ.τ και θα μιλούσαμε μόνο για καισαρική. Επειδή όμως το έχω κάνει εγώ και ξέρω τι έχω κάνει πάμε για φυσιολογικό''.... όπως και έγινε. Από εκεί και πέρα μία παρεμβασούλα την είχε κάνει στις στις 37 εβδομ. και 4 ημ. και 38 και 1 γέννησα φυσιολογικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά

11.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

και οι υπόλοιπες!

Evri79 (Εύη) ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (18/5)

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

giota-rr Γεννεσις - ΠΗΤ 13/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Μήνυμα από Μαρία

"Τώρα μπήκα δωμάτιο.Η μικρή 3930 γρ. Δεν πονάω και είμαι έτοιμη να περπατήσω. Περιμένω την μπουμπού μου χαιρετίσματα σε όλες"

Μαράκι να σας ζήσει η κορούλα σας γερή και καλότυχη.Καλό σαραντισμό να έχετε και με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

GiovannaXA αυτος με εκανε καισαρικη την πρωτη φορα! κ μια χαρα λεει εκανε την τομη κ δεν θα εχουμε θεματα..

δεν τον ειχα γιατρο ομως τοτε,τυχαια με γεννησε γιατι εφημερευε στο νοσοκομειο που πηγα!

για πες,τι παρεμβαση εκανε?

γιατι σκεφτομαι παραλληλα,μηπως για καλο θελει να κανει οτι ειναι να κανει κ αγχωνομαι τζαμπα!!

11.Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά

[/b]

]

Ωωωωωωω Μαρία να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!!!!

για πες,τι παρεμβαση εκανε?

γιατι σκεφτομαι παραλληλα,μηπως για καλο θελει να κανει οτι ειναι να κανει κ αγχωνομαι τζαμπα!!

Εννοώ με εξέτασε κολπικά και από εκεί και πέρα ξεκίνησα και σιγά σιγά και έκανα διαστολή. Μάλιστα, γέννησα Παρασκευή, και μου είχε πει αν δεν γεννήσω μέχρι Δευτέρα την Τρίτη θα έμπαινα με πρόκληση για να μην ταλαιπωρούμαι και εγώ άλλο.

Μήνυμα από Μαρία

"Τώρα μπήκα δωμάτιο.Η μικρή 3930 γρ. Δεν πονάω και είμαι έτοιμη να περπατήσω. Περιμένω την μπουμπού μου χαιρετίσματα σε όλες"

ΜΠΡΑΒΟ το κοριτσι μας!!!

Ολοκληρη γυναικα καλε!!!! τεσσερα κιλα σχεδον!!

Να σου ζησει Μαρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και χαιρομαι αφανταστα που εισαι και εσυ καλα!!!

Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Φιλακια σε ολη την οικογενεια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...