Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Έχω στείλει μήνυμα και στις 2 κοπέλες μας μόλις μάθω κάτι θα ενημερώσω...Χριστιάνα αν δεν συνεργαστεί γύρνα καλύτερα στον παλιό γιατρό σου υποτίθεται για το vbac πήγες σε αυτόν όχι για να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη,Η δικιά μου είπε καμία παρέμβαση ούτε αποκόλληση υμένων και παρόλο που είναι τρίτη γέννα θα με περιμένει.Ο δικός σου σαν πολύ δεν βιάζεται;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evri και μαρια με το καλο τα μωρακια σας!!!!!!!!

χριστιανα μου φαινεται οτι οι γιατροι κανουν οτι τους συμφερει αυτους και δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα γιατι σε τρομοκρατουν!τα εχω παρει πολυ ασχημα και εγω!χθες ειχα γιατρο και μου ειπε οτι μεν ο τραχηλος ειναι μαλακος εχει αρκετο μηκος ακομα και το

μωρο ειναι ψηλα ακομα,με το κεφαλι προς τα κατω αλλα ψηλα!και οτι δεν ειναι ενθαρρυντικα τα νεα και αν δεν γεννησω μεχρι την τεταρτη που ειναι η πητ

θα με βαλει για προκληση και γνωμη του ειναι να μην κανω ουτε την προκληση γιατι λεει

θα ταλαιπωρηθω τζαμπα και να κανουμε καισσαρικη!και οτι δεν θα περιμενει να περασω τις

40 βδομαδες γιατι δεν θελει να το διακινδυνεψουμε!εφυγα κλαιγοντας!δεν θελω να κανω

καισσαρικη την φοβαμαι,θελω να γεννησω φυσιολογικα και κανενας δεν με καταβαινει

ουτε ο αντρας μου!!

a>2eM3p2.png

Άντε με το καλό να μάθουμε τα ευχάριστα από τα κορίτσια!

Χριστιάνα θα συμφωνήσω με την Ξανθή, άλλαξες γιατρό και από οτι καταλαβα είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις και ενα σημαντικό ποσό σε κλινική μόνο για να έχεις την ευκαιρία του φ.τ. Πες του τα στα ίσια αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις ώστε να σου πει ίσως και αυτός ειλικρινά αν εχει σκοπό να σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσεις ή φοβάται κάτι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Βιβή έχεις δίκιο τουλάχιστον ας σου έλεγε να κάνετε πρόκληση στις 40 τι κατευθείαν καισαρική;;;Και που ξέρει ότι δεν θα ανταποκριθείς ο Θεός είναι;;;;Κορίτσια δυστυχώς οι περισσότεροι το έχουν δει εμπόριο.Τέλος ούτε αυτοί ξεβολεύονται ούτε ριψοκινδυνεύουν κάτι και μετά δεν τους νοιάζει αυτοί τραβάνε τους πόνους και το λούκι της εγχείρησης;;;

αυτο μ'ενοχλησε πολυ Ξανθη,οτι μου ειπε για την κασσαρικη και που ξερω εγω αν το δικο μου παιδι δεν ειναι ακομα ετοιμο και θελει να γεννηθει μετα τις 40 βδομαδες,διαβασα οτι μεχρι και τις 42 βδομαδες μπορεις να περιμενεις!εχω και τους γυρω μου λενε σιγα το πραγμα για να καθεσαι να κλαις και να στεναχωριεσαι,σχεδον ολες ετσι γεννανε,δεν

παθαινεις τιποτα,δεν θα φανε εκεινοι το μαχαιρι και δεν μπορω να καταλαβω πως εχουμε

απλοποιηση ενα χειρουργειο γιατι ειναι χειρουργειο και επειδη εχω τραυματικη εμπειρια

αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω με τιποτα να την κανω!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Και βαρύ χειρουργείο σου κόβουν 7 στρώματα και σε ξαναράβουν..Στο λέω αλήθεια το πήρα κάπως ήρεμα γιατί ήταν πραγματικός λόγος για καισαρική αυτό που έπαθα στην μικρή και ρώτησα παντού αλλιώς δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα αν ήταν γιατί η γιατρός έπρεπε να τελειώνει απλά....

Βιβή όσο σε παίρνει να απαιτήσεις τουλάχιστον αν μπεις με πρόκληση και βλέπεις είναι κρίμα να πας αμέσως για σφαγή.Και δε στο λέω τώρα να σε μπριζώσω και εγώ απλά το ίδιο κάνω και εγώ και ας πάω και 41 και 42

του το ειπα οτι δεν κανω κασσαρικη απο την στιγμη που το παιδι ειναι καλα,απο αμνιακο και ο πλακουντας καλος και καρδιακοι παλμοι,ειναι γυρισμενο γιατι να παω για καισσαρικη?μου φαινεται θα κατσω να γεννησω σπιτι μου!

a>2eM3p2.png

του το ειπα οτι δεν κανω κασσαρικη απο την στιγμη που το παιδι ειναι καλα,απο αμνιακο και ο πλακουντας καλος και καρδιακοι παλμοι,ειναι γυρισμενο γιατι να παω για καισσαρικη?μου φαινεται θα κατσω να γεννησω σπιτι μου!

Καλημερα και απο εμενα!θα σχολιασω μονο τη Βιβη και θα τα πουμε αργοτερα.

ΒιΒη,το σωμα ειναι δικο σου,το παιδι ειναι δικο σου οπως επισης και ο τοκετος σου.αν δε συντρεχει ιατρικος λογος,θα περιμενεις το σωμα σου να αποφασισει.σου παραθετω μια συζητηση οπου σε παρομοια περιπτωση απανταει η Αγλαϊα(u know Aglaia).http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62078&page=2.

τα λεμε αργοτερα

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλημέρα κοπελίτσες μου. Περιμένω πώς και πώς τα νέα της Μαρίας και της Εύης;)!

Βιβή και Χριστιάνα πολύ στενοχωριέμαι που σας αναστατώνουν οι γιατροί σας τελευταίες μέρες. Μακάρι να μπορούσα να σας συμβουλέψω, αλλά δεν έχω ιδέα, ειδικά για την περιπτωση της Χριστάνας.

Βιβή κι εμένα η γιατρός μου, μου είχε πει ότι μετά την ΠΗΤ δεν αφήνει καθόλου, αλλά δεν πρόλαβα να προβληματιστώ, γιατί ξεκίνησε ο τοκετός. Η αλήθεια είναι ότι της είχα πει από μόνη μου ότι αν δεν είχα ενδείξεις ότι γεννάω μέχρι την ΠΗΤ (10.5), θα έμπαινα στις 11.5 για πρόκληση.Εμείς ξέραμε ότι το μωρό είναι πολύ χαμηλά και ότι ο τράχηλος, αν και με μικρή διαστολή (1-1,5) ήταν σχεδόν εξαλειμμένος, οπότε ακόμα και με αυτό το σενάριο δεν μου είχε θέσει θέμα καισαρικής.

NuWHp2.png

InJWp3.png

τελικα ειναι περιπτωση ο δικος μου που ανευ δαστολης...με σκληρο τραχηλο,το μωρο σχετικα ψηλα και ελαφρως λοξα με πηγε με φυσιολογικο?

δεν λεω μαρτυρησα...αλλα ετσι που τα λετε..

μην μασατε κοριτσια!ειδικα εσυ Βιβη!

οσο δεν συντρεχει λογος να εισαι πιεστικη...

να ξερετε οτι μεχρι 42 εβδομαδες μπορουν να περιμενουν αν πλακουντας και κυριως αμνιακο ειναι ενταξει!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Να ΄μαι παλι.Απο την Evri79 και εγω δεν εχω νεα.ευχομαι να πηγαινουν ολα τελεια.Μαρακι,προφανως γεννησες και εισαι αγκαλια με την μπουμπου σου.Να σου ζησει!!!!

Χριστιανα,επειδη δεν εχω ιδεα απο vbac,δεν μπορω να σε συμβουλεψω.φανταζομαι ομως οτι το εχεις ψαξει πολυ.παντως ξερω περιπτωσεις που κοπελες ακομα και στην 40η εβδομαδα,αλλαξαν γιατρο,κατι που ημουν και εγω διατεθειμενη να κανω,αν οι αποψεις μου για τον τοκετο δε συμφωνουσαν μαζι του.στο κατω κατω δεν εχουμε υπογραψει και συμβολαιο!!!εγω σε πληρωνω-εγω αποφασιζω!!!

Βιβη,στην πρωτη εξεταση που μου εκανε ο γιατρος μου κολπικα και μου εδωσε να καταλαβω οτι οι συνθηκες δεν ειναι οι καταλληλες για τοκετο,του εδωσα να καταλαβει και εγω οτι οσο ανυπομονη ειμαι,θα περιμενω και αν ειναι διατεθειμενος να περιμενει και αυτος.και το θεμα δεν ειναι να περιμενει μεχρι την 42η εβδομαδα,αλλα να σε περιμενει ακομα και στην προκληση.μην τα παρατησει και παει στην ευκολη λυση της καισαρικης.

Εξαλλου εχουμε και τις παρακατω επιλογες,ειναι απο quote αλλης κοπελας.

"Βρηκα και αυτες τις δυο ιστοσελιδες, εχουν αρκετα πραγματακια για εφαρμογη...

http://wrylilt.hubpages.com/hub/Ways...bour-Naturally

http://www.justmommies.com/articles/...nduction.shtml ".

Γεια σας κοριτσια..

αχχ ποσο να αγχωνομαι πια.δεν αντεχω αλλο λεμε..:cry::cry:

εντομεταξυ ο γιατρος μου εχει κ το ονομα γιατρου που ειναι υπερ του φυσικου τοκετου,,αλλα χθες μου μιλουσε σχεδον με μισολογα..

μου ειπε ακομα να παιρνω κ εξτρα σιδηρο γιατι εχω χαμηλο αιματοκριτη κ δεν θα αντεξω κ αν παει κατι στραβα να μην χρειαστω μεταγγιση..:confused: πφφ..

ξερω οτι δεν ειναι σωστη η παρεμβαση σε vbac αλλα δεν ειμαι γιατρος γμτ, δεν μπορω να τον πεισω για κατι που αυτος ηδη υποτιθεται ξερει καλυτερα..:cry::cry:

και Ξανθη μου,δεν μπορω να γυρισω στον παλιο μου γιατρο,γιατι αυτος θα με παει κατευθειαν για καισαρικη.

απο οτι βλεπω παντως,απο το αγχος κ την κουραση μου,,δεν βλεπω να φτανω τις 40 εβδ.

Απο το πρωι εχω συνεχομενους πονους περιοδου,ποναω πολυ κ παρολο που μου ειπε να σταματησω τα γιουτοπαρ,τα πηρα κ σημερα..θελω τουλαχιστον να πιασω το μηνα μου..:|

ΒΙΒΗ μου...ξερω πως ειναι να μην σε καταλαβαινει ΚΑΝΕΙΣ,,ακομα κ ο αντρας σου..:cry: ευχομαι να τον πεισεις να σε βαλει τουλαχιστον για προκληση,αλλα αμα ειναι καισαρικακιας θα βρει χιλιες δικαιολογιες για να φας μαχαιρι στο τελος.. αχχ τι να σου πω.............:confused::confused:

mummytobe εσυ εισουν πολυ τυχερη κ με πολυ καλο γιατρο απο οτι φαινεται...!

Συγνωμη,βρε κοριτσια να εκφρασω μια απορια.ειναι δυνατον να συζητατε με τον ιατρο στην 30η και στην 34η εβδομαδα για τον τοκετο?πως ξερετε πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη?με τον ιατρο μου,μιλησαμε για τον τοκετο στην 37η εβδομαδα που καναμε κολπικη εξεταση.και ακομα και τωρα που θα ειμαι απο αυριο στην 41η,ακομα το συζηταμε.αποφασεις δεν εχουμε λαβει ακομα.μηπως να τους βαλετε λιγο φρενο???

milky εμενα προσωπικα,το θεμα που με καιει ειναι ο τοκετος. Καλυτερα λοιπον, που μου ειπε χθες ο γιατρος τι εχει στο μυαλο του,να ξερω κ εγω.

Εγω στην κατασταση που ειμαι πλεον,ελπιζω μονο να πιασω τον μηνα μου..

εσενα απο οτι λες 37η σου εκανε κολπικη?

εμενα ας πουμε στην πρωτη εγκυμοσυνη,πρωτη κολπικη μου εκανε στην 40εβδ!!

και σε αυτην στην 38η.

Καθε γιατρος τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα λοιπον!

Ισως ο δικος μου να μου μιλησε για τον τοκετο, για να με προετοιμασει, γιατι ξερει πως αυτη ειναι η εννοια μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...