Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια. Αύριο μπαίνουμε

το πρωί στις 7 και ελπίζω σε μια λογική ώρα να έχουμε τελειώσει!!

Ευχηθείτε λοιπόν να με πιάσει ο ορός για τη πρόκλησηκαι η επισκληρίδιος

και να μη μας πάρει η νύχτα. Έστειλα το κινητό μου στη Ξανθή και στη milky

οπότε πιστεύω ότι θα μπορέσω να σας ενημερώσω εγκαίρως.

Καληνύχτα!:D:D:D:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία, Evri, με το καλό, όλα να πάνε πανυπερτέλεια, χωρίς πόνους κι εύκολα να έρθουν γερά τα μωράκια σας!

Μου έχουν ξεράνει το δεξί χέρι με τις πεταλούδες και τις μην πω... και δεν μπορώ να γράψω πολλά, λεπτομέρειες από το σπίτι.

Με το καλό τα καινούργια μας μωράκια!!!

Διαφημίσεις

Τη γκαντεμια μου μεσα ο μικρος εκανε δυο φορες διαρροια

Εκτος λεκανης!φανταστειτε τι μαζευα.......και φυσικα δεν

Εχει κοιμηθει ακομα!

Μαρία τι ώρα θα γεννήσεις περίπου ξέρεις;

Εχω 8:30 να ξεκινησω τα ξυρισματα κτλ κ λογικα μεχρι

Τις 10-10:30 θα χω μπει χειρουργειο!

Αχ βρε σκαι τι με περιμενει......

Εβαλα γιουροβιζιον μπας κ χαλαρωσω

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαρια μου με το καλο γλυκια μου..Ευχομαι να εχεις ενα γερο μωρακι και μια γρηγορη αναρρωση.. Με το συζηγο τα βρικατε?:)

Evri79 μου με το καλο και σε εσενα!Το "με ενα πονο" εγω δεν το λεω,,αλλα θα σου ευχηθω να κρατησει οσο πιο λιγη ωρα γινεται, για να μην ταλαιπωρηθεις πολυ!!Ολα να πανε τελεια κ περιμενουμε εμπειρια!

Πηγα και εγω χθες γιατρο, ολα καλα, αλλα με εκνευρισε ο ομορφουλης.:mad:

θα μπω σε λιγο να σας τα γραψω.

Διαφημίσεις

Τα νεα μας λοιπον :

Το βαρος του 2.200 μπορει κ περισσοτερο ειπε.

Αμνιακο καλο.

Πλακουντας καλος κ σε καλη θεση.

Το κεφαλακι του μωρου πολυ χαμηλα,μεσα στην πυελο. [αυτο σημαινει οτι εχει εμπεδωθει???:roll:]

Και παμε και στα υπολοιπα.

Καταρχην μου ειπε να σταματησω τα γιουτοπαρ γιατι ειτε γεννησω τωρα,ειτε στις 37 εβδ, το ιδιο κανει..:rolleyes:

Και πανω που μου ελεγε,εγω θα σε περιμενω.. μεχρι και 42 εβδ να ξεκινησει απο ΜΟΝΟΣ του ο τοκετος, χθες μου πεταξε οτι μολις παω 38εβδ, αν δεν εχω καποια εξελιξη πχ διαστολη,μαλακος τραχηλος,εξαλειψη, θα προσπαθησει να μου κανει αποκολληση υμενων..

Τρομαξα.

Γιατι στο vbac δεν κανουμε παρεμβασεις [συμφωνα με τα πρωτοκολλα]

Του λεω εγω,καλα δεν ειναι πολυ νωρις? Με αυτο που θα κανεις μπορει να μου προκαλεσεις τοκετο.Γιατι δεν το κανεις ας πουμε στην 39εβδ?

Αρχισε να μου λεει οτι, απλα θα βοηθησει την κατασταση,και καλυτερα να το κανει νωρις,παρα να περιμενει μεχρι τις 40 εβδ,κ πως αυτο δεν σημαινει πως θα ξεκινησει ο τοκετος αμεσως.

Προσπαθουσα να του δειξω οτι ξερω καποια πραγματα.Οτι δεν θεωρω "σωστο" αυτο που θελει να κανει.Αλλα ηταν ανενδωτος.:|

Μου μπαινουν κ ασχημες σκεψεις κοριτσια, οτι επειδη εχω ΠΗΤ σε περιοδο διακοπων, μηπως θελει να ξεμπερδευει μια ωρα αρχιτερα απο εμενα?:rolleyes:

Χθες μπηκα κ στο vbac γκρουπ, μιλησα με τα κοριτσια κ με τον γιατρο, και ολοι μου ειπαν ΟΧΙ, μην δεχτεις καμια παρεμβαση..

Τι να κανω κοριτσια?:confused::confused:

Πως να τον μεταπεισω? Δεν θελω να κανω αυτη την παρεμβαση,αλλα ειναι γιατρος αυτος κ φοβαμαι οτι θα με τουμπαρει με διαφορα επιχειρηματα.

Αγχωθηκα παρα παρα παρα παρα πολυ..:?

Πανω που παω να ηρεμησω...τσουπ! κατι αλλο γινεται.. δεν μπορω αλλο...:confused::cry: :cry:

καληερα!!!

να υποθεσω εχουμε ηδη ενα μωρακι και το Ευακι ελπιζω να τελειωνει τσακ μπαμ και να μην ταλαιπωρηθει!

Μαρακι να σας ζησει κοριτσακι μου!

Ελπιζω να ειναι ελαχιστη η ταλαιπωρια σου!

Χριστιανα μου δεν εχω ιδεα τι να σπυ πω...

δυστηχως το κακο ειναι αυτο που λες..ειναι γιατροι και ποσο κοντρα να τους πας?

να μην αγχωνεσαι απο τωρα!συζητησε το αλλα μην αγχωνεσαι!Αλλωστε που ξερεις πως το μικρο σου θα το τραβηξει τοσο?

μπορει και απο μονο του να θελει να κανει την εξοδο και ετσι οοοοολα αυτα να μην εχουν καμια σημασια!

Θετικη σκεψη!

θα τα καταφερεις!

aCtzp3.png

Καλημέρα κ απο μένα....

Μαρακι να σας ζήσει η κορούλα, να την

καμαρωνετε οπως επιθυμείτε!!

desismileys_0068.gif

Evri περιμένουμε νεα οπότε μπορέσεις,

εύχομαι ολα καλα να πανε κ εύκολα...

Χριστιανα το καλυτερο θα ήταν οταν ξαναπας να

του πεις τις σκέψεις σου για ακομα μια φορα....

Ελπίζω οταν δει οτι ξέρεις τι λες κ οτι δεν

είσαι άσχετη με το θέμα να αλλάξει γνωμη.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κοιμήσου επιτέλους! :evil: :evil: :evil:

Ευάκι δεν κλείνει μάτι η μικρή; Μάλλον μεγαλωσε το κορίτσι και κάθεται και χαζευει... Κι εγω τον έχω ενα 2ωρακι τώρα τρώει, νανουριζεται, τα κάνει, αλλάζουμε, γαρίδα το μάτι και ξανά από την αρχη!

Σε ευχαριστω για την ενημέρωση για το μισό σαραντισμό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...