Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιωτίτσα γιατί να μην το καταφέρεις;)?

Λίγα κατάφερες μέχρι τώρα? Κοτζάμ νοσηλεία και τα έβγαλες πέρα, στις έξι μερούλες θα κολλήσεις? Άλλο ένα βουναλάκι είναι κι αυτό, μικρό, λοφάκι!

Ξάπλα, ξάπλα, ξάπλα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια εσενα ο Χαρουλης σου μπηκε θερμοκοιτιδα ε;;; λογω προωροτητας ή κατι αλλο;; μια φιλη μου γεννησε προγραμματισμενα 36+2 κ δεν μπηκε...... κ ηταν στην ιδια κλινικη με μενα (γιατι ξερω οτι παιζει ρολο). Ειχε κανει κ κορτιζονες βεβαια, οπως κι εγω. Εσυ ειχες κανει ή ηταν εντελως απροοπτο;;;

Γιωτα ειπες τη λεξη κλειδι "κορτιζονη". Δεν ειχα κανει ηταν εντελως

απροοπτο οποτε διεγνωσαν και καλα τυχυπνοια λογω προωροτητας....

Αμα εχεις κανει κορτιζονες κι εγω ξερω οτι δεν τα βαζουν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε;;; Εγώ εδώ σπίτι,αραχτή! Εχει έρθει η πεθερά μου και μου κονταίνει και μου σιδερώνει κατι κουρτίνες που πήρα!!!Χεχε...

Εστειλα μήνυμα στην Σκάι, η μελανίτσα του μπεμπούλη έχει σβήσει λίγο...:D:D

Θα μπει να μας τα πει!!!!!

Διαφημίσεις

αν θα το βάλουν ή όχι εξαρτάται από όλα και από πνευμόνια και από βάρος από την κλινική εικόνα γενικά οπότε ποτέ δεν ξέρεις....

Καλό θα ήταν πάντως να κάτσεις όσο περισσότερο μπορείς και γιατί όχι να φτάσεις και τις 38 όσο περισσότερο κάθεται μέσα τόσο καλύτερο.τώρα αν τυχόν και γεννήσεις τουλάχιστον θα το έχει αποφασίσει το μωρό οπότε εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αν θα το βάλουν ή όχι εξαρτάται από όλα και από πνευμόνια και από βάρος από την κλινική εικόνα γενικά οπότε ποτέ δεν ξέρεις....

Καλό θα ήταν πάντως να κάτσεις όσο περισσότερο μπορείς και γιατί όχι να φτάσεις και τις 38 όσο περισσότερο κάθεται μέσα τόσο καλύτερο.τώρα αν τυχόν και γεννήσεις τουλάχιστον θα το έχει αποφασίσει το μωρό οπότε εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

εννοειται οτι οσο μεινει καλο ειναι, αλλα ουτως η αλλως ειναι κ τυλιγμενη με τον λωρο.... προχτες ο γιστρος μμου ειπε οτι κ τωρα να γεννηθει δε μπαινει θερμοκ. τωρα θα μου πεις πως μπορει να ειναι σιγουρος;; παντως παλι πηγα τουαλετα κ δεν ειχα...

Καλημέρα κορίτσια μου. Κι εγώ είχα εχθες γιατρό, τα μωρά πολυ καλά, αμνιακα πλακούντες τέλεια, βαρος 1650-1700 με απόκλιση μου είπε.

Θα κάνω κι εγώ Γιώτα σήμερα και αύριο δεύτερη δόση κορτιζονες. Την πρωτη ηταν στις 28 εβδομαδες, έτσι για σιγουριά.

Αυτό συζητουσαμε εχθες για το βαρος και τις εβδομαδες, θέλουμε βασικά κι εμείς πρωτο στοχο 36+1! Για να δούμε!!!

Και εκεί που συζητουσαμε για τις συσπάσεις και πως να τις καταλάβω, το βράδυ είχα μια. Και μάλλον είχα παλι τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν τις είχα αναγνωρίσει.

Ας ελπισω οτι δεν θα ξανά έχω!

0SB8p3.png

εννοειται οτι οσο μεινει καλο ειναι, αλλα ουτως η αλλως ειναι κ τυλιγμενη με τον λωρο.... προχτες ο γιστρος μμου ειπε οτι κ τωρα να γεννηθει δε μπαινει θερμοκ. τωρα θα μου πεις πως μπορει να ειναι σιγουρος;; παντως παλι πηγα τουαλετα κ δεν ειχα...

Ξάπλωσε και ξεκουρασου. Δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν θα μπει θερμ. Μην το ρισκαρετε καλύτερα...

0SB8p3.png

Ξάπλωσε και ξεκουρασου. Δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν θα μπει θερμ. Μην το ρισκαρετε καλύτερα...

μακαρι να τα καταφερω ρε κοριτσια...........

κι εσυ προσεχε απο δω κ περα.. κορτιζονες γιατι κανεις; επειδη ειναιι διδυμα η ειχες κανα θεμα κ δε θυμαμαι;;

Διαφημίσεις

μακαρι να τα καταφερω ρε κοριτσια...........

κι εσυ προσεχε απο δω κ περα.. κορτιζονες γιατι κανεις; επειδη ειναιι διδυμα η ειχες κανα θεμα κ δε θυμαμαι;;

Επειδή είναι δίδυμα και θα είναι σίγουρα πρόωρα!!

0SB8p3.png

Tουλάχιστον είχε λόγο που ξυπνούσε ο καημένος! Αυτό που λέει η Χριστιάνα το έχω δει από την ανιψούλα μου, δράααααμα, θέλει πολύ κουράγιο!

Μαρία, πρώτη φορά σας είδε ο παιδίατρος απ' όταν βγήκατε? Μπράβο, μια χαρά τα πατε! Από διατροφή, θύμησέ μου, θηλάζεις αποκλειστικά? Πώς θα'θελα κι εγώ να ξαναζυγιστούμε...μετά το δεκαήμερο που μας πρωτοείδε (όπου διαπίστωσε ότι είχε ανακτήσει το βάρος γέννησης, που μας είπε είναι το ζητούμενο σε εκείνη τη φάση, τώρα θα μας δει σε κανα μήνα-δεν κατάλαβα κιόλας σε ένα μηνα παό τη γέννηση ή από την επίσκεψη που πήγαμε στο 10ήμερο??), έχω μεγάλη αγωνία για το βάρος του ρε γμτ...ας όψεται ο θηλασμός...έχω την εντύπωση ότι δεν έχει μεγαλώσει καθόλου! Είμαι τρελή, ε?

Πρώτη φορά μας είδε από όταν βγήκαμε από την κλινική. Θηλάζω αποκλειστικά και φυσικά είχα κι εγω μια μικρή αγωνία για το βάρος. Μόλις δεις μια-δυο φορές οτι παίρνει βάρος θα χαλαρώσεις κάπως. Τρελή δεν θα έλεγα οτι είσαι που το βλέπεις μικρούλι γιατί όντως μικρούλια είναι. Εγω τώρα που έκανα το δεύτερο συνειδητοποίησα οτι ο μεγάλος μου δεν είναι και τόσο μικρουλης πια... Εσύ να έχεις στο νου σου τις βρεγμενες-λερωμένες πανες κι αφου και το μωρο δείχνει ήρεμο ε δε μπορεί θα τρώει καλα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπέρα κι απο εμένα!!!

Γιώτα ξαπλα ξαπλα ξαπλα!!!! Τα λέω για να τα ακούω κι εγω που σημερα είμαι απο το πρωί στην γυρα...

Μαρία αύριο θα έχεις το τρίτο σου παιδάκι αγκάλιτσα!!! Με το καλο!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια εφόσον αύριο το πρωί μπαίνω στο μαιευτήριο τσεκάρω αν

πήρα όλα τα πράγματα. Διαπίστωσα ότι δε πήρα προϊόντα για το

μπάνιο του μωρού. Να πάρω ή θα χρησιμοποιήσουν εκεί οι μαίες προϊόντα της

κλινικής ; Επίσης σε σας που γεννήσατε, χρειαστήκατε κάτι που δεν

είχατε σκεφτεί να κουβαλήσετε μαζί σας ; Αντίθετα, κουβαλήσατε κάτι

που δε το χρειαστήκατε ; :confused::confused:

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...