Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ο γιατρός μου είναι τελείως κατά της παράτασης στην εγκυμοσύνη. Μου το είχε

πει από την αρχή ότι δεν αφήνει ούτε μια μέρα παραπάνω με το φόβο μήπως

συμβεί κάτι στο μωρό δεδομένο ότι είναι τελειόμηνο . Επίσης, οι τελευταίες

εξετάσεις μου έδειξαν λίγο ανεβασμένο το ουρικό οξύ και ο πλακούντας μου

δεν είναι και στα καλύτερά του (grade II σχεδόν ΙΙΙ).Αλλά και εγώ το θέλω

πολύ και ότι γίνει! Και αν περιμένω μπορεί να κάνει καμιά περιτύλιξη και να

μη γλυτώσω το μαχαίρι...:( όλα παίζουν...

Ok,τοτε!!!!Θα πανε ολα καλα δε θα σκεφτεσαι καθολου την περιτυλιξη.και ευχομαι αυριο η μπεμπα να κανει την εκπληξη!!!εμενα παλι ο δικος μου ιατρος ειναι διατεθειμενος να περιμενει μεχει την 42η!!!!:shock::shock::shock:

συγνωμη,να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για το ρηλαξ?δεν εχει διαφορες θεσεις η πλατη μεχρι και τελειως ξαπλωμενο?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα , οι παιδίατροι το επιτρέπουν μετά τους 2 μήνες

τουλάχιστον οι περισσότεροι. Δε θέλουν τη κλίση που έχουν στη μέση για

τα πολύ μωρά. Πάντως, πριν χρόνια (7) η κουνιάδα μου μια χαρά έβαλε

τη μικρή της στις 40 μέρες και δεν έπαθε τίποτα. Μπορείς να μειώσεις τη

κλίση με μια πάνα και να είναι τελείως ίσιο το παιδί.

Και αυτοί οι παιδίατροι κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν γνώμη για τα πάντα.:evil:

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

evri με το καλο!

ευχομαι ημικρη να αποφασισει να βγει απο μονη της και να γλυτωσεις την προκληση!

για τα ρηλαξ που λεγατε εχω σταμπαρει ενα που ειναι απο 0 και ειναι ρηλαξακι και μετα καθισμα φαγητου!

ευχη εμας ηρθε ο παπας 8η μερα! δεν ξερω γιατι ειδικα την 8η.ειναι γνωστος μας και μου ειπε παρε με οταν βγειτε απο το νοσοκομειο.

Μαλιστα καναμε και ονοματοδοσια αφου ξεραμε το ονομα!σαν αεροβαπτισμα φανταστειτε!μου ειπε πως εγω μπορω να βγω εξω κανονικα!

κοριτσια εχω θεματακι...

ειναι πολυ μπουκωμενη η μυτη της μικρης δενμπορει να φαει!

πως να το κανω με τον ορο?

ανασκελα το μωρο η πλαγια?

Και εμένα το ίδιο θέμα έχει όλο χουρ χουρ είναι!

Ορό στα πλάγια Ναντιάκι μου!Γυρνάς στα πλάγια και

βάζεις στο από πάνω ρουθούνι και από τη άλλη το ίδιο.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Γειαααα σας!!!

εφαγα σαν ΚΤΗΝΟΣ,κοιμησα την μικρη και να`μαι!!!

εχουμε κανα νεο απο Σκαι?

αγχωθηκα για τις μελανιτσες που εγραψε.. αμα σας πω,πως ηταν/ειναι ο φοβος κ ο τρομος μου,μην βγει το μωρο με τιποτα μελανιες,μεγαλα σημαδια...:rolleyes::roll: αφου η κορη μου γεννηθηκε κ την κοιταζα σαν τρελλη να δω αν ειναι καθαρο το προσωπο της!:rolleyes:

τεσπα,ελπιζω να μην ειναι τιποτε!!!!

Evri79 μου κ εγω φοβαμαι την προκληση γιατι πολλες φορες οδηγει σε καισαρικη,αλλα πολλες φορες περασε απο το μυαλο μου πως ΙΣΩΣ αν εκανα κ εγω στις 40εβδ που με ειδε ο γιατρος κ ηταν ολα τελεια, πως μπορει να τα καταφερνα.. γιατι μετα στις 40+2 ειχαμε διπλη περιτυλιξη>πεφταν οι παλμοι>επειγουσα καισαρικη..:rolleyes: θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα παντως!!

ΕΥΑ κ εγω τα ιδια ειχα με τους συγγενεις του αντρα μου που δεν πλεναν τα χερια τους! κ ειχα κ αντισηπτικο στολισμενο μπροστα τους αλλα...:rolleyes: υποχονδρια με ανεβαζαν,υπερβολικη κ ξινη με κατεβαζαν..:evil: τοσο δυσκολο ειναι να να πας ενα λεπτο να πλυνεις τα ξερα σου δηλαδη?δεν μπορω να καταλαβω!!!!:evil:το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε η Ξανθη!παω να φερω το μωρο μεχρι να πλυνετε τα χερια σας!αφου δεν καταλαβαινουν αλλιως!!

για το ριλαξ τι να σας πω?η δικια μου εκανε σαν δαιμονισμενη με το που την εβαζα εκει,οποτε δεν το χρησιμοποιησα καθολου! και απο 3 μηνων ηθελε να καθεται παρακαλω! κ αν κ μου λεγαν οτι δεν κανει,εγω την αφηνα..τι θα την κρατουσα με το ζορι ξαπλωμενη?αφου δεν ηθελε!!

Wonderland αντε καλο μποτε!;)

Αντε Μαρια!εισαι η επομενη!τα εχεις ολα ετοιμα?με τα παιδια κανονισες τι θα κανεις?

κοριτσια εχω θεματακι...

ειναι πολυ μπουκωμενη η μυτη της μικρης δενμπορει να φαει!

πως να το κανω με τον ορο?ανασκελα το μωρο η πλαγια?

Κι εμείς μια απο τα ίδια. Από τη μέρα που γεννήθηκε φτερνιζόταν, τώρα πλέον κάνει 5-6 φτερνίσματα στη σειρά:shock::P, οπότε αψού-αψού, η μύτη άρχισε τα χρου-χρου. Ορό του βάζω στα πλάγια και αμέσως τον γυρνάω μπρούμυτα, κρατώντας του το κεφάλι πάνω από μία πετσέτα και βγάζει ό,τι μπορεί το καημενούλι...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ, εσύ παιδί μου είσαι παλιοσειρά!!!! Ποια θητεία να μειώσεις?

Απολύομαι, ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, όπως επίσης

απολύυυυομαι, απολύυυυομαι, απολύομαι μωρό μου και τρελαίνομαιαιαιαιαιαιαι!!!!!

:D:D:D α ρε σοφια εχω πεθανει στο γελιο!εισαι φοβερη!

Τελικα θα ειμαι οντως εγω η επομενη?

Evri μεχρι την αλλη παρασκευη θα εισαι στη41η ε?αρα περιμενει

Αρκετα κ ο δικος σου.

Milky καμια ελπιδα να κανεις αυριο την εκπληξη?

Εγω χθες μαζεψα τις συμπεθερες και βγαλαμε προγραμματακι.

Σημερα παραγγειλα κ σουπερ μαρκετ και στοκαρα το ψυγειο

Και αυριο θα ασχοληθω να μαγειρεψω να τους αφησω φαγητο.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γειαααα σας!!!

εφαγα σαν ΚΤΗΝΟΣ,κοιμησα την μικρη και να`μαι!!!

ΕΥΑ κ εγω τα ιδια ειχα με τους συγγενεις του αντρα μου που δεν πλεναν τα χερια τους! κ ειχα κ αντισηπτικο στολισμενο μπροστα τους αλλα...:rolleyes: υποχονδρια με ανεβαζαν,υπερβολικη κ ξινη με κατεβαζαν..:evil: τοσο δυσκολο ειναι να να πας ενα λεπτο να πλυνεις τα ξερα σου δηλαδη?δεν μπορω να καταλαβω!!!!:evil:το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε η Ξανθη!παω να φερω το μωρο μεχρι να πλυνετε τα χερια σας!αφου δεν καταλαβαινουν αλλιως!!

:evil: :evil: :evil: Βρε δεν πάνε να χεστούνε όλοι

που θα μας πούνε και ξινές και υποχόνδριες που

σκεφτόμαστε το καλό των παιδιών μας!

Maria μια χαρα σε βλεπω!Ολα υπο ελεγχο..

εγω δεν ξερω τι να κανω με τη μικρη..

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα,να ειμαι ενταξει κ να μην χρειαζομαι βοηθεια απο κανεναν κ οκ θα ειναι ολα,αλλιως.. μαλλον στην πεθερα θα καταληξει κ λυπαμαι....την φανταζομαι ηδη αυπνη κ απεριποιητη..:rolleyes:

αγχωνομαι κ για τα ρουχα της!επειδη δεν ξερω ακριβη ημ/νια! αν δεν ειναι ολα πλυμενα/σιδερωμενα? ασε που αντρας μου δεν ξερει να τα συνδιασει,ουτε καν μια κοτσιδα να της φτιαξει,πως θα την στελνει στον παιδικο το πρωι?:shock::rolleyes:

πφφφ.. αρχισα τις γκρινιες παλι..:cool:

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα,να ειμαι ενταξει κ να μην χρειαζομαι βοηθεια απο κανεναν κ οκ θα ειναι ολα,αλλιως.. μαλλον στην πεθερα θα καταληξει κ λυπαμαι....την φανταζομαι ηδη αυπνη κ απεριποιητη..:rolleyes:

αγχωνομαι κ για τα ρουχα της!επειδη δεν ξερω ακριβη ημ/νια! αν δεν ειναι ολα πλυμενα/σιδερωμενα? ασε που αντρας μου δεν ξερει να τα συνδιασει,ουτε καν μια κοτσιδα να της φτιαξει,πως θα την στελνει στον παιδικο το πρωι?:shock::rolleyes:

Όλα αυτά είχα άγχος και εγώ Χριστιάννα μου αλλά

τελικά σταμάτησα να σκέφτομαι αφού είδα ότι

δεν γινότανε διαφορετικά.

Σκάιιιιιιι μουυυυυυυυ, κοριτσάρα μου, να μας ζήσει ο μπέμπαρος!!!!

Να είναι υγιέστατος, καλότυχος για μια ζωή!!!!!!!!!!!!

Ηθελα να σε πάρω τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είσαι ακόμα..!!!

Σίγουρα πετάς στα σύννεφα αλλά δεν ξέρω αν είσαι κουρασμένη! Περιμένουμε νεάκια!!!!

Λοιπον κοριτσάκια μου πριν απο λίγο γύρισα....Ειχα πάει το πρωί στο Ρέα, ήταν κ ο γιατρούλης μου!!

Κάναμε υπέρηχο, ο άντρακλάς μου είναι 3158γρμ, έχει παρει θέση στην λεκάνη και έχει ψευτο-εμπεδωθεί...το προσπαθεί το χρυσουλάκι μου...τον έβλεπα που κούναγε λίγο λίγο το κεφαλάκι του πάνω κάτω και δεξια αριστερά και μου είπε ο γιατρός οτι προσπαθεί να εμπεδωθεί...τράβηξε κάτι δυνατές κλωτσιές και κούναγε τα δαχτυλάκια των ποδιών του...έχω χαζέψει λέμεεεε!!!!

Το πρωί ήμουν έτοιμη για λιποθυμία μετά το yutopar αφού τρόμαξαν στο Ρεα που με είδαν έτσι...μετά την εξέταση μου είπε ο γιατρος μου οτι δεν χρειάζεται να τα παίρνω άλλο και επιτέλους μου είπε οτι μπορώ να περπατάω, μη σου πω να ανέβεις και την Πάρνηθα...ετσι μου είπε!!!

Εχω πάρει πολύ τα πάνω...γι'αυτό γύρισα τώρα...απο τις 11.30 που είχα ραντεβού, τώρα μαζεύτηκα...περπάτησα ολη την καλλιθέα!!

Πονάω βέβαια λίγο, κάτω χαμηλά, μάλλον απ'το βάρος και το περπάτημα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!!!

Μου είπε οτι, οποιαδήποτε στιγμή και να γεννήσουμε πλέον δεν μας νοιάζει!!

Ακόμα μου είπε οτι θα με δει στις 23 του μήνα....αν προλάβει!!!χεχε!!!

Επίσης εσείς που τα ξέρετε, μου είπε οτι είμαι grade 2... καλά το λέωωωω;;;;

Δεν έχει μπερδευτεί ο λώρος(που ήταν το αγχος μου) και το αμνιακό είναι μια χαρά...

Αυτά!!!Σας έπρηξα!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Όλα αυτά είχα άγχος και εγώ Χριστιάννα μου αλλά

τελικά σταμάτησα να σκέφτομαι αφού είδα ότι

δεν γινότανε διαφορετικά.

αα τελικα δεν ειμαι η μονη που εχω τετοια αγχη.....?

θελω επισης το σπιτι να ειναι στην εντελεια,ολα καθαρα, σιγυρισμενα,, μην ερθουν τιποτα πεθερες,κουνιαδες απο δω κ ψαχνουν να βρουν τα πραγματα της μικρης..το παρατραβαω εε?:rolleyes:

ΚΑΡΜΑΡ ολα τελεια λοιπον!ΜΠΡΑΒΟ!!!

εχω κ εγω αυριο ραντεβου!!αντε να περασει κ αυτη η μερα!!:)

να μαι κι εγω!!!!

βγηκαμε στα μαγαζια οικογενοιακως και μετα πηγαμε και για φαγακι εξω!!!!!!

δεν θυμαμαι ποια ρωτησε για τους λεκεδες απο κακα,εγω τα επλενα κανονικα στο πλυντηριο με το πρασινο σαπουνι και μετα στον ηλιο και εφευγαν-οταν εβγαιναν απο το πλυντηριο ειχαν λεκε μετα οχι...το ιδιο μου το εκανε και με τους λεκεδες απο την φρουτοκεμα αλλα αυτο ειναι για πιο μετα(εδω θα ειμαστε):P:p:p:p

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκάι μου, να σας ζήσει ο μπέμπακος σας!!!!! Γερός κ τυχερός να ειναι στη ζωη του. Δε προλαβαίνω να σχολιάσω αλλα, γτ τώρα που κοιμάται ο μικρός πάω να ετοιμαστω γτ έχουμε γιατρό το βραδυ. Σας φιλω κούκλες!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Χριστιανα μου ακριβως αυτα τα αγχη εχουμε οσες εχουμε ηδη

παιδακια. κι εγω χθες τους ελεγα τι τρωνε τα παιδια για απογευματινο

π.χ. η μικρη γιαουρτι με 2 κουτ μελι και κομμενες φραουλες μεσα

μη νομιζεις εχω την αισθηση οτι δεν με πολυ προσεχανε τι ελεγα ακριβως.

Η εδειχνα στον αντρα που ειναι οι μπλουζες τους καθενος κτλ αμα τον

ρωτησω τωρα στοιχημα οτι δε θυμαται να μου πει ακριβως αλλα για τον

αντρα μου δε με νοιαζει γιατι θα με παιρνει τηλεφωνο για τις γιαγιαδες φοβαμαι

που θα κανουν οτι να ναι και δεν ξερουν που ειναι το καθε τι στην κουζινα!

Αλλα οπως λεει και η mygirl θα σταματησω γιατι δε γινεται αλλιως......

Karmar μπραβο σας!Καλα μην το παρακανεις στο περπατημα ας παρει και την

37η το μωρο να μην εχεις θεματα με θερμοκοιτιδα γιατι τον βλεπω βιαστικουλη το γιο σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαράκι λες ακόμα και με αυτά τα κιλά αν γεννηθεί τώρα να έχει θέμα θερμοκοιτίδας;; Δεν εχει να κάνει με τα κιλά του παιδιού;;

Μου είπε να περπατάω 2 χλμ την ημέρα....Που θα τα περπατάω δεν ξέρω, αλλά εντάξει...

Βιαστικός και ο γιος και η μαμα...θυμάσαι που τα λέγαμε!!!! Τώρα δεν με νοιάζει...αφοτ έχει πάρει θέση και κοντεύουμε ας βγει όποτε είναι έτοιμος!!! Μόνο μη φτάσω τις 40 εβδομάδες... τώρα πληγώνω τις μανούλες που τις κοντεύουν αλλά πραγματικά κορίτσια,χαρά στο κουράγιο σας..ειλικρινά είστε ηρωίδες!!! Εγώ δεν αντέχωωωω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...