Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Pηλάξ είναι νωρίς ακόμα χωρίς να ξέρω όμως και να σου πω πότε μπορείς...Φαντάζομαι από 2 μηνών και μετά;;;

Ωχ, το υποπτευόμουν...

Ρωτάω, γιατί όταν είναι ξύπνιος και είναι εντελώς ξαπλωτός ή κάπου που δεν μπορεί να κοιταέι γύρω-γύρω (άσχετα αν βλέπει:tongue:) π.χ. πορτ μπεμπε ή στον καναπέ πλαισιωμένος με μαξιλάρια, κλαίει γοερά, ενώ κανα δυο φορές που τον έβαλα στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου ("χυμένο" βέβαια το καημένο, γιατί δεν μπορέι να στηρίξει καθόλου το σώμα του ακόμα) καθόταν πολύ ηρεμος και σαν να χάζευε τριγύρω. Επομένως, δεν βλέπω ακόμα φως...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, το υποπτευόμουν...

Ρωτάω, γιατί όταν είναι ξύπνιος και είναι εντελώς ξαπλωτός ή κάπου που δεν μπορεί να κοιταέι γύρω-γύρω (άσχετα αν βλέπει:tongue:) π.χ. πορτ μπεμπε ή στον καναπέ πλαισιωμένος με μαξιλάρια, κλαίει γοερά, ενώ κανα δυο φορές που τον έβαλα στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου ("χυμένο" βέβαια το καημένο, γιατί δεν μπορέι να στηρίξει καθόλου το σώμα του ακόμα) καθόταν πολύ ηρεμος και σαν να χάζευε τριγύρω. Επομένως, δεν βλέπω ακόμα φως...

Πάντως απ' ότι είδα τα πορτ-μπεμπέ γράφουν από ηλικία 0+

Μήπως να το βάλεις σε πορτ-μπεμπέ με πετσετούλα γύρω-γύρω για να είναι πιο περιορισμένος και επομένως άνετος;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

2930 ο μικρουλης!Δεν μου ανεφερε κατι για μελανιτσες!

Να μας ζησει σκαιιιιιι!!!!!!

Μια χαρα τελειαααααααααα!!!Να μας ζησει!

Milky να μπαινεις να μας πρηζεις εμεις δηλαδη γιατι πρηζουμε

η μια την αλλη????Ειναι σπαστικο οταν πλησιαζει η ωρα και δεν

εχεις κανενα σημαδι τοκετου. Κι εμενα ετσι ηταν η μικρη και

τωρα παλι φετααααααααα λεμε!!!!!!!!

Θα τη βγαλω κι αυτην με το ζορι εξω να μαθει!

Κι εγω ειχα παρει μιση ευχη απτον παπα στην εκκλησια κατευθειαν.....

Οι γιατροι για το ρελαξ λενε μετα απο 2 μηνες. Τη μικρη την εβαλα πριν καν

κλεισει 40 μερες αλλα ηταν και 5500γρ τοτε δεν ηταν μικρη στεκοταν πολυ

καλα δηλαδη. Νομιζω παιζει κι αυτο το ρολο του αν ειναι μικρουλι μπορει

να "χυνεται" σε τετοιο καθισμα......

Θα στειλω κι εγω αυριο σε καποια το τηλ να επικοινωνουμε μαλλον στη διαχειριστρια!;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να μπαίνεις να μας γκρινιάζεις να ξεσπάς (ή να κοιμάσαι, όσο μπορείς...ο ύπνος μειώνει τη θητεία:tongue:!)

[/b]

:D:D:D Πολυ μαρεσε αυτο!Παω να μειωσω τη θητεια μου τοτε

και να ριξω κανενα υπνακο.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Πάντως απ' ότι είδα τα πορτ-μπεμπέ γράφουν από ηλικία 0+

Μήπως να το βάλεις σε πορτ-μπεμπέ με πετσετούλα γύρω-γύρω για να είναι πιο περιορισμένος και επομένως άνετος;

Ευχαριστώ, θα το ψάξω! Απλά είχα ακούσει (εκτός του ότι το ριλάξ θεωρείται πλέον αμφιλεγόμενο, σαν την περπατούρα:confused:) ότι όσο το σώμα τους είναι ακόμα τελείως εύπλαστο δεν επιτρέπεται το ριλάξ γιατί κάνει "κούρμπα" κάτω από τη μέση τους.

Νομίζω ότι αυτό που τον ενοχλεί στο πορτ μπεμπε είναι το τελειώς ξάπλα και η ...έλλειψη ορατότητας! Εγώ το καταλαβαίνω έτσι, μπορεί να λέω και βλακείες!

ΜΑΡΙΑ, εσύ παιδί μου είσαι παλιοσειρά!!!! Ποια θητεία να μειώσεις?

Απολύομαι, ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, όπως επίσης

απολύυυυομαι, απολύυυυομαι, απολύομαι μωρό μου και τρελαίνομαιαιαιαιαιαιαι!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, θα το ψάξω! Απλά είχα ακούσει (εκτός του ότι το ριλάξ θεωρείται πλέον αμφιλεγόμενο, σαν την περπατούρα:confused:) ότι όσο το σώμα τους είναι ακόμα τελείως εύπλαστο δεν επιτρέπεται το ριλάξ γιατί κάνει "κούρμπα" κάτω από τη μέση τους.

Η παιδίατρος στην μεγάλη μου είχε πεί

για να βελτιώνω την στάση του σώματος να βάζω μία

πετσετούλα διπλωμένη στο σημείο της μέσης για να ισιώνει.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Οι γιατροι για το ρελαξ λενε μετα απο 2 μηνες. Τη μικρη την εβαλα πριν καν

κλεισει 40 μερες αλλα ηταν και 5500γρ τοτε δεν ηταν μικρη στεκοταν πολυ

καλα δηλαδη. Νομιζω παιζει κι αυτο το ρολο του αν ειναι μικρουλι μπορει

να "χυνεται" σε τετοιο καθισμα......

Σίγουρο παίζει ρόλο και η ανάπτυξη του μωρού αλλά

στο καφέ μας όλα τα μωράκια ζουμπουρλούδικα είναι

οπότε δεν τίθεται θέμα! ;):tongue: :tongue:

Εύα την προηγούμενη φορά είχα πάρει ευχή στις 20 μέρες. Μου έφερε η πεθερά μου έναν παπά απο την εκκλησία της γειτονιάς μας και με διάβασε. Τώρα κι εγω θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να πάω εγώ στην εκκλησία, μην έρχεται ο παπάς σπίτι...

Θα πάρω τηλέφωνο εδώ στην γειτονιά να ρωτήσω

και αν μπορούνε θα πάω αύριο που κλείνω 20 μέρες.;)

Θα σου πώ και εσένα αν είναι να πας στις 20. ;)

Γεια σας κορίτσια! Μόλις ήρθα από γιατρό! Όλα καλά με τη μπουμπού, είμαστε

γύρω στα 3200gr και αν δε συμβεί κάτι μέχρι Πέμπτη βράδυ, παίρνω τη βαλιτσούλα μου τη Παρασκευή το πρωί στις 7 για πρόκληση στο μαιευτήριο!

Πάντως, από τη στιγμή που μου το είπε ο γιατρός έχω χαλαρώσει πολύ

αφού δεν είμαι συνέχεια με την αίσθηση "τώρα γεννάω ή αυτό είναι σύσπαση" κτλ.

Θα στείλω το κινητό μου σε κάποια αύριο έτσι ώστε να ενημερωθείτε!

Πάντως σήμερα μου έλεγξε και τον τράχηλο και τον βρήκε μια χαρά,

ευτυχώς ήταν μια υποφερτή ενόχληση , πιο πολύ τσούξιμο θα το χαρακτήριζα!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Κουράγιοοοοο! Κι εγώ δεν ήξερα πώς είναι η σύσπαση, κι από τότε που ένιωσα την πρώτη-πρώτη μέσα σε 5 ώρες γέννησα.

Να μπαίνεις να μας γκρινιάζεις να ξεσπάς (ή να κοιμάσαι, όσο μπορείς...ο ύπνος μειώνει τη θητεία:tongue:!)

Μιλκι να μπαίνεις και να γκρινιάζεις όποτε θέλεις για αυτό είμαστε όλες το περάσαν και το περνάμε....

Milky να μπαινεις να μας πρηζεις εμεις δηλαδη γιατι πρηζουμε

η μια την αλλη????Ειναι σπαστικο οταν πλησιαζει η ωρα και δεν

εχεις κανενα σημαδι τοκετου. Κι εμενα ετσι ηταν η μικρη και

τωρα παλι φετααααααααα λεμε!!!!!!!!

Θα τη βγαλω κι αυτην με το ζορι εξω να μαθει!

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια αλλα κουραστηκα...να πω την αμαρτια μου?νιωθω οτι οταν με το καλο γεννησω δε θα εχω κουραγιο να ασχοληθω με το μωρο.οσο απο υπνο,καθε φορα που ξαπλωνω και μετα απο φαγητο με πιανει ρινικη συμφορηση με αποτελεσμα να μην μπορω να αναπνευσω και να κοιμηθω.εχω αδειασει 5 Ronal και 1 physiomer.

skountoyflaki,αν θυμαμαι καλα επαιρνες yutopar για τις συσπασουλες που ειχες.εγω,περα απο την 36η εβδομαδα,που ενιωσα καποιες,ξανα τιποτα!!!και φοβαμαι οτι και με την προκληση θα φαω τους πονους και θα καταληξω σε καισαρικη και θυμωνω γιατι ολες οι αλλες συνθηκες δεν προϋποθετουν "μαχαιρι".

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Μόλις ήρθα από γιατρό! Όλα καλά με τη μπουμπού, είμαστε

γύρω στα 3200gr και αν δε συμβεί κάτι μέχρι Πέμπτη βράδυ, παίρνω τη βαλιτσούλα μου τη Παρασκευή το πρωί στις 7 για πρόκληση στο μαιευτήριο!

Πάντως, από τη στιγμή που μου το είπε ο γιατρός έχω χαλαρώσει πολύ

αφού δεν είμαι συνέχεια με την αίσθηση "τώρα γεννάω ή αυτό είναι σύσπαση" κτλ.

Θα στείλω το κινητό μου σε κάποια αύριο έτσι ώστε να ενημερωθείτε!

Πάντως σήμερα μου έλεγξε και τον τράχηλο και τον βρήκε μια χαρά,

ευτυχώς ήταν μια υποφερτή ενόχληση , πιο πολύ τσούξιμο θα το χαρακτήριζα!

Μπραβο σας και με το καλο!!!!αν επιτρεπεται,Ευη μου,γιατι δε περιμενετε?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλησπέρα κι από μένα. Σκάι να σου ζήσει το αγοράκι σου. Άντε μόνο χαρές από δω και πέρα. Σιγά σιγά ξεφουσκώνουν οι κοιλίτσες και γεμίζουν οι αγκαλιές μας.

Εγώ σήμερα είχα γιατρό. Όλα καλά, υπερκινητικό. Μου το έβγαλε γύρω στα 3800!!!! Δε νομίζω να είναι τόσο, αλλά σίγουρα είναι ένα μεγάλο μωρό. Ο μόνος μου προβληματισμός είναι ότι ο γιατρός θα λείπει αυτό το ΣΚ. Θα είναι βέβαια εδώ ο αντικαταστάτης του, αλλά φοβάμαι μην κάτσει τίποτα ατές τις ημέρες. Μου συνέστησε να είμαι ξάπλα και να μην ζορίζομαι πολύ. Έχω ψιλοπονάκια αλλά δεν μου μοιάζουν με συσπάσεις. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο να μπω πριν το ΣΚ αλλά προσωπικά θα ήθελα να κλείσω τις 39 εβδομάδες. Είδαμε τράχηλο και μου είπε ότι είναι μακρύς και πίσω, οπότε μάλλον θα την βγάλω καθαρή. Λέτε να είμαι τόσο γκαντέμω;

Σήμερα θα πάω κομμωτήριο για να είμαι φρέσκια και μετά χαλάρωση τουλάχιστον ώσπου να περάσει το ΣΚ.

Φαντάζεστε να βγάλω κανένα θηρίο;

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

evri με το καλο!

ευχομαι ημικρη να αποφασισει να βγει απο μονη της και να γλυτωσεις την προκληση!

για τα ρηλαξ που λεγατε εχω σταμπαρει ενα που ειναι απο 0 και ειναι ρηλαξακι και μετα καθισμα φαγητου!

ευχη εμας ηρθε ο παπας 8η μερα! δεν ξερω γιατι ειδικα την 8η.ειναι γνωστος μας και μου ειπε παρε με οταν βγειτε απο το νοσοκομειο.

Μαλιστα καναμε και ονοματοδοσια αφου ξεραμε το ονομα!σαν αεροβαπτισμα φανταστειτε!μου ειπε πως εγω μπορω να βγω εξω κανονικα!

κοριτσια εχω θεματακι...

ειναι πολυ μπουκωμενη η μυτη της μικρης δενμπορει να φαει!

πως να το κανω με τον ορο?

ανασκελα το μωρο η πλαγια?

aCtzp3.png

Ο γιατρός μου είναι τελείως κατά της παράτασης στην εγκυμοσύνη. Μου το είχε

πει από την αρχή ότι δεν αφήνει ούτε μια μέρα παραπάνω με το φόβο μήπως

συμβεί κάτι στο μωρό δεδομένο ότι είναι τελειόμηνο . Επίσης, οι τελευταίες

εξετάσεις μου έδειξαν λίγο ανεβασμένο το ουρικό οξύ και ο πλακούντας μου

δεν είναι και στα καλύτερά του (grade II σχεδόν ΙΙΙ).Αλλά και εγώ το θέλω

πολύ και ότι γίνει! Και αν περιμένω μπορεί να κάνει καμιά περιτύλιξη και να

μη γλυτώσω το μαχαίρι...:( όλα παίζουν...

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...