Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγω εχω ταραξει κατι τσουρεκια....Μαρακι τα ρυζογαλακια τα τιμας ιδιαιτερως ε??:rolleyes:

κοριτσια μαλλον η ζυγαρια εχει προβλημα...εχω χασει λεει 12 κιλα!:shock:

ναι τα φτιαχνω μονη μου απο κατσικισιο γαλα παραγωγης μας

που καθε μερα μου ρχεται και δεν εχω τι να το κανω!

καλα το οτι εχεις χασει ηδη 12 κιλα απιστευτο!Μπραβο!

Pele πολυ ωραια η ιστορια σου τα καταφερες κι εσυ και τωρα

εχεις το πλασματακιασου αγκαλιτσα.......

Αχ βαλατε φωτο στο fb και με τρελανατε!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ αγάπη!!άντε να ξεκουραστείς τώρα κι να

κοιμηθείς έστω και κανα 2ώρο!εγώ 3ώρο το κοιμήθηκα δεν

μπορώ να πω...με το καλό κοριτσάκι μουουου!!

θα σε σκεφτόμαστε κι περιμένουμε νέα!!:D

Πού να κολλήσει ύπνος, κι ο άλλος είναι πτώμα και δεν έχει και διάθεση για έξω... άσε, θα κόβω βόλτες μέχρι το πρωί!

Sky επειδή είσαι η πιο ενημερωμένη σε αυτά

για πες καμμιά κρεμούλα (μάρκα) που να βοηθάει στο μάζεμα

αλλά και στις ραγάδες γιατί εμφάνισα μερικές τώρα που άρχισε

να φεύγει η κοιλιά. :cry:

Για μάζεμα ειλικρινά δεν έχω ιδέα! Μάρκα δεν ξέρω να σου πω, πάντως θα εμπιστευόμουν φαρμακευτική (Vichy και τέτοια). Γενικώς στα συστατικά κοίτα να έχει υψηλή περιεκτικότητα φύκια, καφεϊνη, ginko biloba (να αναφέρονται πρώτα πρώτα από τα συστατικά).

Από ραγάδες ό,τι έβγαλες έβγαλες. Ασπρίζουν και γίνονται αχνές στο πέρασμα του χρόνου. Για να μη βγάλεις άλλες βοηθάει η simulcium από το φαρμακείο, κρέμα με οργανικό πυρίτιο (silica) σαν αυτή που δίνω πιο πάνω το link στη Βίβιαν (ή να σου φτιάξει ο φαρμακοποιός σου) και κανένα βούτυρο (βούτυρο κακάo, shea butter και τέτοια). Στο iherb.com θα βρεις πολλά butters, αλλιώς, αν δεν μπορείς τις ιντερνετικές αγορές, και του Bodyshop καλά είναι;)

Κορίτσια μου μπήκα για λίγο, ο μικρός μου απο

το μεσημέρι κ μετα κανει διαρροιες...

Hippo και pele πολυ ωραίες οι ιστορίες

σας με συγκινησατε...

Sky περιμένουμε νεα οπότε μπορέσεις

εννοείται αύριο-μεθαύριο...

Μην ξεχάσεις να πάρετε μαζι κάμερα κ φωτογραφική

(μην χρησιμοποιησετε όμως το φλας δεν κανει

για τα ματακια του μωρου).

Με το καλο να υποδεχτειτε το Θανασακη σας!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Εεεεεντάξει... Πενούλα μου με έκανες κομμάτια....δεμ μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου....φταίνε και οι ορμόνες!!!)

Κουκλάρα η μπουμού σας, κοριτσάκι μου και φουλ κατάμαυρο τέλειο μαλλάκι...να σας ζήσει και να είναι καλότυχη για μια ζωή!!!

Φοβήθηκα βέβαια λίγο, κυρίως με την επισκληρίδειο αλλά εντάξει, αμα λες δεν είναι τίποτα....:shock::shock:

Σκάι μου... κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία!!!

Ολα τέλεια θα πάνε και θα κρατήσεις τον αντρακλά σου αγκαλιά αυριο!!!

Εεεε νομίζω πως δικαιωματικά, το 10 το καλό...που τόσο καιρό έμεινε κενό ,της αξίζει!!!!! Μας οργανώνει, μας ενημερώνει, μας εμψυχώνει...

Δεν ξέρω αν έγραψες το κινητό σου στην ομάδα μας....σε άλλη περίπτωση....Να μας ενημερώσεις εεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Αντε κοριτσάκι μου!!!!!Με το καλόόόόόό!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Sky περιμένουμε νεα οπότε μπορέσεις

εννοείται αύριο-μεθαύριο...

Μην ξεχάσεις να πάρετε μαζι κάμερα κ φωτογραφική

(μην χρησιμοποιησετε όμως το φλας δεν κανει

για τα ματακια του μωρου).

Με το καλο να υποδεχτειτε το Θανασακη σας!!!

Eυχαριστώ πολύ! :D

Σκάι μου... κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία!!!

Ολα τέλεια θα πάνε και θα κρατήσεις τον αντρακλά σου αγκαλιά αυριο!!!

Εεεε νομίζω πως δικαιωματικά, το 10 το καλό...που τόσο καιρό έμεινε κενό ,της αξίζει!!!!! Μας οργανώνει, μας ενημερώνει, μας εμψυχώνει...

Δεν ξέρω αν έγραψες το κινητό σου στην ομάδα μας....σε άλλη περίπτωση....Να μας ενημερώσεις εεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Αντε κοριτσάκι μου!!!!!Με το καλόόόόόό!!!!!!!!

Χεχε! Κοκκίνησα! :oops:

Πάω να γράψω το τηλ. μου στην ομάδα, Καληνυχτίζω από εδώ.

Θα ενημερώσω αύριο! Σας φιλώ κοριτσάκια μου!

Διαφημίσεις

Sky μου, με το καλό να υποδεχτεις στην αγκαλιά σου το αστεράκι σου!!!!! Ευχόμαι λίγο να κοιμηθείς απόψε, γιατί έρχονται αϋπνίες...! Θυμαμαι τα δικά μου, που πήγα με πρόκληση κ το προηγούμενο βράδυ είχαμε βγει για φαγητό κ την άλλη μέρα ήταν λες κ θα πηγαίναμε εκδρομή...τόση άγνοια!

Αχ, κορίτσια μου τι συγκινητικές ιστορίες σας. Με κάνατε κ έκλαψα κ θυμήθηκα όλο τον τοκετό μου κ ανυπομονώ τόσο πολύ να πάρω το νέο μου αγοράκι αγκαλιά!!!! Να σας ζήσουν κ πάλι.

Τελικά, δε με βάλατε στην ομαδουλα σας στο φεις...δε πειράζει, θα σας ευχόμαι από.εδώ.

Πολλά φιλια κ καλό βράδυ να έχουμε.

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Sky μου με το καλο να φερεις στον κοσμο το αγγελουδακι σου!Εύχομαι ολα να πανε τέλεια αυριο!!Ξεκουράσου καλή μου αύριο θα ειναι μια πολυ σημαντική μέρα για την υπόλοιπη ζωή σου!!!! Καλή ξεκούραση!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

10. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. Μητέρα - ΑΓΟΡΙ

και οι υπόλοιπες!

Evri79 (Εύη) ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (18/5)

Mariapap82 (Μαρία) Ιασώ - ΠΗΤ 28/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

giota-rr Γεννεσις - ΠΗΤ 13/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ[/b][/color]

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

aggeliki83 ΠΗΤ 28/6/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

έχω στείλει και μνμ στην σκαι περιμένω νέα της

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

Λογικά, τώρα η Σκαι θα 'χει ήδη και τον δεύτερο άντρα της αγκαλιά, να τους ζήσει και να 'ναι οι τρεις τους πάντα ευτυχισμένοι! :D:D

Ξανθή, στο γκρουπ στο φεις που είναι κλειστό μπαίνεις με πρόσκληση; αν είναι να σου στείλω πμ με τα στοιχεία του προφίλ μου.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...