Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε???

Βλέπω για ψώνια μιλάτε τί ωραία!!!

Εγώ αν και έχω καρότσι από την μικρή μου

θα αγοράσω άλλο!

Έχω αυτό pliko_p3_bubblesred.jpg

αλλά επειδή δεν έχει φορά προς την μαμά θα πάρω

άλλο για το νέο μπεμπέ!

Τα HkM στην Θεσσαλονίκη στο COSMOS έχει τμήμα με ρούχα εγκυμοσύνης

το γράφει σε ταμπέλα μέσα στο μαγαζί!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα έριχνα μία ματιά στο AMAZON !!

Έχει πολύ οικονομικά πράγματα

και τεράστιες διαφορές με τιμές Ελλάδας!

Με τα έξοδα αποστολής όμως τί γίνεται?

Έχει ψωνίσει καμία να μας πεί αν τελικά συμφέρει??

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα κορίτσια ! Ευτυχώς που είστε και εσείς και δεν νιώθω μόνο εγώ χαζοχαρούμενη με αυτή την εγκυμοσύνη. Με κοροϊδεύει ο άντρας μου που βλέπω καρότσια από τον τρίτο μήνα οπότε τώρα μπορώ να του αποδείξω ότι όλες το κάνουν. Εννοείτε ότι είμαι και εγώ της γνώμης ότι και να σου δώσουν πάρτο !!

Ήδη έχουμε 2 παρκοκρέβατα απο τις δίδυμες ανιψιές που πήγαν σε μαμά και πεθερά και μάλλον θα πάρω και κρεβάτι άλλης ξαδέλφης. Μένουμε στο ενοίκιο και δεν θέλω να πάρω καινούργια έπιπλα για το μωρό παραμόνο όταν πάμε στο σπίτι μας και κάνω το δωμάτιο του! ΨΩΝΑΡΑ !:P

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

καλημερα μανουλιτσες!!

τι μου κανετε??

καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε!!

αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα να στολιζουμε δεντρακια με φουσκωμενες κοιλιτσες και μωρακια να κλωτσανε!!:P

Σημερα εμεις εχουμε γιατρο!!!

παμε παλι να δουμε το μπεμπε μας!

καλα με παει ε??απο την προηγουμενη Τεταρτη με την αυχενικη σημερα ξανα!

Ευχηθειτε να κανει καμμια σβουρα το μικρο να το ευχαριστηθω γιατι θα αρχισω να ανησυχω αν παλι καθεται ακινητο και κοιμαται!:rolleyes:

aCtzp3.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!

Ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσια,αλλα απο ξεκουραση τιποτα αλλο!!!Δεν κουναω δαχτυλο!Πηρα και κοπελα αναγκαστικα για τις δουλειες του σπιτιου!

Στα δικα μας τωρα!!!Στο h&m που βρισκεται στο ATHENS HEART στην Πειραιως παντως εχει και εκει ρουχα εγκυμοσυνης.

Τώρα έριχνα μία ματιά στο AMAZON !!

Με τα έξοδα αποστολής όμως τί γίνεται?

Έχει ψωνίσει καμία να μας πεί αν τελικά συμφέρει??

Εχω ψωνισει απο e-bay διαφορα πραγματα και αν εξαιρεσεις οτι καθυστερουν λιγο στην παραλαβη,τα εξοδα αποστολης εξαρτωναι απο τον αποστολεα.Π.χ.το καροτσι που σκεφτομαι να παραγγελω εχει εξοδα αποστολης 28 λιρες αγγλιας.Νομιζω ειναι καλα!

mummytobe,μηπως να φας κατι γλυκο πριν πας?εχω ακουσει οτι τα κανει να "τρελαινονται".

και μη ξεχασω!Τι με επισκεφθηκε σημερα το πρωι?oh,yes!αναγουλες και ναυτια!wellcome back!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Αχ οι αγορες για το μωρο ειναι απτις πιο ωραιες φασεις της εγκυμοσυνης! Ειναι βεβαια παρα πολλα αυτα που θα χρειαστειτε και οι καιροι δυσκολοι και μαζι με τη γεννα ανεβαινει το budget πολυ!

Καροτσι ειχα παρει Inglesina zippy 3 σε 1 και το εχω καταβολευτει!

Εγω οπως καταλαβαινετε δεν θα παρω τιποτα για το μωρο ουτε καν φορμακι αφου υπαρχουν ολα για ολα τα φυλα! Εχω ομως αλλο project χρειαζομαι ενα ακομα κρεββατι και πρεπει να σπασω το κεφαλι μου να δω πως θα χωρεσω τα δυο παιδια σε ενα μικρο δωματιο μιας και το μωρο θα μπει στο αλλο δωματιο με την κουνια που κοιμαται τωρα η Λυδια!

Και φυσικα το μεγαλο μας εξοδο ειναι οτι πρεπει να παρουμε αλλο αυτοκινητο!!!!:rolleyes:

υ.γ. Οι αναγουλες συνεχιζονται αμειωτες no mercy!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εχω ομως αλλο project χρειαζομαι ενα ακομα κρεββατι και πρεπει να σπασω το κεφαλι μου να δω πως θα χωρεσω τα δυο παιδια σε ενα μικρο δωματιο μιας και το μωρο θα μπει στο αλλο δωματιο με την κουνια που κοιμαται τωρα η Λυδια!

Μια κουκέτα θα σε σώσει!

Θα με εσωνε αν ηταν μεγαλυτερα τα παιδια! Ειναι ακομα πολυ μικρα για κουκετα. Εγω βεβαια δεν ειμαι τοσο αρνητικη σαυτο αλλα ο συζηγος ουτε να το ακουει!

Εψαξα λιγο στο Internet για κουκετες και οι σκαλες που εχουν ειναι πολυ επικυνδινες σε καποια που εχουν κανει ολοκληρη κατασκευη για να ειναι πολυ φαρδια τα σκαλια ωστε να παιδια να σκαρφαλωνουν ειναι πολυ ογκωδη.....Δεν ξερω!

Δεν εχω παει ακομα σε μαγαζια να δω απο κοντα να μου πουν διαστασεις οποτε δεν εχω καταληξει τι θα κανω!

Και οπως καταλαβαινεις ο συζηγος ασχολειται βασικα με το θεμα αυτοκινητο! Αντρες!

Δίκιο έχεις, είναι επικίνδυνα για παιδιά ενός και τριών ετών. Μήπως θα σε βόλευε ένα κρεβάτι ή καναπές κρεββάτι που το δεύτερο κρεββάτι είναι "συρταρωτό" από κάτω και να το ανοίγεις το βράδυ και να το κλείνεις τη μέρα μη σου τρώει όλο το χώρο...

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις, είναι επικίνδυνα για παιδιά ενός και τριών ετών. Μήπως θα σε βόλευε ένα κρεβάτι ή καναπές κρεββάτι που το δεύτερο κρεββάτι είναι "συρταρωτό" από κάτω και να το ανοίγεις το βράδυ και να το κλείνεις τη μέρα μη σου τρώει όλο το χώρο...

δεν ειναι κακη ιδεα!

κοριτσακια μου το μωρακι μας μεγαλωσε και εφτασε 7,2 ποντους!

σβουρες δεν εκανε παλι αλλα τουλαχιστον ειχε αλλη ποζα..

σημερα μας εδειχνε πωπω κανονικα!

κατα 99,5% ειμαι μια κοριτσομανουλα!

οποτε φουλ για ροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...