Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο ρε κοριτσια με τα κιλα σας!!!! Συνολο ποσα ειχατε βαλει;;; Πολυ γρηγορα τα χασατε!!!!!

εγώ είχα πάρει 13..ελπίζω να φύγουν κι τα 3 κι κανα πενταρι ακόμα δε με χαλάει...;);)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Να μαστε και εμείς με την ιστοριούλα μας!!!!

Εχω αρχίσει μέρες να την γράφω..αλλά ενα πλασματάκι μου έχει κλέψει το μυαλό και δεν βρήκα την ευκαιρία να την τελειώσω!!Σας διάβαζα όμως και στο μαιευτήριο κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!! Διάβαζα τα αγχωμενα μηνυματα σας και ένιωθα την ανάγκη να γυρίσω να σας πω πως ΟΟΟΟΟΤι και αν σκεφτόμαστε πριν , όοοοτι και αν μας αγχώνει δεν μπορεί να συγκριθεί και να μετρηθεί ούτε στο ελάχιστο με αυτό που έρχεται!!!! Και σας μιλάει η κυρία Φοβιστιάρα! Δεν το λέω για να το πω... το εννοω απο τα βάθη της καρδιάς μου!!

Ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμενη...

Πέμπτη πρωί ξεκινάμε για το Ιασώ για προγραμματισμένο τοκετό, λόγω της παλιοαλλεργίας που με βασάνιζε... Να σημειώσω εδώ πως δεν θα έκανε κακο στο μωρό, απλά αφού όλα ήταν οκ, δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε τόσες κορτιζόνες και να βασανίζομαι!Φτάνουμε λοιπόν, με πάνε σε ένα δωματιάκι ,έρχεται η μαία μου και μου δίνει μια ρομπίτσα να φορέσω.... Μου κάνουν κάτι ερωτησούλες ιστορικού, καρδιογράφημμα, με ελέγχει για ξυρισμα (ήμουν οκ), και μου βάζουν το κλίσμα! Δεν είναι τοσο αηδία όσο ακούγεται... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! Είχε μπανιερούλα, όπου μετά έκανα μπανάκι και έτοιμη!!! Φεύγουμε απο εκεί και πάμε σε ένα άλλο δωματιάκι, όπου με συνδέουν με τον καρδιοτοκογράφο, και μου βάζουν τον ορό για την πρόκληση.... Εδώ περίμενα να περάσω το πρώτο σοκ... με την πεταλούδα στο χέρι.... (ναι ναι τοσο φοβιτσιάρα... απο το βράδυ το σκεφτομουν) αλλά

τίποτα και αυτό... Ενα τσιμπιματάκι και οκ!! Με ελέγχει η μαία, διαστολή 1,5 όπως και το προηγούμενο Σαββατο... Νομίζω μου έδωσαν και φαρμακάκι για να μαλακώσει ο τράχηλος... ο οποίος ήταν πολύ σκληρός... Γενικά είχα πονάκια αρκετά... Καθίσαμε με την μαία και τα λέγαμε για λίγο ,ήρθε και ο καρδιολόγος με είδε... όλα καλά!! Τα πονάκια αυξάνονταν , ο τράχηλος σκληρός! Πολύ σκληρός και το μωρό αν και είχε κατέβει πολύ και είχε καλή θέση, ερχόταν λοξα στο τέλος... Με έβαλε η μαια να κατσω στο πλαι, σαν μπρούμητα...το οποίο ήταν σκέτο βάσανο, γιατι δεν βολευόμουν....Έτσι θα άνοιγαν τα κόκκαλα της λεκάνης μου είπε κ άλλο!Α! Εντωμεταξύ είχε έρθει και ο γιατρός μου και μου έσπασαν τα νερά.... Δεν πόνεσα...δεν ένιωσα τίποτα άλλο, απο το να τρέχει ένα ζεσό υγρό.... Αφού ετοιμαστήκαμε ήρθε ο άντρας μου... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ!!! Φορούσε ρομπιτσα κ αυτός, και είχε

ένα τόσο τρομαγμενο ύφος, ήθελε να γελάσει και να μου φερθεί φυσιολογικά, αλλά τα ματάκια του έδειχναν ποσο πολύ φοβόταν ο καημενούλης!!!!! Εγώ ημουν ομως πολύ χαλαρή παρόλο που οι πόνοι ειχαν γινει έντονοι... Τους άντεχα!! Το χειρότερο μου ήταν η κολπική εξέταση, η οποία λόγω της θέσης του μωρού, έπρεπε να γινει σε έντονο πονο, και η μαια να βάλει το χέρι της και να γυρίσει κάπως το μωρό.... Αυτό πονούσε αρκετά! Δεν ξέρω ποσες ώρες πέρασαν με αυτούς τους πόνους, όπου στο τέλος αφού είχα κουραστεί να πονάω δέχτηκα να μου κάνουν μια δόση επισκληρίδειου... Ηταν λίγο ενοχλητικό στην μέση...ώς πολύ... ....

πόνεσα κιόλας αρκετά και δεν έπρεπε να κουνηθώ και γενικά δεν ήταν και ότι καλύτερο.... Μου έκαναν όμως μια μικρούλα δοση (απο νούμερα κάπου άκουσα 1)και ηρέμησα με τους πόνους!! Με ξεκούρασε πάρα πολύ!! Πέρασαν μετά αρκετές ώρες όπου ο πόνος είχε πάλι γίνει έντονος και συνεχόμενος.... Η διαστολή είχε αυξηθεί κ άλλο και εκεί μου έδωσαν άλλη μια μικρή δόση (πάλι 1). Πήρα πάλι λίγο δύναμη και περιμέναμε... οι εξετάσεις και το στρίψιμο του μωρού είχαν γινει πιο συχνές και οι πόνοι έντονοι... Μου έδιναν και οξυγόνο.. Ο αντρούλης μου όλη την ώρα μαζί μου, δίπλα μου!!!! Η μαία περίμενε να νιώσω πιέση προς τον ποπο... Οπου κάποια στιγμή το ένιωσα... Εκεί ήταν που είχα τελεία διαστολή... Επικράτησε πανικός, ήρθαν μαιες, ο τραυματιοφορέας και εγώ είχα αρχίσει να σπρώχνω... σε χρόνο dt πήγαμε στο δωμάτιο τοκετού, όπου μεταμορφώθηκε το απλό κρεβάτι σε κρεβάτι γυναικολόγου, έβαλα τα ποδια μου καπου να σπρώχνω και κρατούσα κάτι χερουλάκια για αντίσταση!Εκει μου έκαναν άλλη μια δόση επισκληρίδειου(απο νουμεράκι όπως άκουσα ... 7)Εσπρωχνα με όλη μου τη δύναμη και ο γιατρός να μου λέει λίγο ακόμα.. δεν βοηθάς... σπρώξεεε ..λίγο ακόμα...Εγώ του φώναζα πως δεν θα αντέξω άλλο...πως δεν μπορώ και εκεί κάπου ένιωσα την ωραιότερη αίσθηση .... Ενα άδειασμα...ένα γκλουπ και είδα το μωράκι μου...

Δεν ένιωθα πια κανένα πόνο!!!Δεν θυμόμουν αν πόνεσα...δεν με ένοιαζε αν πόνεσα!!Δεν ξέρω αν το είδα ακριβώς το μωράκι μου...γιατι έκλαιγα πολύ... και θόλωναν τα μάτια μου... αλλα την άκουσα την μπεμπούλα μου και τρελάθηκα!!!!! Ο άντρας μου να με φιλάει και να κλαίμε μαζί ...

Εκει μας την ακούμπησαν πάνω μου... δεν περιγράφεται με λόγια η στιγμή!!! Κλαίγαμε αγκαλισμένοι και την κοιτούσαμε χωρίς να μπορούμε να το πιστέψουμε!! Λέγαμε απλά πως ειναι το πιο ωραίο μωράκι που εχουμε δει ποτε!!Αρχισαμε να της μιλαμε και η γλυκούλα μου μόλις άκουσε τον μπαμπά της άρχισε να ανοίγει κάπως λοξά το ένα της ματάκι σαν να μας έψαχνε!!

Μετά μου την πήραν να την καθαρίσουν και έφυγε και ο άντρας μου μαζί για να πάνε να την δείξουν στους δικούς μας!!Εμεινα ακομα λίγο στο δωμάτιο , και μετά με πήγαν να δω κ εγω τους δικους μας!! Εκλαψα και εκει πολύ μόλις είδα την μαμα μου και την αδερφή μου! Μετά με πήγαν στην ανάνηψη, όπου απλά περίμενα ξαπλωμένη! Νύσταζα πολύ και κρύωνα... Ηθελα να κοιμηθώ, αλλα μου είχαν πει πως θα μου φέρουν το αστεράκι μου να το θηλάσω και δεν μπορούσα να ηρεμήσω...ήθελα να την ξαναδω!! Μετα απο λίγη ώρα μου την έφερε η μαία μου, της έδωσα στήθος και αμέσως έπιασε η αγάπη μου.... Δεν μου την άφησαν πολύ...αλλα χάρηκα πάρα πολύ!!Μετά χαλάρωσα και κοιμήθηκα για λίγο...Δεν ένιωθα τα πόδια μου για πολύ ώρα και η μαία μου είπε πως η δόση με έπιασε μάλλον

αφού τελειώσαμε... Εφευγαν βέβαια οι περισσότερες κοπέλες και εγώ ακομα εκει... Είχα κάνει κ πυρετό..Εμεινα περίπου 3 ώρες και κατι στην ανανηψη... Εκ των υστέρων έμαθα πως στο τέλος της γέννας έιχαμε μια επιπλοκή... Είχα αιμοραγία και γιαυτο μου έδωσαν ένα χαπι

το οποιο ανεβάζει και πυρετό και γιαυτό με είχαν τοση ώρα! Το προλάβαμε όμως και όλα καλα!!

Πέρασαν 6,5 ώρες πόνου.... και ακόμα και τώρα τις σκέφτομαι σαν τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου!!!

Ετσι ξεκίνησε το ωραίο μας ταξίδι..................!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Γειά σας βρε κορίτσια μου!!!! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και με το καλό να έρθουν τα επόμενα που περιμένουμε!!!!

Κάθε μέρα ξεκινάω και σας διαβάζω αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω να τελειώσω και να σας γράψω...Λοιπόν ξεκινάω τα νέα μας και ελπίζω να τελειώσω κιόλας...

Λοιπόν όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Ανάστασης, είχα μαγειρέψει γιατί θα τρώγαμε όλοι μαζί γονεις πεθερικά, αδέρφια κτλ, πήγαμε στην ανάσταση και μόλις γυρίσαμε και κάτσαμε να φάμε άρχισα να έχω κάτι πονάκια. Μπά λέω δεν θα είναι τίποτα, έλα όμως που ήταν ανα 10 λεπτά... Περιμένω λίγη ώρα χωρίς να πώ τίποτα αλλά μετά απο κάνα μισάωρο το λέω διακριτικά στον άντρα μου γιατί οι πονοι έγιναν ανα 5 λεπτο. Στους μεγάλους δεν είπαμε τίποτα τους βάλαμε για ύπνο και μετά συνεχίσαμε μόνοι μας να μετράμε πόνους.Όταν είδα ότι δεν αλλάζει τίποτα απο άποψη έντασης πόνου λέω στον άντρα μου πως είμαι καλύτερα για να τον πείσω να ξαπλώσει λίγο γιατί τον έβλεπα να καταρέει.Πράγματι με το που κοιμήθηκε σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και μόλις ήμουν τελείως έτοιμη τον ξύπνησα να φύγουμε για το νοσοκομείο.

Στις 5 ήμασταν εκεί. Η πρώτη εξέταση δείχνει διαστολή 1, στις 7 ακόμα 1 ( όχι πολύ καλά τα πράγματα μου λέει η μαία) στις 8 πάει 2, στις 9 -4 προς 5 και στις 10 τις λέω πως πάμε θα αργήσουμε όπως φαίνεται έ? και μου λέει μισό λεπτό και τρέχει να ξαναπάρει τηλ. τον γιατρό, η διαστολή ήταν τελεία δηλαδή 10. Στη διαστολή 5 μου έβαλαν μια μικρή δόση επισκληριδίου γιατί με το vbac δεν μπορούσαμε και περισσότερο και έτσι γέννησα μια κούκλα 3330γρ. μετά από 8 σπρωξίματα.(και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου!!!)

Ο άντρας μου τελικά ήταν μέσα μαζί μου σε όλη τη γέννα (το είχε αποφασίσει καιρό λέει και μου το κράταγε για έκπληξη) και έτσι είδαμε μαζι πρώτη φορά την πριγκίπισσα μας!!!

Είμαι τόσο περήφανη που τα καταφέραμε που δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!!!!!!!! Όλα πήγαν τέλεια ο άντρας μου με υποστήριξε απο την άρχή στην απόφαση μου να αλλάξω γιατρο στον 8ο μήνα για να προσπαθήσουμε το vbac, o νέος μου γιατρός ήταν ΆΨΟΓΟΣ και τον υπερευχαριστώ, η νέα μας κούκλα είναι καταπληκτική και υγιέστατη και ο γίος μας μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο στο σπίτι!!! ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΘΈΛΩ...

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και εσάς βρε κορίτσια για τα ξενύχτια που κάναμε παρέα και για την ανεκτίμητη συμπαρασταση...

Αχχχ πραγματικά τι άλλο να θέλεις?!???? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ ΣΟΥ!!!!!!! Να ειναι πάντα γερή και δυνατή!!!!!

Κ εμένα ο αντρας μου έκπληξη μου το κρατούσε!!!! Τι καλοί μωρέ.... :P:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Σκαι μου με το καλό αύριο!!!!!Να πάνε όλα καλά εύχομαι και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου για να έχεις πολλές δυνάμεις να τον απολαύσεις και να τον χαρείς μετά!!!Να μην φοβάσαι καθόλου.... να σκέφτεσαι μόνο πως σε μερικές --μετρημένες πια-- ώρες θα τον έχεις στην αγκαλίτσα σου... να τον μυρίζεις και να τον γεμίζεις με φιλιά!!!!!!!!!!

Ολα θα πάνε καλά!!!! Θα σε σκεφτόμαστε να ξέρεις!!!:P:p:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

pele πολύ όμορφη η ιστορία σου!Συγκινήθηκα!!Μας έδωσες πολύ κουραγιο γιατι πιστευω όλες εδώ έχουμε το άγχος τις γεννας!Να σου ζήσει το κοριτσακι σου και παντα τύχη να εχει στην ζωη της!Με το καλο να σαραντισετε!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

αχ βρε πενούλα τι ωραία!βούρκωσα!! να αυτά ακούω κι στεναχωριέμαι

λίγο για την καισαρική...:confused: anyway..μου φτάνει που τον

έχω αγκαλιά!!:D

ώστε κι εσύ πυρετό ε?χαμός!!τελικά εκτός από τη lila μόνο εγώ έκανα

καισαρική ε?μέχρι τώρα...μανούλες που έχετε κάνει καισαρική μέχρι πότε

είχατε μούδιασμα στην κοιλιά?αισθάνομαι δλδ απλά είναι κάτι σημεία που

τα νιώθω λίιιιγο μουδιασμένα, μια περίεργη αίσθηση..

επίσης όλα τα κοριτσάκια που γεννήσατε από κοιλιά πως πάτε?εμένα ακόμα

σωσιβιάκι έχει μείνει κι είναι κι η τομή κι φαίνεται άσχημα ακόμα..που σκέψη

για μπάνιο το καλοκαίρι...:( για να δούμε...

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Sky με το καλο κουκλιτσα να υποδεχτεις τον άντρα που θα σου πάρει τα μυαλά!!!!!!
Sky άντε, αύριο τέτοια ώρα θα 'στε τρεις! :tongue:
sky μου με το καλο!!
Σκαι μου με το καλό αύριο!!!!!Να πάνε όλα καλά εύχομαι και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου για να έχεις πολλές δυνάμεις να τον απολαύσεις και να τον χαρείς μετά!!!Να μην φοβάσαι καθόλου.... να σκέφτεσαι μόνο πως σε μερικές --μετρημένες πια-- ώρες θα τον έχεις στην αγκαλίτσα σου... να τον μυρίζεις και να τον γεμίζεις με φιλιά!!!!!!!!!!

Ολα θα πάνε καλά!!!! Θα σε σκεφτόμαστε να ξέρεις!!!:P:p:p

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω! :D

pele μου με πήραν τα ζουμιά! Συγκλονιστικός ο τοκετός σου! Συγκλονιστική και η μπουμπού σου βέβαια! :D

επίσης όλα τα κοριτσάκια που γεννήσατε από κοιλιά πως πάτε?εμένα ακόμα

σωσιβιάκι έχει μείνει κι είναι κι η τομή κι φαίνεται άσχημα ακόμα..που σκέψη

για μπάνιο το καλοκαίρι...:( για να δούμε...

Το μούδιασμα μπορεί να σου μείνει πολλούς μήνες. Το σωσιβιάκι ίσως χρειαστεί λίγους κοιλιακούς αργότερα. Η τομή κατά κανόνα εξαφανίζεται και μένει τόσο αχνό, σαν να σε έκοβε το σλιπάκι ας πούμε. Βάζε και καμιά αλοιφούλα να βοηθήσεις την κοιλίτσα και την τομή. Στην κοιλιά κρέμα με βιταμίνη Α ή οργανικό πυρίτιο (βοηθούν πολύ το δέρμα να μαζευτεί) και στην τομή βοηθάει πολύ η kelosoft. Μην πανικοβάλλεσαι, ακόμα είσαι πρησμένη και είναι λογικό, θα δεις πολύ πράγμα να μαζεύεται ακόμα!

Διαφημίσεις

αχ ευχαριστώ κορίτσι κι σκεφτόμουν τι κρέμα να πάρω..

να βάλω από τώρα ε?καλά πιο πριν ούτε λόγος ψιλοπόναγα

κι ακόμα κι φοβόμουν να την τρίψω..οργανικό πυρίτιο που

θα βρω?:rolleyes::rolleyes: είναι από το σαιτ που παίρνεις συνήθως?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Δεν διάβασα τίποτα γιατί από το πρωί είχα

μάστορες σπίτι και νεύρα πολλά!!!

Μπήκα να ευχηθώ στην Sky μας να πάνε

όλα καλά να είναι όσο πιο ήρεμη μπορεί

και το μυαλό της όποτε πάει να αγχωθεί

να σκέφτεται το μικράκι της που από αύριο

θα έχει αγκαλίτσα θα το μυρίζει(αχ αυτή τη μυρωδιά)

και θα το τρελαίνει στα φιλιά!!!!!

Sky μου με το καλό κοριτσάρα μου!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

αχ ευχαριστώ κορίτσι κι σκεφτόμουν τι κρέμα να πάρω..

να βάλω από τώρα ε?καλά πιο πριν ούτε λόγος ψιλοπόναγα

κι ακόμα κι φοβόμουν να την τρίψω..οργανικό πυρίτιο που

θα βρω?:rolleyes::rolleyes: είναι από το σαιτ που παίρνεις συνήθως?

Την κελοσόφτ για την τομή πάρτη, κάνει καλή δουλειά (είναι τσιμπημένη). Κρέμα με βιταμίνη Α μπορείς να ζητήσεις από τον φαρμακοποιό σου να σου φτιάξει (έτσι έκανα κι εγώ γιατί δεν έβρισκα πουθενα σώματος με βιταμίνη Α, όλο προσώπου βρίσκω κι είναι πανάκριβες). Αυτή τη βάζεις στην κοιλίτσα εκεί που θέλεις να αποφύγεις τη χαλάρωση, όπως και την κρέμα με οργανικό πυρίτιο (silica). Aυτή, ή τη ζητάς επίσης από τον φαρμακοποιό σου, ή την αγοράζεις, εγώ πήρα μία απ' το iherb, αυτή:

http://www.iherb.com/Eidon-Mineral-Supplements-Silica-MSM-Moisturizer-Lotion-4-fl-oz/26003

Δεν έχω ιδέα βέβαια ακόμα τι δουλειά κάνει.

edit: Ευάκι μου ευχαριστώ!

Βιβιανάκι, πάρε μια γνώμη από γιατρό βέβαια για την κρέμα με βιταμίνη Α και τη silica αν θηλάζεις.

ευχαριστώ αγάπη!!άντε να ξεκουραστείς τώρα κι να

κοιμηθείς έστω και κανα 2ώρο!εγώ 3ώρο το κοιμήθηκα δεν

μπορώ να πω...με το καλό κοριτσάκι μουουου!!

θα σε σκεφτόμαστε κι περιμένουμε νέα!!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Το μούδιασμα μπορεί να σου μείνει πολλούς μήνες. Το σωσιβιάκι ίσως χρειαστεί λίγους κοιλιακούς αργότερα. Η τομή κατά κανόνα εξαφανίζεται και μένει τόσο αχνό, σαν να σε έκοβε το σλιπάκι ας πούμε. Βάζε και καμιά αλοιφούλα να βοηθήσεις την κοιλίτσα και την τομή. Στην κοιλιά κρέμα με βιταμίνη Α ή οργανικό πυρίτιο (βοηθούν πολύ το δέρμα να μαζευτεί) και στην τομή βοηθάει πολύ η kelosoft. Μην πανικοβάλλεσαι, ακόμα είσαι πρησμένη και είναι λογικό, θα δεις πολύ πράγμα να μαζεύεται ακόμα!

Sky επειδή είσαι η πιο ενημερωμένη σε αυτά

για πες καμμιά κρεμούλα (μάρκα) που να βοηθάει στο μάζεμα

αλλά και στις ραγάδες γιατί εμφάνισα μερικές τώρα που άρχισε

να φεύγει η κοιλιά. :cry:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...