Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μαρια το ξερω οτι ο,τι μου λετε το λετε καλοπροαιρετα, γι αυτο σας ρωτησα!!!!!!!!!

Με μια φιλη μου που μιλησα που γεννησε κ τα 2 με καισαρικη ειπε να το κανω κ να μην το σκεφτω καθολου, ειναι πιο ασφαλες κ για το μωρο αφου ειναι τυλιγμενο.....κι εγω ετσι το σκεφτομαι....θα δω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτα εννοειται οπως νιωθεις εσυ καλυτερα!

Χριστιανα θα σωθεις με τον παιδικο περνανε πολυ ωραια εκει τα παιδακια

θα σου φερνει και ζωγραφιες-κατασκευες σπιτι θα λιωνεις!!!!

Για να δουμε ποια θα κανει την εκπληξη........το νο 10 περιμενει.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ωραία μουντή μέρα σήμερα ε;;; Την απολαμβάνω γιατί λέει απο αύριο αρχίζει και ανεβαίνει η θερμοκρασία και πάλι θα χτυπήσουμε 30άρια....

Εγώ ποντάρω όόόόλα μου τα φασόλια στην Σκάιιιι...χεχε!!! Εκ του ασφαλούς... λέτε να κάνει καμία άλλη την έκπληξη;;

Τι κάνετε εσείς;;Εγώ αναμένω το αυριανό ραντεβού...Το αγόρι μου σπρώχνει όπου βρει, τεντώνεται και πιέζει την μανούλα...:D:D

Ας κάνει ότι θέλει...τις συσπάσεις μόνο δεν αντέχω....

Τι άλλα..τίποτα...αραχτή σήμερα...βάφω νυχάκια....θέλω να πάω να κάνω πεντικιούρ αλλά φοβάμαι μη μου τα ξεβάψουν στο μαιευτήριο...αν αφήσω τα χέρια χωρίς να τα έχω βάψει, θα μου τα ξεβάψουν τα πόδια;;;

Την Πέμπτη λέω να πάω να βάψω μαλλάκια και να κάνω ανταύγειες... να δω σε τι φαση είναι το νινι...μη τα βάψω και μέχρι να ξαναγεννήσω έχει κατέβει η ρίζα..

Οπως μπορείτε να καταλάβετε, προσπαθώ να ασχολούμαι με σαχλαμαρίτσες για να μην με πιάσει πάλι η φρίκη του "δεν περνάει ο καιρός και θέλω να γεννήσω ΤΩΡΑΑΑΑ"...:shock::shock:

Επίσης,εχω πάάάάάάάάρα πολλές καούρες, όλη μέρα!!! Πώς τις αντμετωπίζετε εσείς;;

Σκάι μου, κοριτσάκι μου, πως αισθάνεσαι;; Είσαι έτοιμη;;; Ψυχολογικά είμαι σίγουρη πως όχι...και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει ταχυπαλμία... :D:D:D

Τι ώρα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού σου;; Εχει καμία το τηλέφωνό σου, να μάθουμε τα τέλεια νεάκια;;;

Γειά σας βρε κορίτσια μου!!!! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και με το καλό να έρθουν τα επόμενα που περιμένουμε!!!!

Κάθε μέρα ξεκινάω και σας διαβάζω αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω να τελειώσω και να σας γράψω...Λοιπόν ξεκινάω τα νέα μας και ελπίζω να τελειώσω κιόλας...

Λοιπόν όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Ανάστασης, είχα μαγειρέψει γιατί θα τρώγαμε όλοι μαζί γονεις πεθερικά, αδέρφια κτλ, πήγαμε στην ανάσταση και μόλις γυρίσαμε και κάτσαμε να φάμε άρχισα να έχω κάτι πονάκια. Μπά λέω δεν θα είναι τίποτα, έλα όμως που ήταν ανα 10 λεπτά... Περιμένω λίγη ώρα χωρίς να πώ τίποτα αλλά μετά απο κάνα μισάωρο το λέω διακριτικά στον άντρα μου γιατί οι πονοι έγιναν ανα 5 λεπτο. Στους μεγάλους δεν είπαμε τίποτα τους βάλαμε για ύπνο και μετά συνεχίσαμε μόνοι μας να μετράμε πόνους.Όταν είδα ότι δεν αλλάζει τίποτα απο άποψη έντασης πόνου λέω στον άντρα μου πως είμαι καλύτερα για να τον πείσω να ξαπλώσει λίγο γιατί τον έβλεπα να καταρέει.Πράγματι με το που κοιμήθηκε σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και μόλις ήμουν τελείως έτοιμη τον ξύπνησα να φύγουμε για το νοσοκομείο.

Στις 5 ήμασταν εκεί. Η πρώτη εξέταση δείχνει διαστολή 1, στις 7 ακόμα 1 ( όχι πολύ καλά τα πράγματα μου λέει η μαία) στις 8 πάει 2, στις 9 -4 προς 5 και στις 10 τις λέω πως πάμε θα αργήσουμε όπως φαίνεται έ? και μου λέει μισό λεπτό και τρέχει να ξαναπάρει τηλ. τον γιατρό, η διαστολή ήταν τελεία δηλαδή 10. Στη διαστολή 5 μου έβαλαν μια μικρή δόση επισκληριδίου γιατί με το vbac δεν μπορούσαμε και περισσότερο και έτσι γέννησα μια κούκλα 3330γρ. μετά από 8 σπρωξίματα.(και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου!!!)

Ο άντρας μου τελικά ήταν μέσα μαζί μου σε όλη τη γέννα (το είχε αποφασίσει καιρό λέει και μου το κράταγε για έκπληξη) και έτσι είδαμε μαζι πρώτη φορά την πριγκίπισσα μας!!!

Είμαι τόσο περήφανη που τα καταφέραμε που δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!!!!!!!! Όλα πήγαν τέλεια ο άντρας μου με υποστήριξε απο την άρχή στην απόφαση μου να αλλάξω γιατρο στον 8ο μήνα για να προσπαθήσουμε το vbac, o νέος μου γιατρός ήταν ΆΨΟΓΟΣ και τον υπερευχαριστώ, η νέα μας κούκλα είναι καταπληκτική και υγιέστατη και ο γίος μας μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο στο σπίτι!!! ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΘΈΛΩ...

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και εσάς βρε κορίτσια για τα ξενύχτια που κάναμε παρέα και για την ανεκτίμητη συμπαρασταση...

YBNUp3.png

hippo μου, μπράβο!!! Ολα πήγαν τέλεια...εύχομαι όλα στη ζωή σας να πηγαίνουν έτσι... Να χαίρεστε την οικογένειά σας!!

Συγκινήθηκα γιατί όντως ήθελε πολύ μεγάλη δύναμη, να αλλάξεις γιατρό στον 8ο μήνα και να γεννήσεις με vbac!! Συγχαρητήρια και στον αντρούλη σου που άντεξε τόσες ώρες και ήταν δίπλα σου!!! Ελπίζω και ο δικός μου να αντέξει!!!

Αντεεε Χριστιανάκι , να βλέπεις να παίρνεις δύναμη και κουράγιο!!!:D:D

Διαφημίσεις

hippo να σας ζήσει να είναι παντα υγιής. Συγχαρητήρια κιόλας για την δυναμη που είχες για vbac.. Respect!!!

Όταν εχεις χρονο πες μας πως είστε τώρα, θηλαζετε, κοιμαστε, εχετε κολικους? Εσύ αναρρωσες πια?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Hippo να σας ζήσει η κουκλάρα! Βλέπω σε τράβηξε χρονικά [πάλι καλά που σου έκαναν και ολίγη επισκληρίδιο!] αλλά αποζημιώθηκες με το αποτέλεσμα! :D Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να είστε όλοι γεροί και ευτυχισμένοι!

Σκάι μου, κοριτσάκι μου, πως αισθάνεσαι;; Είσαι έτοιμη;;; Ψυχολογικά είμαι σίγουρη πως όχι...και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει ταχυπαλμία... :D:D:D

Τι ώρα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού σου;; Εχει καμία το τηλέφωνό σου, να μάθουμε τα τέλεια νεάκια;;;

Αχ! Μια αναστάτωση την έχω! Για τις ευθύνες μου και τη νέα μου ζωή ως μαμά είμαι έτοιμη, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ψαρωμένη με τη φροντίδα του... Ονειροπολώ και κάνω σχέδια για τη νέα ζωή της οικογένειας, γι' αυτά που θέλω να του μάθω... Θα ήθελα βέβαια να μείνει μια εβδομάδα ακόμη στην κοιλίτσα, αλλά αναγκαστικά το έχω πάρει απόφαση ότι τελικά είναι πιο ασφαλές να βγει τώρα, και για εκείνο και για μένα.

Μπαίνω στις 06,00 στο Μητέρα για εισαγωγή και προετοιμασία, κατά τις 07,30 στο χειρουργείο, οπότε το απόγευμα λογικά θα μπορέσω να σας τα γράψω και μόνη μου.

Το τηλέφωνό μου το έχει η Νάντια, θα σας το γράψω και στην ομάδα μας στο FB. Mόνο αν στείλετε μήνυμα γράψτε μου και το nick σας για να καταλάβω στα σίγουρα ποια είναι! :rolleyes:

hippo να σας ζήσει να είναι παντα υγιής. Συγχαρητήρια κιόλας για την δυναμη που είχες για vbac.. Respect!!!

Όταν εχεις χρονο πες μας πως είστε τώρα, θηλαζετε, κοιμαστε, εχετε κολικους? Εσύ αναρρωσες πια?

Μόλις γέννησα ήμουν ΑΨΟΓΑ, δεν πόναγα, καθόμουνα όπως ήθελα, κατέβηκα το απόγευμα στην καφετέρια κτλ.

Την τέταρτη μέρα όμως στο σπίτι πέθαινα απο τον πόνο!!!Έχω μόνο 3-4 ράμματα αλλά το ένα ήταν σε πολύ κακό σημείο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ απο τον πόνο ΚΑΘΟΛΟΥ όταν άρχισε να σφίγγει. Ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να κάνω λιγο υπομονή γιατί απο εκείνο το σημείο περνάνε όλα τα νεύρα και γιαυτό πονάω τόσο πολύ, μου έδωσε κρέμα ξυλοκαίνης και μου είπε να κάνω συχνά ΚΡΥΑ ντουζ και πράγματι μέτα απο 2 μέρες ξάπλα όλα Οκ

Τώρα είμαι μια χαρά... συνεχίζουμε τους μαραθώνιους θηλασμούς μας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη μέρα και την νύχτα γιατί μέχρι τώρα κοιμόμαστε όλη μέρα και είμαστε ξύπνιες την νύχτα!!!

edit: Με το καλό Skybeam μου ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

YBNUp3.png

Κορίτσια μου, σας διαβάζω από το πρωί μεταξύ θηλασμών, κλάματος, γκρίνιας, παιχνιδιού (μη λέω μόνο τα άσχημα, τον είχα βάλει ανάσκελα στο κρεβάτι και του έλεγα διάφορα και τον φίλαγα από δω κι από κει, κι αυτός είχε γουρλώσει τα μάτια και καθόταν ακίνητος, σου λέει μάλλον κινδυνεύω από την αρκούδα, ας κάνω τον πεθαμένο!), αλλά τώρα που διάβασα την χιππο, δεν άντεξα να μη γράψω!

Χίππο, να σου ζήσει! Μ'αρέσει που τους βολέψατε όλους πριν πας να γεννήσεις και είχες έννοια και τον άντρα σου εκείνη την ώρα βρε κορίτσι!

Ξέρεις τι με έκανες να σκετφώ?Ότι εγώ δεν μέτρησα τα σπρωξίματα!!!Ούτε ο άντρας μου τα μέτρησε! Γιατι????????:confused:

να πω την αληθεια λεω να το αποφασισω ουτως η αλλως...για σιγουρια

Να αποφασίσεις χωρίς φόβο και κυρίως χωρίς τύψεις, Γιωτίτσα. Πρώτα απ' όλα εσύ και το μωρό σου, σ' αυτή τη διαδικασία!

(πώς πέρασε ο καιρός, ε? από τότε που σε ψάχναμε έντρομες;)!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Hippo

Θα ήθελα βέβαια να μείνει μια εβδομάδα ακόμη στην κοιλίτσα, αλλά αναγκαστικά το έχω πάρει απόφαση ότι τελικά είναι πιο ασφαλές να βγει τώρα, και για εκείνο και για μένα.

Μπαίνω στις 06,00 στο Μητέρα για εισαγωγή και προετοιμασία, κατά τις 07,30 στο χειρουργείο, οπότε το απόγευμα λογικά θα μπορέσω να σας τα γράψω και μόνη μου.

Το τηλέφωνό μου το έχει η Νάντια, θα σας το γράψω και στην ομάδα μας στο FB. Mόνο αν στείλετε μήνυμα γράψτε μου και το nick σας για να καταλάβω στα σίγουρα ποια είναι! :rolleyes:

Ολα τέλεια θα πάνε κορίτσι μου!!! Για να σου είπε η γιατρός σου οτι τώρα πρέπει, κάτι παραπάνω θα ξέρει!! Αλλωστε σκέψου το θετικά, οτι θα τον έχεις μια εβδομάδα νωρίτερα στην αγκαλίτσα σου!!!!

:D:D:D:D

Κορίτσια μου, σας διαβάζω από το πρωί μεταξύ θηλασμών, κλάματος, γκρίνιας, παιχνιδιού (μη λέω μόνο τα άσχημα, τον είχα βάλει ανάσκελα στο κρεβάτι και του έλεγα διάφορα και τον φίλαγα από δω κι από κει, κι αυτός είχε γουρλώσει τα μάτια και καθόταν ακίνητος, σου λέει μάλλον κινδυνεύω από την αρκούδα, ας κάνω τον πεθαμένο!))!)

Πόόόόσο τέλειααααααα!!!!!!! Με έκανες και εσκασα στα γέλια βέβαια με το σχόλιό σου....;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...