Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι νομιζω οτι γενικα το στανταρ ειναι να κλεινεις την 38η!

Εμενα ο γιατρος ηθελε να κλεισω και την 39η μη σου πω......

και να παμε για τη δευτερα αλλα του ειπα δεν αντεχω!

Δεν τη φοβαται την τομη μου ειπε αμα αρχισει να με ποναει βεβαια

και να νιωθω σαν να με κοβουν εκει τοτε θα ξενκινησω αμεσως.

Δε μου ανεφερε ποτε για κορτιζονη και νομιζω καλυτερα απο

το να παρεις κορτιζονη να το καθυστερησετε 4-5 μερες να κλεισεις

38η. Τωρα βεβαια αμα ο γιατρος σου ειναι καθετος δεν μπορεις να

κανεις κατι το μωρο να ειναι καλα και εσυ φυσικα. Δεν ειναι σιγουρο οτι

θα μπει θερμοκοιτιδα αμα γεννησεις 37+3 αλλα στο 36+ 3 θα ηταν

σιγουρο στο λεω εκ πειρας!

Γιωτα εγω εχω 4,5 και στα δυο ματια δεν ειναι λογος αυτος για καισαρικη

Εμεις καλοπροαιρετα στο λεμε γιατροι δεν ειμαστε αλλα μην την κανεις τσαμπα

την καισαρικη ειναι χειρουργειο οπως και να το κανουμε!

Ποια ρωτησε δε θυμαμαι στην καισαρικη στο ΙΑΣΩ μενεις 4 βραδια ενω

στο φτ μονο 3!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

'μέρααααα! :D

Τελευταίο μάζεμα και καθάρισμα πριν την έλευση του μωρού! Έστρωσα και την κούνια, χεχε! Θα έρθει ο μπαμπάς μας (που λύσσαξε πότε θα τη στρώσουμε) και θα είναι όλα έτοιμα!

Το μενού έχει μακαρονάδα ή delivery κι από εδώ και πέρα η μέρα προβλέπει ξεκούραση και beaute! :D

δεν εχω γεννησει,ειμαι στο περιμενε ακομα και μαλλον ο κυριος περναει καλα εδω μεσα ,εχει βολευτει και δεν λεει να βγει!ουτε μια συσπαση δεν εχω,ουτε ενα πονακι,τιποτα!

Καλώς τη! Το μωρό θέλει το χρόνο του, χεχε!

Τωρα να δουμε πως θα γινει με τα παιδια εγω εχω σκεφτει

ενα πλανο αλλα χρειαζεται αντοχες απο γιαγιαδες.

Ό,τι και να γίνει θα τα καταφέρουν οι γιαγιάδες, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Εσύ σ' αυτή τη φάση συγκεντρώσου στο καινούργιο μωρό και μη σκας, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν θα βρει τη λύση του όσο θα λείπεις, έτσι γίνεται συνήθως! :D;)

Απο την αλλη, να πω την αμαρτια μου, τον φυσιολογικο τον φοβαμαι πολυ, ολο αυτο το σπασαν τα νερα, τρεχα, πονα, σπρωξε, σφιξου.......Δεν ξερω, η ιδεα της καισαρικης με ηρεμει πιο πολυ...Ξερω οτι καποιες που παλεψαν για vbac θα με βριζουν, αλλα τα λεω οπως τα σκεφτομαι....Απο χτες ειμαι πολυ προβληματισμενη....

Σε αυτά δεν χωράνε πιέσεις. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Τα βασικά τα ξέρεις, ότι στον φ.τ. ζορίζεσαι εκείνη την ώρα αλλά αναρρώνεις πιο εύκολα (καμιά φορά κι αμέσως μετά). Στην κ.τ. υπάρχει απόλυτη αναλγησία στη διάρκεια του τοκετού αλλά η ανάρρωση αργεί περισσότερο. Άκου μόνο αυτό που νιώθεις ότι αντέχει το σώμα σου.;)

Χθες δεν μπήκα καθόλου κορίτσια έκανα 2ωρο μάθημα

γαλλικών, το πρωι έτρεχα για ψώνια κτλ

Κ το βράδυ ήμουν μεσα στα νεύρα....

Επιασε ο μικρός το ipad πάνω απο το τραπέζι κ το

έριξε κάτω κ έσπασε την οθόνη...παρεμπιπτόντως δουλεύει

αλλα η οθόνη ειναι όλη ραγισμενη....

Στενοχωρηθηκα πολυ κ νευριασα αλλα δεν τον μαλωσα

γιατι δεν το εκανε επίτηδες....

Μαράκι έβγαλες το άχτι σου με τα γαλλικά, χεχε!

Για το ipad ό,τι έγινε έγινε, δεν ωφελεί να σκας τώρα...

Απλώς την άλλη φορά θα προσέχετε που το αφήνετε! ;)

Καλημερα κοριτσια?

ολα καλα?

αντεχετε?:D

ρουμπινακι εφτιαξες βαλιτσα?ποσα θες να φτιαξεις κ τη δικια μου?:tongue:

γιωτα μου εγω οπως ειπα ειχα μια τραγικη εμπειρια καισαρικης [μην τα λεω παλι] κ να σου πω πως το βλεπω τωρα? καλυτερα να πονεσω 8-10-15 ωρες κ να ειμαι καλα μετα,παρα να ποναω για μερες κ να ειμαι μετα ανυμπορη..:rolleyes:

κιτυμαρια εφτιαξες τελικα την ντουλαπα? ολοι οι αντρες ειναι οι ιδιοι παντως κ οδικος μου τα ιδια μου κανει:|

μαριαπαπ κ εμενα ο μπεμπης τα ιδια μου κανει,νομιζω πως απο το πολυ σπρωξιμο θα βγει απο κατω κ νιωθω συνεχως κ αυτους τους ηλεκτρισμους..πω πω πολυ ανατριχιαστικο...

την πεμπτη εχω κ εγω γιατρο επιτελους!

τωρα φτιαχνω τα νεσεσερ μου για τη βαλιτσα. αφρολουτρα,κρεμες κλπ, πλενω βουρτσες μαλλιων,για να δουμε ποτε θα την τελειωσω.. δεν βρηκα κ ακομα μια νυχτικια να παρω[ελεος με την ιδιοτροπια μου]

και εμενα ο δικος μου γιατρος, τωρα που λετε για τομες,μου ειπε πως την εραψε καλα,κ δεν την φοβαται,αλλα επιμενει να μην κανουμε επισκληριδιο:rolleyes:...υπαρχουν κ τιποτα αλλες παυσιπονες πιο ελαφριες για τον πονο αν ξερετε?:cool:

Καλημέρα ....έχω ακόμα κοιλιά :( Τα πονάκια ψιλοσταμάτησαν όπως σας

είπα χθες και σήμερα σηκώθηκα μόνο με κάτι σουβλιές στη μέση.

Επισήμως λοιπόν και με κάθε σοβαρότητα παραχωρώ το νούμερο 10

του καφέ μας στη Σκάι και μάλλον θα γεννήσω το Σάββατο που κλείνω

το μήνα μου με πρόκληση.

Από το νεύρα μου τώρα θα ντυθώ να πάω μια βόλτα αγορά για να πάρω

νυχοκόπτη για το μωρό και μπας και βρω καμιά τσάντα αλλαξιέρα. Δεν

είχε το καρότσι και προσανατολίζομαι να πάρω μια άσχετη τσάντα και να

την ονομάσω τσάντα αλλαξιέρα!!!:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

ΕΥΡΙ μου,στο ειπε δηλαδη σιγουρα οτι θα πατε για προκληση ο γιατρος?

κανε οτι μπορεις παντως να βοηθησεις την κατασταση..:rolleyes:

κανε γενικη το σπιτι,κατεβα σκαλες,κανε σεξ:cool: you never know!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Skybeam απόλαυσε για λίγο ακόμα την κοιλίτσα σου. Σε λίγο θα έχεις ένα κουκλάκι στην αγκαλιά σου. :P:p:p:p:p Να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Kittymaria η καρδιά μου πόνεσε με το i-pad....:?:?:?:?:?:? Εγώ σταμάτησα να πλένω τα ρούχα της κόρης μου με βρεφικό περίπου 15-16 μηνών. Τότε είχε ξεκινήσει και βρεφικό σταθμό, λερωνόταν αρκετά, και με το βρεφικό δεν καθάριζαν. Τίποτα δεν έπαθε. Όλα καλά.

Από που από την Κρήτη είσαι; Εγώ έχω καταγωγή από Ιεράπετρα. Ο μπαμπάς Κρητικός, ήρθε, ερωτεύτηκε την Κερκυραία μαμά και έκατσε ;);););). Έχουμε όμως περιουσία και επαφές με Ιεράπετρα και οι δικοί μου πάνε συχνά. Εγώ έχω να πάω από το 2007 :cry::cry::cry::cry: γιατί μετά ήρθε το μωρό, μετά άλλα θέματα..... και το ταξίδι μεγάλο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε του χρόνου..... δεν λέω και μεγάλες κουβέντες....

Χριστιάννα γιατί αγχώνεσαι τόσο με τη βαλίτσα; Έχουμε κοντινές ΠΗΤ εμείς και εγώ είμαι πολύ χαλαρή. Μήπως δεν θα έπρεπε;;;; χμμμμμμ :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το μενού έχει μακαρονάδα ή delivery κι από εδώ και πέρα η μέρα προβλέπει ξεκούραση και beaute! :D

Ό,τι και να γίνει θα τα καταφέρουν οι γιαγιάδες, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Εσύ σ' αυτή τη φάση συγκεντρώσου στο καινούργιο μωρό και μη σκας, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν θα βρει τη λύση του όσο θα λείπεις, έτσι γίνεται συνήθως! :D;)

ετσι μπραβο beaute και delivery μαρεσεις!

Σκαι μου δυστυχως θα εχω πολυ την εννοια των παιδιων

τωρα μπορει να μην το καταλαβαινεις ακομα πως ειναι

αλλα ξερεις μετα θα νιωθεις οτι μονο εσυ μπορεις να

φροντισεις σωστα το παιδι σου και δυσκολα το αφηνεις

σε αλλα χερια.......

Αντε βρε θα παρεις και το νο 10!!!!!!:D:D

Evri τα χεις παρει ε?σε καταλαβαινω δες τη θετικη πλευρα

θα πας για ψωνια!!!!!!Μπορεις να αργησεις να ξαναπας.......

Α και για τα ρουχα Μαρια εμενα τα παιδια εχουν ταση για

ατοπικη δερματιτιδα οποτε συνεχιζω να πλενω με μωρουδιακο

τα ρουχα τους μη σου πω οτι τα πλενω ακομα και χωρια του

ενος απτον αλλον!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

την πεμπτη εχω κ εγω γιατρο επιτελους!

:D με το καλό!

Καλημέρα ....έχω ακόμα κοιλιά :( Τα πονάκια ψιλοσταμάτησαν όπως σας

είπα χθες και σήμερα σηκώθηκα μόνο με κάτι σουβλιές στη μέση.

Καλή βόλτα! Να ξέρεις ότι οι σουβλιές στη μέση είναι πιθανότατα συσπάσεις, οπότε μη βιάζεσαι ακόμα να μου παραχωρήσεις το 10άρι! Βασικά είμαι σίγουρη ότι κάποια θα το προλάβει γιατί όλο ανατροπές είμαστε σ' αυτή την παρέα!

edit: Μαράκι το ψυχανεμίζομαι ήδη από τώρα αυτό που λες... Απλά μήπως μπορούμε καμιά φορά να πουμε ότι ας το φροντίσει κάποιος άλλος (μπαμπας-γιαγιάδες) κι ας μην είναι όλα τέλεια, τουλάχιστον να είναι με δικούς μας ανθρώπους. Εγώ από τώρα προσπαθώ να το πάρω απόφαση ότι κάποια πράγματα θα τα κάνει ο μπαμπάς του κι ας μην τα κάνει τέλεια Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρω οπότε καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα τα έχεις έννοια τα παιδάκια σου.

GiovannaXA μου αγχωνομαι για τη βαλιτσα,γιατι τη μια εχω πολλες συσπασεις,την αλλη αιμα,νιωθω κ το μωρο πολυ χαμηλα.. κουραζομαι κ πολυ.. εε φοβαμαι μην εχουμε τιποτα απροοπτα!

ειμαι κ ολιγον ψυχοπαθης χιχι θελω να τα φτιαξω ολα εγω, δεν μπορω ας πουμε στον αντρα μου να τα φτιαξει..

Διαφημίσεις

Μαρια για τα ρουχα που ρωτησες,να σου πω κ εμενα η δικια μου ειχε ατοπικη δερμ. κ το φοβομουν.. αλλα απο 12 μηνων ξεκινησα κ τα επλενα μεχρι τωρα τα δικα της μονα τους με ομινο μπιανκο κ μαλακτικο κ μια χαρα ειναι!

Τελικα κατεληξα και σε παιδικο σταθμο κ μιλησα με την υπευθυνη τωρα και αρχες Ιουνιου ξεκιναει η κορουλα μου!

Απο τη μια ειμαι πολυ χαρουμενη και απο την αλλη πολυ συγκινημενη.. Δεν το πιστευω ποσο μεγαλωσε το πουλακι μου κ θα μου παει κ παιδικο..:) σαν χθες μου φαινεται οτι την γεννησα και ειναι ολοκληρη κοπελα πια!:D

GiovannaXA μου αγχωνομαι για τη βαλιτσα,γιατι τη μια εχω πολλες συσπασεις,την αλλη αιμα,νιωθω κ το μωρο πολυ χαμηλα.. κουραζομαι κ πολυ.. εε φοβαμαι μην εχουμε τιποτα απροοπτα!

ειμαι κ ολιγον ψυχοπαθης χιχι θελω να τα φτιαξω ολα εγω, δεν μπορω ας πουμε στον αντρα μου να τα φτιαξει..

Αααα κατάλαβα. Εύχομαι να διαψευστείς και να έρθει το μωρό στην ώρα του. Και εγώ έχω κάνει τα βασικά πλυσίματα αλλά από βαλίτσα ακόμα δεννννν....... Με το καλό να ξεκινήσει και η μικρή σου παιδικό. Καλή προσαρμογή σας εύχομαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστιαννα είμαι λίγο ακριβή και μάλλον δεν σε συμφέρει:tongue:

Εγω τα ρούχα του μικρού απο 12 μηνών περίπου τα πλενω μόνα τους όπως και τα δικά μας, βέβαια εγω φτιάχνω ένα μίγμα με πράσινο σαπούνι και για μαλακτικο ξύδι.

Έχω ξυπνήσει με απίστευτο πονοκέφαλο!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κι απο μένα! Sky εγώ ζηλεύω λίγο.... Ξέρεις οτι αύριο θα εχεις το μωράκι σου αγκαλιτσα... Ποσο τέλειο είναι αυτό?με το καλό εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου....

Εχθες έβλεπα το σεμινάριο της Πατσουρου και ενθουσιαστηκα. Ολο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου οτι θηλαζα και οτι τα καταφερνα. Λέει αυτή 2-3 πραγματακια ρε παιδι μου, που νομιζω είναι το κλειδί για εναν επιτυχημένο θηλασμό. Και τόσο ξεαγχωτικη.... Πολύ μου άρεσε, να σαι καλα sky που το ανεφερες... Θα πρότεινα οσες πρωτομανουλες δεν το έχετε δει, να μπείτε στον κόπο...

Πήγα και ΙΚΑ και κανόνισα την άδεια μου και διευκρινησα οτι όντως οι μέρες μεταφέρονται μετά. Χαλαρωσα τώρα που τελείωσα τις εκρεμμοτητες.

Αύριο θα πάω για ανταυγιες, κούρεμα, είχα πει να ποαω προς το τέλος, αλλά δεν με βλέπω να έχω αντοχές αργότερα. Πήρα στο κομμωτήριο και της λέω θα έρθω αλλά θα με τελειωσεις γρήγορα γρήγορα γιατί δεν την παλευω πολύ ωρα στην καρέκλα... Αν δεν πάω τώρα, μετά με 2 μωρά δεν το κόβω να προλαβαινω να πάω πριν το 3μηνο.

Τι άλλο να σας πω? Α για την μειωπια αφού ρωτησεις τον γιατρό σου, θα πρεπει να πας σε οφθαλμίατρο να κανείς βυθοσκοπηση και ανάλογα θα σου πει αν είναι ασφαλές η όχι ο φ.τ. εγώ έχω κανει εγχείριση lazer και μου το είχαν πει και τοτε οτι όταν μείνω έγκυος οπωσδήποτε εξέταση στα ματια πριν την γέννα. Τώρα βεβαια δεν χρειαζεται πάμε για κ.τ.

Evri, έχω στοιχηματίσει σε εσένα, τα χασα λες τα φασόλια μου? Δεν πειράζει, όλα να πάνε καλά και ας ερθει το μπεμπινι όταν αποφασίσει....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...