Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Evri μου,σε βλέπω το βραδάκι να τρέχεις...με το καλό όποτε και να έρθει!!!

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση;;

Εχουμε ξανασυζητήσει κατι παρόμοιο στο παρελθόν, αλλά τώρα που οι περισσότερες έχετε τα ζουζούνια σας, θα το βλέπετε διαφορετικά και θα έχετε να μας πείτε τη γνώμη σας...

Κρατάτε το 40ημερο για να μην ερθει κανείς στο σπίτι;;;

Αν κρατάτε για πόσο θα το κρατήσετε και όσες δέχεστε επισκέψεις πως χειρίζεστε αυτούς που θέλουν να τσιμπήσουν, αγκαλιάσουν, φιλήσουν (:evil:) το μωρούλι σας ;;;

Κρατάτε το οτι μετά τη δύση του ηλίου δεν πρέπει να έρχεται κόσμος σπίτι;;

Πως το έχετε διαχειριστεί γενικά;;;

Εγώ όλα αυτά σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία για να μην αρχίσει να μου πλακώνει κόσμος σπίτι και γιατί φοβάμαι κιόλας μη κολλήσει τίποτα το μωρο....διότι αν χτυπάτε ξύλο..κρυώσει,το πιο απλο, εχω ακούσει οτι μέχρι 30 ημερών δεν μπορεί να πάρει τίποτα κ κατευθείαν νοσηλεύεται....

Απ΄την άλλη σκέφτομαι οτι θα με παρεξηγήσουν, θα με πουν υποχόνδρια, υπερβολική, κτλ...

Καλά δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα τι θα πουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε μένα εκτός από γονείς έχει έρθει ένα ζευγάρι οικογενειακών φίλων (πολύ στενών, σχεδόν συγγενείς τους λες). Αυτό κατόπιν άδειάς μας, βέβαια! Κανα δυο που μου έχουν πει να έρθουν (και δεν τους ήθελα), τους είπα ότι ο παιδίατρος μας συνέστησε όχι πολύ κόσμο μέχρι να πάρει τα πάνω του το μωρό "ε, και γι' αυτό λέμε κι εμείς να κρατήσουμε το 40ήμερο" κλπ κλπ. Δεν έχει χρειαστεί να πω τίποτα άλλο, κανένας δεν επέμεινε. Αλλά σε όσους τους θέλω για παρέα και τους έχω εμπιστοσύνη και θάρρος να τους πω όχι αγκαλιές και πολύ κοντά με το μωρό κλπ, θα τους αφήσω να έρθουν!

Αυτό με τη δύση του ηλίου δεν το ξέρω και δεν το έχω τηρήσει, να πω την αλήθεια.

Και όσο για το τι θα με πουν, σκέφτομαι τα ξενύχτια και τη στενοχώρια μου ΑΝ τυχόν πάθει κάτι το βρεφάκι των λίγων ημερών και μη σου πω πού τους γράφω όλους!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγω τα ειδα ολα πριν λιγο αποφασισε το μωρο να κανει

Το απολυτο τεντωμα το κεφαλι νομιζα οτι θα βγει απο κατω

Ενω ταυτοχρονα ενα ποδι τεντωθηκε και με πιεσε ακριβως κατω απο

Το ενα στηθος.. ΗΤαν τρομαχτικο οτι τεντωθηκε ετσι η μητρα μου

Απαπα! Tεντώνεται πολύ, ε? Κι εμένα! Αφού αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογική αυτή η εμμονή ή είναι δείγμα ότι ζορίζεται πολύ πια!

Για τη Sky είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να αφήσει το φόρουμ όσο καιρό θα είναι στο νοσοκομείο, (μη δείτε κανένα πρωί στον Παπαδάκη να κάνει απευθείας σύνδεση με το Μητέρα και να μας στέλνει χαιρετίσματα! ;):tongue:) )

Εννοείται ότι θα έχω λαπτοπ μαζί μου, δεν ξέρω μόνο το πρώτο βράδυ αν θα μπορέσω να μπω, διαφορετικά θα έχουμε σύνδεση parentscafe-Μητέρα, χεχε!

Αχ, πότε θα αποχωριστώ και εγώ τη κοιλιά μου για να αρχίσει να μου λείπει...:tongue:

:D :D :D σε βλέπω μέσα στις προσεχείς μια-δυο μέρες να την αποχωρίζεσαι!

Και όσο για το τι θα με πουν, σκέφτομαι τα ξενύχτια και τη στενοχώρια μου ΑΝ τυχόν πάθει κάτι το βρεφάκι των λίγων ημερών και μη σου πω πού τους γράφω όλους!!!!

Αυτό ακριβώς!

Τώρα σήμερα μου ξεφούρνισε ο πατέρας μου (80 χρονών) ότι έχει βγάλει κάτι σπιθουράκια στα πλευρά κι η φαρμακοποιός του έβαλε μια αλοιφή και του είπε ότι ίσως είναι έρπης. Κάτι το οποίο δεν το παραδέχεται ο ίδιος! Του έβαλα τις φωνές που δεν πήγε έστω σε έναν δερματολόγο του ΙΚΑ. Του λέω, ρε μπαμπά πώς θα πιάσεις το μωρό? Ε λέει, δεν θα το πιάσω. Τα πήρα και μ' αυτό, έξαλλη είμαι. Ε πώς δεν θα πάρει αγκαλιά τον εγγονό του, τι δι@ολο, λες κι έχει χολέρα! Αφού κατά τ' άλλα δεν υπάρχει πιο καθαρός γεράκος, κάθε μέρα μπάνιο, κάθε βδομάδα γενική στο σπίτι του, το φαγητό του πεντακάθαρο... Τον πήρα τώρα μπας και πεταχτεί αύριο στο Συγγρού να τον δουν οι δερματολόγοι. Δεν μπορώ να πάω και μαζί του... Μ' έσκασε!

Καρμαρ το πρώτο 3μηνο δεν πρέπει να σου αρρωστήσει το μωρό γιατί αν χτύπα ξύλο κολλήσει κάτι πάει νοσοκομείο για ενδοφλέβια αντιβίωση δεν μπορείς από το σπίτι.Εγώ γενικά το τηρώ μιας και με το θηλασμό στην αρχή είναι περίεργα και δεν μπορώ να έχω και κόσμο μαζί και να ζορίζομαι.Αλλά γονείς μας και αδέρφια θα έρθουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ γενικά δεν κρατάω το 40ήμερο για να μη βγάλω το μωρό έξω ή να μην έρθει κανείς σπίτι κλπ, αλλά ευτυχώς, όσοι έχουν έρθει μέχρι τώρα, οι πιο στενοί συγγενείς δλδ κανένας τους δεν "έπεσε" πάνω του να τον πάρει αγκαλιά ή κάτι άλλο, όλοι τον είδαν στο ρηλάξ από... απόσταση ασφαλείας! ;):tongue: οπότε και δεν χρειάστηκε να επέμβω εγώ.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο; Έχετε ψωνίσει ποτέ από σούπερ μάρκετ στο ίντερνετ; η καρφουρ δεν κάνει παράδοση στην επαρχία μένουν βερόπουλος & βασιλόπουλος ως εναλλακτικές

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο; Έχετε ψωνίσει ποτέ από σούπερ μάρκετ στο ίντερνετ; η καρφουρ δεν κάνει παράδοση στην επαρχία μένουν βερόπουλος & βασιλόπουλος ως εναλλακτικές

Δεν έχει τύχει μέχρι τώρα. Θα το κάνω όμως στην περίπτωση που, ο άντρας μου, ας πούμε, δεν προλαβαίνει κι εγώ δεν μπορώ να βγω. Θα εξακρίβωνα την έξτρα χρέωση κι αν μ' έπιανε ανασφάλεια, πριν παραγγείλω θα έπαιρνα κι ένα τηλ. στην αρμόδια υπηρεσία του σούπερ μάρκετ ή στο κατάστημα από το οποίο θα έρχονταν τα ψώνια.

Σκαί αύριο και μετά αγκαλιά ο μπεμπάκος σου ε;;;;Άντε τυχερή τίποτα δεν έμεινε.Να περάσεις σούπερ αύριο μη σε δω εδώ μέσα πριν το βράδυ μη σου πω να πας και για ποτάκι χαλαρά αύριο με τον σύζυγο....

Να περάσεις σούπερ αύριο μη σε δω εδώ μέσα πριν το βράδυ μη σου πω να πας και για ποτάκι χαλαρά αύριο με τον σύζυγο....

ΩΧ! Mom-to-be walking!

Τελευταίες επιθυμίες!

Βασικά, κάνε οτιδήποτε σε κάνει να αποφύγεις τον εκνευρισμό.

Θες να μπεις στο καφε και να χαζολογάς? Θες να δεις πρωινάδικα και μεσημεριανά μέχρις τηγανίσματος του εγκεφάλου? Θες να βγεις βόλτα όσο αντέχεις περπάτημα? Θες να πάς να τα πιεις τόσο ώστε να μη χρειαστείς αναισθησία στην καισαρική:tongue:?

Ό,τι τραβάει η ψυχή σου, αρκεί να μην πολυ-αγχωθείς;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκαί αύριο και μετά αγκαλιά ο μπεμπάκος σου ε;;;;Άντε τυχερή τίποτα δεν έμεινε.Να περάσεις σούπερ αύριο μη σε δω εδώ μέσα πριν το βράδυ μη σου πω να πας και για ποτάκι χαλαρά αύριο με τον σύζυγο....

Nα σου πω, επειδή είναι εγχείρηση πρέπει να είμαι νηστική, δεν κάνει ποτό, αλλιώς είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα!

Εντάξει, θα τα καταφέρω, εδώ έκανα καισαρική πιο παλιά χωρίς το κίντερ-έκπληξη οπότε τώρα είναι σαφώς καλύτερα! :D

Αύριο έχει μπωτέ πάντως, μάσκες σε μαλλί και μάπα, κρέμες και λοιπά. Ο ύπνος ο βραδινός θα είναι ένα θέμα βέβαια, σιγά μην κλείσω μάτι! :rolleyes:

Η μαία μου είπε ότι ούτε το πρώτο βράδυ στο μαιευτήριο κοιμάσαι ιδιαίτερα (από την ευτυχία και την αναστάτωση!).:D Ισχύει αυτό? Μήπως εννοούσε ότι δεν κοιμάσαι από τα σούρτα-φέρτα των μαιών και των μωρών? :rolleyes:

Διαφημίσεις

ε καλά εσύ πιες ένα χυμό άσε το ποτό....

Εγώ από την υπερένταση και στα 2 παιδιά μέχρι να πάμε σπίτι μας δεν έκλεισα μάτι στον γιο γιατί ηταν και το πρώτο στην μικρή πόναγα και να ήθελα δεν μπορούσα...Σπίτι μου πάντως ξεράθηκα

Εγώ μάλλον είμαι η αναισθητη της παρέας αφού στον γιο ξεραθηκα απο την πρώτη μέρα στην κλινικη....

Sky κι εγω έχω νύχια αύριο αλλα ελπίζω να μην γεννησω μεθαύριο!

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου ειπε να συνεχίσω τα χάπια μέχρι να φτάσω τις 37 βδομάδες και μετα να γεννησω οπότε θέλω...πήγα και με είδε γιατι συνέχισα να έχω υγρά και αγχωθηκα... Τα νέα μας η μπεμπα πήρε θέση για αυτό κατέβηκε η κοιλια και όλα ειναι καλα,μου ειπε να παρακολουθώ τα υγρα και αν αλλάξει κάτι να τον πάρω αμέσως τηλ. Και ξεκούραση μου ειπε αλλα πως;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Nα σου πω, επειδή είναι εγχείρηση πρέπει να είμαι νηστική, δεν κάνει ποτό, αλλιώς είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα!

Εντάξει, θα τα καταφέρω, εδώ έκανα καισαρική πιο παλιά χωρίς το κίντερ-έκπληξη οπότε τώρα είναι σαφώς καλύτερα! :D

Αύριο έχει μπωτέ πάντως, μάσκες σε μαλλί και μάπα, κρέμες και λοιπά. Ο ύπνος ο βραδινός θα είναι ένα θέμα βέβαια, σιγά μην κλείσω μάτι! :rolleyes:

Η μαία μου είπε ότι ούτε το πρώτο βράδυ στο μαιευτήριο κοιμάσαι ιδιαίτερα (από την ευτυχία και την αναστάτωση!).:D Ισχύει αυτό? Μήπως εννοούσε ότι δεν κοιμάσαι από τα σούρτα-φέρτα των μαιών και των μωρών? :rolleyes:

Ισχυει!κι εγω τα πρωτα βραδια ειχα υπερενταση!βγες παντως αυριο

Μην κατσεις μεσα το βραδυ. Κουνιεται κι εσενα ο δικος σου πολυ?

Εμενα μεχει ταραξει στις δοκιμαστικες βουτιες αλλα δεν εμπεδωνεται

Με τιποτα ειναι μεγαλο παλι ειμαι σιγουρη...

Κοριτσια σουπερ μαρκετ ξεκινησα να ψωνιζω μεσω ιντερνετ απο τον

Πρωτο μηνα που γεννησα το Χαρη καταλαβαινετε γιατι ετσι?ε απο τοτε

Ζητημα να εχω παει 10 φορες εγω η ιδια πιο πολυ οταν εχω τραπεζι

Και θελω να διαλεξω εγω πραγματα.4 χρονια τωρα μου τα φερνουν

Σπιτι χωρις εξτρα χρεωση απο βασιλοπουλο κ σε παιρνουν τηλ

Να σου πουν αν κατι δεν το χουν και παρολο που ο ΑΒ λεει οτι θελει

Παραγγελια 60 ευρω τουλ παραγγελια τελικα σου στελνει και με 40 ευρω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εγώ μάλλον είμαι η αναισθητη της παρέας αφού στον γιο ξεραθηκα απο την πρώτη μέρα στην κλινικη....

Sky κι εγω έχω νύχια αύριο αλλα ελπίζω να μην γεννησω μεθαύριο!

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου ειπε να συνεχίσω τα χάπια μέχρι να φτάσω τις 37 βδομάδες και μετα να γεννησω οπότε θέλω...πήγα και με είδε γιατι συνέχισα να έχω υγρά και αγχωθηκα... Τα νέα μας η μπεμπα πήρε θέση για αυτό κατέβηκε η κοιλια και όλα ειναι καλα,μου ειπε να παρακολουθώ τα υγρα και αν αλλάξει κάτι να τον πάρω αμέσως τηλ. Και ξεκούραση μου ειπε αλλα πως;;;

Πες μας το κολπο να ξεραθουμε κι εμεις.......

Εμπεδωθηκε δηλαδη η μπεμπα?καλα σου ειπε να

Κλεισεις πρωτα τις 37.τα υγρα τι ειναι σου ειπε?

Θα προσπαθησω παντως κι εγω να εχω το ipad στο μαιευτηριο

Να επικοινωνουμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Πες μας το κολπο να ξεραθουμε κι εμεις.......

Εμπεδωθηκε δηλαδη η μπεμπα?καλα σου ειπε να

Κλεισεις πρωτα τις 37.τα υγρα τι ειναι σου ειπε?

Θα προσπαθησω παντως κι εγω να εχω το ipad στο μαιευτηριο

Να επικοινωνουμε!

Τι να σου πω μάλλον είμαι παρά πολυ του υπνου:rolleyes:

Εμπέδωθηκε ναι αλλα καλο ειναι να πάρει λίγο ακόμα.

Τα υγρά δεν μου εξήγησε ακριβώς τι ειναι αλλα μου ειπε ότι ειναι φυσιολογικο απλα αν αλλάξουν να τον ενημερώσω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...