Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεταφέρονται οι μέρες μετά μη σκας είναι νόμος.Εδώ άλλες δουλεύον μέχρι τελικής για να κάτσουν περισσότερο μετά και δεν έχουν θέμα...

Και εμείς μεσημέρι βγαίνουμε αργεί ο παιδίατρος πάντα ενώ και εγώ από την γιατρό είμαι έτοιμη από βραδύς και έχουμε πληρώσει και τα πάντα στο νοσοκομείο περιμένουμε σαν τους μη πω τον παιδίατρο και πάντα 13.00 και μετά φεύγουμε. Κανονικά δεν έπρεπε να περνάνε το πρωί να παίρνουν αίμα για τον ίκτερο και μόλις βγουν αποτελέσματα να μας αφήνουν;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια ευχαριστω πολυ για την στηριξη!

προς το παρον νιωθω πολυ καλυτερα!

εβαλα και την μικρη μου στο sling της και ουτε ακουγεται.

Θα την βαζω να τρωει οσο θελει για οσο καιρο θελει λιγο απο το στηθος και ας παρει και λιγο απο το καθολου και μετα μπιμπερο!

αρκει να ειναι ηρεμο το μωρακι μου!

evri με το καλο κοπελα μου!

ευχομαι να παρεις το μωρακι σου αγκαλια οσο πιο γρηγορα και ανωδυνα γινεται!

aCtzp3.png

Ξανθή είναι σ' όλα τα δημόσια έτσι, είτε μαιευτήρια είτε οτιδήποτε άλλο... τον μπαμπά μου που κάθε χρόνο νοσηλεύεται και για κάτι, πριν τις μία ποτέ δεν κάταφέρνω να τον βγάλω! Πολύ φοβάμαι ότι και στα ιδιωτικά κάπως έτσι θά' ναι...

Νάντια πολύ καλή σκέψη, όσο παίρνει κι απ' το στήθος καλό είναι κι ας είναι λιγότερο απ' ό,τι φανταζόσουν. Αχ, αυτό με το σλινγκ ανυπομονώ... αν μπορέσω θα το έχω έτσι απ' την πρώτη μέρα!

Και εμείς μεσημέρι βγαίνουμε αργεί ο παιδίατρος πάντα ενώ και εγώ από την γιατρό είμαι έτοιμη από βραδύς και έχουμε πληρώσει και τα πάντα στο νοσοκομείο περιμένουμε σαν τους μη πω τον παιδίατρο και πάντα 13.00 και μετά φεύγουμε. Κανονικά δεν έπρεπε να περνάνε το πρωί να παίρνουν αίμα για τον ίκτερο και μόλις βγουν αποτελέσματα να μας αφήνουν;;;

εμενα την ψυχη μου εβγαλαν μεχρι να φυγω!και εφευγα μονο εγω στην πτερυγα.Η εξεταση του ικτερου βγαινει εντος 5 λεπτων!αλλα θελουν να μας παιδευουν!

οταν πηγα προχθες στην Λαμψακου της πηραν αιμα περιμενα 5 λεπτακια και βγηκαν τα αποτελεσματα!

σκαι υπομονη.....ερχεται ο αμτρας σου να κανετε απειρες αγκαλιες!εντος και εκτος σλινγκ!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

ναι καταλαβαίνουν ότι μας αρέσει πολύ στο νοσοκομείο και λένε να παρατείνουν λίγο ακόμα την διαμονή μας χαχαχαχα

Άσε το σκέφτομαι πάλι και συγχύζομαι γιατί μια από τα ίδια θα παίξει και τώρα..Το ξέρω Νάντια είχα πάει και εγώ στη Λαμψακού τον Σ για μέτρηση

Εύα σε έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά μάλλον δεν το έχεις δει.Με το ισχίο σου όλα καλά;;

Υ.Γ: κοιλίτσα είναι εύκολο να ξαναέχεις με ένα τρίτο μωράκι :)

:confused: :confused: Ξανθούλα μου δεν το είδα να με συγχωρείς!

Έκανα μαγνητική και αύριο θα πάω να δείξω

τα αποτελέσματα στον ορθοπεδικό μου.

Το πιο σίγουρο είναι να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες.

Αχ Ξανθή μου πολύ θέλω ένα τρίτο παιδάκι(να κατουράει και όρθιο)

αλλά σκέφτομαι τους 2 τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης

μου και τρομάζω λίγο!!!Αλλά η επιθυμία είναι μεγαλύτερη από

τον φόβο.

EDIT: Με voltaren την βγάζω για να μην πονάω.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Δηλαδή πονάς ακόμα ε;;;

Κοίτα είναι νωρίς ακόμα οπότε μη ζορίζεσαι..Το δύσκολο είναι από το 1 να πας στα 2 μετά παίρνεις φόρα....Και που ξέρεις μπορεί το τρίτο που κατουράει όρθιο να είναι ευγενικό με την μαμά του και να σε έχει βασίλισσα στην εγκυμοσύνη....

Διαφημίσεις

Κορίτσια με περηφάνια σας ανακοίνωνω ότι ετοίμασα βαλίτσες!!!!! Μια για μένα και μια για την μπεμπα!!!!!

Το απόγευμα θα καθαρισω και το καθισματακι του αυτοκίνητου και είμαστε έτοιμες!!!!

Να σας πω και κάτι άλλο η κοιλια μου κατέβηκε απότομα και είχα κάτι υγρά σημερα,να ανυσηχησω;;

Ναντια μην στενάχωριεσαι καθολου σημασία έχει όπως σου είπαν ήδη τα κορίτσια η μπουμπού σου να έχει μια μαμα δίπλα της. Δεν ειναι πολυ ωραία αίσθηση να το έχεις μέσα στο sling?

Sky έφτασε ο καιρός!!!!!!!!

Evri με το καλο!!!!!!

Εύα ακόμα δεν πέρασε το ισχιο??? υπομονή και είμαι σίγουρη ότι οι φυσικοθεραπειες θα σε βοηθήσουν....

Ελπίζω να μην ξέχασα καμια

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια..μου λείπει η κοιλίτσα μου!

Θες τη δικια μου?????

Αμα σου λειψε απο τωρα σε βλεπω στο ιανουαριος-φεβρουαριος 2014

Το ισχιο ακομα ε?

Ρουμπινη λες τοσο νωρις να ερθει το μπεμπε?υποπτο που επεσε

Αποτομα η κοιλια σου......

Εγω τα ειδα ολα πριν λιγο αποφασισε το μωρο να κανει

Το απολυτο τεντωμα το κεφαλι νομιζα οτι θα βγει απο κατω

Ενω ταυτοχρονα ενα ποδι τεντωθηκε και με πιεσε ακριβως κατω απο

Το ενα στηθος.. ΗΤαν τρομαχτικο οτι τεντωθηκε ετσι η μητρα μου

Απορω που δε σπασανε τα νερα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ετοιμαζόμαστε για νέες αφίξεις βλέπω! :D

Evri με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας, να πάνε όλα καλά!

Για τη Sky είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να αφήσει το φόρουμ όσο καιρό θα είναι στο νοσοκομείο, (μη δείτε κανένα πρωί στον Παπαδάκη να κάνει απευθείας σύνδεση με το Μητέρα και να μας στέλνει χαιρετίσματα! ;):tongue:) )

Και μας στο νοσοκομείο μας καθυστερούσαν πάντα οι παιδίατροι, έρχονταν κάθε μέρα γύρω στις 2 το μεσημέρι να δουν τα μωρά. Εγώ είχα το εξιτήριο από τη γυναικολόγο νωρίς και μετά περίμενα. Βέβαια, επειδή είναι γενικό νοσοκομείο κι όχι μαιευτήριο έπρεπε πρώτα να ξεμπλέξουν από την παιδιατρική και μετά να ρθουν στη μαιευτική. Το καλό ήταν ότι είχα γεννήσει 2 παρα 20 το μεσημέρι, οπότε συμπλήρωσα τα 3 24ωρα πάλι μεσημέρι και μόλις τον είδαν του πήραν και το αίμα για το ένζυμο και μας άφησαν να φύγουμε.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια ακόμα σπίτι είμαι . Τα πονάκια έχουν υποχωρήσει, μπορεί να

ήταν προπαρασκευαστικά... θα δείξει μέχρι το βράδυ!

Νάντια με γεια το σλινγκ, αφού μπήκατε μια φορά και αρεστήκατε

όλο το καλοκαίρι αυτοκόλλητες θα είστε μάνα και κόρη!

Αχ, πότε θα αποχωριστώ και εγώ τη κοιλιά μου για να αρχίσει να μου λείπει...:tongue:

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...