Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εδώ και εμείς!

Όλα καλά με το κοριτσάκι μου!

4110γρ. και 55 πόντους! Η παιδίατρος μας βρήκε άψογες!

Εν τω μεταξύ σε όλη την ώρα της εξέτασης γκιχ

δεν έβγαλε το μικράκι μου.

Θυμάμαι η μεγάλη μου στρίγγλιζε και είχε ξεσηκώσει τον τόπο!

Την ρώτησα για τα κακά τώρα που πίνουμε ξένο

και μου είπε 3 μέρες περιμένουμε και αν δεν,λίγο μασαζάκι στην κοιλίτσα,

λίγο λύγισμα τα ποδαράκια στα γόνατα έτσι όπως είναι ανάσκελα και

αυτά να ακουμπάνε στην κοιλίτσα με ελαφριά πίεση,

και στην έσχατη περίπτωση μπατονέτα με ελαιόλαδο.

Evri μου με το καλό ψυχή μου!Όλα καλά να πάνε

και σύντομα να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω μετρήσει χρόνο γιατί δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα

αλλά διαρκεί αρκετά χρονικά αλλά δεν έχει μεγάλη ένταση ακόμα!

Δε ξέρω πώς θα εξελιχθεί ελπίζω σε κάτι πιο γρήγορο .Δε θέλω να περάσω όλη τη μέρα έτσι!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Δεν έχω μετρήσει χρόνο γιατί δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα

αλλά διαρκεί αρκετά χρονικά αλλά δεν έχει μεγάλη ένταση ακόμα!

Δε ξέρω πώς θα εξελιχθεί ελπίζω σε κάτι πιο γρήγορο .Δε θέλω να περάσω όλη τη μέρα έτσι!

Μέτρα χρόνο βρε καλή μου τί περιμένεις???? :confused:

Αν διαρκεί περίπου λεπτό είσαι σε καλό δρόμο! ;)

Μέτρα διάρκεια και κάθε πότε έρχεται.

Τελειωσα προς το παρόν τα σιδερωματα. Σας διάβαζα και λέω τώρα που είναι σίγουρακι θα στοιχηματισω όλα τα φασόλια μου στην sky. Και τσουπ βλέπω evri προλαβαίνει στην γωνία. Με το καλό βρε κορίτσια, εύχομαι να γίνουν όλα πανευκολα χωρίς καμια ταλαιπωρία...

Έχω ερώτηση: πήρα στην δουλεια μου τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ποτε ξεκινάει η κανονική μου άδεια βαση της ΠΗΤ. Μου λεει απο την Πεμπτη. Οκ όλα καλά, τόσο είχα υπολογίσει και εγώ. Και της λέω εγώ που θα γεννησω νωρίτερα, επηρεάζεται η ημερομηνίας επιστροφής μου? Και μου λέει μπορεί να επηρεάζεται, πάρε αύριο που θα έχει γυρίσει η αλλη κοπελα απο Αδεια να σου πει. Μου φάνηκε πολύ κουλο, είμαι η μοναδική που γεννάει πρόωρα? Έχει γούστο να μου πουν οτι θα γυρίσω νωρίτερα... Τι γνωρίζετε για αυτό?

Λέω κι εγώ να ετοιμασω βαλίτσα το απόγευμα που θα γυρίσει ο άντρας μου...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Οτι θα τα κανει ολα οταν θα μαι μαιευτηριο και σιγουρα το πρωι της μερας που θα ειναι να γυρισω σπιτι!!!!

Μη σκάς Μαριώ, το θέμα είναι να γυρίσεις και να τα βρεις έτοιμα! ;)

Να σου πω, τι ώρα μας αφήνουν τη μέρα που φεύγουμε? Πρέπει να μας δει ο γιατρός, να ξαναδεί παιδίατρος το μωρό... ? Αν είναι έτσι κατά τις 1-2 το μεσημέρι παίρνουμε εξιτήριο?

Όλα καλά με το κοριτσάκι μου!

4110γρ. και 55 πόντους!

Mπράβο σας! Μεγαλώνετεεεεεεεεε! :D

[πολύ χρήσιμα για τη δυσκοιλιότητα με ξένο γάλα, thanx.]

Χαιρεται κοριτσαρες!!!!!

Λοιπον, εχθες το βραδυ ειχα τρομερο πονοκεφαλο, ξυπνησα στις 4 ακομη χειροτερα κ πηρα ντεπον, ευτυχως το πρωι ξυπνησα καλα.....Εφαγα πρωινο κ μ επιασε η αναγουλα κ η σιελορρια του πρωτου τριμηνου!!!!!!! Εβγαλα σαλια κ υγρα απο το στομαχι...μπλιαχ!!!! Τωρα το μεσημερι με το μεσημεριανο ξανα τα ιδια...... σημαινει κατι;;; Λετε να πλησιαζει η ωρα ή ειναι ασχετο;;;; Μπορει να λεω κ μ@λ@κιες....Το βραδυ εχω γιατρο, θα του το πω κι αυτο.....

Evri με το καλο κοπελα μου, ολα καλα να πανε......:P:p

Κοριτσάκια πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο!!!

Μου είπε να ελαττώσω το yutopar σε μισο το πρωι και μισο το βράδυ για μια εβδομάδα ακόμα αλλά τελικά αφού μιλούσαμε μου είπε να πάμε την Τετάρτη στο Ρέα για να μου ρίξει και μια ματιά!!

Ησύχασα λιγάκι....επίσης μου είπε να μη ξεκινήσω ακόμα το περπάτημα, να με δει πρώτα και τα υπόλοιπα θα μου τα πει απο κοντά!!!

Ηρέμησα....:D

Αντε ωραια...εμενα να δω τι θα μου πει το βραδυ...θα σε ενημερωσω.....

Να σου πω, τι ώρα μας αφήνουν τη μέρα που φεύγουμε? Πρέπει να μας δει ο γιατρός, να ξαναδεί παιδίατρος το μωρό... ? Αν είναι έτσι κατά τις 1-2 το μεσημέρι παίρνουμε εξιτήριο?

Εμένα την ημέρα που έφευγα πέρασε ο γιατρός μου το πρωί

και με είδε.

Το ίδιο και ο παιδίατρος είδε το μωρό και μετά μας

έδωσαν το οκ.

Απλά εγώ γέννησα βράδυ οπότε μου είπανε οι κοπέλες και

ο γιατρός μου ότι μπορώ να φύγω και βράδυ.

Μέχρι να συμπληρωθεί 24ωρο δηλαδή.Και έφυγα απόγευμα κατά τις 6.

Διαφημίσεις

ΙΚΑ:confused::confused::confused::confused:

Για Δημόσιο θα ήξερα να σου πω:tongue:!

Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ότι οι άδειες δεν χάνονται.

Αν π.χ. δικαιούσαι 2 μήνες πριν τον τοκετό και η ΠΗΤ σου είναι 10.6 (δηλ. δικαιούσαι από 10.4 έως και 10.6), αλλά γεννήσεις τελικά π.χ. 5.5, οι μέρες/μήνας που "έχασες" θα σου δοθεί μετά τον τοκετό. Γενικά στα λέω.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Mπράβο σας! Μεγαλώνετεεεεεεεεε! :D

[πολύ χρήσιμα για τη δυσκοιλιότητα με ξένο γάλα, thanx.]

Εμενα ο γιατρος ειχε υπογραψει το εξιτηριο απο την προηγουμενη το

Βραδυ αλλα περιμεναμε την επομενη το εξιτηριο του μωρου για να

Παει ο αντρας μου λογιστηριο να πληρωσει.οποτε εκει κατα τις

1-2 το μεσημερι φευγουμε...

Evri αντε με το καλο καλυτερα να ταο πηγαινεις χαλαρα παρα

Να σε πιασει αμεσως οξυς πονος νομιζω.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αν π.χ. δικαιούσαι 2 μήνες πριν τον τοκετό και η ΠΗΤ σου είναι 10.6 (δηλ. δικαιούσαι από 10.4 έως και 10.6), αλλά γεννήσεις τελικά π.χ. 5.5, οι μέρες/μήνας που "έχασες" θα σου δοθεί μετά τον τοκετό. Γενικά στα λέω.

Στο επιβεβαιωνω γιατι στο πρωτο γεννησα 25 μερες νωριτερα και

Μεταφερθηκαν μετα τον τοκετο. Με ικα ειμαι κι εγω!μην ανησυχεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μα έτσι φανταζομαι κι εγώ! Τι βλακειες μου έλεγε αυτή οτι αλλαζει αν γεννησω πρόωρα! Άσχετη! Και είναι και στην διεύθυνση προσωπικού τρομάρα της. Θα πάρω αύριο την αλλη να μου πεί! Σιγά μην δεχτώ να χάσω την άδεια μου.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...