Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

twinomama ελα μωρε που θα δινουμε σημασια στο καθε θρασυτατο!! εμεις θα αγαπαμε τα μωρα μας οπως και αν ειναι! χιχι! και ειναι κ το αλλο που ειπε η Σκαι που κ εγω το σκεφτηκα τοτε, "ασχημα στην κουνια,ομορφα στην γειτονια"!!;)

παντως εγω που μετα τις 40 μερες αρχισα να κυκλοφορω, και την ειδανε μετα οσοι ειχαν να την δουν απο το μαιευτηριο, ολοι μενανε με το στομα ανοιχτο μα καλα ειναι το ιδιο παιδι?:shock: μαυροτσουκαλο γεννηθηκε κ μετα μου εγινε ξανθια,ασπρη-ροδαλη κ γαλανοματα παρακαλω! [τωρα ειναι καστανα ομως] γι`αυτο σας λεω,οπως κ να βγουν,θα αλλαξουν!!:)

mummytobe .... ελααααα ρεεεε... σοβαρα τωρα, μην το παιρνεις τοσο ασχημα! σημασια ειναι που ειναι καλα το μωρο!!! και στην τελικη εκανες οτι μπορουσες,το παλεψες!! σκεψου τα καλα τωρα! οτι με το μπιμπερο θα ξυπναει κ καμια φορα ο αντρας σου για βοηθεια, θα κοιματε πιο πολυ..κλπ:) ελα!!!παρτα πανω σου,δεν ειναι τοσο τραγικο!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, καλά! Έχω τόσα να κάνω και γυρίζω γύρω-γύρω και δεν κάνω τίποτα!

Το μόνο χρήσιμο που έκανα είναι ότι πήγα και πήρα υποσέντονα μιας χρήσης γιατί φοβάμαι στη λοχεία μην λερώσω το στρώμα και μετά θέλει πέταμα.

Τι σου εχει μεινει απο δουλειες για το μωρο?νομιζω εισαι ετοιμη

ολα πλυμενα δεν ειναι? Εγω σημερα εβαλα στη θεση τους τα

καλυμματα πορτ-μπεμπε, ρελαξ και καθισματακι που τα ειχα πλυνει

και λεω να σιδερωνω και ενα καλοκαιρινο φορμακι εξοδου για το μωρο

γιατι εχω βαλει χειμωνιατικο στη βαλιτσα αλλα ποτε δεν ξερεις μαυτο

τον καιρο τι γινεται. Επισης προσπαθω ακομα να πεισω τον αντρα μου

να παρει τα γυαλινα ποδια του γραφειου που αποσυναρμολογησε

και τα εχει βαλει μεσα στην κουνια του μωρου!!!!!!!

Καλα για το κονταρι της κουνουπιερας που περιμενω να μπει μαλλον

ζηταω πολλα ετσι????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κοριτσάκια πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο!!!

Μου είπε να ελαττώσω το yutopar σε μισο το πρωι και μισο το βράδυ για μια εβδομάδα ακόμα αλλά τελικά αφού μιλούσαμε μου είπε να πάμε την Τετάρτη στο Ρέα για να μου ρίξει και μια ματιά!!

Ησύχασα λιγάκι....επίσης μου είπε να μη ξεκινήσω ακόμα το περπάτημα, να με δει πρώτα και τα υπόλοιπα θα μου τα πει απο κοντά!!!

Ηρέμησα....:D

Τι σου εχει μεινει απο δουλειες για το μωρο?νομιζω εισαι ετοιμη

ολα πλυμενα δεν ειναι? Εγω σημερα εβαλα στη θεση τους τα

καλυμματα πορτ-μπεμπε, ρελαξ και καθισματακι που τα ειχα πλυνει

και λεω να σιδερωνω και ενα καλοκαιρινο φορμακι εξοδου για το μωρο

γιατι εχω βαλει χειμωνιατικο στη βαλιτσα αλλα ποτε δεν ξερεις μαυτο

τον καιρο τι γινεται. Επισης προσπαθω ακομα να πεισω τον αντρα μου

να παρει τα γυαλινα ποδια του γραφειου που αποσυναρμολογησε

και τα εχει βαλει μεσα στην κουνια του μωρου!!!!!!!

Καλα για το κονταρι της κουνουπιερας που περιμενω να μπει μαλλον

ζηταω πολλα ετσι????

Xαχα, μάλλον πολλά ζητάς! Φαντάζομαι ότι θα αγχωθεί όταν θα είσαι μέσα και θα το βάλει μόνος του...

Μωρέ τίποτα δεν έχει μείνει, να στρώσω το πορτ μπεμπέ (το θέλει ο άντρας μου μαζί μας), και να βάλω τα ρούχα του μωρού ανά μήνα στα συρτάρια (είναι λίγο ανακατεμένα, κατά τ' άλλα είναι όλα πλυμμένα και σιδερωμένα).

Ένα τελευταίο πλυντήριο δικό μας με άσπρα της τελευταίας στιγμής, και λίγο σιδέρωμα έχω δικά μας πάλι, όχι σπουδαία πράγματα δηλαδή.

Έχω πάρει κι εγώ καλοκαιρινό και μαζί με μια λεπτή κουβερτούλα πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει αν έχει κάνα 30άρι βαθμούς έξω. Πάρε πάντως μαζί σου, καλά το σκέφτηκες, μη σκάσει το νεογέννητο!

karmar, μπράβο κοριτσάκι μου! Nα σε δει κιόλας να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο!

Καλημέρα.

Προσπαθησα πολυ,εκλαψα και κλαιω,ζηλευω αυτη την υπεροχη σχεση πιυ δεν θα μπορεσω να εχω,απιγοητευομαι,νιωθω αχρηστη εντελως που δεν μπορω να της προσφερω κατι τοσο πολυτιμο αλλα το παιδι πειναει και ειμαι υποχρεωμενη να το ταίσω.

Κοπέλα μου, μην κλαις!!!Ξέρεις τι είναι το πρώτο και το τελευταίο που λένε όοοοοολες οι σύμβουλοι θηλασμού και όοοοοολα τα σαιτ θηλασμού?

Ότι το μωρό χρειάζεται μαμα και όχι βυζιά! Σοβαρά, δεν το βγάζω από το μυαλό μου! Κάτσε αγκαλίτσα με τη μπουμπού, να συνέλθεις και θα νιώσεις καλύτερα, θα καθαρίσει το μυαλό σου. Και θα σου πω την καλυτερη στάση που ανακάλυψα χτες και δεν ήθελα να αφήσω το μωρό κάτω: ξάπλωσε ανάσκελα φορώντας από τη μέση και πάνω μόνο το σουτιέν ή και τίποτα και βάλ' την να ξαπλώσει μπρούμητα ανάμεσα στο στήθος σου και μην την κρατάς (ή απλά χάιδεψέ της την πλάτη). Κοιμούνται (ή χαλαρώνουν με τα μάτια κλειστά?) στο φτερό!

Δέρμα μαμάς+μυρωδιά μαμάς+χτύποι καρδιάς μαμάς, όπως τους άκουγε εδώ κι 9 μήνες...σου λέω θα πάθεις πλάκα!

Αυτό θα πει ψυχοθεραπεία!

Το μόνο χρήσιμο που έκανα είναι ότι πήγα και πήρα υποσέντονα μιας χρήσης

Από τι ώρα είχες πάει και τέλειωσες κιόλας:shock:?

Από περιέργεια, γιατί ήθελα να πάρω κι εγώ-και καλά για τυχόν σπάσιμο των νερών στο σπίτι-αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ από πού, από τι μαγαζί πήρες το υποσέντονο μιας χρήσης?

Άσε το σπίτι και συγκεντρώσου στη δεύτερη ασχολία σου:"Κάθομαι και χαζολογάω την κοιλιά μου που το μωρό πετάει μια πλάτη και ποπό απ' τη μία, μια τα πόδια απ' την άλλη... αυτό! :rolleyes:"

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Tα επλυνες κ τα καλυματα Μαρια?Μια χαρα! Εγω ακομα τα περιμενω απο την αποθηκη.

εγω μολις εβαλα ενα πλυντηριο με πυτζαμες,νυχτικια,σουτιεν δικα μου κ κατι λιγα ρουχαλακια για το παιδι. αντε να τα σιδερωσω κ να αρχισω να φτιαχνω τη βαλιτσα επιτελους!σιριαλ εχει καταντησει το θεμα!

ΚΑΡΜΑΡ μια χαρα,αντε να πας να το δεις κιολας στον υπερηχο! [το καλυτερο μου]

εγω θα παω την Πεμπτη!

εγω μολις συνειδητοποιησα οτι περιπου ενας μηνας μου εμεινε!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!

Παράτα τα όόόλα και κάτσε και απόλαυσε τιην ησυχία του σπιτιού σου, περιποιήσου τον εαυτό σου, καθίστε το βράδυ με τον αντρούλη σου και πιείτε χαλαρά ενα κρασάκι γιατι...απο την Τετάρτη, τίποτα πια, δεν θα είναι το ίδιο!!!!!!:D:D:D:D:D

Ασε τα σιδερώματα και τα πλυντήριαααα!!!!

υποσεντονα πουλανε στα σουπερ στο ραφι με πανες ακρατειας για ενηλικους.

πουλαει ακομα και το Τζαμπο!!χαχα!τα ειδα προχθες που πηγα!

Σκουντουφλα ωραια η σταση που περιεγραψες, τη δικια μου δυστυχως δεν μπορουσα να την εχω με τιποτα μπρουμυτα γιατι ειχαμε πολλα θεματα με εμετους.ελπιζω με αυτον τωρα να ειναι ενταξει κ να τον βαζω ετσι!!

Xαχα, μάλλον πολλά ζητάς! Φαντάζομαι ότι θα αγχωθεί όταν θα είσαι μέσα και θα το βάλει μόνος του...

Οτι φασολι εχει μεινει θα το στοιχιματιζα ακριβως εκει!Οτι θα τα κανει ολα

οταν θα μαι μαιευτηριο και σιγουρα το πρωι της μερας που θα ειναι να

γυρισω σπιτι!!!!

Κανε κι εσυ σημερα οτι ειναι και αυριο μονο ταβανι να κοιτας!

Ναντιακι εχει δικιο η Σοφια πρωτα απολα η μαμα να ειναι καλα

μαρεσε αυτο με τα βυζια!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Α ρε Σοφία, ν' αγιάσει το στόμα σου!

ξάπλωσε ανάσκελα φορώντας από τη μέση και πάνω μόνο το σουτιέν ή και τίποτα και βάλ' την να ξαπλώσει μπρούμητα ανάμεσα στο στήθος σου και μην την κρατάς (ή απλά χάιδεψέ της την πλάτη). Κοιμούνται (ή χαλαρώνουν με τα μάτια κλειστά?) στο φτερό!

Δέρμα μαμάς+μυρωδιά μαμάς+χτύποι καρδιάς μαμάς, όπως τους άκουγε εδώ κι 9 μήνες...σου λέω θα πάθεις πλάκα!

Αυτό θα πει ψυχοθεραπεία!

Τέλεια συμβουλή, θα το κάνω απ' το μαιευτήριο κιόλας, να ηρεμούν τα νεύρα μου.

Από τι ώρα είχες πάει και τέλειωσες κιόλας:shock:?

Από περιέργεια, γιατί ήθελα να πάρω κι εγώ-και καλά για τυχόν σπάσιμο των νερών στο σπίτι-αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ από πού, από τι μαγαζί πήρες το υποσέντονο μιας χρήσης?

Άσε το σπίτι και συγκεντρώσου στη δεύτερη ασχολία σου:"Κάθομαι και χαζολογάω την κοιλιά μου που το μωρό πετάει μια πλάτη και ποπό απ' τη μία, μια τα πόδια απ' την άλλη... αυτό! :rolleyes:"

Απ' τις 7 που άνοιξαν... πρώτη πρώτη με πήραν!

Χαχα, ναι, θα κάτσω να χαζέψω λίγο ακόμα! :rolleyes:

Το υποσέντονο μιας χρήσης το πήρα από μαγαζί που πουλάει μόνο χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη καθαρισμού (κυρίως κάτι μάρκες μ' έκαψες) και σκούπες (www.karcher.gr). Πήρα και μια συσκευασία χαρτοβάμβακο κομμένο σε κομμάτια 40 x 60 cm για να τα βάζω πάνω στην αλλαξιέρα ν' αλλάζω το μωρό και μετά πέταμα όλα μαζί με την πάνα. Βασικά θέλω να δω αν μπορώ να αποφύγω να λερώνω 50 πετσέτες τη μέρα, αν κάτσει έκατσε...

Στην Πάτρα έχει τα εξής καταστήματα (ίσως έχει κι άλλα και μου διαφεύγουν, μπες στο site), πριν πας πάρε τηλ. και ρώτησε πρώτα αν έχουν αυτό που θέλεις:

Κουνέλης Ανδρέας & Υιοί Ο.Ε.

ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

25200 Πάτρα

Τηλ: ++30 2610-647450

Fax: ++30 2610-647010

[email protected]

Φωκά Φ.Ιωάννα

Αγ. Σοφίας 67

26442 Πάτρα

Τηλ: ++30 2614/003480

Fax: ++30 2610/451031

[email protected]

Καποτάς Σπύρος & Σία Ε.Ε.

Πατρών-Κλάους 226

26334 Πάτρα

Τηλ: ++30 2610/278145

Fax: ++30 2610/524259

[email protected]

www.kapotas.gr

εγω μολις συνειδητοποιησα οτι περιπου ενας μηνας μου εμεινε!!!

:D :D :D θα περάσει νεράκι ο άτιμος!

Παράτα τα όόόλα και κάτσε και απόλαυσε τιην ησυχία του σπιτιού σου, περιποιήσου τον εαυτό σου, καθίστε το βράδυ με τον αντρούλη σου και πιείτε χαλαρά ενα κρασάκι γιατι...απο την Τετάρτη, τίποτα πια, δεν θα είναι το ίδιο!!!!!!:D:D:D:D:D

Κι αυτό ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή συμβουλή!

Θα τα εφαρμόσω όλα όσα μου είπατε κοριτσια!

ΑΑΑΑΑμα λέω εγώ οτι η Σκάι είναι η "απουσιολόγος" του καφέέέ!!!

Ολαααα τα ξέρει!!!! Εχει απαντήσεις για όλες μας για να μη ψαχνόμαστε...γιατί εγώ ανήκω στην κατηγορία της τεμπέλας!!χεχε!!!

Τι θα κάνουμε χωρις Σκάι;;; Απευθείας σύνδεση με Σκάι-π (:tongue:) θα σε έχουμε!!!

Μας έχεις κακομάθει!!!:D:D

Καλημέρα σας!Από χθες το μεσημέρι έχω πόνους στη μέση, το βράδυ ξύπνησα

με πόνους περιόδου οι οποίοι συνεχίζονται, μάλλον μπήκα στη διαδικασία

τοκετού όπως μου είπε η μαία μου. Το γιατρό μου δεν τον πήρα ακόμα

αφού εκτός από πόνους (και αυτοί είναι σχετικά χαλαροί) δεν έχω κάτι

άλλο που να δείχνει άμεσο τοκετό.Άλλωστε η κλινική που θα γεννήσω

είναι 2 δρόμους πιο κάτω από το σπίτι μου 5 λεπτά με τα πόδια!

Υπομονή προσπαθώ να κάνω !Ασχολούμαι με δουλίτσες μπας και πάει πουθενά

αλλού το μυαλό μου!

Σκάι κουράγιο!Νομίζω η αγωνία είναι να έρθει εκείνη η ώρα μετά από την ΄

ένταση της στιγμής ούτε θα καταλάβεις για πότε θα βρεθείς με τον μπέμπη

σου αγκαλιά!:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

ΑΑΑΑΑμα λέω εγώ οτι η Σκάι είναι η "απουσιολόγος" του καφέέέ!!!

Ολαααα τα ξέρει!!!! Εχει απαντήσεις για όλες μας για να μη ψαχνόμαστε...γιατί εγώ ανήκω στην κατηγορία της τεμπέλας!!χεχε!!!

Τι θα κάνουμε χωρις Σκάι;;; Απευθείας σύνδεση με Σκάι-π (:tongue:) θα σε έχουμε!!!

Μας έχεις κακομάθει!!!:D:D

Ορίστε μας, βγήκα το σπασικλάκι της παρέας!!! :tongue:

Είναι αυτή η ρημάδα η ανεργία, πού με χάνεις πού με βρίσκεις όλη μέρα, μελετάω στο ίντερνετ! :D

edit: Evri, κοριτσάρα μου! Με το καλό! :D :D Σιγά σιγά και χαλαρά, μια χαρά το πας! Ανά πόση ώρα έχεις πόνους? Ή είναι συνεχόμενοι?

Τι θα κάνουμε χωρις Σκάι;;; Απευθείας σύνδεση με Σκάι-π (:tongue:) θα σε έχουμε!!!Μας έχεις κακομάθει!!!:D:D

+;)

... μάλλον μπήκα στη διαδικασία

τοκετού όπως μου είπε η μαία μου.

Έρχεται το δέκα το καλό επιτέλους?????????

10...9...8...7...6...5...........................!!!!!!!!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...