Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης καρότσια σε καλύτερες τιμές είναι πάντα τα περσινά μοντέλα. Δηλαδή για εμάς που θα γεννήσουμε το 2013 θα έχουν βγει καινουρια μοντέλα και του 2012 θα είναι πιο φθηνά. Η διαφορά από χρόνο σε χρόνο είναι κυρίως στα χρώματα και λιγότερο στα μηχανικά μέρη.

εμενα του '12 μου αρεσει πιο πολυ απο του '13...

το θεμα ειναι αν θα το φερνουν...

πωπω ειμαι τρελο υπερκαταναλωτικο ον.....τι θα κανω που θα τα θελω ολα και no money no honey?

aCtzp3.png

Αυτο με ενοχλει βρε κοριτσια!Θελω να ενισχυσω τη χωρα μου και να ψωνισω απο ελληνικα καταστηματα,αλλα οι διαφορες στην τιμη ειναι ασυλληπτες!!!Και δε μιλαμε για 20 και 40 ευρω,αλλα για ποσα πανω απο 100!!!Ειναι απαραδεκτοι!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Εμείς λόγω τεράστιου στριμώγματος και δικής μου ανεργίας μας βλέπω να βολευόμαστε με second hand καρότσι, μάρσιππο και άλλα. Κούνια όμως, πάντες, σεντονάκια κ.λπ. και τα περισσότερα ρουχαλάκια θα φροντίσω να είναι καινούργια. Θα τον στραγγίξω τον μπαμπά και τον παππού!

Αυτο με ενοχλει βρε κοριτσια!Θελω να ενισχυσω τη χωρα μου και να ψωνισω απο ελληνικα καταστηματα,αλλα οι διαφορες στην τιμη ειναι ασυλληπτες!!!Και δε μιλαμε για 20 και 40 ευρω,αλλα για ποσα πανω απο 100!!!Ειναι απαραδεκτοι!!

αν ψωνιζεις απο ιντερνετ να εκμεταλλευτεις πολυ τον σκρουτζ!

εχει μεγαλες διαφορες!

τωρα σε αυτο που λες εχεις δικιο..

αλλα ειναι προς γκρεμος και πισω ρεμα!για τοσο ογκωδη αντικειμενα θα προβληματιζομουν πολυ...

υπολογισε και μεταφορικα ενα ποσο σιγουρα...

το ψαχνω πολυ απ'εξω....θα αλληλοενημερωνομαστε!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς λόγω τεράστιου στριμώγματος και δικής μου ανεργίας μας βλέπω να βολευόμαστε με second hand καρότσι, μάρσιππο και άλλα. Κούνια όμως, πάντες, σεντονάκια κ.λπ. και τα περισσότερα ρουχαλάκια θα φροντίσω να είναι καινούργια. Θα τον στραγγίξω τον μπαμπά και τον παππού!

καλα και εμας δωρα θα ειναι τα περισσοτερα!

ειδικα απο εμενα ειναι το πρωτο μωρο στην οικογενεια ολη!

απλα εγω εχω το προβλημα οτι ολα τα θελω διπλά!

εγω το μωρακι θα το παιρνω μαζι μου το πρωι θα πηγαινουμε στης μαμας και εγω δουλιτσα.....(ευτυχως ειναι δικη μου δουλεια και θα μπορω να το βλεπω οσο και οποτε θελω και χρειαζεται..)

το μωρο θα γυρναει σπιτι μας βραδυ μαζι με εμενα..

οποτε...2 κουνιες...2 μπανακια...διπλες πετσετουλες...διπλοι αποστειρωτες(αχρειαστοι να ειναι:tongue:)..οποτε καταλαβατε..για φυλακη μας βλεπω!

aCtzp3.png

"υπολογισε και μεταφορικα ενα ποσο σιγουρα...

το ψαχνω πολυ απ'εξω....θα αλληλοενημερωνομαστε!"

Το ψαχνω πολυ παντως!Εννοειται οτι θα ενημερωνει η μια την αλλη!ο,τι χρειαστειται εδω!INTERNET MANIAC!Θα σας εδειχνα και για τη βαφτιση,αλλα θα μου "στειλει" καμμια καινουργια αιμορραγια προς γνωση και συμμορφωση,οποτε εν καιρω....

Παντως,skybeam μπορεις να βρεις πολυ ωραια πραγματα second hand σε πολυ καλη κατασταση!!ψαξιμο θελει....

Το ψαχνω πολυ παντως!Εννοειται οτι θα ενημερωνει η μια την αλλη!ο,τι χρειαστειται εδω!INTERNET MANIAC!Θα σας εδειχνα και για τη βαφτιση,αλλα θα μου "στειλει" καμμια καινουργια αιμορραγια προς γνωση και συμμορφωση,οποτε εν καιρω....

Παντως,skybeam μπορεις να βρεις πολυ ωραια πραγματα second hand σε πολυ καλη κατασταση!!ψαξιμο θελει....

να μην σκεφτεσαι αρνητικα!

και αφου ειναι εν μερη φυσιολογικο να εισαι ψυχραιμη οσο μπορεις!!

τα σπορακια μας(δηλαδη τι σπορακια..ανθρωπακια ειναι πια) ειναι ολα μια χαρα!!

σε μερικους μηνες θα ειμαστε ολες τρισευτυχισμενες φρεσκομανουλες κοριτσια μου!!!

aCtzp3.png

πάντως κορίτσια ότι σας δώσουν φίλοι, συγγενείς μην τα αρνηθείτε. Κάποια πράγματα χρησιμοποιούνται λίγο καιρό και δεν προλαβαίνουν να φθαρούν για να πεις ότι δεν θέλω να είναι παλιά. Μερικά δεν προλαβαίνουν να παλιώσουν! και το 3 σε 1 ψάξτε το, ισως αν κάποιος σας δώσει κάτι να μη χρειαστεί. Από τα 3 τα δύο ίσως δεν τα χρησιμοποιήσετε πολύ καιρό. Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος του μωρού αλλά γενικα δεν είναι για πολύ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Βάφτιση? :P Για αγοράκι ή κοριτσάκι?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

οποτε...2 κουνιες...2 μπανακια...διπλες πετσετουλες...διπλοι αποστειρωτες(αχρειαστοι να ειναι:tongue:)..οποτε καταλαβατε..για φυλακη μας βλεπω!

Πιστεύω θα συνεισφέρει κι η γιαγιά που θα χαίρεται τόσο πολύ το εγγόνι της, χεχε!!

"Παντως,skybeam μπορεις να βρεις πολυ ωραια πραγματα second hand σε πολυ καλη κατασταση!!ψαξιμο θελει....

Ναι ήδη το ψάχνω... το κακό είναι ότι ήδη τρελλαίνομαι και μ'αρέσουν πολλά, αλλά, όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται να ψωνίσω, είναι νωρίς... και φρικάρω!

πάντως κορίτσια ότι σας δώσουν φίλοι, συγγενείς μην τα αρνηθείτε. Κάποια πράγματα χρησιμοποιούνται λίγο καιρό και δεν προλαβαίνουν να φθαρούν για να πεις ότι δεν θέλω να είναι παλιά. Μερικά δεν προλαβαίνουν να παλιώσουν! και το 3 σε 1 ψάξτε το, ισως αν κάποιος σας δώσει κάτι να μη χρειαστεί. Από τα 3 τα δύο ίσως δεν τα χρησιμοποιήσετε πολύ καιρό. Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος του μωρού αλλά γενικα δεν είναι για πολύ.

Έχεις δίκιο. Απλά εγώ η κακομαθημένη δεν χρειάστηκα ποτέ κάτι second hand στη ζωή μου και τώρα μου κακοφαίνεται, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, ορισμένα χοντρά πράγματα θα είναι μεταχειρισμένα. Τουλάχιστον ελπίζω οι προσφορές που θα δεχτώ να είναι καλοσυντηρημένα πραγματάκια, γιατί έχει μεγάλη σημασία.

Καλά, αν είχα τη μάνα μου θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, όχι ότι ήταν πλούσια αλλά είχε τρόπο! Και όσες την έχετε μην της στερήσετε τη χαρά να χαίρεται το μπεμπέ, κι ας γίνεται εκνευριστική καμμιά φορά όπως όλες οι γιαγιάδες που όλα τα ξέρουν... Αχ! βρε μάνα! δεν περίμενες καμμιά δεκαετία ακόμα! (τώρα με πήραν τα ζουμιά, σόρρι για τη μελό παρένθεση, συνεχίζουμε ακάθεκτες με αγορές!)

Βάφτιση? :P Για αγοράκι ή κοριτσάκι?

Εννοειται και για τα δυο!!!Εχω κανει αλλο folder για μπεμπα και αλλο για μπεμπη!!!Οργανωση λεμε!!!Τοσο καθισιο!Θα σας καληνυχτισω ομως!!!Ηρθε ο μπαμπας μας!!!Να εχουμε ολες ενα ησυχο και ηρεμο βραδυ!!!φιλια

καλησπερα...οπως παντα νυχτοπουλι εγω!!:P

Milky ξεκουρασουυυυ!!!!!! απολαυσε το καθισιο και ψαχνε στο νετ για μπεμπεδοαγορες!!:D ειναι η καλυτερη φαση σας το λεω αν και πολλαααααααααα θα πανε ..αχρηστα η αχρησιμοποιητα!!:tongue:

εγω ξεκινησα τις αγορες μετα την β επιπεδου ...αλλα ειχα κανει πληρως την ενημερωση μου τοσους μηνες που καθομουν και ελιωνα στον καναπε!!

καροτσι ειχα δανεικο inglesina απο κουμπαρα ενα, και απο αδελφη μου αλλο ενα per perego..αλλα εδωσα πισω το inglesina που χρειαζοταν επειδη γεννησε η κουμπαρα και πηρα το πασχα που μας περασε ενα per perego παλι σε τζιν χρωμα.. Επισης εχω και 2 καλοκαιρινα αγορασμενα απο το αμαζον..ανετα ανοιγω μαγαζι καροτσιων!χαχα!!Δεν θυμαμαι ποια κοπέλα ποσταρε το cossato με τον φιογκο ...ας το δεις και στο amazon http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Yo-Stroller-Go-Lightly/dp/B006IQUSSE/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1351719061&sr=1-1 ...ειναι φοβερα καροτσια ..εγω εχω σε καλοκαιρινο μεν αλλα κανει και απο νεογεννητο αυτο το τερατακι..χαχα http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Swift-Stroller-Little-Monster/dp/B006IP1OME/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1351719061&sr=1-3

γενικα πολλα πηρα απο εξωτερικο ιδιως τα καθισματα αυτοκινητου που εχω...3:tongue:!!! δυο σε καθε αμαξι μας ..εμενα και συζυγου και ενα στο αμαξι γονιων μηπως χρειαστει να πανε να τον παρουν καμια μερα απο το παιδικο....

απο ρουχα παντως ..αγοραζα..αγοραζα...και πολλα μειναν με τα καρτελακια τους φυλαγμενα!!!!

στα mall του αγιου δημητριου ,παρολο που εχει παιδικα (γιατι οπου υπηρχαν παιδικα παλιοτερα ειχαν και στανταρ εγκυμοσυνης ) ΔΕΝ εχει ρουχα εγκυμοσυνης...

εχει απο οτι θυμαμαι στανταρ στην αθηνα ,σταδιου ειναι νομιζω?? εκει που ειναι οι λουκουμαδες "κρινος:tongue:διπλα ..και στο avenue στο μαρουσι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...