Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D :D :D

Κι ο Θεός μαζί μας! :rolleyes:

:D

Οχι ξανθη μου αυτη τη φορα που παω για καισαρικη

Και εχω και τα παιδια χαιρομαι που παω

Προγραμματισμενα ενω την προγουμενη που καναμε

Προκληση η αληθεια ειναι οτι ειχα αγωνια...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Δεν μπηκα το Σ-Κ να σας διαβασω, διαβασα μονο τωρα τελευταια σελιδα..

Να σχολιασω μονο αυτα της Σκαι κ θα δω μετα κ τα υπολοιπα..:)

Σκαι μου,εγω ειμαι αντικειμενικη κ δεν πιστευω πως ολα τα μωρα ειναι ομορφα..

Οταν γεννηθηκε η δικια μου ψιλο-σοκαριστικα η αληθεια ειναι..:cool:

εγω ειμαι ξανθια κ καπως ετσι την περιμενα. οκ ηξερα πως τα παιδια δεν γεννιουντε οπως βλεπουμε στις ταινιες,αλλα αλλιως ειναι να το βλεπεις!

Η δικια μου ηταν κατακκοκινη,με πολλααααα μαλλια σαν σκατζοχοιρος, πολυ πρησμενη, ζαρωμενη , με τριχες παντου.. οκ δεν ηταν κανα τερας:tongue: αλλα δεν ηταν κ κανενα κουκλι..

Βεβαια με εκνευρισε τοτε μια ξαδερφη μου που ολη μερα ερχοταν εκει, κ την εβλεπε και μου ελεγε ΠΩΣ ειναι ΕΤΣΙ:shock: ??? και γελουσε συνεχεια.. κ μου λεγε δεν ειναι τρομακτικη? [επειδη ειχε μεγαλα χειλη], κ ειναι σαν πιθηκακι που ειχε πολλες τριχες.. ενταξει τετοια σχολια δεν τα κανεις σε μια μανα,οσο χαλια κ αν ειναι το μωρο.

σιγα σιγα ομως αλλαζε η μικρη μου,περασε κ ο ικτερος κ ασπρισε,εγινε ξανθια,φυγαν οι τριχες κ πλεον αντικειμενικα παντα,θεωρω πως ειναι πολυ ομορφη.ναι σιγουρα υπαρχουν κ πιο ομορφα μωρα απο αυτην,αλλα και παλι την λες ομορφη;)

Κουραγιο εισαι πολυ κοντα και σιγουρα καταλαβαινω το αγχος σου,απολαυσε ομως αυτες τις τελευταιες στιγμες!!

Καλημέρα

Χριστιάνα και πάλι εσύ μπορεί να σοκαρίστηκες γιατί αλλιώς το είχες στο μυαλό σου το μωρό πιθανόν αλλά και πάλι μια ψυχούλα τόσο μικρή για να την δεις άσχημη πρέπει να προσπαθήσεις.Δεν ξέρω εγώ μόνο απεριποίητα μώρα βλέπω όχι όμως άσχημα.Αλλά ναι υπάρχουν και κάποια που είναι απλά πανέμορφα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κουκλάρες!

Τέλειωσα με τον προεγχειρητικό, ουφ!

Χριστιάνα, πολύ μυαλό αυτή η ξαδέρφη σου, άκου κουβέντες που έλεγε στη λεχώνα!

Πάντως κι η κολλητή μου, αφού γέννησε ένα αγοράκι που ήταν άγγελος, ξανθός και άσπρο-ρόζ με γαλάζια μάτια, μετά που γέννησε την κόρη μαυροτσούκαλη, με μαύρη τρίχα παντού (σαν μαϊμουδάκι) έπαθε ένα σοκ! Δεν την ήθελε! :D Βέβαια τώρα η κόρη είναι ένα γλυκύτατο καστανό πλάσμα κοντά στα 6, λεπτούλα, τρισχαριτωμένη και μελιστάλαχτη, που τη λατρεύεις!

Όπως λέει κι ο λαός "άσχημο στην κούνια - όμορφο στη στράτα"!

Στη δική σου περίπτωση φαντάζομαι ότι τα "μεγάλα χείλη" που είχε ως μωρό τώρα θα είναι πανέμορφες χειλάρες, και θα είναι κουκλίτσα! :D

Παιδιά, το ίδιο είχε συμβεί και με τον αδερφό μου. Θυμάμαι η μαμά μου μου έλεγε πως όταν γεννήθηκε ήταν μακρύς, αδύνατος (είχε 2 κόμπους στο λώρο του!) κόκκινος και τριχωτός! :tongue::tongue: Τον σύγκρινε και με μένα που ήμουνα στρουμπουλό μωρό και μόλις τον είχε δει και κείνη το ίδιο είχε πει "πως είναι έτσι, σαν μαϊμού!" χαχα :rolleyes: Πάντως μετά από λίγο καιρό πήρε τα πάνω του και άλλαξε, μια χαρά παιδάκι ήταν και τώρα μια χαρά άντρας, οπότε μην ανησυχείτε

vFSGp3.png

AyC3p3.png

τι κανετε κοριτσαρες?

καλα Χριστιαννα φοβερη η δικια σου...μα καλα τα λες αυτα?

δεν ειναι μονο θεμα ορμονων σου ειναι και θεμα ευγενειας τελοσπαντων!

οκ σου φαινεται περιεργο το βρεφακι...εχεις το θρασος και το λες και γελαε κιολας?:evil:

και εμενα ηδικια μου μελαχροινη με πολυ μαλλι!

πολυ μαλλι ομως και περιπου 4εκ μακρος!:shock:

Εγω ξανθια με γαλανο ματι..ε τιποτα δενμου πηρε!

και να πω πωςκοιμομουν..,δεν κοιμομουν.

Κοριτσια κατι λεγατε για μπιμπερο τις προαλλες..

της Nuk γυαλινα πηρατε με καουτσουκ?

για εμας το ταξιδακι του θηλασμου τελειωσε πριν καν αρχισει...

δεν μπορω να παιδευω αλλο το μωρο!

Η ζητηση λεει φερνει προσφορα...

εμενα γαλα δεν κατεβηκε παντως τοσο ωστε να μου χορτασει το παιδι για μια ωρα ρε παιδι μου!Εχθες παλι εκλαιγε χωρις το στηθος ρουφαγε το ερημο οταν εβρισκε και μετα απο 2 ρουφηγματα τελος..τελειωνε!

90 ml τηςεφτιαξα....το παιδι ηρεμησε...εκανε κακα του και κοιμηθηκε.Το βαρος γεννησης ακομα δεν το εχει παρει...νιωθω να ρισκαρω με την υγεια του.Προσπαθησα πολυ,εκλαψα και κλαιω,ζηλευω αυτη την υπεροχη σχεση πιυ δεν θα μπορεσω να εχω,απιγοητευομαι,νιωθω αχρηστη εντελως που δεν μπορω να της προσφερω κατι τοσο πολυτιμο αλλα το παιδι πειναει και ειμαι υποχρεωμενη να το ταίσω.

aCtzp3.png

Eγώ έλεγα για τα nuk... πήρα τα φαρδιά τα γυάλινα με θηλή σιλικόνης κι έχω κι ένα μικρό με θηλή καουτσούκ. Λένε ότι είναι καλύτερο το καουτσούκ γιατί είναι φυσικό υλικό, αλλά διάβασα ότι βγαίνει off γρήγορα...

Δες κάπου παραπάνω σε αυτή ή την προηγούμενη σελίδα πώς τσεκάρεται ότι η ροή του μπιμπερό είναι σωστή (η kittymaria το γράφει όπως της το έδειξε ο παιδίατρός της).

Μπουμπού φρόντισε κυρίως την ψυχολογία σου, γιατί από τη δική σου ψυχολογία εξαρτάται και όλης της οικογένειας! Μη στενοχωριέσαι... <3

:D

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση? Μη με παρεξηγήσετε... πώς να το θέσω? Ρωτούσα και την κολλητή μου σήμερα.

Σας πέρασε απ' το μυαλό πώς θα νιώσετε αν το μωρό είναι "ασχημούτσικο"? Θα μου πεις, το θέμα είναι να είναι ένα υγιές μωρό! Αλλά σκέφτομαι κι αυτό, δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι. Πόσο ηλίθια είμαι? Πολύ, ε?

edit: όντως το ξαφνικό, στην περίπτωσή μας η καισαρική το βράδυ, είναι λίγο άγρια κατάσταση!

Αν ήξερες πόσες φορές το σκέφτηκα αυτό και στις

2 εγκυμοσύνες μου.Έλεγα αν είναι άσχημο τί θα κάνω?

Θαρρείς και είχα επιλογή...χαχαχαχαχα.

Είναι φυσιολογικές σκέψεις,όλες τις κάνουμε....;)

Καλημέρα

Χριστιάνα και πάλι εσύ μπορεί να σοκαρίστηκες γιατί αλλιώς το είχες στο μυαλό σου το μωρό πιθανόν αλλά και πάλι μια ψυχούλα τόσο μικρή για να την δεις άσχημη πρέπει να προσπαθήσεις.Δεν ξέρω εγώ μόνο απεριποίητα μώρα βλέπω όχι όμως άσχημα.Αλλά ναι υπάρχουν και κάποια που είναι απλά πανέμορφα...

Εγώ ρε κορίτσια έχω δεί άσχημα μωρά..εντάξει

δεν το είπα κι όλας αλλά όταν τα είδα έπαθα ένα σοκ.

τι κανετε κοριτσαρες?

καλα Χριστιαννα φοβερη η δικια σου...μα καλα τα λες αυτα?

δεν ειναι μονο θεμα ορμονων σου ειναι και θεμα ευγενειας τελοσπαντων!

οκ σου φαινεται περιεργο το βρεφακι...εχεις το θρασος και το λες και γελαε κιολας?:evil:

και εμενα ηδικια μου μελαχροινη με πολυ μαλλι!

πολυ μαλλι ομως και περιπου 4εκ μακρος!:shock:

Εγω ξανθια με γαλανο ματι..ε τιποτα δενμου πηρε!

και να πω πωςκοιμομουν..,δεν κοιμομουν.

για εμας το ταξιδακι του θηλασμου τελειωσε πριν καν αρχισει...

δεν μπορω να παιδευω αλλο το μωρο!

Η ζητηση λεει φερνει προσφορα...

εμενα γαλα δεν κατεβηκε παντως τοσο ωστε να μου χορτασει το παιδι για μια ωρα ρε παιδι μου!Εχθες παλι εκλαιγε χωρις το στηθος ρουφαγε το ερημο οταν εβρισκε και μετα απο 2 ρουφηγματα τελος..τελειωνε!

90 ml τηςεφτιαξα....το παιδι ηρεμησε...εκανε κακα του και κοιμηθηκε.Το βαρος γεννησης ακομα δεν το εχει παρει...νιωθω να ρισκαρω με την υγεια του.Προσπαθησα πολυ,εκλαψα και κλαιω,ζηλευω αυτη την υπεροχη σχεση πιυ δεν θα μπορεσω να εχω,απιγοητευομαι,νιωθω αχρηστη εντελως που δεν μπορω να της προσφερω κατι τοσο πολυτιμο αλλα το παιδι πειναει και ειμαι υποχρεωμενη να το ταίσω.

Ναντιάκι μου γιατί δεν κάνεις μία επίσκεψη σε σύμβουλο

θηλασμού?

Μην μου στεναχωριέσαι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

Και μην ξαναπείς ότι είσαι άχρηστη..δες εμένα που δεν

το πάλεψα καθόλου,πήρα χάπι για να σταματήσω το γάλα..

εσύ κάνεις προσπάθεια μεγάλη και πιστεύω θα τα καταφέρεις

με βοήθεια από έναν ειδικό.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σκαι τελικη ευθεια προετοιμασιων τωρα ετσι?

Κοριτσια εγω τα νεογεννητα ολα κουκλακια τα βρισκω γιατι ετσι

μικρουλικα που ειναι δεν ξερω θελω να τα παρω αγκαλιτσα να

τα ζουληξω!Ολα ομως!Πιο μετα ναι βλεπω νηπια που τα λες ομορφα

και νηπια που τα βρισκω ασχημα και αντιπαθητικα...

Καλα με τα δικα μου εβγαζα ενα ολοκληρο αλμπουμ φωτογραφιες

απο την 1η εβδομαδα κιολας τοσο πολυ ερωτευμενη ημουν....

Τελοσπαντων ειμαι πολυ χαζομαμα μαλλον :tongue::tongue::tongue:

Ναντια νομιζω πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικο ειτε συμβουλο

θηλασμου ειτε παιδιατρο. Στον παιδιατρο μιλησες?

Τα νεογεννητα πρεπει νομιζω στις 10 μερες να εχουν ανακτησει

το βαρος γεννησης.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Νάντια μη κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ αυτό θα έχεις στο μυαλό σου μόνο...

Η μικρή θέλει ήρεμη μαμά για να είναι καλά και αυτή...Αν ήταν εύκολος ο θηλασμός θα θηλάζαν όλες μη λες είσαι μη ικανή απλά δεν σου βγήκε όσο και αν προσπάθησες....

Φίλησε το μωρό σου πάρτο αγκαλιά φρόντισε το και μεγάλωσε το σωστά αυτό έχει σημασία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια φουσκωμένα και ξεφουσκωμενα!!!!

Εγώ το μονο που θα πω είναι οτι έτσι και τολμήσει κανεις να πει τα μωρά μου άσχημα, θα τον πετάξω με τις κλωτσιές εξω. Αι στα κομμάτια για να μην πω τίποτε άλλο. Που θα έρθει ο κάθε βλάκας να σχολιάσει τα δικά μου παιδιά...

Συγχιστηκα τώρα!

Πάω να τους σιδερωσω τα νέα τους ρουχαλακια που μας φέρανε δώρο...

0SB8p3.png

Σκαι τελικη ευθεια προετοιμασιων τωρα ετσι?

Ναι, καλά! Έχω τόσα να κάνω και γυρίζω γύρω-γύρω και δεν κάνω τίποτα!

Το μόνο χρήσιμο που έκανα είναι ότι πήγα και πήρα υποσέντονα μιας χρήσης γιατί φοβάμαι στη λοχεία μην λερώσω το στρώμα και μετά θέλει πέταμα.

Κατά τ' άλλα ένα σπίτι ολίγον ασυμμάζευτο, εγώ δεν ξέρω ούτε τι θα φάμε σήμερα και σαν να έχω παραλύσει! :oops: Κάθομαι και χαζολογάω την κοιλιά μου που το μωρό πετάει μια πλάτη και ποπό απ' τη μία, μια τα πόδια απ' την άλλη... αυτό! :rolleyes:

Ξανθή, ωραία τα λες, έτσι είναι!

twinomama, με γειες!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Σκαιιιιιιι....2 μεεεεερες μοοοοοονοοοοοο!!!!! :D:D

Τέλειαααααααα!!!!!

Ναντιάκι μου, μην ακούω βλακειούλες...οντως είναι στενάχωρο που δεν τα καταφέρατε αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι άχρηστη... Την είχες 9 μήνες μέσα σου, την προστάτευες, την πρόσφερες ότι καλύτερο για να γεννηθεί μια υγιής κουκλίτσα και θα συνεχίσεις να είσαι μια υπέροχη μανούλα ακόμα και αν δεν καταφέρεις να την θηλάσεις... σου εύχομαι σε όλη σας τη ζωή να είναι το μοναδικό πράγμα που δεν κατάφερες να προσφέρεις στο παιδί σου...

Σημασία έχει να την αγαπάς και να της το δείχνεις ακόμα και οταν την ταΐζεις με το μπιμπερό...αν είσαι εσύ ήρεμη και χαλαρή, θα είναι και εκείνη ευτυχισμένη στην αγκαλιά της μανούλας της!!!

Αν σε παίρνει απο κάτω μόνο στις 2 σας κάνεις κακό....στεναχωριέσαι, απογοητεύεσαι...απόλυτα λογικό είναι, αλλά της το μεταδίδεις και είμαι 1000% σίγουρη πως είναι το μοναδικό πράγμα που δεν θες!!!

Απόλαυσε τις μοναδικές αυτές στιγμές με το κοριτσάκι σου, που είναι τόσο μικρούλα, που σε κοιτάει στα μάτια και βλέπει όλο της τον κόσμο..γιατί αυτό ήσουν 9 μήνες και αυτό είσαι και τώρα!!!!

Μη μου στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου...ααααντεεεε κανόνισε να μας πάθεις καμια κατάθλιψη...δε θέλωωωω τέτοιααα!!!! Χαμογέλααααα....εχεις το θαύμα σου,στα χέρια σου!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...