Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην αρχή το γάλα είναι νερουλό και ξεδιψαστικό και μετά κατεβαίνει το παχύ το λιπαρό γάλα οπότε μια χαρά βλέπεις διάφανη σταγόνα..

Βρε Ξανθή, έβλεπα τώρα στο γιουτιουμπ την Πατσούρου, που έλεγε ότι το πολύ λιπαρό γάλα έρχεται μετά από 40' θηλασμού:shock:.

Εγώ μέχρι τώρα ποτέ δεν έχω θηλάσει για πάνω από 30' από το κάθε στήθος...:(.

Τι "παίζει"???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκουντούφλα επειδή αντλούσα στην αρχή στην μικρή μετά το 5λεπτο σε εμένα έβλεπα το παχύ γάλα να κατεβαίνει και ενώ αντλούσα για 10 λεπτά το μπιμπερό στο ψυγείο έπιανε καλή κρούστα από λίπος οπότε δεν ξέρω να έτυχε σε εμένα να είναι όντως έτσι;;;Πάντως και στο πρωτόκολλο αντλήσεων για 15-20 λεπτά μαξ λέει αν ήταν έτσι όσες αντλούν δεν θα έδιναν παχύ γάλα στο μωρό τους

Επίσης η μικρή εμένα θήλαζε 5-10 λεπτά το πολύ αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε το παχύ γάλα θα έπαιρνε μόνο το ξεδιψαστικό και δεν θα έβαζε βάρος υποθέτω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οπως τα λεει η Ξανθη!κι εγω οταν εβγαζα με θηλαστρο

Εβλεπα στην αρχη που εβγαινε διαφανο αλλα πολυ γρηγορα γινοταν

Ασπρο και οταν εμενε στο ψυγειο εβλεπες επανω πορτοκαλι κρουστα

Το λιπος δηλαδη που ανεβαινε επανω.

Τωρα βεβαια ο Χαρης θηλαζε παντα για τουλαχιστον μια ωρα

Γενικα με ειχε ξεζουμισει και ηθελε οπως ειπα να πιπιλαει και να

Πιπιλαει και να πιπιλαει...

Η μικρη θηλαζε απο 20 μεχρι 40 λεπτα και το αφηνε οταν τελιωνε το

Φαι αμα πηγαινε να την παρει ο υπνος στο στηθος το τραβαγα εγω!

Και στις 25 μερες που αρχισαν οι κολικοι ξεκινησα να δοκιμαζω πιπιλα

Δεν την πηρε στην αρχη αλλα μετα απο στενο μαρκαρισμα το 2ο μηνα

Την πηρε οποτε γλιτωσα το να θελει στηθος για υπνο,γκρινια,πονακια κτλ

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Τωρα βεβαια ο Χαρης θηλαζε παντα για τουλαχιστον μια ωρα

Και στις 25 μερες που αρχισαν οι κολικοι ξεκινησα να δοκιμαζω πιπιλα

Δεν την πηρε στην αρχη αλλα μετα απο στενο μαρκαρισμα το 2ο μηνα

Την πηρε οποτε γλιτωσα το να θελει στηθος για υπνο,γκρινια,πονακια κτλ

Μια ώρα από κάθε στήθος:shock:???Τι κουράγια χρειάστηκες βρε Μαρία!Γι' αυτό λες ότι δεν θα μας τα πεις, για να μην τρομάξουμε???

Το στενό μαρκάρισμα πολύ μου άρεσε:D

NuWHp2.png

InJWp3.png

Παιδιά έχω προεγχειρητικό αύριο πουρνό πουρνό... θέλω να ξυπνήσω να πάω πρωί να τελειώνω κι έχω μια νευρικότητα άλλο πράγμα! Δηλαδή άμα είμαι έτσι από τώρα, την Τρίτη το βράδυ που είναι παραμονή της καισαρικής δεν θα κοιμηθώ καθόλου!...

Mαράκι περνάνε οι μέρες! :)

Παιδιά έχω προεγχειρητικό αύριο πουρνό πουρνό... θέλω να ξυπνήσω να πάω πρωί να τελειώνω κι έχω μια νευρικότητα άλλο πράγμα! Δηλαδή άμα είμαι έτσι από τώρα, την Τρίτη το βράδυ που είναι παραμονή της καισαρικής δεν θα κοιμηθώ καθόλου!...

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει!

Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο να ξέρεις ακριβώς το πότε θα γίνει και να το σκέφτεσαι συνέχεια. Είναι αναπόφευκτο. Αλλά, για προσπάθησε να visualize τη στιγμή που θα ακούσεις το κλάμα! Δεν θα το πιστεύεις σου λέω! Όλη η ένταση των τελευταίων ημερών συν το ότι το μυαλό δεν μπορεί να το καλο-επεξεργαστεί όλο αυτό, θα σου βγει μια συγκίνηση άνευ προηγουμένου! Μοναδική στιγμή και -στο λέω- δεν είμαι καμιά γλυκανάλατη, αυτά που σου γράφω είναι η ρεαλιστική περιγραφή;)!

Kaλή επιτυχία, ε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μια ώρα από κάθε στήθος:shock:???Τι κουράγια χρειάστηκες βρε Μαρία!Γι' αυτό λες ότι δεν θα μας τα πεις, για να μην τρομάξουμε???

Το στενό μαρκάρισμα πολύ μου άρεσε:D

οχι μια ωρα απο καθε στηθος (συνεβαινε κι αυτο) αλλα

συνολικα τουλαχιστον 1 ωρα συνηθως 1,5 και με το που

περναγε αντε μια ωριτσα ξαναμανα ο δικος σου αστα!

Δεν ειχα κουραγιο μετα το εξαμηνο αληθεια σου λεω

απλως δεν υπηρχε αλλη λυση ημουν σαν το ζομπι

απο την αυπνια και στα ορια καταθλιψης....αστα

δε θελω να τα ξαναθυμαμαι. Καλε εδω εμεινα εγκυος στο 2ο

για να γλιτωσω απο το 1ο :tongue:

Γι αυτο τη μικρη τη στριμωξα στη γωνια!!!!!:D

Sky με το καλο αυριο!!!!! Ναι ειναι οντως σπασιμο νευρων

οταν το προγραμματιζεις και την προηγουμενη φορα που πηγα για

προκληση το ενιωσα και εννοειται οτι το προηγουμενο βραδυ δεν κοιμηθηκα!!!!

Πολυ θα ηθελα να ξεκινησει τοκετος ξαφνικα να ξαναζησω το

ξαφνικο αλλα απο την αλλη αντε να κανουμε καισαρικη βραδιατικα

ας πουμε και αντε εκεινη την ωρα να μην ξερεις τι να κανεις με τα παιδια!

Ενω τωρα φτιαχνω το προγραμμα τους θα γεμισω και το ψυγειο φαγητα

να εχουν να τους δινουν. Εχει τα καλα του το προγραμματισμενο!

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει!

Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο να ξέρεις ακριβώς το πότε θα γίνει και να το σκέφτεσαι συνέχεια. Είναι αναπόφευκτο. Αλλά, για προσπάθησε να visualize τη στιγμή που θα ακούσεις το κλάμα! Δεν θα το πιστεύεις σου λέω! Όλη η ένταση των τελευταίων ημερών συν το ότι το μυαλό δεν μπορεί να το καλο-επεξεργαστεί όλο αυτό, θα σου βγει μια συγκίνηση άνευ προηγουμένου! Μοναδική στιγμή και -στο λέω- δεν είμαι καμιά γλυκανάλατη, αυτά που σου γράφω είναι η ρεαλιστική περιγραφή;)!

:D

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση? Μη με παρεξηγήσετε... πώς να το θέσω? Ρωτούσα και την κολλητή μου σήμερα.

Σας πέρασε απ' το μυαλό πώς θα νιώσετε αν το μωρό είναι "ασχημούτσικο"? Θα μου πεις, το θέμα είναι να είναι ένα υγιές μωρό! Αλλά σκέφτομαι κι αυτό, δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι. Πόσο ηλίθια είμαι? Πολύ, ε?

edit: όντως το ξαφνικό, στην περίπτωσή μας η καισαρική το βράδυ, είναι λίγο άγρια κατάσταση!

Διαφημίσεις

:D

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση? Μη με παρεξηγήσετε... πώς να το θέσω? Ρωτούσα και την κολλητή μου σήμερα.

Σας πέρασε απ' το μυαλό πώς θα νιώσετε αν το μωρό είναι "ασχημούτσικο"? Θα μου πεις, το θέμα είναι να είναι ένα υγιές μωρό! Αλλά σκέφτομαι κι αυτό, δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι. Πόσο ηλίθια είμαι? Πολύ, ε?

edit: όντως το ξαφνικό, στην περίπτωσή μας η καισαρική το βράδυ, είναι λίγο άγρια κατάσταση!

Μαλλον δεν εχεις ακουσει για τη μαμα-κουκουβαγια που το παιδι της

Ειναι παντα πιο ομορφο απο τα αλλα!

Skybeam δεν υπάρχουν άσχημα μωράκια μωρέ και εσύ ξέρεις και εσένα και τον άντρα σου πόσο άσχημο να βγει πια;;;άσε που τα αγόρια μοιάζουν στη μαμά λένε...

Πάντως και εγώ που είμαι πολύ δύσκολη στο να εκφράσω συναισθήματα δεν μου βγαίνει, μόλις ακούω το κλάμα του μωρού την ώρα που βγαίνει κλαίω με λυγμούς για κανένα 2λεπτο μέχρι να ηρεμήσω που όλα πήγαν καλά που τελείωσε που έχω το πλασματάκι μπροστά μου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Skybeam δεν υπάρχουν άσχημα μωράκια μωρέ και εσύ ξέρεις και εσένα και τον άντρα σου πόσο άσχημο να βγει πια;;;άσε που τα αγόρια μοιάζουν στη μαμά λένε...

Πάντως και εγώ που είμαι πολύ δύσκολη στο να εκφράσω συναισθήματα δεν μου βγαίνει, μόλις ακούω το κλάμα του μωρού την ώρα που βγαίνει κλαίω με λυγμούς για κανένα 2λεπτο μέχρι να ηρεμήσω που όλα πήγαν καλά που τελείωσε που έχω το πλασματάκι μπροστά μου....

Aν μου μοιάσει θα μοιάζει και στον μπαμπά μου!

Τέλος πάντων, σας ζαλίζω με βλακείες.

Πρέπει να είναι πολύ έντονη στιγμή, πραγματικά...

Προς το παρόν έχω μεγάλες ψυχικές διακυμάνσεις, αυτό ξεκίνησε από χτες... τη μια νιώθω εξαιρετικά δυνατή κι ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορώ να κάνω για το μωρό, και την άλλη νιώθω ανίδεη κι ανεπαρκής!

Προσπαθώ λίγο να επιβληθώ στον εαυτό μου, αλλά όλο αυτό μου βγαίνει σε νεύρα απέναντι στον άντρα μου (που δεν φταίει ο έρημος σε τίποτα, με τα νερά μου πάει τόσο καιρό..). Ελπίζω να μπορέσω να το κουμαντάρω.

Σκαι, νομίζω ότι επειδή όλο και κάποιον (από την οικογένεια εννοώ!) θα σου θυμίσει το μωρό, ακόμα και ασχημούτσικο να είναι δεν το καταλαβαίνεις γιατί βλέπεις στο πρόσωπό του κάποιον δικό σου. Το έχω δει να συμβαίνει με μωρά αλλων (όπου μπορώ να είμαι πιο αντικειμενική;)) που εγώ βλέπω το ασχημούτσικο που λες, αλλά οι γονείς βλέπουν τους εαυτούς τους, τη γιαγιά ή τον παππού κλπ.

[Καλέ Ξανθή! Υπάρχουν ασχημούτσικα μωρά!!!

....Απλά δεν είναι τα δικά μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:]

(πρέπει να ξεκολλήσω από τον η/υ και να πάω για υπνο, αλλά φοβάμαι πως αν κουνήσω το μωρό θα ξυπνήσει........................)

Καλή σας νύχτα!

(Σκαι μου, ψυχραιμία και καλή διάθεση, σκέψου ότι του στρώνεις το χαλί! Τα λέμε όταν γυρίσεις)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...