Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη δεν το εχω ψαξει ακομη το θεμα, πιπιλα δεν κανει να τα δινουμε τοσο μικρα; καλυτερα να πιπιλανε το στηθος;

Αν σκοπεύεις να θηλάσεις απαγορεύεται η πιπίλα τόσο για σύγχυση θηλών όσο και για να μη χάνει γεύματα το μωρό και να εδραιωθεί φυσικά ο θηλασμός..Οπότε ναι καλύτερα στήθος.

Αν τώρα καταλήξεις σε έτοιμο δεν έχει σημασία δίνεις όποτε θες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αν σκοπεύεις να θηλάσεις απαγορεύεται η πιπίλα τόσο για σύγχυση θηλών όσο και για να μη χάνει γεύματα το μωρό και να εδραιωθεί φυσικά ο θηλασμός..Οπότε ναι καλύτερα στήθος.

Αν τώρα καταλήξεις σε έτοιμο δεν έχει σημασία δίνεις όποτε θες.

γιατι να χασει γευμα αν παρει πιπιλα;;

γιατί ξεγελιέται με το πιπίλισμα και στην αρχή τα νανουρίζει οπότε μπορεί να καθυστερήσει το γεύμα. Και για ένα μωρό που εξακριβωμένα πίνει 60 μλ μιας και βλέπεις το μπουκάλι δεν είναι θέμα για ένα όμως που θηλάζει και πίνει λιγότερο ίσως είναι θέμα.

Διαφημίσεις

[skountouflίτσα μου έχω διαβάσει τα Άπαντα περί θηλασμού στην ελληνική γλώσσα, μέχρι και κάτι τρίωρα βίντεο της Πατσούρου έχω δει στο youtube...]

Γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό? Έβαλα να τα δω τώρα. Ωραία και απλά τα λεει. Τα περισσότερα είτε τα είχα ακούσει και τα έκανα συνειδητά, είτε μου βγήκαν αυθόρμητα. Αλλά άκουσα και μερικά -σημαντικά- για πρώτη φορά, που μάλιστα μου τα είχαν πει και αντίθετα...τι να πεις. Είμαι αισιόδοξη πάντως. Ειδικά με την ανταπόκριση του μωρού. Μου έχει κάνει τόση εντύπωση το πώς ανοίγει το στόμα του διάπλατα για να πιάσει το στήθος.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό? Έβαλα να τα δω τώρα. Ωραία και απλά τα λεει. Τα περισσότερα είτε τα είχα ακούσει και τα έκανα συνειδητά, είτε μου βγήκαν αυθόρμητα. Αλλά άκουσα και μερικά -σημαντικά- για πρώτη φορά, που μάλιστα μου τα είχαν πει και αντίθετα...τι να πεις. Είμαι αισιόδοξη πάντως. Ειδικά με την ανταπόκριση του μωρού. Μου έχει κάνει τόση εντύπωση το πώς ανοίγει το στόμα του διάπλατα για να πιάσει το στήθος.

Ζηλεύω...πολύ! :cry:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Χρόνια πολλά μανουλες!

Διαβάζω για το θηλασμό και θυμάμαι τι πέρασα την πρώτη φορά... Να φανταστείτε τώρα απορώ γιατί πανε ολα καλά με το θηλασμό και επιφυλάσσομαι μήπως κάτι στραβό συμβεί! Ξανθή και Μαρία τη δεύτερη φορά σας ήταν όντως πολύ πιο εύκολα; Θυμάμαι εκείνα τα πετρώματα και το μασάζ, όλη τη νύχτα πέρα δώθε στην κατάψυξη να βάζω παγωμένα σακουλακια με αρακα.

Όσο για το φόβο σας μην κάνουν το στήθος πιπιλα, μην το θέλουν για να κοιμούνται, η πρώτη μου εμπειρία μου έδειξε οτι τα μικρούλια μας αλλάζουν συνεχώς συνήθειες, είτε καλές είτε κακές, οπότε μην αγχωνεστε.

Ευάκι αυριο έχετε γιατρό, ε; Άντε να αρχίσουμε τα ζυγισματα και τα μετρήματα! Αυριο θα την πάρω κι εγώ να κανόνισω να έρθει μεσα στη βδομάδα να μας δει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χρόνια πολλά μανουλες!

Διαβάζω για το θηλασμό και θυμάμαι τι πέρασα την πρώτη φορά... Να φανταστείτε τώρα απορώ γιατί πανε ολα καλά με το θηλασμό και επιφυλάσσομαι μήπως κάτι στραβό συμβεί! Ξανθή και Μαρία τη δεύτερη φορά σας ήταν όντως πολύ πιο εύκολα; Θυμάμαι εκείνα τα πετρώματα και το μασάζ, όλη τη νύχτα πέρα δώθε στην κατάψυξη να βάζω παγωμένα σακουλακια με αρακα.

Όσο για το φόβο σας μην κάνουν το στήθος πιπιλα, μην το θέλουν για να κοιμούνται, η πρώτη μου εμπειρία μου έδειξε οτι τα μικρούλια μας αλλάζουν συνεχώς συνήθειες, είτε καλές είτε κακές, οπότε μην αγχωνεστε.

Ευάκι αυριο έχετε γιατρό, ε; Άντε να αρχίσουμε τα ζυγισματα και τα μετρήματα! Αυριο θα την πάρω κι εγώ να κανόνισω να έρθει μεσα στη βδομάδα να μας δει.

Χρόνια πολλά!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε με το θηλασμό.Τώρα είσαι πιο έμπειρη και

ξέρεις πώς να το χειριστείς.Εγώ ας πούμε βλέπω τον τρόπο

που κρατάω το μωρό που το αλλάζω που το κάνω μπάνιο,εννοείται

μόνη μου (με την μεγάλη μου),που την έχω στο ένα χέρι

και με την άλλη κάνω διάφορα και γενικά ώρες ώρες απορώ

με την άνεση που έχω σε σχέση με την πρώτη φορά.

Ναί ναί αύριο έχουμε γιατρό στις 11.Άντε να δούμε

πού βαδίζουμε.Αν και το τρώμε όλο

το φαί μας και με το παραπάνω θα έλεγα.:tongue:

Διαφημίσεις

Ζηλεύω...πολύ! :cry:

Αχ βρε Εύα δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, από τον ενθουσιασμό μου παρασύρομαι. Νομίζω πως, αν όντως το κάνω καλά, είμαι από τις περιπτώσεις που απλά "τους έκατσε" το μωρό και ο θηλασμός, γενικά...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αχ κι εμενα απιστευτο μου φαινεται που θα ξαναθηλασω!

Μαρακι ηταν πολυ καλυτερα τη δευτερη φορα. Κι εγω στο

πρωτο ειχα κατι πετρωματα και εκανα κομπρεσες και

ζεστα ντους αλλα νομιζω οτι ισως εφταιγε που ημουν

χωρις μωρο στο σπιτι 10 μερες και τραβαγα μονο με θηλαστρο.

Παντως τη δευτερη φορα ετρεχε ποταμι το γαλα τοσο πολυ

που αφου τελειωνε η μικρη το φαγητο εβγαζα 30-40 ml

θυμαμαι με το θηλαστρο για αποσυμφορηση!!!!

Ειχα δηλαδη υπερπαραγωγη!

Στο πρωτο την πατησα με το στηθος πιπιλα και δυστυχως

δεν πηρε πιπιλα ο Χαρης και εμαθε να κοιμαται με στηθος.

Οδεινοπαθεισα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες για να μην

τρομαξει καμια εδω.....θα προτεινα μετα το μηνα να δωσετε

πιπιλα μην το αφησετε να συνεχιστει!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ βρε Εύα δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, από τον ενθουσιασμό μου παρασύρομαι. Νομίζω πως, αν όντως το κάνω καλά, είμαι από τις περιπτώσεις που απλά "τους έκατσε" το μωρό και ο θηλασμός, γενικά...

Χαίρομαι ειλικρινά και ζηλεύω με την έννοια

την καλή ότι είναι τόσο όμορφα αυτά που γράφεις.

Μακάρι να πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα και για εμάς.

Αλλά μην ανησυχείς δεν με πειράζει να διαβάζω

την εμπειρία σου.Εννοείται ότι θα τα γράφεις έτσι?

Και να παρασύρεσαι δεν πειράζει,είναι τόσο ωραίο

πράγμα ο θηλασμός!!!

Μαρία και για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο την δεύτερη φορά η μικρή πιο αποτελεσματική ή εγώ πιο έμπειρη και την έβαζα καλύτερα δεν ξέρω πάντως ούτε που το πίστευα πόσο βατά ήταν. Την πρώτη φορά είχα πετρώματα, είχα υπερπαραγωγή από όλα είχα φραγμένους πόρους την δεύτερη όλα μια χαρά....Βέβαια η μικρή έπιασε πιο δύσκολα αλλά σημασία έχει που έπιασε

Θα σου πω και τώρα πως θα πάει κάνε λίγες μέρες υπομονή...

Καμια ιδεα πως θα κοιμηθουμε αποψε εχετε;της εβγαλα το στηθος αλλα για να την αφησω απο την αγκαλια ουτε λογος!μα ποτε εμαθε ετσι μεσα σε ενα 24ωρο;;παντως εγω ακομα γαλα δεν ξερω αν εχω για να την καλυψω.Αφηστε που η πρωτη σταγονα οταν πιεζω βγαινει ασπρη και μετα ελαφρως διαφανη..ποσο ασχετη ειμαι και αν εχω διαβασει απειρες ωρες!

Ευακι διαβαζε τα χαλια μου να παιρνεις τα πανω σου!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...