Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καρμαρ λογικά πρέπει να σταματήσεις τα χάπια για τις συσπάσεις τώρα τις θέλουμε για να γεννήσουμε...

Τα πνευμόνια ολοκληρώνονται τελείως στις 38 ακριβώς.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν γεννηθεί 37 και και κάτι ότι θα χρειαστεί υποστήριξη. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

38 εβδομάδων θεωρείται πλήρως τελειόμηνο το μωρό.

Όχι ότι αν γεννηθεί νωρίτερα θα χρειαστεί υποστήριξη

αλλά όπως λέει και η Ξανθή μπορεί και ναί

μπορεί και όχι!

EDIT:Πρέπει να σταματήσεις τα χάπια!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Οχι όχι δεν είμαι εγώ!!!! Εμένα ο γιατρός μου είναι φοβερός και σαν ανθρωπος και σαν γιατρός..είναι πολύ χύμα λόγω των σχέσεων που έχουμε και με ηρεμεί..με μπινελίκια κυρίως αλλά με φτιάχνει...χεχε!!

Εγώ ντρεπόμουν να του πω για την μαία οτι δεν την θέλω επειδή είχε ζητήσει απ΄την ξαδέρφη μου 600?...μήπως θυμάσαι αυτό;;Βέβαια άλλαξα γνώμη για την μαία έπειτα απο μια συζήτηση που είχα με την άλλη μου ξαδέρφη, η οποία δεν την ρώτησε καν (την ίδια μαια) και της έδωσε όσα ήθελε εκείνη!!!

Ναι, θα τον πάρω αύριο να με καθοδηγήσει...όντως θα είναι όλα μια εκπληξη... απλά δεν θέλω να τον ενοχλώ γιατί πέρασε ενα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, νοσηλεύτηκε, χειρουργήθηκε και δεν θέλω να του γίνομαι βάρος...απ'την άλλη σκέφτομαι πως αν τον ενοχλούσα θα μου το έλεγε...δηλαδή θα μου έλεγε οτι δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να καλέσω τον συνάδελφό του, αλλά τον πήρα τηλέφωνο και του ευχήθηκα και μου μιλούσε μια χαρα!!

Απλά δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να έρθει...

Κορίτσια αγχώθηκα τώρα....στην κολλητή μου ο γιατρός της, της τα σταμάτησε μολις μπήκε στην 37η και τώρα εκείνη είναι 38w ,εχει συσπάσεις και δεν εχει διαστολή...λετε να φταίει που δεν της τα σταμάτησε νωρίτερα;;;

Θα τον πάρω αύριο τηλ, δεν το καθυστερώ άλλο!!!!

Κορίτσια αγχώθηκα τώρα....στην κολλητή μου ο γιατρός της, της τα σταμάτησε μολις μπήκε στην 37η και τώρα εκείνη είναι 38w ,εχει συσπάσεις και δεν εχει διαστολή...λετε να φταίει που δεν της τα σταμάτησε νωρίτερα;;;

Θα τον πάρω αύριο τηλ, δεν το καθυστερώ άλλο!!!!

Μην αγχώνεσαι βρε!!Και εγώ 36 τα σταμάτησα και γέννησα 39+1.

Δύο εβδομάδες αφού τα σταμάτησα άρχισα να έχω κάτι χαζοπονάκια.

38 εβδομάδων έκανα διαστολή 2 και την ημέρα που γέννησα

μία χαρά διαστολή έκανα.

Πάρε τηλέφωνο και σήμερα δεν μπορείς?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλά και που τα παίρνω τα χάπια πάλι έχω συσπάσεις...απλά δεν έχω στο 10' που είχα πριν 2 εβδομάδες, οπου και τα ξεκίνησα!

Μεσα στην ημέρα(καθε μέρα) όμως έχω αρκετές και έντονες,κυρίως το βράδυ!

Δεν θέλω να τον πάρω σήμερα που είναι Κυριακή...ντρεπομαι! Εεε, είμαι κολλημένη...γιατρός μου είναι και δεν θα έπρεπε αλλά.. αφού δεν πονάω λεω να τον πάρω αύριο!:oops::oops:

Σήμερα βέβαια δεν έχω τόσα πολλά γιατί ειμαι αραχτή και δεν κάνω δουλειές....

Λετε να σηκωθώ να κάνω καμιά γενική;;;;:tongue::tongue:

Όχι βρε, κάτσε ξεκουράσου! Έχεις καιρό ακόμα!

Επίσης δεν θα ήταν καλό να γνωριστείτε με τον συνάδελφο του γιατρού σου για παν ενδεχόμενο? Να δεις πώς είναι η χημεία μεταξύ σας βρε παιδί μου! Μην τον δεις πρώτη φορά στον τοκετό...

κ εγω αυριο το βραδυ εχω γιατρο, θα δω τι θα μου πει για τα γιουτοπαρ, ποτε θα τα κοψουμε. εσυ καρμαρ αν μιλησεις νωριτερα με τον δικο σου πες μας τι θα σου πει. παντως για τις εβδομαδες εμενα λεει να παρω 1 εβδομαδα απο τον ενατο, δηλαδη 37 εβδομαδες.

Μωρέ καλό θα ήταν... αλλά ώρες ώρες είμαι και εγώ πολύ κότα!

Οσο τσαμπουκαλού και νευρική είμαι και διεκδικώ το δίκιο μου και υπερασπίζομαι τους αδικημένους :tongue:...τόσο κότα γίνομαι, έτσι ξαφνικά με χαζά θέματα που αφορούν εμένα!!!

Πρέπει να περιμένω...το ξέρω...αλλά με έχει πιάσει και γω δεν ξέρω τι και θέλω να γεννήσω...τίποτα δεν έμεινε και κάνω λες και έχω άλλους τόσους μήνες μπροστά μου...αντρα θέλω, τώρα τον εθέλω...

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και παλι σε ολες!

Ο γιος μου μου κοψε λουλουδακια γιατι λεει γιορταζω!χιχι

karmar μη βιαζεσαι να γεννησεις γιατι τα περισσοτερα μαιευτηρια

αν δεν εχει κλεισει το μωρο την 37η στο βαζουν θερμοκοιτιδα

ασχετα με το βαρος!

Skountoufla μη βιαζεσαι να το βαλεις το μωρο στο μπανακι αμα

δεν νιωθετε ανετα. Παντως μπορειτε (δεν ξερω αν το εχετε) να

χρησιμοποιησετε αυτο το προσθετο πλαστικο καθισματακι

που βεντουζαρει στο μπανακι στο οποιο ομως επανω θα βαλεις

μια πετσετα για να μη γλιστραει το μωρο. Και να το κανεις μπανιο

μαζι με την πετσετα απο κατω του. Αμα μπορει να κατσει εκει το μωρο

καλως αλλιως μπορει ακομα να μην μπορει να στηριξει καθολου το κορμακι

του οποτε μην πιεζεστε καντε το στο νιπτηρα!

Αντε βρε παιδια το 10 το καλο ποια θα το παρει?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Nάντια άστην προσωρινά να πιπιλάει. Ερεθίζεται το στήθος και παράγει ακόμη πιο πολύ. Έτσι η ροή αυξάνεται με αποτέλεσμα το μωρό να κουράζεται όλο και λιγότερο όταν τρώει (και άρα τρώει καλύτερα και με λιγότερο κόπο!). Όταν νιώσεις ότι ο θηλασμός εδραιώθηκε τότε το βλέπεις για πιπίλα. Τα πάτε τέλεια! [εσύ βέβαια βαθιές ανάσες, να ψέλνεις μάντρα βουδιστικά και τέτοια!] Σκέψου ότι τι καλοκαίρι που θα πάτε διακοπές θα είστε έτοιμοι και θα τα έχετε ξεπεράσει αυτά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...