Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α, χτες (επιχείρησαμε να) κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο σε μπανάκι...

Αποτυχίααααααααααααααααα!

Δύο άνθρωποι να μη βολεύονται ποιος να κρατάει το μωρό και ποιος να πλένει, αυτό να ουρλιάζει (νομίζω διαισθανόταν τον εκνευρισμό μας και την ανασφάλειά μας...), ανάθεμα κι αν πλύναμε τίποτα! Νομίζω θα συνεχισουμε το πλύσιμο στα χερια στο νιπτήρα για κανα μήνα, να πάρει λίγο τα πάνω του από άποψη βάρους, να στηρίζει λίγο κεφαλάκι του...και βλέπουμε πότε τον ξαναβάζουμε στο μπανάκι!;););)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Άννυ και Ευη! Με καθησυχάζετε! (Σκαι, εσύ πού τα ξέρεις αυτά καλέ????)

Kάτι δεν σας βόλεψε, όπως το λες... γιατί το να νιώθετε πιο άνετα στο νιπτήρα, που είναι και πιο δύσκολο... Την άλλη φορά χωρίστε τις αρμοδιότητες, χεχε! :D Aν και να σου πω την αλήθεια, αφού μάθατε τον νιπτήρα, τώρα στο μπανάκι και ο ένας μόνος του μπορεί να τα καταφέρει (ενώ ο άλλος π.χ. θα φέρνει πράγματα που χρειάζεται εκείνος που πλένει).

Άντε, με τις υγείες σας!

[skountouflίτσα μου έχω διαβάσει τα Άπαντα περί θηλασμού στην ελληνική γλώσσα, μέχρι και κάτι τρίωρα βίντεο της Πατσούρου έχω δει στο youtube...]

η πρωινη πανα μουσκεμα...

ΜΗΝ αγχώνεσαι! Αυτό τα λέει όλα! :D

εντιτ: Σκάι παρόλο που νομίζεις ότι δεν θες να θηλάσεις είσαι πανέτοιμη τουλάχιστον από γνώσεις είσαι άψογη...Συνέχισε το διάβασμα κάνει καλό....

:D χεχε, διάβασα πολύ όλους αυτούς τους μήνες να είμαι έτοιμη! Τελευταία στιγμή μπορεί να θελήσω να το παλέψω, το πολύ πολύ να πάνε τα μπιμπερό και τα γάλατα για χάρισμα/πέταμα! :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις 40ντησεις υποθέτω Εύα ακόμα και θηλάζουσες αδιαθετούν στις 40 μέρες...

Σκάι διαισθάνομαι ότι θα κάνεις την έκπληξη πάντως!!!

Και δεν την θέλω καθόλου..καλά ήτανε τόσους μήνες...:tongue:

Και εγώ την Sky έτοιμη την βλέπω να μας βάζει γυαλιά τελικά! :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!!! Σήμερα είναι η μέρα σας. Ειδικα οι νέες μανουλες που γιορτάζουν πρωτη φορά, φαντάζομαι συγκίνηση! Αλλά κι εμεις γιορτάζουμε που τα έχουμε μέσα μας 8 μηνες ήδη!!! Ε ε ε????????????

Εγώ απο εχθες, αφού διάβασα το άρθρο για το 4ο 3μηνο και με πιάσαν τα κλάματα για το σοκ που τραβά ε τα καημενουλια όταν αποχωρίζονται την κοιλιά της μανουλας, αποφάσισα οτι θα κάνω babywearing και τα δύο, η το ενα εγώ και το άλλο ο μπαμπάς, για να μην στεναχωριουνται που είναι μακρυά μας.

Οτι εμπειρίες έχετε με το ποια να επιλεξω ring-sling ή mei-tai, ευπρόσδεκτες γιατί έχω μπερδευτεί. Εχθες διάβαζα οτι υπήρχε αλλά νομιζω πρέπει να τα δοκιμασω. Η κοπέλα που τα πουλάει είναι κοντά μου οποτε λέω να της τηλεφωνησω να κανονισουμε ίσως να τα δω απο κοντά..

0SB8p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χρόνια πολλά μανουλίτσες!!! Γιορτάζουμε κι εμείς που τα έχουμε ακόμα στην κοιλίτσα ή πάμε για του χρόνου;;;:tongue::tongue:

Σκουντουφλίτσα μου μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε...αν πάλι έχεις τις αμφιβολίες σου να πάρει την παιδίατρο...στο κάτω κάτω ταυτή ειναι η δουλειά της και είσαι και πρωτομανούλα!! Δεν θα είναι τίποτα, απλά εσύ θα ηρεμήσεις και θα είσαι πιο χαλαρή!!!

Μπράβο Σκάι μου, να διαβάζεις αγάπη μου, για εμάς τις τεμπέλες, να ερχόμαστε να μας λύνεις κατευθείαν τις απορίες ....που να ψάχνωωωω....χεχε!!!:tongue::tongue:

Ναντιάκι είσαι θηρίο...θα τα καταφέρεις και θα την θηλάσεις τέλεια την μπουμπούκα σου!!! Τα πας καταπληκτικά και δίνεις θάρρος και στις υπόλοιπες που εχουμε τα αγχη μας!!!

Δεν θυμάμαι κατι άλλο...ελπίζω να μην παρέλειψα καμία σας...

Κοριτσάκια μου, εδώ και λίγες μέρες αισθάνομαι τον μπέμπη να σπρώχνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ... δεν ξέρω αν έχει πάρει θέση, οταν είχα κανει το doppler ηταν προς τα κάτω...ακόμα εχω την εντύπωση πως ετσι είναι..οτι έχει πάρει θέση...

Σας το λέω αυτό γιατί νιώθω σαν να τεντώνεται τα πόδια τα νιώθω να σπρώχνουν κάτω απ'τα πλευρά και παράλληλα νιώθω μια πιεση προς τα κάτω, η οποία κάθε μέρα γίνεται και πιο έντονη αυτη η αίσθηση του σπρωξίματος "κατω"...

Παράλληλα έχουν αρχίσει κ με πιάνουν έντονες σουβλίτσες πάλι κάτω που δεν μπορω να προσδιορίσω ακριβως το αίσθημα που μου προκαλεί...δεν ξέρω αν σας βοηθάω καθόλου με την περιγραφή μου....

Ααα, να σας πω οτι απο εχθές έχω κ πιο έντονα υγρά...αυτα τα ασπρο-κιτρινα αλλά πιο ρευστά...ΣΥΓΝΩΜΗ για την περιγραφή...

Λετε να ετοιμάζομαι;;;; 'Η μήπως είναι η επιθυμία μου να γεννήσω που όλα αυτά τα βλέπω σαν συμπτώματα;;;;;

Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ γιατί τώρα που το ξαναδιάβαζα, ούτε εγώ η ίδια που τα έγραψα, δεν έβγαλα νόημα...:tongue::tongue:

Απ'την λαχτάρα μου να τα πω όλα, ούτε συντακτικό, ουτε σημεία στίξης, ουτε τίποτα.....οτι να΄ναι...:tongue::tongue:

Η κοπέλα που τα πουλάει είναι κοντά μου οποτε λέω να της τηλεφωνησω να κανονισουμε ίσως να τα δω απο κοντά..

Να πας να σου τα δείξει από κοντά! Έχει κούκλες σε μέγεθος μωρού και σε βάζει να τα δοκιμάζεις... Γιατί με δύο μωρά είναι σημαντικό να πάρεις κάτι που να το νιώθεις άνετο και ασφαλές...

Λετε να ετοιμάζομαι;;;;

Καλά, άμα συνεχίσεις να βλέπεις έτσι υγρά και μάλιστα αν αυξάνονται, πάρε ένα τηλ. το γιατρό σου! :tongue:

:D :D :D

Λες Σκάι μου να είναι σύμπτωμα;;;;;

Σήμερα βέβαια δεν έχω τόσα πολλά γιατί ειμαι αραχτή και δεν κάνω δουλειές....

Λετε να σηκωθώ να κάνω καμιά γενική;;;;:tongue::tongue:

Αμα γεννήσω τώρα δεν θα έχει πρόβλημα ο μπεμπούλης έτσι δεν είναι;;;

Εννοώ αν τα κιλά του είναι καλά,θεωρείται πρόωρος;; Γιατί πριν 4 εβδομάδες ήταν 2061 γρ...εεεε δεν θα εχει ξεπεράσει τα 2500γρ τώρα που τα θεωρούν προωρα και τα βάζουν θερμοκοιτίδα;

Απο θέμα υγείας, πνευμονάκια κτλ, είναι ολοκληρωμένα τώρα;;;

Ξερω πως το ιδανικό είναι να μπω στη 37η αλλά ξέρετε τι με εχει πιάσει, μη ξαναλέω τα ίδια και σας κουράζω..:oops:

Διαφημίσεις

την νυχτα απο 1,30 ξυπνησε 6.30 και δεν ειχα βαλει ξυπνητηρι γμτ!που να φανταστω!:rolleyes:

Χε!χε!χε!Been there, done that!Συνέχισε με το θηλασμό Νάντια, αφού σας έχει απο κοντά ο παιδίατρος και θέλει να σε βοηθήσει, θα το καταφέρεις σίγουρα. Ας είναι καλά οι πάνες με τα τσίσα, να παίρνουμε θάρρος!

(ερώτηση: εμάς σε ένα μήνα είπε να μας ξαναδεί..δεν θέλουν πιο συχνή παρακολούθηση βάρους τα νεογέννητα...?)

έχω διαβάσει τα Άπαντα περί θηλασμού στην ελληνική γλώσσα, μέχρι και κάτι τρίωρα βίντεο της Πατσούρου έχω δει στο youtube...

Τι λες τώρα! Ένα καλό βεντουζάρισμα από τον μπέμπη χρειάζεσαι και είσαι κομπλε!

Αλλά κι εμεις γιορτάζουμε που τα έχουμε μέσα μας 8 μηνες ήδη!!! Ε ε ε????????????

ΝΑΙ!

Εγώ πήρα και ρινγκ σλινγκ και μει-ται (το δεύτερο το παραλαμβάνω αύριο) αλλά δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα! Μου φαίνεται πολύ εύθραυστο το μωράκι μου...

Γιορτάζουμε κι εμείς που τα έχουμε ακόμα στην κοιλίτσα ή πάμε για του χρόνου;;;:tongue::tongue:

Βλ.παραπάνω!!!

Οι σουβλιές μήπως ειναι αυτό που είπαν τα κορίτσια, ότι αρχίζει να σπρώχνει το μωρό προς τα κάτω και ανοίγει τον τράχηλο?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Βλ.παραπάνω!!!

Οι σουβλιές μήπως ειναι αυτό που είπαν τα κορίτσια, ότι αρχίζει να σπρώχνει το μωρό προς τα κάτω και ανοίγει τον τράχηλο?

Δεν ξέρω, τι να πω;;; Μακάρι, αρκεί να μην επηρεάζει σε τίποτα τον μπέμπη...απ΄την άποψη οτι είμαι 36+1...

Αν είναι οκ και έτοιμος ο κύριος,ας βγει...τι περιμένει;;;:D:D

Ομως παίρνω yutopar λόγω συσπάσεων..οχι πολυ, μισο το πρωι, μισό το μεσημέρι και ένα το βράδυ... λέτε τα χαπια να εμποδίζουν και να καθυστερούν τον τοκετό;;

Μήπως λέω βλακείες;;

Λεω να πάρω αύριο τον γιατρό, να τον ρωτήσω πότε πρέπει να σταματήσω τα χάπια και πότε πρεπει να ξεκινήσω να περπατάω!!

Ε, λογικά θα στα σταματήσει άμεσα. Πότε ξαναπάς? Εγώ έπαιρνα 1 κάθε οκτώ ώρες και τα σταμάτησα με το που μπήκα στον 9ο. Υποτίθεται ότι πρέπει να αρχίζει να προετοιμάζεται ο οργανισμός. Εμένα δεν πολυπροετοιμάστηκε, γιατί συσπάσεις έκανα τη μέρα που γέννησα (αν και -νομίζω- ότι και το προηγούμενο βράδυ κάαααατι πρέπει να ένιωσα, αλλά δεν είχα δώσει σημασία).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω πότε να πάω για υπέρηχο μεσα στην εβδομάδα!!

Το κακό είναι οτι εμένα ο γιατρός μου είναι οικογενειακός φίλος και έχει βγει σε σύνταξη...δεν έχει ιατρείο και κατ'εξαίρεση με παρακολουθεί,δηλαδή έρχεται μαζί μου στο μαιευτήριο σε όλους τους υπερήχους, μιλάμε για οτι προκύψει, κτλ..όλες οι εξετάσεις όμως γίνονται στο μαιευτήριο και λόγω θεμάτων υγείας, ενδεχομένως να μη μπορεί να παρευρεθεί στην εξέταση... λεω να τον ρωτήσω για να κάνω εναν υπέρηχο να δουμε σε τι φάση είναι ο μικρός...αλλά κολπικά ποιος θα με κοιτάξει;;;

Εχω αγχωθεί πολύ και με αυτό το θέμα γιατί ίσως να μη μπορεί να έρθει ούτε στην γεννα...μου έχει πει βέβαια οτι έχει δικό του συνάδελφο που εμπιστεύεται απόλυτα σε περιπτωση που εκείνος δεν μπορεί να είναι..αλλά εγώ μόνο σε αυτόν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!! Θα μου πεις για να μου τον προτείνει θα τον εμπιστεύεται!!

Πολύ φλου μας τα λες!

Εσύ ήσουν με την μπερδεμένη κατάσταση που ντρεπόσουν να πεις στον γιατρό σου ότι θες να βρεις άλλον, ή αλλ' αντ' άλλων θυμάμαι?

Δεν θα πρέπει να τον ρωτήσεις βρε παιδί μου???

Αλλιώς θα έιναι όλο μια έκπληξη!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...