Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Γιώτα, είναι πλαστικό... μην πάρεις πλαστικά, όπως και να το κάνεις στα πολύ καυτά και στις αποστειρώσεις το πλαστικό απελευθερώνει χημείες... πάρε κυρίως γυάλινα αν πάρεις. Εκτός αν κρυώνεις πρώτα το νερό και μετά τα γεμίζεις.

Δεν σου έχει τύχει να πιεις νερό από μπουκάλι και να σου έρθει η "πλαστικίλα" στη γεύση?

Οι απόψεις βέβαια διίστανται. Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20449

edit: παρόλα αυτά, αν τα θέλεις για να δίνεις το δικό σου γάλα, δηλαδή μητρικό, λένε ότι τα πλαστικά είναι καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω καθόλου...

Καλημέρα!

Τι έγινε βρε παιδιά; Πέρασε μια βδομάδα κι ακόμα να δούμε το δεκάρι;;; :tongue::tongue:

Χρόνια μας πολλά, σ' όλες τις μαμάδες, νυν και μέλλουσες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! :D

Παιδιά, μου φαίνεται σαν χθες που φτιάχναμε καρτούλες με ποιηματάκια στο σχολείο για τη γιορτή της μητέρας! σε λίγο θα παίρνουμε εμείς :tongue: μου φαίνεται ότι θα συγκινηθώ εκείνη τη μέρα! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Πώς το έλεγε ο Σφακιανάκης?

"Πρώτη φορά γιορτάζω κι έχει αλλάξει η ζωή μου!"-επίπεδο, όχι αστεία:tongue:!

Γιορτάζουμε όλες σήμερα κι αν οι επίτοκες νιώσετε και μια κλωτσιά παραπάνω, είναι που σας εύχονται τα -για λιγο ακόμα-στριμωγμένα μπεμπίνια σας!

Εμάς είναι ακόμα ανενεργό το εντεράκι μας σήμερα:(.

Αν συνεχιστεί έτσι, αύριο δεν πρέπει να πάρω την παιδίατρο?????

Άννυ, αυτό με τη μπατονέτα και το λαδάκι το ήξερες από την κόρη σου? Σας το έχει πει ο παιδίατρος να το κάνεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις? Μην ανησυχείς, δεν θα κάνω καμιά τρέλα! Απλά ρωτάω ...!

(το δεκάρι τι είναι???)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Μη στενοχωριέσαι, μπορεί το απόγευμα να τα καταφέρει!

Λένε ότι τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να το πάνε και 5 και 6 μέρες χωρίς κακάκια (γιατί το γάλα το απορροφά όλο ο οργανισμός!). Παρόλα αυτά εγώ προσωπικά θα έπαιρνα την 3η μέρα το πρωί τηλέφωνο. Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πουν κι 2-3μάνες ;)

Επεξεργάστηκαν by Skybeam
ορθογραφικό

Λένε ότι τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να το πάνε και 5 και 6 μέρες χωρίς κακάκια (γιατί το γάλα το απορροφά όλο ο οργανισμός!).

Αλήθεια:shock:?

Απλά ρε γμτ έχω και τις σημειώσεις μου από τα σεμινάρια θηλασμού, που λένε ότι δείκτης ότι το μωρό τρώει είναι 4-6 πάνες με τσίσα/ημερησίως και ανα 1-2 μέρες κακά...Καλά, ας περάσει κι η σημερινή μέρα και βλέπω.

Μέχρι τι ώρα διάβαζες χτες:tongue:?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το δεκάρι είναι το δέκατο μωρό που θα γεννηθεί. Έχουμε κολλήσει στα 9 ;)

Τη μπατονέτα με το λάδι την είχα διαβάσει όταν είχα τη μικρή μωρό, δε θυμάμαι που -μου φαίνεται στο babyspace αλλά δεν είμαι σίγουρη-, σαν εναλλακτική λυση - πιο ήπια- στο κλυσματάκι για μωρά που παίρνεις απ' το φαρμακείο. Το έχω εφαρμόσει και στα δύο και κάνει θαύματα, ειδικά αν έχουν κλείσει 2 μέρες χωρίς να τα κάνουν και τα πιο "παλιά" κακά τους αρχίζουν και σκληραίνουν και δυσκολεύονται περισσότερο να τα βγάλουν, το λάδι λειτουργεί σαν λιπαντικό.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Nαι, κάτσε να μπουν και Ξανθή, Μαρία και όσες θήλασαν και θα σου πουν κι εκείνες.

Δεν διάβασα άλλο, τα έκλεισα όλα και πήγα για -τον γνωστό διακοπτώμενο- ύπνο, που θα παραμείνει διακοπτώμενος ποιος ξέρει για πόσο!

Σου ξύπνησε στο τρίωρο τελικά ο μπέμπης?

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Πώς το έλεγε ο Σφακιανάκης?

"Πρώτη φορά γιορτάζω κι έχει αλλάξει η ζωή μου!"-επίπεδο, όχι αστεία:tongue:!

Γιορτάζουμε όλες σήμερα κι αν οι επίτοκες νιώσετε και μια κλωτσιά παραπάνω, είναι που σας εύχονται τα -για λιγο ακόμα-στριμωγμένα μπεμπίνια σας!

Μαρία, έφαγα φλασιά σήμερα:κι εσύ για καισαρική θα μπεις και πας προγραμματισμένα ή απλά με πρόκληση?

Άννυ, αυτό με τη μπατονέτα και το λαδάκι το ήξερες από την κόρη σου? Σας το έχει πει ο παιδίατρος να το κάνεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις? Μην ανησυχείς, δεν θα κάνω καμιά τρέλα! Απλά ρωτάω ...!

(το δεκάρι τι είναι???)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕς ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑς ΠΟΛΛΑ!!!!

Skountoflaki Mέχρι και 7 ημέρες σε θηλάζουσα

μωρά είναι φυσιολογικόνα μην κάνουνε κακά.

Μην βάλεις τίποτα στο πωπουδάκι του καλέ.

Το ξέρω και εγώ για την μπατονέτα και το λαδάκι

αλλά θα το κάνεις μόνο αν σου το πεί ο παιδίατρος.

Σίγουρα στην περίπτωσή σας δεν χρειάζεται είναι φυσιολογικό

να μην έχει ενεργηθεί μέχρι τώρα μην ανησυχείς.

Στην μεγάλη που θήλαζα 7 μήνες μπορεί να έκανε και 5

μέρες να κάνει κακάκια.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Πάντως, και 3 μέρες χωρίς κακά δεν είναι ανησυχητικό. Εγώ βλέπω βασικά αν "ζορίζονται". Ο δικός μου δηλαδή, την ώρα που έτρωγε και συνήθως τα... έκανε ταυτόχρονα τον πρώτο καιρό, τώρα ήταν ανήσυχος και σφιγγόταν επίμονα ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα! :rolleyes: Μετά το λάδι έκανε περίπου 5 λεπτά κακά του μέχρι να αδειάσει και μετά που ξαλάφρωσε τον πήρε ο ύπνος! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Πάντως, και 3 μέρες χωρίς κακά δεν είναι ανησυχητικό. Εγώ βλέπω βασικά αν "ζορίζονται". Ο δικός μου δηλαδή, την ώρα που έτρωγε και συνήθως τα... έκανε ταυτόχρονα τον πρώτο καιρό, τώρα ήταν ανήσυχος και σφιγγόταν επίμονα ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα! :rolleyes: Μετά το λάδι έκανε περίπου 5 λεπτά κακά του μέχρι να αδειάσει και μετά που ξαλάφρωσε τον πήρε ο ύπνος! :tongue:

Εγώ Άννυ μου είχα ρωτήσει την παιδίατρο και

μου είχε πεί να μην χρησιμοποιώ μεθόδους

για να βοηθήσω το έντερο αλλά να το αφήσω

να λειτουργήσει μόνο του.Εκτός βέβαια αν υπάρχει

πρόβλημα σοβαρής δυσκοιλιότητας.

Γιατί με τις μεθόδους αυτές..κλίσμα,λαδάκι κ.τ.λ

δεν ενεργοποιείται το έντερο και θέλει πάντα βοήθεια

για να λειτουργήσει.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Το δεκάρι είναι το δέκατο μωρό που θα γεννηθεί. Έχουμε κολλήσει στα 9 ;).

AAAAAAA, ναι!

Σου ξύπνησε στο τρίωρο τελικά ο μπέμπης?

Τον πήρα αγκαλιά και τον τάισα κοιμισμένο κατά τις 4 (από τις 11-11.30 που είχε φάει και κοιμηθεί) πιο πολύ για να ηρεμήσω εγώ και να συνεχίσω τον ύπνο μου!Κουτσοέφαγε από το ένα στήθος και συνέχισε να κοιμάται. Μετά ξύπνησε στις 7, έφαγε πάλι για κανα 20', χουζούρεψε μέχρι τις 9 και ξαναξεράθηκε!!! Μέχρι τώρα δεν έχει κουνηθεί!

Α, χτες (επιχείρησαμε να) κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο σε μπανάκι...

Αποτυχίααααααααααααααααα!

Δύο άνθρωποι να μη βολεύονται ποιος να κρατάει το μωρό και ποιος να πλένει, αυτό να ουρλιάζει (νομίζω διαισθανόταν τον εκνευρισμό μας και την ανασφάλειά μας...), ανάθεμα κι αν πλύναμε τίποτα! Νομίζω θα συνεχισουμε το πλύσιμο στα χερια στο νιπτήρα για κανα μήνα, να πάρει λίγο τα πάνω του από άποψη βάρους, να στηρίζει λίγο κεφαλάκι του...και βλέπουμε πότε τον ξαναβάζουμε στο μπανάκι!;););)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Άννυ και Ευη! Με καθησυχάζετε! (Σκαι, εσύ πού τα ξέρεις αυτά καλέ????)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Απλά ρε γμτ έχω και τις σημειώσεις μου από τα σεμινάρια θηλασμού, που λένε ότι δείκτης ότι το μωρό τρώει είναι 4-6 πάνες με τσίσα/ημερησίως και ανα 1-2 μέρες κακά...Καλά, ας περάσει κι η σημερινή μέρα και βλέπω.

Μέχρι τι ώρα διάβαζες χτες:tongue:?

πωπω και εγω σημερα αγχος για τις πανες εχω!

μιλησα με την παιδιατρο και ειπαμε να δοκιμασουμε ξανα μονο στηθος για 4-5 μερες να δουμε πως παμε απο βαρος.

εχθες την εβαζα καθε 5-30 λεπτα το πολυ!

την νυχτα απο 1,30 ξυπνησε 6.30 και δεν ειχα βαλει ξυπνητηρι γμτ!που να φανταστω!:rolleyes:

η πρωινη πανα μουσκεμα...

εδω και κανενα τριωρο τιποτα...

Α Γ Χ Ω Ν Ο Μ Α Ι!

την βαζω εν τω μεταξυ και δεν καταπινει παλι..πιο πολυ πιπιλα και υπνος..

aCtzp3.png

Στα θηλάζοντα μωρά είναι φυσιολογικό να μην κάνουν συνέχεια κακά γιατί το μητρικό γάλα είναι σχεδόν πλήρως απορροφήσιμο...Οπότε σκουντούφλα ανησυχείς μόνο αν το μωρό ζορίζεται, κλαίει, σφίγγεται , μαζεύει πόδια και αερίζεται και κακά δεν κάνει..

Θέλουμε στην αρχή 6-8 βρεγμένες πάνες για να είμαστε σίγουρες ότι τρώνε και να παίρνουν 25 γρ την μέρα βάρος.

Νάντια μπράβο σου για την προσπάθεια είσαι τσακαλάκος και θα τα καταφέρεις γιατί το θέλεις πραγματικά....

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες σήμερα και πρώτα από όλα στην μαμά μου!!!!

εντιτ: Σκάι παρόλο που νομίζεις ότι δεν θες να θηλάσεις είσαι πανέτοιμη τουλάχιστον από γνώσεις είσαι άψογη...Συνέχισε το διάβασμα κάνει καλό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...