Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

όχι όχι είμαι σίγουρη ότι μετά τις 38 θα γεννήσω πάλι και θέλω 6/6 να είναι για αυτό και δεν ασχολούμαι με βαλίτσες κτλ ακόμα...Θα τα κάνω κάποια στιγμή...Και τώρα πρέπει να έχω και συσπάσεις αν θέλω να έχω ελπίδα για φυσιολογικό τοκετό...Στο πρόγραμμα είναι τώρα αυτά πρέπει να έχω απλά το είπα δεν είχε μορφή παραπόνου....

Γιώτα το θέμα είναι να της έχεις και όταν της χρειαστείς και όχι μετά να εξαφανιστούν...

Εύα εγώ δεν θα την έστελνα με άρρωστο παιδάκι αυτό να πεις του άντρα σου δεν είναι θέμα μαμά σου ή μαμά του αλλά καθαρά θέμα υγείας που με τίποτα δεν θέλετε τώρα να κολλήσει το μωρό κάτι να τρέχετε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γύρισα από τη βόλτα μου, περπάτησα αρκετά και με πόνεσε η μέση.

Είχα μια συζήτηση για τα μωρομάντιλα και ήθελα τη γνώμη σας.

Εσείς τα χρησιμοποιείτε ; Παιδίατρος πρότεινε στη κουνιάδα μου που γέννησε

πρόσφατα να μη τα χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα σε πολύ μωρό παιδί γιατί

έχουν λέει αρκετά χημικά .Όταν μεγαλώσει το παιδί ,λέει, και αυτό όταν

είσαι εκτός σπιτιού για ευκολία. Εγώ δε ξέρω τι να κάνω. Στη κλινική

θα χρειαστεί να αλλάξω εγώ το παιδί και αν ναι πώς να τη πλύνω ;

Πήρατε/θα παρετε μαζί σας και τα καλλυντικά του παιδιού και στην ιδιωτική κλινική;

Έχουν πράγματι χημείες μέσα. Αν χρησιμοποιήσεις μετά θέλει ξέπλυμα. Εγώ τα πήρα κυρίως για έξω. Πήρα από iherb με ελεγμένα συστατικά χωρίς τα τόσα χημικά του εμπορίου:

http://www.iherb.com/BabyGanics-Thick-N-Kleen-Cream-Infused-Baby-Wipes-Baby-Fresh-Scent-40-Count-8-x-6-3-Each/37859

http://www.iherb.com/Attitude-Eco-Baby-100-Biodegradable-Wipes-Unscented-72-Wipes/34073

για μωρομάντηλα υπάρχει εύκολος τρόπος παρασκευής.

Σε ένα μπολ βάζετε νερό και το σαμπουάν του μωρού βάζετε μέσα μισό ρολό κουζίνας και το αφήνετε να τραβήξει το σαμπουάν και έτοιμα τα μωρομάντηλά σας.

για μωρομάντηλα υπάρχει εύκολος τρόπος παρασκευής.

Σε ένα μπολ βάζετε νερό και το σαμπουάν του μωρού βάζετε μέσα μισό ρολό κουζίνας και το αφήνετε να τραβήξει το σαμπουάν και έτοιμα τα μωρομάντηλά σας.

το εχω ακουσει κι εγω αυτο. για πες ομως αναλογιες??

Ξανθη λες να γεννησουμε κι αυτη τη φορα μαζι???

με μια μερα διαφορα παλι!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

νερό 300 μλ και σαμπουάν 5 μλ ανακατεύεις να γίνουν ένα και παίρνεις ένα ρολό κουζίνας το κόβεις στην μέση και το βουτάς μέσα

Λες;;;χαχαχα πλάκα θα έχει εσύ τι θες 5/6 ή 7/6;;;;χαχαχα το έκλεισα εγώ το 6/6

Διαφημίσεις

Έχω βρει αυτό, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Φαίνεται εύκολο πάντως:

http://www.infokids.gr/2013/04/ftiaxnoyme-spitika-moromantila/

...Μην αποκλείετε το ταυτόχρονο, έτσι όπως το πάμε εδώ μέσα (βλ. Πρωτομαγιά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

νερό 300 μλ και σαμπουάν 5 μλ ανακατεύεις να γίνουν ένα και παίρνεις ένα ρολό κουζίνας το κόβεις στην μέση και το βουτάς μέσα

Λες;;;χαχαχα πλάκα θα έχει εσύ τι θες 5/6 ή 7/6;;;;χαχαχα το έκλεισα εγώ το 6/6

5/6 χαχαχαχα!!!! κριμα να μην ειμαστε και κοντα να κανουμε και τα γενεθλια μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Έχω βρει αυτό, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Φαίνεται εύκολο πάντως:

http://www.infokids.gr/2013/04/ftiaxnoyme-spitika-moromantila/

Καλό!

Μόνο το δοχείο δεν ξέρω πού θα βρούμε, αν και ένα οποιοδήποτε πλαστικό ταπεράκι πιστεύω κάνει, κι ας μην κάθεται όρθιο το ρολό...

Βέβαια θέλει συχνή χρήση να μην πολυμένει και μουχλιάσει, έτσι δεν είναι?

Σε κανα τζάμπο θα'χει σίγουρα δοχείο βολικό, αλλά σε κάποια άλλα σαιτ έχω δει που αφότου το φτιάξουν το χώνουν μέσα σε άδεια συσκευασία πραγματικών μωρομάντηλων. Πάντως, έχεις δίκιο, λέει ότι επειδή δεν εχει κανενός είδους συντηρητικό ή πρέπει να κάνεις συχνή χρήση ή να αερίζονται καλά (αλλά έτσι δεν στεγνώνουν γρήγορα...?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πάντως, έχεις δίκιο, λέει ότι επειδή δεν εχει κανενός είδους συντηρητικό ή πρέπει να κάνεις συχνή χρήση ή να αερίζονται καλά (αλλά έτσι δεν στεγνώνουν γρήγορα...?)

Ναι, έτσι θα στεγνώνουν... οπότε συμφέρει να τα φτιάξεις μόνο αν έχεις αποφασίσει ότι θα καθαρίζεις μ' αυτά σε κάθε αλλαγή πάνας... έτσι δεν είναι?

edit: τι κάνει το μπεμπί? :D

Διαφημίσεις

αυτην χρησιμοποιω ολο τον καιρο, ειναι πολυ καλη...

αρχισες να φουσκωνεις απο τωρα;; μπραβο, εγω ειχα αργησει... κιλακια πηρες;

Έχω χάσει 4 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης.

Στην αρχή είχα ναυτίες (καθόλου "εξαγωγές" όμως).

Η κοιλιά πετάχτηκε αυτή την εβδομάδα (11η)

Δεν με βλέπω να παχαίνω γιατί δεν θέλω καθόλου γλυκά και μπινελίκια και δεν μπορώ να φάω ούτε ποσότητα (που παλιότερα έτρωγα όσο μου κατέβαινε!!!)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

edit: τι κάνει το μπεμπί? :D

Το καημένούλι από τις 2.30 μέχρι τις 6.30 το απόγευμα είχε τρελή ανησυχία, να μην ηρεμεί με τίποτα, εκεί που χασμουριόταν και πήγαινε να αποκοιμηθεί, εκεί τιναζόταν κλαίγοντας, μάλλον από πονάκια, γιατί μάζευε τα πόδια του προς τα πάνω συνέχεια, επίσης σήμερα δεν έχει κάνει καθόλου κακά, από κει που έκανε 4-6 φορές ημερησίως :shock:. Από κει και πέρα φαίνεται καλά και έχει τηρήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας (φαί στις 6.30, ύπνος μέχρι 9.30, φαί και χουζούρι μέχρι τις 11 και ύπνος μέχρι ...θα δούμε πότε!). Χτες κοιμήθηκε από τις 11.30 το βράδυ μέχρι τις 5.30:shock::shock::shock:! Δεν είχα βάλει ξυπνητήρι, είπα κι εγώ θα ξυπνήσει να φάει, αλλά πού! Ευτυχώς χτύπησε το ξυπνητήρι του άντρα μου και ξύπνησα και το μωρό να φάει! Με το ζόρι, από το ένα στήθος μόνο και ξανά ύπνος μέχρι τις 9.00!!!!!

Τι να πώ! Μέχρι τώρα απλά παρατηρώ...

(σε καμιά δεκαριά μέρες θα μας γράφεις εσύ τέτοιο ποστ!:tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το καημένούλι από τις 2.30 μέχρι τις 6.30 το απόγευμα είχε τρελή ανησυχία, να μην ηρεμεί με τίποτα, εκεί που χασμουριόταν και πήγαινε να αποκοιμηθεί, εκεί τιναζόταν κλαίγοντας, μάλλον από πονάκια, γιατί μάζευε τα πόδια του προς τα πάνω συνέχεια, επίσης σήμερα δεν έχει κάνει καθόλου κακά, από κει που έκανε 4-6 φορές ημερησίως :shock:.

Kαμιά φορά άμα θηλάζουν δεν κάνουν κακά... αύριο αν δεν κάνει πάλι το ξαναβλέπεις... αφού μάζευε ποδαράκια θα πονάει ο έρημος, τι τραβάνε μωρέ κι αυτά μέχρι να προσαρμοστούν!

Σε δέκα μέρες το δικό μου θα είναι έξι ημερών, ό,τι θα το έχω δυο-τρεις μέρες σπίτι.. να δούμε ποιος θα κλαίει περισσότερο, αυτό με την πείνα και τα πονάκια ή εγώ απ' την τρομάρα! :D

Σοφία χρειάστηκες βοήθεια μέχρι σήμερα? Στις δουλειές π.χ. ή οτιδήποτε άλλο? Έχεις αναρρώσει από τον τοκετό?

Ρουμπινη τι εγινε?Παραλιγο να τιναξεις την μπανκα?

Καλα εγω δεν ξαναπονταρω πουθενα ο χαμος του αουτσαιντερ γινεται!

Κατσε καλα και ξεκουρασου!

Μαντηλακια κι εγω τον πρωτο καιρο τα εχω για εξω μονο αφου

ολη την ωρα τα πλενουμε τα μωρα. Ε μετα τα χρησιμοποιω και σπιτι

απλως τα βρεχω κιολας και μετα σκουπιζω και με την πετσετα που

εχω κατω απτο μωρο.....

Σκαι πλησιαζει η ωρα διαβασε τα ΣΟΣ!!!!:tongue:

Skountoufla δε νομιζω οτι ειναι κολικοι απλως πονακια ειναι αυτα του

μωρου στους κολικους θα επεφτε πολυ κλαμα και για πολλες ωρες

καθε μερα. Ακομα δινεις ξενο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σοφία χρειάστηκες βοήθεια μέχρι σήμερα? Στις δουλειές π.χ. ή οτιδήποτε άλλο? Έχεις αναρρώσει από τον τοκετό?

Κοίτα, από τον τοκετό είχα αναρρώσει ήδη πριν φύγω από το μαιευτήριο...

Από εξωτερική βοήθεια δεν χρειάστηκα κάτι, αλλά ο άντρας μου βοηθάει πολύ (με το μωρό και με τις δουλειές του σπιτιού, οι οποίες, έτσι κι αλλιώς παίρνουν πολύ αργό ρυθμό πλέον) και επίσης για τις 3 πρώτες μέρες αφότου γυρίσαμε ήταν κι αυτός συνέχεια σπίτι (τις πρώτες πάνες και τα πρώτα πλυσίματα αυτός τα έκανε), οπότε για μένα έμενε μόνο μαγείρεμα και κανά πλυντήριο-σίδερο του μωρού (και θηλασμός, αγκαλίτσες, νανουρίσματα κλπ!). Μέχρι τώρα (αυτές τις πολλές μέρες:tongue:) δεν έχω ζοριστεί.

εντιτ! Μαρία κι εγώ απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν είναι ακόμα κολικοί, πιο αργά δεν αρχίζουν αυτοί?

Το ξένο το κοψα, παρ' όλο που η παιδίατρος μου είπε για 1-2 μέρες ακόμα να δίνω 2 γεύματα ξένο(και καλά για τον ίκτερο, ο οποίος, όμως, χτες είχε πέσει στο 12,8 από 14,3 την Τετάρτη)...μ@λ@κί@ μου???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...