Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Είναι θέμα δέρματος και κληρονομικότητας οι ραγάδες.

Η νονά μου όλα τα χρόνια της αδύνατη είναι γεμάτη

Και θυμάμαι τις κόρες της 10 και 14 ετών που είχαν έρθει στο εξοχικό μας, αδύνατες και οι 2 και τίγκα στη ραγάδα.

Πάντως εγώ έχω πάρει μία Prevenstria και θα αρχίσω να τη χρησιμοποιώ τώρα που άρχισε το φούσκωμα

αυτην χρησιμοποιω ολο τον καιρο, ειναι πολυ καλη...

αρχισες να φουσκωνεις απο τωρα;; μπραβο, εγω ειχα αργησει... κιλακια πηρες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εβρι και Σκάι,

δεν κατάλαβα ακριβώς πώς είναι οι ελίτσες σας, αλλά εγώ εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεμίσει, είναι σαν μικρές-μιρκές σκουρόχρωμες κρεατοελίτσες (γενικά εγώ έχω πάρα πολλές ελιές και ελέγχομαι συχνά...) και μου είπε η δερματολόγος ότι είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη (ΚΑΙ αυτό...) και ότι μετά τη γέννα θα τις καυτηριάσουμε και δεν θα μείνει ούτε σημάδι. Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω...

Πιστευω οτι εμενα σιγουρα θα με προλαβετε για τη Σκαι δεν ξερω!:tongue:

Μαρία, έφτασε η ώρα! Δεν το πιστεύω. Ούτε για τη Σκάι το πιστεύω.....;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Είδες μωρέ τελικά, δεν είναι θέμα ηλικίας... Γιώτα θα βάζεις τις κρεμούλες σου στην κοιλιά σε όλη την περίοδο της λοχείας και όσο θα χάνεις βάρος, γιατί ραγάδες γίνονται και μετά! [εγώ βασικά το κρέμασμα της κοιλίτσας φοβάμαι, αααα! μην τύχει σε καμιά!]

Ρουμπίνη ξεκούραση παιδί μου να μπεις στο μήνα σου! Και άρχισε να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου χαλαρά, άρχισε να αναθέτεις να σου αγοράζουν και να σου φέρνουν ό,τι χρειάζεσαι, ή να σου κάνουν τον σωφέρ ακόμα καλύτερα, χεχε!

Παιδιά ο αποστειρωτής λέει να κάνουμε μια αποστείρωση με τον αποστειρωτή άδειο. Να πλύνω από πριν τα εξαρτήματά του ή να κάνω το βλάκα και να αρκεστώ στην αποστείρωση? [βαρέθηκα να πλένω!]

τα πραγματα ειναι ολα στο σπιτι να μπουν στην βαλιτσα ειναι το θεμα....και να μου φερει καποιος την βαλιτσα....να μην επεκταθω γιατι θα εκνευριστω:evil:

καλο ειναι να τα πλυνεις και μετα αποστειρωσε(πρεπει να βρω τον αποστειωτη!!!)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

σκαι δεν ηξερα οτι πρεπει να βαζουμε κ μετα κρεμα, καλα που το πες... κ μου τελειωνει γαμωτο..

Και στήθος (βέβαια δεν κάνει να τη φάει το μωρό!) και γλουτούς/μηρούς.

Εγώ έχω τη simulscium, βάζω και διάφορα "βούτυρα" βέβαια, δεν έχω κάνει ακόμα, να δούμε στο ξεφούσκωμα τι θα γίνει.

Και αν φοβάστε το κρέμασμα της κοιλίτσας, όπως κι εγώ, πάτε στο φαρμακοποιό σας και ζητάτε να σας δώσει (ή να σας φτιάξει) μια κρέμα με βιταμίνη Α και μια κρέμα με οργανικό πυρίτιο (silica). Προφυλάσσουν λίγο απ' τη χαλάρωση του δέρματος με τη συστηματική χρήση. Όσες θηλάζετε θα ρωτήσετε βέβαια αν είναι συμβατές με το θηλασμό (δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όμως).

[και σταματάω εδώ με τις συμβουλές!:rolleyes:]

Διαφημίσεις

τα πραγματα ειναι ολα στο σπιτι να μπουν στην βαλιτσα ειναι το θεμα....και να μου φερει καποιος την βαλιτσα....να μην επεκταθω γιατι θα εκνευριστω:evil:

καλο ειναι να τα πλυνεις και μετα αποστειρωσε(πρεπει να βρω τον αποστειωτη!!!)

Χαχα, και κάποια άλλη παραπονιόταν μ' αυτό που σε εκνευρίζει! :rolleyes:

Να τα πλύνω, ε? Αχ! Το ξέρω, θα τα πλύνω πριν φύγω για μαιευτήριο και θα κάνω μια αποστείρωση όταν θα γυρίσω...

αντε να γεννήσετε και το γκρούπ μέσα Μάη να έρθει η σειρά μας που είμαστε μετά πάλι μαζεμένες πολλές μαζί...

ούτε εγώ ακόμα βαλίτσα έχω κάνει σιγά σιγά

Ξανθούλα τι κάνεις?

μα καλα γιατι αρνηθηκαν να σου δωσουν το ξενο μωρο;;; απα πα, τι ανθρωποι ειναι αυτοι;;;

γιουτοπαρ παιρνεις κ εσυ;

σκαι δεν ηξερα οτι πρεπει να βαζουμε κ μετα κρεμα, καλα που το πες... κ μου τελειωνει γαμωτο..

ειδες κι εγω με αυτην την απορια εμεινα!;);)

γιουτοπαρ κι εγω μισο καθε 6 ωρες και μετα μισο καθε 8 και βλεπουμε πως θα παει...

κι εγω αυτην την κρεμα εχω και αυτην ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη και δεν εκανα καμια ραγαδα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

υπομονή Σκάι είχα άσχημη μέρα σήμερα με πολλά νεύρα μια τα παιδιά μια ο άντρας μου λες και ήταν όλοι συνεννοημένοι....Πάει πέρασε και αυτό...

Πάντως έχω και πολλές συσπάσεις και σκαλίζει ο μικρός από κάτω τώρα το βράδυ νιώθω πίεση και έντονη πίεση πίσω....Αλλά είμαι αισιόδοξη δεν βγαίνει ακόμα..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πολλά νεύρα.

Κανόνισα να πάει η μικρή στην μαμά μου αύριο και

ο άντρας μου όταν το έμαθε μου λέει θα πάει στην μάνα μου.

Όχι του λέω έχω κανονίσει..και με αυτά και με εκείνα

έγινε το έλα να δείς....όχι ότι με πειράζει να είναι στην πεθερά αλλά

ρε κορίτσια θα είναι και η άλλη εγγονή εκεί η οποία από την πέμπτη

είναι με πυρετό και φοβάμαι μην μου κουβαλήσει τίποτα στο μωρό.

Άδικο έχω που νευρίασα?Δεν θα έπρεπε ο άντρας μου από

μόνος του να πεί όχι και να μην θυμώσει μαζί μου?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

υπομονή Σκάι είχα άσχημη μέρα σήμερα με πολλά νεύρα μια τα παιδιά μια ο άντρας μου λες και ήταν όλοι συνεννοημένοι....Πάει πέρασε και αυτό...

Πάντως έχω και πολλές συσπάσεις και σκαλίζει ο μικρός από κάτω τώρα το βράδυ νιώθω πίεση και έντονη πίεση πίσω....Αλλά είμαι αισιόδοξη δεν βγαίνει ακόμα..

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξαπλώσεις νωρίς να ξεκουραστείς, κι όταν σκαλίζει το μωρό ζούλα το λίγο να φύγει από κει, δεν παθαίνει τίποτα! Βασικά μπήκες στο μήνα σου σήμερα, είναι η πρώτη μέρα βέβαια κι είναι νωρίς, αλλά νομίζω δεν έχεις ιστορικό με πρόορους τοκετούς αν θυμάμαι καλά...

Διαφημίσεις

Γύρισα από τη βόλτα μου, περπάτησα αρκετά και με πόνεσε η μέση.

Είχα μια συζήτηση για τα μωρομάντιλα και ήθελα τη γνώμη σας.

Εσείς τα χρησιμοποιείτε ; Παιδίατρος πρότεινε στη κουνιάδα μου που γέννησε

πρόσφατα να μη τα χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα σε πολύ μωρό παιδί γιατί

έχουν λέει αρκετά χημικά .Όταν μεγαλώσει το παιδί ,λέει, και αυτό όταν

είσαι εκτός σπιτιού για ευκολία. Εγώ δε ξέρω τι να κάνω. Στη κλινική

θα χρειαστεί να αλλάξω εγώ το παιδί και αν ναι πώς να τη πλύνω ;

Πήρατε/θα παρετε μαζί σας και τα καλλυντικά του παιδιού και στην ιδιωτική κλινική;

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Πολλά νεύρα.

Κανόνισα να πάει η μικρή στην μαμά μου αύριο και

ο άντρας μου όταν το έμαθε μου λέει θα πάει στην μάνα μου.

Όχι του λέω έχω κανονίσει..και με αυτά και με εκείνα

έγινε το έλα να δείς....όχι ότι με πειράζει να είναι στην πεθερά αλλά

ρε κορίτσια θα είναι και η άλλη εγγονή εκεί η οποία από την πέμπτη

είναι με πυρετό και φοβάμαι μην μου κουβαλήσει τίποτα στο μωρό.

Άδικο έχω που νευρίασα?Δεν θα έπρεπε ο άντρας μου από

μόνος του να πεί όχι και να μην θυμώσει μαζί μου?

αχ.... αυτο θα πω γιατι απο οτι καταλαβαινω ολοι ιδιοι ειναι...

θα σου πω κατι ,που μετα απο πολλες συζητησεις με φιλες,εχω καταλειξει στο συμπερασμα οτι δεν σκεφτονται ολες τις συνεπειες... στην περιπτωση σου δηλαδη δεν σκεφτηκε οτι η αλλη εγγονη ειχε πυρετο και θα κολλησει η δικη σας και κατα συνεπεια και το μωρο...σκεφτηκε μονο που θα παει το παιδι.

υπομονη και ηρεμια

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γύρισα από τη βόλτα μου, περπάτησα αρκετά και με πόνεσε η μέση.

Είχα μια συζήτηση για τα μωρομάντιλα και ήθελα τη γνώμη σας.

Εσείς τα χρησιμοποιείτε ; Παιδίατρος πρότεινε στη κουνιάδα μου που γέννησε

πρόσφατα να μη τα χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα σε πολύ μωρό παιδί γιατί

έχουν λέει αρκετά χημικά .Όταν μεγαλώσει το παιδί ,λέει, και αυτό όταν

είσαι εκτός σπιτιού για ευκολία. Εγώ δε ξέρω τι να κάνω. Στη κλινική

θα χρειαστεί να αλλάξω εγώ το παιδί και αν ναι πώς να τη πλύνω ;

Πήρατε/θα παρετε μαζί σας και τα καλλυντικά του παιδιού και στην ιδιωτική κλινική;

Εγώ δεν πήρα τίποτα που γέννησα σε ιδιωτική κλινική

αλλά μου έδωσαν δείγματα και 1-2 φορές που χρειάστηκε

να την αλλάξω χρησιμοποίησα από τα δείγματα.

Και τώρα στο σπίτι χρησιμοποιώ μωρομάντηλα κανονικά τα sensitive.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

συσπασεις συσπασεις συσπασεις... δεν μπορω να την ακουω καν αυτην την λεξη αλλο, τη σιχαθηκα κοριτσια! να γεννησω να μην ξανα ασχοληθω μ αυτες...

ποσο συμφωνω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...