Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Απίστευτο όντως! 4 εγώ, 6 η mariapap...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Σκαι 3+σημερα και εγω 5+σημερα!!!!!!

Ας απολαυσουμε το ρειβ παρτυ που γινεται στην κοιλια για τις επομενες μερες

τι λες?

Wonderland υποκλινομαι!!!!!Οχι συναυλια την Παρασκευη αγκομαχησα

να παω μεχρι το φουρνο!

Αχ κοριτσια κι εγω σημερα προσεξα οτι εχω βγαλει σαν μικρες παναδες

στο προσωπο στα μαγουλα και ενα πιο μεγαλο στο μετωπο :( :( :(

Τα οποια μαλλον τωρα με τον ηλιο σκουραινουν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!! Αχ άντε Μαρια και ΣΚΑΙ πλησιαζετε!!! Πως αισθανεστε? Εγώ φαντάζομαι τις τελευταίες μέρες θα είμαι σαν την τρελή απο αγωνία!!! Όχι πως δεν ειμαι ηδη δηλαδή!!!

Εχουν αρχίσει και μου φέρνουν φορμακια δώρο και απο Δεύτερα ξεκινάει νεος κύκλος πλυσίματος σιδερώματος... Ανυπομονω να τα ντυσω με αυτά.

Εχω βγάλει κι εγώ κάτω απο το στήθος τέτοια και δεν ήξερα τι είναι. Για αφαλο δεν το συζητώ, κοντεύει να σκιστει απο το τέντωμα. Και με ενοχλεί να μου τον πιάνουν. Η ανηψιά μου έχει κόλλημα κάθε φορά που με βλέπει, κάθετε δίπλα μου και καλά χαϊδεύει την κοιλιά μου και μου πιάνει τον αφαλο. Και όσο της λέω οτι με ενοχλεί, τόσο το κάνει... Το σκατο κι αυτό! Της είχαν κόψει στην γέννηση της λάθος τον ομφάλιο και της είναι εξω ο αφαλός της. Και έχει κόμπλεξ με τον αφαλο της γιατί κανενός αλλου δεν είναι εξω και όλο ρωτάει γιατί. Έχει λοιπον καταχαρει που πετάγεται και ο δικός μου τώρα!!!! Έχουμε και έρωτα και βρήκαμε κι άλλο κοινο και χαιρόμαστε!!!!

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλησπερα,Ευη!!τι κανεις?πως παει το περπατημα?απο συμπτωματα πως πας?

sky,δε θυμαμαι αν το ειπες,αλλα τωρα ειδα το ticker σου,γιατι σε βαζει τοσο νωρις για καισαρικη?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

milky καλά είμαι. Από συμπτώματα τα ίδια, νιώθω το μωρό στα κόκαλα

της λεκάνης και από το βράδυ και μετά πολύ βάρος χαμηλά!

Τετάρτη πάω γιατρό αν δεν έχω γεννήσει. Σε λίγο ετοιμάζομαι για περπάτημα

Άντε και εσύ τώρα με τη δροσούλα να περπατήσεις γιατί θα μας φάνε

στη στροφή Μαρία και Σκάι!!!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

milky καλά είμαι. Από συμπτώματα τα ίδια, νιώθω το μωρό στα κόκαλα

της λεκάνης και από το βράδυ και μετά πολύ βάρος χαμηλά!

Τετάρτη πάω γιατρό αν δεν έχω γεννήσει. Σε λίγο ετοιμάζομαι για περπάτημα

Άντε και εσύ τώρα με τη δροσούλα να περπατήσεις γιατί θα μας φάνε

στη στροφή Μαρία και Σκάι!!!

Ασε,μας εφαγαν ηδη!!!χα!χα!και εγω με τις φορμες ειμαι και περιμενω το συζυγο να ερθει για να παμε σε ενα αλσος που εχουμε εδω κοντα για να γραψω χιλιομετρα.εγω παλι,τις τελευταιες ημερες,δε νιωθω καθολου βαρια την κοιλια μου!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Ας απολαυσουμε το ρειβ παρτυ που γινεται στην κοιλια για τις επομενες μερες

τι λες?

Ti να πω! Ευτυχώς που τα νιώθουμε τα μωρά και δεν μας βάζουν σε άλλες αγωνίες!

Αχ άντε Μαρια και ΣΚΑΙ πλησιαζετε!!! Πως αισθανεστε? Εγώ φαντάζομαι τις τελευταίες μέρες θα είμαι σαν την τρελή απο αγωνία!!! Όχι πως δεν ειμαι ηδη δηλαδή!!!

Και αγωνία έχει το πράγμα, και άγχος με την αλλαγή στη ζωή και το πώς θα προσαρμοστούμε και πώς θα φροντίσουμε το μωρό που είμαστε κι οι δύο άπειροι... και δυο-τρία πραγματάκια που μένουν να γίνουν κι αυτά με αγχώνουν... βασικά το πρωί σηκώθηκα και μες στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί! Πήγαμε και μια βόλτα στα jumbo και μετά για φαγητό, ε κάπου σ΄έναν καθρέφτη με πήρε το μάτι μου και πήγαν να με πιάσουν τα κλάματα που είμαι έτσι πρησμένη και τεραστίων διαστάσεων... μετά λέω στον εαυτό μου 'πας καλά; ετοιμόγεννη είσαι, πώς κάνεις έτσι' κι ένιωσα ακόμη πιο άσχημα... άστα, δεν υπάρχει λογική!

Με γεια τα καινούργια φορμάκια, με το καλό να τα χαρείτε! Εσύ παίρνεις διπλά δώρα, χεχε!

Κρίμα μωρέ με τον αφαλό η ανηψούλα, θα στενοχωριέται το καημένο, πόσων χρονών είναι? Ίσως να μπορέσει να κάνει καμιά πλαστική όταν θα μεγαλώσει, αν γίνεται κιόλας (αλλά γιατί να μη γίνεται, τόσα και τόσα γίνονται πια!)

sky,δε θυμαμαι αν το ειπες,αλλα τωρα ειδα το ticker σου,γιατι σε βαζει τοσο νωρις για καισαρικη?

Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί με τόσες επεμβάσεις στη μήτρα δεν θέλει καν να κάνω συσπάσεις (φοβάται για ρήξη, αυτό μου το είπε προχτές που συζήτησα για πιθανότητα φ.τ.). Είναι και ο πλακούντας μας σχεδόν ΙΙΙ..

:D:D:D

milky αμα τα κανεις αυτα που κανει η κοπελιτσα

στο βιντεο θα γεννησεις σιγουρα!!!!!

Αντε Evri καλο περπατημα!

Πιστευω οτι εμενα σιγουρα θα με προλαβετε για τη Σκαι δεν ξερω!:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ti να πω! Ευτυχώς που τα νιώθουμε τα μωρά και δεν μας βάζουν σε άλλες αγωνίες!

Και αγωνία έχει το πράγμα, και άγχος με την αλλαγή στη ζωή και το πώς θα προσαρμοστούμε και πώς θα φροντίσουμε το μωρό που είμαστε κι οι δύο άπειροι... και δυο-τρία πραγματάκια που μένουν να γίνουν κι αυτά με αγχώνουν... βασικά το πρωί σηκώθηκα και μες στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί! Πήγαμε και μια βόλτα στα jumbo και μετά για φαγητό, ε κάπου σ΄έναν καθρέφτη με πήρε το μάτι μου και πήγαν να με πιάσουν τα κλάματα που είμαι έτσι πρησμένη και τεραστίων διαστάσεων... μετά λέω στον εαυτό μου 'πας καλά; ετοιμόγεννη είσαι, πώς κάνεις έτσι' κι ένιωσα ακόμη πιο άσχημα... άστα, δεν υπάρχει λογική!

Με γεια τα καινούργια φορμάκια, με το καλό να τα χαρείτε! Εσύ παίρνεις διπλά δώρα, χεχε!

Κρίμα μωρέ με τον αφαλό η ανηψούλα, θα στενοχωριέται το καημένο, πόσων χρονών είναι? Ίσως να μπορέσει να κάνει καμιά πλαστική όταν θα μεγαλώσει, αν γίνεται κιόλας (αλλά γιατί να μη γίνεται, τόσα και τόσα γίνονται πια!)

Είσαι ετοιμογεννη και κούκλα. Αυτό θα επαναλαμβανεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αλλες είναι έτσι, και δεν είναι ΚΑΝ έγκυες. Αυτό να σκέφτεσαι.

Η μπουμπου μου είναι σχεδον 9! Το λέμε απο τώρα ότι όταν μεγαλωσει και εξακολουθεί να μην της αρέσει, θα κανει πλαστική. Σιγά τόσοι και τόσοι κανουν. Αλλά έχει πλάκα στην παραλία, που καθεται και κοιτάει τον κοσμο και γυρνάει και μου λέει με παράπονο, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τον αφαλο τους και ο δικός μου είναι εξω? Και της λέω για να μην σε ματιαζουν!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

ουτε εμενα πεταχτηκε ο αφαλος μου καθολου κ ευτυχως δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα... στην κλινικη ητανμια κοπελα 24 χρονωνμικρουλα κ η κοιλια της ηταν γεματη! πολυ ασχημο ρε γαμωτο...

κοριτσακια καλησπερα κι απο εμενα!!

παραλιγο να τιναηω την μπανκα στον αερα....χθες το βραδυ ξυπνησα κατα τις τρεις με εναν οξυ πονο και λεω γεναω τωρα αλλα ευτυχως πηρα αμεσως τα χαπια μου και το κατα τις 12 που πηγα στην κλινικη ειχα κατι λιγες συσπασεις που οσο περναγε η ωρα ελλατωθηκαν και μεχρι να φυγω μετα απο μια ωρα και ειχαν εξαλειφθει... τωρα ξεκουραση και χαπακι φανταζομαι μεχρι να κλεισω τις 36 εβδομαδες...

και ακομα βαλιτσα δεν εχω φτιαξει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωραια νεα διαβαζω

sky και μαρια εφτασε ο καιρος!!!!!

τα μωρακια ολα καλα????

αχ σημερα οταν εφευγα ειδα ενα μπεμπη να φευγει και ηθελα να τον παρω εγω....δεν μου τον εδωσαν ομως!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ουτε εμενα πεταχτηκε ο αφαλος μου καθολου κ ευτυχως δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα... στην κλινικη ητανμια κοπελα 24 χρονωνμικρουλα κ η κοιλια της ηταν γεματη! πολυ ασχημο ρε γαμωτο...

Είδες μωρέ τελικά, δεν είναι θέμα ηλικίας... Γιώτα θα βάζεις τις κρεμούλες σου στην κοιλιά σε όλη την περίοδο της λοχείας και όσο θα χάνεις βάρος, γιατί ραγάδες γίνονται και μετά! [εγώ βασικά το κρέμασμα της κοιλίτσας φοβάμαι, αααα! μην τύχει σε καμιά!]

παραλιγο να τιναηω την μπανκα στον αερα....χθες το βραδυ ξυπνησα κατα τις τρεις με εναν οξυ πονο και λεω γεναω τωρα αλλα ευτυχως πηρα αμεσως τα χαπια μου και το κατα τις 12 που πηγα στην κλινικη ειχα κατι λιγες συσπασεις που οσο περναγε η ωρα ελλατωθηκαν και μεχρι να φυγω μετα απο μια ωρα και ειχαν εξαλειφθει... τωρα ξεκουραση και χαπακι φανταζομαι μεχρι να κλεισω τις 36 εβδομαδες...

Ρουμπίνη ξεκούραση παιδί μου να μπεις στο μήνα σου! Και άρχισε να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου χαλαρά, άρχισε να αναθέτεις να σου αγοράζουν και να σου φέρνουν ό,τι χρειάζεσαι, ή να σου κάνουν τον σωφέρ ακόμα καλύτερα, χεχε!

Παιδιά ο αποστειρωτής λέει να κάνουμε μια αποστείρωση με τον αποστειρωτή άδειο. Να πλύνω από πριν τα εξαρτήματά του ή να κάνω το βλάκα και να αρκεστώ στην αποστείρωση? [βαρέθηκα να πλένω!]

Είναι θέμα δέρματος και κληρονομικότητας οι ραγάδες.

Η νονά μου όλα τα χρόνια της αδύνατη είναι γεμάτη

Και θυμάμαι τις κόρες της 10 και 14 ετών που είχαν έρθει στο εξοχικό μας, αδύνατες και οι 2 και τίγκα στη ραγάδα.

Πάντως εγώ έχω πάρει μία Prevenstria και θα αρχίσω να τη χρησιμοποιώ τώρα που άρχισε το φούσκωμα

PVxKp2.png

MrMwp2.png

κοριτσακια καλησπερα κι απο εμενα!!

και ακομα βαλιτσα δεν εχω φτιαξει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωραια νεα διαβαζω

sky και μαρια εφτασε ο καιρος!!!!!

τα μωρακια ολα καλα????

αχ σημερα οταν εφευγα ειδα ενα μπεμπη να φευγει και ηθελα να τον παρω εγω....δεν μου τον εδωσαν ομως!!!!!

μα καλα γιατι αρνηθηκαν να σου δωσουν το ξενο μωρο;;; απα πα, τι ανθρωποι ειναι αυτοι;;;

γιουτοπαρ παιρνεις κ εσυ;

σκαι δεν ηξερα οτι πρεπει να βαζουμε κ μετα κρεμα, καλα που το πες... κ μου τελειωνει γαμωτο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...