-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:
Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω..
Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.
Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω.
-
Cafe MAΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 7.505 απαντήσεις
- 926.266 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.058 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.206 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.157.116 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.945 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.505 απαντήσεις
- 926.232 εμφανίσεις
-
- 1.008 απαντήσεις
- 39.547 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 974 απαντήσεις
- 51.774 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 403 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 781 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.519.166 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 97.716 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 2.215 εμφανίσεις
-
- 1.768 απαντήσεις
- 225.682 εμφανίσεις
-
Πωλείται καρότσι τρίτροχο Graco trekko 300€
Από ΦαιηΚατς, in Πουλάω καρότσια, καθισματάκια αυτοκινήτου, ποδήλατα, πατίνια
- 4 απαντήσεις
- 2.278 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα