Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εχω δει της cam σε εκρου!

με εχει τρελανει αυτο το κοριτσακι...συμφωνα με το δικο μου ματι μου ερχεται στα ιδια με peg perego & inglesina με 500-550 ευρω...δηλαδη καμια 200αρια ευρω κατω.

δυστηχως εχω αναγκη καροτσι 3 σε 1 και δεν βλεπω να το γλυτωνω..αν και για να ειμαι ειλικρινης..μαλλον δωρακι του μωρου θα ειναι:tongue:

Κοιτουσα και εγω κατι σε ανοιχτοχρωμο αλλα φοβαμαι μηπως λερωνεται.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Μαρακι σε ποια h&m?εγω που εχω διπλα του Αγιου Δημητριου στο mall δεν εχει τιποτα εγκυμοσυνης!

Νάντια μου εδω στη Θεσσαλονίκη από τα τρια h&m που ξερω τα δύο έχουν εγκυμοσύνης. Για ρώτησε μήπως έχει κάποιο άλλο κοντά σου. Παιδικά έχει? Γιατί εδώ αυτό που δεν έχει, δεν έχει ούτε παιδικά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

βγαινουν ολα και πλενονται στα καροτσακια!

οτι θα λερωνεται ειναι σιγουρο!

το σκεφτομουν και σε κοκκινο!

αλλα δεν ξερω ποσο αγχωτικο ειναι το κοκκινο για το μωρο!

aCtzp3.png

βρε Μαρακι σε ποια h&m?εγω που εχω διπλα του Αγιου Δημητριου στο mall δεν εχει τιποτα εγκυμοσυνης!

Νάντια μου εδω στη Θεσσαλονίκη από τα τρια h&m που ξερω τα δύο έχουν εγκυμοσύνης. Για ρώτησε μήπως έχει κάποιο άλλο κοντά σου. Παιδικά έχει? Γιατί εδώ αυτό που δεν έχει, δεν έχει ούτε παιδικά.

εχει παιδικα ναι...

εχει ταμπελιτσα που γραφει εγκυμοσυνης ??ή ρωτησες καποια κοπελα εκει?

μηπως εχω γκαβωθει και δεν τα εχω δει!

αν και το εχω ξεζουμισει!

aCtzp3.png

Η αλήθεια είναι ότι θα λερώνεται! Σκέψου ότι στο καρότσι θα τύχει πχ να φάνε κάπου έξω...Πάντως να πάτε να τα δείτε σε κάποιο κατάστημα από κοντά και μετά να παραγγείλετε αν θέλετε από το ιντερνετ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

εχει παιδικα ναι...

εχει ταμπελιτσα που γραφει εγκυμοσυνης ??ή ρωτησες καποια κοπελα εκει?

μηπως εχω γκαβωθει και δεν τα εχω δει!

αν και το εχω ξεζουμισει!

Έχει πινακιδα! Στο ένα που είναι σε ορόφους το γράφει και στο ασανσέρ. Πάντως και στα δυο είναι δίπλα στα παιδικα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mummytobe, καλά τα νέα σας!

Μilky ελπίζω τουλάχιστον να είσαι καλύτερα σήμερα!

Παιδιά δεν το έχω προχωρήσει σε καρότσι, αλλά έχω βρει εδώ έναν μάρσιπο πορτοκαλί σε σούπερ τιμή που τον θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! (και μια φλις ζακετούλα με ροζ πουά, σε φόρμα μπαλούν σε τέλεια κατάσταση και σούπερ τιμή που λιώνει η ψυχή μου ρε γμτ!)

Η αλήθεια είναι ότι θα λερώνεται! Σκέψου ότι στο καρότσι θα τύχει πχ να φάνε κάπου έξω...Πάντως να πάτε να τα δείτε σε κάποιο κατάστημα από κοντά και μετά να παραγγείλετε αν θέλετε από το ιντερνετ.

αχ το ειδα προχθες στο Λητω και το αγαπησα πιο πολυ...

Εγω εχω δει αυτο!Αν ειναι αγορι,θελω να πιστευω πως ο φιογκος θα βγαινει!http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/19684/cosatto-giggle-3-in-1-special-edition-combi-%28go-lightly%29/

ααα...ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!!!!

κατσε να σας δειξω και το δικο μου!!

http://www.narlis.gr/media/catalog/product/cache/1/image/3b4362df39c9738a6da1508d13159b1b/c/o/combi_family_141_1.jpg

aCtzp3.png

Mummytobe, καλά τα νέα σας!

Παιδιά δεν το έχω προχωρήσει σε καρότσι, αλλά έχω βρει εδώ έναν μάρσιπο πορτοκαλί σε σούπερ τιμή που τον θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! (και μια φλις ζακετούλα με ροζ πουά, σε φόρμα μπαλούν σε τέλεια κατάσταση και σούπερ τιμή που λιώνει η ψυχή μου ρε γμτ!)

αν με ξαμολαγες αυριο στα μαγαζια.......απο κουνια μεχρι κουταλι για το πρωτο του γευμα θα επαιρνα...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

"Μilky ελπίζω τουλάχιστον να είσαι καλύτερα σήμερα!"

Τα πονακια συνεχιζονται,αλλα το αιμα υποχωρησε!Αραχτη στο κρεβατι!!

Α!!και το δικο σου καροτσι ειναι πολυ ομορφο!Ειναι 3 σε 1?Ποσο το βρηκες αν επιτρεπεται?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

αν με ξαμολαγες αυριο στα μαγαζια.......απο κουνια μεχρι κουταλι για το πρωτο του γευμα θα επαιρνα...

:D θα χορτάσετε αγορές, μην ανησυχείτε! Λεφτά να υπάρχουν και χρειάζονται κάμποσα πράγματα τα μικρούλια μας!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Α!!και το δικο σου καροτσι ειναι πολυ ομορφο!Ειναι 3 σε 1?Ποσο το βρηκες αν επιτρεπεται?

Και εγώ στον μικρό είχα και πονάκια και 2-3 φορές αιματακι και ηταν και εμενα από το μεγαλωμα της μήτρας. Συνέχισε τη χαλάρωση εσύ και όλα καλά θα πάνε!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

"Μilky ελπίζω τουλάχιστον να είσαι καλύτερα σήμερα!"

βγαζει διαφορα μοντελα...

αυτο ειναι χωρις στρασακια...

με λιγο ψαξιμο με 450ευρω το βρισκω...

εχω κρατησει απειρα site.στο λητω το ειδα 575:shock:

Ιταλια τα εχει πολυ φθηνοτερα αλλα δεν στελνουν ολοι Ελλαδα!

3 σε 1 ειναι!

ειναι της cam το combi family του 2012.

αυτο με τα στρας ειναι το elegant family.

aCtzp3.png

Επίσης καρότσια σε καλύτερες τιμές είναι πάντα τα περσινά μοντέλα. Δηλαδή για εμάς που θα γεννήσουμε το 2013 θα έχουν βγει καινουρια μοντέλα και του 2012 θα είναι πιο φθηνά. Η διαφορά από χρόνο σε χρόνο είναι κυρίως στα χρώματα και λιγότερο στα μηχανικά μέρη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...