Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

twinomama,αναζητωντας τροπους για να προκαλεσεις τοκετο,βρηκα αυτο:

"Ο ερεθισμός των θηλών προκαλεί έκκριση της ωκιτοκίνης, της ορμόνης που προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα. Ενίοτε, ο ερεθισμός των θηλών είναι δυνατόν να προκαλέσει παρατεταμένες, ισχυρές συσπάσεις, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ροή του αίματος του εμβρύου. Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμόζεται υπό την επίβλεψη του γιατρού"

μην κανεις καμμια βλακεια,παιδι μου και βαζοντας κρεμα στις θηλες σου,προκαλεσεις συσπασεις!!!!

Απαπαπαπα!!!! Δεν θέλουμε συσπάσεις, δεν θέλουμε. Thanks;)

Την κρέμα πάντως της παρηγγειλα απο amazon γιατί πήρα και pampers οποτε την έβαλα κι αυτή. Για μετα την γέννα. Είχε μισή τιμή απο το Λητώ, αφού!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα!αληθεια????καλε αφου το βρηκες ερεθισμο θηλων ποιες σκαλες!!!

Άσχετο!

Την κορούλα σου ποτε την γιορταζεις τον Μάρτιο η τον Μάιο? Κι εμείς λυδία θα την βγάλουμε και θέλουμε να την γιορτάζουμε τον Μάιο, αλλά στα ημερολόγια αναφερεται η γιορτή μονο τον Μάρτιο!

0SB8p3.png

εγώ του φοράω μακρυμάνικο εσώρουχο με τα μπούτια έξω κι αν χρειαστεί κάλτσες αλλά σπάνια..αλλά τον σκεπάζω με πικέ χοντρούλα..

Ki εγώ τα ίδια ακριβώς!!!

παντως αυτο το παιδι καναμε αμαν για να "μπει" και τωρα κανουμε αμαν για να βγει!

Ωραίο:P!

Είχε μισή τιμή απο το Λητώ, αφού!!!!

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????

(κι εγώ ξέρω ότι ο ερεθισμός των θηλών μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις...)

Κι εμείς λυδία θα την βγάλουμε και θέλουμε να την γιορτάζουμε τον Μάιο, αλλά στα ημερολόγια αναφερεται η γιορτή μονο τον Μάρτιο!

Το Μάιο νομίζω, την είχα ρωτήσει κι εγώ.

Για δες εδώ:

http://www.eortologio.gr/data/eortes/eortes_Lambda.php

και εδώ :

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%B1_%CE%B7_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1

(έχω ανηψούλα Λυδία και το είχαμε ψάξει. Η Λυδία η Φιλιππησία ήταν η πρώτη χριστιανή, είναι πολύ ωραίος συμβολισμός)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το Μάιο νομίζω, την είχα ρωτήσει κι εγώ.

Για δες εδώ:

http://www.eortologio.gr/data/eortes/eortes_Lambda.php

και εδώ :

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%B1_%CE%B7_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1

(έχω ανηψούλα Λυδία και το είχαμε ψάξει. Η Λυδία η Φιλιππησία ήταν η πρώτη χριστιανή, είναι πολύ ωραίος συμβολισμός)

Πολύ μου αρέσει το Λυδία. Τα έχω δει όλα αυτά, σε ευχαριστώ. Αλλά σε όλα τα ημερολόγια το εμφανίζει σαν εορτή στις 27 Μαρτίου. Και λέω θα μου το ξεχνανε το παιδι μου. Ο γιος θα βαφτιστει Κωνσταντίνος και μου αρέσει που είναι οι γιορτές τους με μια μέρα διαφορά.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

φανταζεσαι,να παω στον ιατρο και να αρχισω να τριβομαι μεχρι να αρχισουν οι συσπασεις?καντο εικονα και να δεις που θα επιλεξεις τισ σκαλες...:D:D:D

Καλε γιατι να τριφτεις στο γιατρο με τον αντρα σου να τριφτεις :tongue::tongue:

Σκαι κι εμενα ο δικος μου ο φοβιτσιαρης δε θελει να με πιασουν πονοι νωριτερα

Να κλεισουμε λεει 38η μη σου πω οτι ηθελε 39η αλλα οπως ειπα εκανα τα παζαρια μου!

Διδυμομανουλα μαιο τη γιορταζουμε στις 20 γιατι μαρτιο εχει γενεθλια

Και ειπαμε να παιρνουμε δυο δωρα χεχε!αυτος ηταν κι ενας λογος που ηθελα

Να μην ειμαι μαιευτηριο αλλα δεν τη γλιτωσα θα βγω 21 μαλλον!οτι δεν το ξερει

Ο κοσμος το 20 μαιου η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερει αλλα επειδη 21 ειναι

Κωννου και ελενης νομιζω οτι με τον καιρο θα το μαθουν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Πολύ μου αρέσει το Λυδία. Τα έχω δει όλα αυτά, σε ευχαριστώ. Αλλά σε όλα τα ημερολόγια το εμφανίζει σαν εορτή στις 27 Μαρτίου. Και λέω θα μου το ξεχνανε το παιδι μου. Ο γιος θα βαφτιστει Κωνσταντίνος και μου αρέσει που είναι οι γιορτές τους με μια μέρα διαφορά.

Ωραια το εχετε σκεφτει νομιζω δεν προκειται να την ξεχνανε!

Καλε γιατι να τριφτεις στο γιατρο με τον αντρα σου να τριφτεις :tongue::tongue:

γιατι το αρθρο λεει η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμόζεται υπό την επίβλεψη του γιατρου.λες να ειμαι τοσο διεστραμμενη παιδι μου? :D:D:D

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

γιατι το αρθρο λεει η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμόζεται υπό την επίβλεψη του γιατρου.λες να ειμαι τοσο διεστραμμενη παιδι μου? :D:D:D

Έ ρε τον έρημο τον γιατρό τι τραβάει!!! :D :D :D:tongue:

Και μετά κρύο ντους o δοκτωρ! :D

Διαφημίσεις

Έ ρε τον έρημο τον γιατρό τι τραβάει!!! :D :D :D:tongue:

Και μετά κρύο ντους o δοκτωρ! :D

ο γιατρος ή η εγκυος?

που πρεπει να περπατησει χιλιομετρα,να φαει καυτερα,να ανεβει σκαλες,να κανει σεξ,να της βαλει "χερι" ο γιατρος και να "ερεθιστει" μπροστα του?συγνωμη,αλλα αυτο δε μοιαζει με προκληση τοκετου αλλα με σεναριο πορνοταινιας!!!!συγνωμη κιολας...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

:D αληθεια ετσι λεει?ε τοτε αυτος που το γραψε ειναι μαλον ο διεστραμμενος!:D

Παιξε εσυ το γιατρο στο σπιτι με τον δικο σου να κανουμε δουλεια τωρα...

Και ακομα καλυτερα τριφτειτε στις σκαλες!

αφησατε τις σκατο-συζητησεις και πιασατε τις ανωμαλιες νυχτιατικα??:shock:

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

παντως το διαβασα κ εγω αυτο για τις θηλες..

στην αναγκη..θα το κανω κ αυτο!!

αφου ολα τα κανω πλεον!!:cool:

ο γιατρος ή η εγκυος?

που πρεπει να περπατησει χιλιομετρα,να φαει καυτερα,να ανεβει σκαλες,να κανει σεξ,να της βαλει "χερι" ο γιατρος και να "ερεθιστει" μπροστα του?συγνωμη,αλλα αυτο δε μοιαζει με προκληση τοκετου αλλα με σεναριο πορνοταινιας!!!!συγνωμη κιολας...

Πραγματι!!!!δεν κανεις μια γενικη στο σπιτι καλυτερα να πιασει και τοπο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...