Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι. και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά εγώ για κανα δυο βδομαδες πριν τη γέννα έβαζα μια κρέμα λανολίνης στις θηλές κάθε βράδυ. Είχα ακούσει από μια μαία ότι τισ σκληραγωγεί...ακόμα βάζω πάντως.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όχι. και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά εγώ για κανα δυο βδομαδες πριν τη γέννα έβαζα μια κρέμα λανολίνης στις θηλές κάθε βράδυ. Είχα ακούσει από μια μαία ότι τισ σκληραγωγεί...ακόμα βάζω πάντως.

Αχ τι ωραία, αρα δεν είναι δεδομένο οτι θα πληγωθουν...

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Θα είμαι και εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μια μαμά Ιουνίου 2013. Έχω ΠΗΤ 27/6/2013, αλλά υπολογίζω να βγει ο μπεμπάκος λίγο νωρίτερα. Κάποιες φορές μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας, αλλά για ψυχολογικούς λόγους, καθώς πέρσι είχα μια πολύ άσχημη περιπέτεια, δεν έχω γράψει. Είδα ότι κάποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα τοκετού. Δυστυχώς δεν δικαιούμαστε τίποτα, παρά μόνο αν γεννήσουμε σπίτι μας....... :cry::cry::cry::cry: Δείτε λίγο εδώ http://forum.eimaimama.gr/t18146-topic

Επίσης είδα ότι μιλούσατε για ενθύμια από τα μωρά σας.... καλέ μην κρατήσετε τους αφαλούς.... θα μας δουλεύουν όταν μεγαλώσουν :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μια καλή ιδέα είναι όμως να πείτε σε κάποιον δικό σας να αγοράσει εκείνη την ημέρα μια εφημερίδα ή κάποιο περιοδικό.

Βλεπω οτι εχεις μια σχετικοτητα με την ημερομηνια 27 Ιουνιου (2008 & 2013).

Με το καλο ο μπεμπουκος σου!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Βλεπω οτι ολες τελικα τις ιδιες περιπου αποψεις εχουμε..

ουτε πολλες ωρες σπιτι,αλλα και ουτε πολλες ωρες δουλειας! αυτο που ειπε η Σκαι ειναι το ιδανικο,αλλα αντε να βρεις μια τετοια δουλεια με τοσο βολικο ωραριο...:roll:

ΠΕΛΕ μου εγω ξερεις?περιμενω εμπειρια γεννας!! αυτα μου αρεσουν πολυ! παντως μπραβο! κοιματε 5ωρα?? εμενα η δικια μου ειναι 2χρ κ ακομα να κοιμηθει σερι τοσες ωρες!!:shock:

ΜΑΡΙΑΘ σκεφτεσαι δηλαδη κ για αλλο μεταπτυχιακο?τι να πω,μπραβο κ παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

Σκαι και εμενα ο μπεμπης τα ιδια μου κανει! ωρες ωρες νομιζω θα μου σκιζει την κοιλια! ή θα βγει απο κατω μιας που ειναι κ χαμηλα! η κορη μου ηταν υπερκινιτικη αλλα δεν με πονουσε, αυτος με ποναει, στην κορη μου χαιρομουν που κλωτσουσε κ προσπαθουσα να πιασω κατι αλλα με το που αγγιζα κοιλια σταματουσε αυτοματα! αυτος..το χαβα του..βγαζει ποδια,χερια εξω κ τα πιανω κανονικα!!!!! κ κραταω την κοιλια να μην τα βγαζει τοσο εξω γιατι με ποναει!!

Σκουντουφλα γιατι λενε οτι ειναι καλο αμα ειναι ετσι τα εμβρυα?

και επισης την κρεμα λανολινης την ζητησες ετσι απο το φαρμακειο? ή πηρες συγκεκριμενη μαρκα?

Διαφημίσεις

Βλεπω οτι εχεις μια σχετικοτητα με την ημερομηνια 27 Ιουνιου (2008 & 2013).

Με το καλο ο μπεμπουκος σου!!!

ναι!και εγω το προσεξα αυτο!:)

παιζει να εχουν κ εμενα την ιδια ημερομηνια!!;)Μακαρι!!

Σκουντουφλα γιατι λενε οτι ειναι καλο αμα ειναι ετσι τα εμβρυα? και επισης την κρεμα λανολινης την ζητησες ετσι απο το φαρμακειο? ή πηρες συγκεκριμενη μαρκα?

Ε, γενικά η καλή/έντονη κινητικότητα, ειδικά προς το τέλος της κύησης, δείχνει ένα υγιές και δυνατό μωρό και, ως γνωστόν, όσο περισσότερο κουνιέται το μωρό και μάλιστα δυνατά, τόσο λιγότερο ανησυχεί ο γιατρός.

Όσο για την κρέμα, Γιώτα, πήρα την Purelan της Medela (έχω αγοράσει και από Λητώ και από Πρενατάλ), μου τη σύστησε μια φίλη που στο πρώτο της παιδί πληγώθηκαν πολύ οι θηλές της και είδε αποτέλεσμα μ' αυτη την κρέμα, επίσης είναι 100% λανολίνη και δεν χρειάζεται να την ξεβγάζεις πριν το θηλασμό-δεν πειράζει να τη φάει το μωρό. Θα υπάρχουν κι άλλες σίγουρα, πάντως.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ε, γενικά η καλή/έντονη κινητικότητα, ειδικά προς το τέλος της κύησης, δείχνει ένα υγιές και δυνατό μωρό και, ως γνωστόν, όσο περισσότερο κουνιέται το μωρό και μάλιστα δυνατά, τόσο λιγότερο ανησυχεί ο γιατρός.

Όσο για την κρέμα, Γιώτα, πήρα την Purelan της Medela (έχω αγοράσει και από Λητώ και από Πρενατάλ), μου τη σύστησε μια φίλη που στο πρώτο της παιδί της πληγώθηκαν πολύ οι θηλές και είδε αποτέλεσμα μ' αυτη την κρέμα, επίσης είναι 100% λανολίνη και δεν χρειάζεται να την ξεβγάζεις πριν το θηλασμό-δεν πειράζει να τη φάει το μωρό. Θα υπάρχουν κι άλλες σίγουρα, πάντως.

Τα δικά μου δηλαδή που είναι υπέρκινητικά είναι δυνατά ε? Πριν δυο λεπτά έβαλα φωνη και ψιλόσταμάτησαν. Εχω μια φοβία οτι απο τα πολλά κλωτσομπουνιδια θα σπάσουν κανένα σάκο...:(

Θα πάρω κι εγώ κρεμουλα αφού είναι δοκιμασμένη και αποτελεσματική. Tnx for the tip!!!

Edit: ποια είναι απο αυτές? http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_7?url=search-alias%3Daps&field-keywords=purelan&sprefix=purelan%2Caps%2C1565&rh=i%3Aaps%2Ck%3Apurelan

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...