Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Βαρύ και για μένα το θέμα της δουλειάς! Εγω από την κατηγορία όλη μέρα δουλειά, πέρασα στην κατηγορία κανονική δουλειά κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης και λίγο πριν την πρώτη γέννα στην κατηγορία όλη μέρα σπίτι! Νιώθω προνομιούχα που μπορω και μεγαλώνω τα παιδάκια μου η ίδια αλλά φυσικά η κλεισούρα με ρίχνει κάποιες φορές. Ένας λόγος που έκανα αυτό το μεταπτυχιακό τώρα ήταν και για να νιώθω οτι κάτι κάνω σχετικό με τη δουλειά μου. Και τώρα που το τελειωνω ξέρετε ποια είναι η ατάκα του άντρα μου; Άντε κανε καμιά αίτηση για κανένα άλλο μεταπτυχιακό από Σεπτέμβρη! Για να έχω και μια ασχολία μέχρι να κάνουμε και τρίτο παιδι... Και μη γελατε για το τρίτο! Στην αίθουσα τοκετού ήμασταν και του έλεγα ωχ ποιος ξαναγενναει και μου έλεγε άντε αυτη τη φορα και υπομονη άλλη μια στο τρίτο και θα περάσει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μουυυυ!!!!!

Τι κάνετε??? Προσπαθώ να σας διαβάζω...αλλά δεν σας προλαβαίνω!!!

Να είναι γερά και δυνατά όλα τα μωράκια που γεννήθηκαν....και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!!!!

Τα νέα μας!!

Γεννηθήκαμε την Μ.Πέμπτη ... 3550 κιλάκια και 51 ποντους... Υγιέστατη και με πολλάααα πολλάαα μαλλάκια!! Τι σας έλεγα πριν??? Οτι μαρεσουν τα καραφλά μωράκια,ε??? μα πως ειναι δυνατόν!!?!?!?!?! Ειναι πανέμορφα τα μαλλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Ξεκινήσαμε με τον θηλασμό απο την ανάνηψη...

Εδώ θέλω να δώσω ελπίδα στα κοριτσάκια που αγχώνονται με τον θηλασμό... Να χτυπήσω ξύλο... αλλά απο την πρώτη στιγμή μας έχει βγει τελείως αβίαστα ο αποκλειστικός θηλασμός!! Το δευτερο βράδυ δυσκολεύτηκα, με πήρε απο κάτω και βρέθηκα ένα χιλιοστό απο το να δώσω ξένο (γιατι μου είπε μια μαια πως επειδη εχω ακομα πρωτογαλα δεν χορταίνει και γιαυτο κλαίει...)... αλλα το προσπεράσαμε και συνεχίζουμε!! Βγήκαμε απο το μαιευτήριο 3220 και 2 μέρες μετά μας ζύγισε ο γιατρός και πήραμε 100 γραμμαρια!!! Το πρώτο βράδυ στο σπίτι ένιωσα το στήθος μου να σκληραίνει αρκετά, αλλά με βοήθησε η μπεμπούλα τρώγοντας και με μασαζάκι μαλάκωσε !!!

Κατά τα αλλα... είναι πάααρα πολύ ήσυχο (φτου φτου φτου) μωράκι!! Κλαίει μόνο για να φάει! Κοιμάται 3ωρα περίπου μέσα στη μέρα και το βράδυ κάνει και 4ωρα-5ωρα!

Βέβαια.... ειναι διαολάκι οσον αφορά τα κακά!!!!!!!!!!!!!! Δε φαντάζεστε ποοοοοσα κανει!!!!!!!! Δεν προλαβαίνω να αλλάζω πάνες! Τις αρέσει πολύ το μπανάκι ...αλλα δεν αντέχει με τιποτα το να την 'εχω ανάσκελα και να της αλλάζω την πάνα... κλαίει με λιγμους... και με το που την πάρω αγκαλιά....γαληνεύει! Επίσης μέχρι να της βάλω την καινούρια πάνα, έτσι όπως ειναι γυμνούλα....σχεδόν πάντα ή θα κανει τσίσα, ή κακα! Και αυτό μπορεί να γινει και 2 -3 φορές μέχρι να κλείσουμε την πάνα!

Είναι τρομερό ότι με το που τα πάρουμε αγκαλίτσα ως δια μαγείας σταματάνε το κλάμα! Ελεγα στον άντρα μου πως δεν μπορώ ακομα να πιστέψω πως γιαυτο το πλασματακι όλος του ο κόσμος ειμαι εγώ! Ας το καλό θα συγκινηθώ πάλι....

ο καημενούλης ο άντρας μου είχε συνάχι την μέρα που γυρίσαμε σπίτι και την βγάζει στην απομόνωση, κοιμάται στον καναπέ..και ούτε αγκαλιτσα την έχει πάρει :( Τώρα όμως ειναι καλά και το σκ ελπίζω να την χαρεί!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΟ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ ΤΟΥ..... και έχω ξετρελαθέι!!!!!

Τα της γέννας με λεπτομέριες θα σας τα γράψω κάποια άλλη στιγμή...

Το μονο που θα πω τώρα ειναι πως οοοοοσο φοβιτσιάρα και αν ήμουν (έτρεμα στην ιδέα πως θα μου βάλουν πεταλουδα στο χέρι)..... άντεξα και τους δυνατούς πόνους, και με το που την ένιωσα να βγαίνει ξέχασα τα πάντα!!! Δεν ειναι υπερβολή.... Ηταν και ο άντρας μου μέσα τελικά (μου το είχε κρατήσει για έκπληξη)! Βασικά ήταν όλη την ώρα μαζί μου και το ζήσαμε μαζί!!!

Ηταν οι ωραιότερες στιγμές της ζωής μας!!!!:P

Qiamp3.png

lRVcp3.png

3450,κεφαλικη.ειμαι διατεθειμενη να περιμενω μεχρι 42η εβδομαδα.ουτε μια συσπαση λεμε...

Κι εμένα πάντως η πρώτη σύσπαση ήρθε στις 14.30 κι ο μπέμπης στις 19.30.

Από "σκαλίσματα" πώς πας? Γιατί, αν θυμάμαι καλά, κι εσένα σε ...περιποιόταν ο γιατρός σου!

Ποσο κακό είναι που ζηλεύω?

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Στην αίθουσα τοκετού ήμασταν και του έλεγα ωχ ποιος ξαναγενναει και μου έλεγε άντε αυτη τη φορα και υπομονη άλλη μια στο τρίτο και θα περάσει...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Σήμερα είχαμε την πρώτη μας εξέταση στην παιδίατρο. Καλά μας βρήκε γενικώς, ανέκτησε το βάρος της γέννησης (είχε χάσει 110 γραμμ. από τη γέννα μέχρι που βγήκαμε) και περιμένουμε νεότερα για τον ίκτερο (έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πιο πολύ θέμα το κάνει αυτή, απ' ό,τι έιναι...).

Πολύ γέλιο η σκατοσυζήτηση (στο λινκ δεν μπήκα).

Παρήγγειλα και το μει-ται μου! Από Δευτέρα περιμένω...

Τι άλλαααααα...?????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kι εμένα μ' έχει φάει η κλεισούρα και η ανεργία κι απ' ό,τι φαίνεται έχω μέλλον μπροστά μου! Να σας πω, ούτε το όλη μέρα σπίτι με το παιδί, ούτε το όλη μέρα δουλειά παλεύονται. Ούτε να μην έχεις προσωπικά έσοδα είναι καλό, ούτε το να έχεις αλλά να λείπεις πολύ και να γυρίζεις χωρίς ψυχικές ή/και σωματικές αντοχές. Το ωραίο θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύεις 5-6 ώρες τη μέρα και να παίρνεις αρκετά χρήματα ώστε να σε συμφέρει να δίνεις ταυτόχρονα να σου το κρατάνε εκείνες τις ώρες. Αλλά αυτά είναι ιδανικές καταστάσεις, δεν υπάρχουν δυστυχώς!...

Ακριβως αυτο θα ηθελα κι εγω!το ολη μερα σπιτι προς το παρον το

Απολαμβανω γιατι παω τις βολτες μου δεν καθομαι ουσιαστικα σπιτι!

Pele μπραβο που δε λυγισες κ συνεχιζετε θηλασμο!φτου σας για τους

Ωραιους υπνους!

Η evri δεν μπηκε σημερα ε?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Τι άλλαααααα...?????

Eίμαι μες στα νεύρα με ένα στομάχι άνω κάτω από την κλωτσοπατινάδα. Αυτά τα πόδια του δεν μπορεί να τα βολέψει πουθενά!

Εσύ πες μας κανένα κόλπο του μπέμπη σου, τις αγκαλίτσες σας, πώς ήταν το βράδυ και η μέρα σας... αν θυμάμαι καλά έχετε πού και πού πονάκια, αλλά όχι κολικούς με τη στενή έννοια του όρου, ε?

edit: Pele, να σας ζήσει η κούκλα σας!

Eίναι αυτή η κλεισούρα που δεν παλεύεται με τίποτα

ώρες ώρες ειδικά αν είναι Χειμώνας και δεν μπορείς να πάς κανένα πάρκο

ή καμμία καροτσάδα βράστα! Απλά οι γυναίκες που δουλεύουνε δεν μπορούνε

να το καταλάβουνε twinomama νομίζουνε όλοι πως το να κάθεσαι σπίτι

είναι και ότι πιο ξεκούραστο και καλύτερο..αμ δε...

Δεν πιστεύω οτι είναι πιο ξεκούραστο να κάθεσαι σπίτι. Ίσα ίσα! Απλα θα ήθελα να έχω την δυνατότητα ναπερναω περισσότερο χρονο με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ και όχι γονείς μου η κάποια γυναίκα.κι εμενα η μαμά μου δούλευε και αισθανομαι οτι μου έχει λείψει απο τα παιδικά μου χρόνια, ο ποιοτικός χρονος μαζί της, αυτό δεν θέλω να στερησω απο τα παιδιά μου. Που αναπόφευκτα θα γίνει όταν θα γυρναω στις 6 και 7 απο την δουλεια!!!

0SB8p3.png

Eίμαι μες στα νεύρα με ένα στομάχι άνω κάτω από την κλωτσοπατινάδα. Αυτά τα πόδια του δεν μπορεί να τα βολέψει πουθενά!

Συνεχίζει να κλωτσάει τόσο πολύ??!!!Το ξέρεις ότι αυτό είναι πολύ καλό,ε? (για το μωρό, όχι για σένα! Κανόνισε να ακολουθήσεις τα χνάρια της Μαρίας με τις μελανιές!)

Καλά είναι τα βράδια μας, τα κλασσικά ξυπνήματα του φαγητού έχουμε προς το παρόν. Τα πονάκια πρέπει να έχουν κοπάσει, γιατί είναι πολύ πιο ήρεμος γενικά, αλλά είναι αρκετές φορές που κλαίει έντονα χωρίς λόγο και ξαφνικά ...αερίζεται δυνατά :tongue: και τσουπ! σταματάει το κλάμα αμέσως. Λόξυγγα έχει επίσης πολύ συχνά (που κι αυτό τον εκνευρίζει και αρχίζει το κλάμα, ειδικά αν είναι ξαπλωμένος), κατά τ' αλλα, όπως τα λέει κι η Πένυ, με την αγκαλίτσα γενικά ηρεμεί από ό,τι κι αν έχει, με το δε στήθος όχι απλά ηρεμεί, κλείνει τα μάτια σχεδόν αμέσως;).Αυτο το βρίσκω θεϊκό κόλπο (γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου να νιώθω εντελώς ανήμπορη και στενοχωρημένη όταν τον ακούω να κλαίει συνεχόμενα και σπαρακτικά)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας !! Εδώ κρατάω ακόμα!

Έκανα τις τελευταίες ώρες μου στο φροντιστήριο που δουλεύω

(μην αφήσω τα καημένα τα παιδάκια μου πριν τις εξετάσεις αβοήθητα)

και τώρα λέω να αρχίσω ξεκούραση και περπάτημα μπας και αποφύγουμε

τη πρόκληση την άλλη εβδομάδα!

Ερώτηση : σε φ.τ με επισκληρίδιο μας βάζουν και καθετήρα για τα ούρα;

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Ετσι skountufla συνεχισε την αγκαλιοθεραπεια!:tongue:

Ελα evri κρατας ακομα?ναι ο καθετηρας γενικα ειναι must

Σκαι 4 και σημερα ε?κουραγιο!

Εμενα το παει μια και μια τη μια μερα τα σπαει την αλλη σερνεται....

Διαφημίσεις

Γεια σας !! Εδώ κρατάω ακόμα!

Έκανα τις τελευταίες ώρες μου στο φροντιστήριο που δουλεύω

(μην αφήσω τα καημένα τα παιδάκια μου πριν τις εξετάσεις αβοήθητα)

και τώρα λέω να αρχίσω ξεκούραση και περπάτημα μπας και αποφύγουμε

τη πρόκληση την άλλη εβδομάδα!

Νομίζω δεν ειναι στάνταρ... Εμένα μου έβαλε κάποια στιγμή όσο περιμέναμε την διαστολή, γιατι έπρεπε να ουρίσω και δεν άδειαζε τελείως η κύστη!

Το ααπέφυγα αρκετή ώρα, αλλά στο τέλος έπρεπε να γίνει, για να υπάρξει χώρος! Δεν πονάει καθόλου πάντως.... Ούτε το νιώθεις!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Συνεχίζει να κλωτσάει τόσο πολύ??!!!Το ξέρεις ότι αυτό είναι πολύ καλό,ε? (για το μωρό, όχι για σένα! Κανόνισε να ακολουθήσεις τα χνάρια της Μαρίας με τις μελανιές!)

Καλά είναι τα βράδια μας, τα κλασσικά ξυπνήματα του φαγητού έχουμε προς το παρόν. Τα πονάκια πρέπει να έχουν κοπάσει, γιατί είναι πολύ πιο ήρεμος γενικά, αλλά είναι αρκετές φορές που κλαίει έντονα χωρίς λόγο και ξαφνικά ...αερίζεται δυνατά :tongue: και τσουπ! σταματάει το κλάμα αμέσως. Λόξυγγα έχει επίσης πολύ συχνά (που κι αυτό τον εκνευρίζει και αρχίζει το κλάμα, ειδικά αν είναι ξαπλωμένος), κατά τ' αλλα, όπως τα λέει κι η Πένυ, με την αγκαλίτσα γενικά ηρεμεί από ό,τι κι αν έχει, με το δε στήθος όχι απλά ηρεμεί, κλείνει τα μάτια σχεδόν αμέσως;).Αυτο το βρίσκω θεϊκό κόλπο (γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου να νιώθω εντελώς ανήμπορη και στενοχωρημένη όταν τον ακούω να κλαίει συνεχόμενα και σπαρακτικά)

Δεν είναι μόνο ότι με κλωτσάει, είναι ότι έχει τον αβόλευτο, τα πόδια μια πάνω, μια στο πλάι, μια να τα σέρνει όπως σέρνει το χταπόδι τα πλοκάμια, αισθάνομαι ώρες ώρες ότι θα βγάλει κάνα πόδι απ' το στόμα μου!

Χαχα, ο παραπονιάρης παρηγοριέται στο στήθος και κοιμάται, ε? :D Μαναράκι! [καλά όταν θα ξεπεταχτεί αν το συνεχίσει αυτό θα δεινοπαθήσεις, αλλά και τι να κάνεις με το νεογέννητο ρε γμτ... πώς να του το στερήσεις? Δεν γίνεται... είπαμε, αγκαλίτσα τώρα που είναι πολύ μωρούλια και μας θέλουν γιατί μετά μπορεί να μη μας θέλουν!]

Με τον λόξυγγα πώς τα βοηθάμε? Τα... ξαφνιάζουμε? τι κάνουμε για να τους περάσει?

Εμένα δεν μου βάλανε καθόλου. Μπορεί λόγω του ότι όλα έγιναν κάπως γρήγορα? Επισκληρίδιο στις 18.30 και μετά από 40' περίπου μπήκαμε στην αίθουσα τοκετού. Τελευταία τουαλέτα είχα πάει πριν την επισκληρίδιο.

ΣΚΑΙ, με τον λόξυγγα απλά υπομονή μου είπε η παιδίατρος και μάλιστα μπόλικη γιατί μπορεί να κρατήσει και 20', λέει. Εγώ απλά παρατήρησα ότι όταν τον κρατάω αγκαλιά "όρθιο" το υπομένει καλύτερα από το όταν είναι ξαπλωμένος. Για ξάφνιασμα δεν νομίζω!!!! Θα'χουν κι αδύναμη καρδούλα ακόμα, θα μας μείνουνε! Απλά τον κρατάω και τον ρωτάω τι έφαγε χτες:tongue::tongue::tongue:

Ο καθετήρας που λέει η Πένυ πρέπει να είναι αυτός που σου τραβάει τα ούρα χωρίς να το καταλάβεις, όχι ο κλασσικός καθετήρας που απλά βρίσκεται εκεί για όοοοοταν σου έρθει να ουρήσεις...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν είναι μόνο ότι με κλωτσάει, είναι ότι έχει τον αβόλευτο, τα πόδια μια πάνω, μια στο πλάι, μια να τα σέρνει όπως σέρνει το χταπόδι τα πλοκάμια, αισθάνομαι ώρες ώρες ότι θα βγάλει κάνα πόδι απ' το στόμα μου!

?

Κι εμενα εχει κανει μονιμη θεση και βουνο στη δεξια πλευρα και περιφερονται τα ποδια

Αριστερα απο πααααανω μεχρι καααααατω!

Απλά τον κρατάω και τον ρωτάω τι έφαγε χτες:tongue::tongue::tongue:

:D :D :D

Κι εμενα εχει κανει μονιμη θεση και βουνο στη δεξια πλευρα και περιφερονται τα ποδια

Αριστερα απο πααααανω μεχρι καααααατω!

Αααααααυτό! Ακριβώς! Το ίδιο πράγμα κάνουνε από την ανάποδη πλευρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...