Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

διδυμομανούλα όχι απλά κατάλαβα από τα λεγόμενα πως κάποια γέννησε μετά τη λήψη κολπικού και τους έριξε ευθύνες;;;Τελοσπαντων όταν της είπα ότι παίρνω όλη την ευθύνη εγώ μου το πήρε και όχι δεν αισθάνομαι τίποτα παραπάνω μα δεν έφτασε στον τράχηλο από τον κόλπο με μια μπατονέτα μακριά πήρε λίγο υγρό τίποτα δεν ήταν.

Γεμιστά μπορείς να φας βρε απλά ένα μόνο όχι όλο το ταψί...Άσε το πέρασα στην κόρη μου και τα είχα κάνει πάνω μου δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα επειδή δεν μπορούσα είχα και τους εμετούς είχα και το μάλλον έχω διαβήτη κύησης και ήμουν τρέλα....Μόλις γέννησα έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό λέμε...Αφού μου λέγαν πόσα πήρες και απαντούσα έχασα 6 χαχα

Λοιπόν σας κάνω το τραπέζι κοπιάστε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Αλλη μια νυχτα μαρτυριο περασε!

Εδω κ εγω σπιτι κ κανω δουλειες!

Το ποσο βαρεθηκα δεν περιγραφεται!!Θελω να ξεκουραστω επιτελους κ εγω λιγο, θελω να κατσω κ να κοιταω απλα το ταβανι, θελω να μην μιλαω σε κανεναν,βαρεθηκα να κυνηγαω ολη μερα τη μικρη απο πισω, βαρεθηκα να ειμαι ολη μερα προσεχε-προσεχε-ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

Ανυπομονω να ερθει ο αλλος μηνας να παει παιδικο να ηρεμησω λιγο τουλαχιστον πριν τη γεννα..:rolleyes:

βλεπω τι γραφω τωρα κ λεω αμα με διαβαζει κανεις θα λεει τι μανα ειναι αυτη? βαρεθηκε το παιδι της?οχι ειχα πολυ υπομονη μεχρι τωρα,αλλα λογω εγκυμοσυνης κ αυπνιας κουραστηκα πολυ.

δεν δουλευω κ δυο χρονια κ ειμαι ολη μερα κλεισμενη σπιτι κ καπου αρχισα κ τρελλαινομαι νομιζω.:?

εχω ασχοληθει ομως παρα πολυ μαζι της κ νομιζω πως ηρθε η ωρα να φυγει κ λιγο απο τα φουστανια μου..

χθες π.χ. σε ολους τους παιδικους που πηγα, μου λεγανε ολες τι ΘΑ πρεπει να μαθει ενα παιδι ΤΩΡΑ που ειναι 2 χρονων.. Στην δικια μου ΟΛΑ αυτα που μου ειπανε,της τα εχω μαθει ΗΔΗ!!;)

Δασκαλα δεν ειμαι,αλλα κανω οτι καλυτερο μπορω,απλα να κουραστηκα πια,ειναι περιεργη η ψυχολογια μου...

αρχισα παλι την γκρινια πρωι πρωι...:rolleyes:

Υ.Γ.θελω κ εγω γεμιστα............................

Αχ Ευα θελω κι εγω τσιγαρακι και καφε!!!!Ζηλευωωωωωωω....

Σε νιωθω παντως γιατι κι εγω και στα 2 παιδια οταν κοιμοντουσαν

ετσι μωρακια το πρωι εβγαινα μπαλκονι με καφε και τσιγαρο να

χαλαρωσω απο το νυχτερινο μαραθωνιο θηλασμο!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!

Γέλασα κι εγω με τη σκατοσυζητηση! Πάντως όπως και ο πρωτοτοκος έτσι κι ο μικρός έχουν απευθείας σύνδεση! Τρώμε και ταυτόχρονα τα κάνουμε... Αλλά πραγματικά αυτα που κάνουν όσο πίνουν μόνο γαλατακι μαμάς είναι ευωδιά σε σχέση με όταν ξεκινάμε στερεές τροφές.

Όσες μανουλες θέλετε να αυξησετε την παραγωγή γάλακτος μην ξεχνάτε να τρώτε και σουπίτσες! Χθες ξεχαστηκα και παραεφαγα και το βράδυ προσπαθούσα να ταισω το μωρό με το ζόρι για να με αποσυμφορήσει λίγο...

Εγκυουλες υπομονή περνάνε οι μέρες! Θα έρθουν τα θαυματακια σας για να σας αποζημιώσουν για ολα τα δύσκολα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ωραία συζήτηση κάνατε βρε...

Συζήτηση του σκατού......

Λοιπόν και εγώ την αλλάζω πριν το τάισμα και

πάντα τα κάνει την ώρα που τρώει....ΧΑΜΟΣ!!!!!!

Οπότε την αλλάζω και μετά αλλά με ήπιες κινήσεις για

να μην της ανακατέψω το στομαχάκι αφού μόλις έχει φάει.

Και πολύ κατούρημα ρε κορίτσια,από αυτό το πιπάκι

πώς βγαίνει τόσο κατούρημα :tongue: :tongue: :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Αλλη μια νυχτα μαρτυριο περασε!

Εδω κ εγω σπιτι κ κανω δουλειες!

Το ποσο βαρεθηκα δεν περιγραφεται!!Θελω να ξεκουραστω επιτελους κ εγω λιγο, θελω να κατσω κ να κοιταω απλα το ταβανι, θελω να μην μιλαω σε κανεναν,βαρεθηκα να κυνηγαω ολη μερα τη μικρη απο πισω, βαρεθηκα να ειμαι ολη μερα προσεχε-προσεχε-ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

Ανυπομονω να ερθει ο αλλος μηνας να παει παιδικο να ηρεμησω λιγο τουλαχιστον πριν τη γεννα..:rolleyes:

βλεπω τι γραφω τωρα κ λεω αμα με διαβαζει κανεις θα λεει τι μανα ειναι αυτη? βαρεθηκε το παιδι της?οχι ειχα πολυ υπομονη μεχρι τωρα,αλλα λογω εγκυμοσυνης κ αυπνιας κουραστηκα πολυ.

δεν δουλευω κ δυο χρονια κ ειμαι ολη μερα κλεισμενη σπιτι κ καπου αρχισα κ τρελλαινομαι νομιζω.:?

εχω ασχοληθει ομως παρα πολυ μαζι της κ νομιζω πως ηρθε η ωρα να φυγει κ λιγο απο τα φουστανια μου..

χθες π.χ. σε ολους τους παιδικους που πηγα, μου λεγανε ολες τι ΘΑ πρεπει να μαθει ενα παιδι ΤΩΡΑ που ειναι 2 χρονων.. Στην δικια μου ΟΛΑ αυτα που μου ειπανε,της τα εχω μαθει ΗΔΗ!!;)

Δασκαλα δεν ειμαι,αλλα κανω οτι καλυτερο μπορω,απλα να κουραστηκα πια,ειναι περιεργη η ψυχολογια μου...

αρχισα παλι την γκρινια πρωι πρωι...:rolleyes:

Υ.Γ.θελω κ εγω γεμιστα............................

Αχ βρε Χριστιάννα μου και εγώ κάπως έτσι ήμουνα με την μεγάλη..

είχα μπουχτήσει στο σπίτι (δεν δουλεύω) όλη την ώρα να ασχολούμε

με δουλειές και ένα παιδί.Ο άντρας μου έλειπε πάρα πολλές ώρες,

βοήθεια δεν είχα ούτε έχω όπως έχω ξαναπεί

και ένοιωθα ώρες ώρες να πνίγομαι.Όταν τα έλεγα στην μάνα μου

ή στην πεθερά μου ,μου απαντούσανε...να λές και ευχαριστώ

που δεν δουλεύεις και είσαι σπίτι..ναί αλλά δεν της είπε

κανείς ότι η δουλειά στο σπίτι είναι πολύ πιο κουραστική

από όλες τις δουλειές και δεν πληρώνεσαι κι όλας!

Όταν πήγε η μεγάλη παιδικό ένοιωσα πολύ διαφορετικά,

είχα λίγο χρόνο και για εμένα..απλά να μην κάνω τίποτα

βρε αδερφέ..απλά να κάτσω όπως λές και να κοιτάω το

ταβάνι.Υπομονή ένα μήνα.Με το μωρό θα μου πείς

δεν θα χαλαρώσεις το ίδιο αλλά δεν συγκρίνεται να έχεις

και την μεγάλη να νταντεύεις.

my girl ωστε τα ιδια ενιωθες και εσυ?νομιζω πως αυτη η κλεισουρα ειναι που μας μιζεριαζει κ πως ασχολουμαστε καθε μερα με τα ιδια κ τα ιδια..

καποιες φορες νιωθω κ ενοχες που αισθανομαι ετσι.

σπουδασα,κοπιασα πολυ,αγαπουσα πολυ τη δουλεια μου ,αλλα παντα ελεγα οτι οταν κανω παιδια θα ηθελα να ειχα την οικονομικη ανεση να ειμαι σπιτι κ να τα μεγαλωσω εγω.

και να που ολα γινοντε οπως τα ονειρευτηκα λοιπον.

εχω εναν σωστο αντρα που λενε,ενα καλο γαμο,ενα υπεροχο σπιτι,ενα υγιες κοριτσακι,ειμαι εγκυος με μικρη διαφορα απο το πρωτο οπως ηθελα παντα, ειμαι σπιτι κ μεγαλωνω τη μικρη οπως εγω θελω..

και αντι να ειμαι τρισ-ευτυχισμενη που τα εχω ολα αυτα, αισθανομαι πως κατι μου λειπει...:rolleyes: αβυσσος η ψυχη μου.....

my girl ωστε τα ιδια ενιωθες και εσυ?νομιζω πως αυτη η κλεισουρα ειναι που μας μιζεριαζει κ πως ασχολουμαστε καθε μερα με τα ιδια κ τα ιδια..

καποιες φορες νιωθω κ ενοχες που αισθανομαι ετσι.

σπουδασα,κοπιασα πολυ,αγαπουσα πολυ τη δουλεια μου ,αλλα παντα ελεγα οτι οταν κανω παιδια θα ηθελα να ειχα την οικονομικη ανεση να ειμαι σπιτι κ να τα μεγαλωσω εγω.

και να που ολα γινοντε οπως τα ονειρευτηκα λοιπον.

εχω εναν σωστο αντρα που λενε,ενα καλο γαμο,ενα υπεροχο σπιτι,ενα υγιες κοριτσακι,ειμαι εγκυος με μικρη διαφορα απο το πρωτο οπως ηθελα παντα, ειμαι σπιτι κ μεγαλωνω τη μικρη οπως εγω θελω..

και αντι να ειμαι τρισ-ευτυχισμενη που τα εχω ολα αυτα, αισθανομαι πως κατι μου λειπει...:rolleyes: αβυσσος η ψυχη μου.....

Σαν να ακούω τον εαυτό μου..

όταν πήγα να κάνω πρακτική για να πάρω το πτυχίο μου

η μεγάλη μου ήτανε 6 μηνών τότε...κι όμως παρ'όλο

που κουραζόμουνα στην πρακτική(νοσηλεύτρια)

όταν γυρνούσα σπίτι είχα άλλες αντοχές..σαν να είχα γεμίσει

μπαταρίες αντί να έχω αδειάσει...

Και αυτό για τα όνειρα που λές ακριβώς έτσι και εγώ φανταζόμουνα

από μικρή την ζωή μου..

να παντρευτώ νέα (25 παντρεύτηκα),

να κάνω παιδάκι πάλι νέα(26 γέννησα) και σύντομα

να κάνω και δεύτερο(αυτό δεν το πέτυχα γιατί έκανα 3 χρόνια

να μείνω έγκυος στην μπέμπα),τα παιδάκια μου είναι υγιέστατα,

το σπίτι μου ήρεμο χωρίς φασαρίες και καυγάδες,

ο άντρας μου στήριγμα σε όλα..τα φτερά μου στα πάντα..

και πάλι ώρες ώρες μιζεριάζω....πραγματικά άβυσσος...

διδυμομανούλα όχι απλά κατάλαβα από τα λεγόμενα πως κάποια γέννησε μετά τη λήψη κολπικού και τους έριξε ευθύνες;;;Τελοσπαντων όταν της είπα ότι παίρνω όλη την ευθύνη εγώ μου το πήρε και όχι δεν αισθάνομαι τίποτα παραπάνω μα δεν έφτασε στον τράχηλο από τον κόλπο με μια μπατονέτα μακριά πήρε λίγο υγρό τίποτα δεν ήταν.

Γεμιστά μπορείς να φας βρε απλά ένα μόνο όχι όλο το ταψί...Άσε το πέρασα στην κόρη μου και τα είχα κάνει πάνω μου δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα επειδή δεν μπορούσα είχα και τους εμετούς είχα και το μάλλον έχω διαβήτη κύησης και ήμουν τρέλα....Μόλις γέννησα έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό λέμε...Αφού μου λέγαν πόσα πήρες και απαντούσα έχασα 6 χαχα

Λοιπόν σας κάνω το τραπέζι κοπιάστε....

Μα ναι κι εμένα απο τον κόλπο μου πήρε για καλλιέργεια. Τι να πω?

Γεμιστά έφαγα μια φορά μια πιπεριά και μετα απο μια ωρα το ζάχαρο ηταν 175! Εγκεφαλικό επαθα γιατί φυσικά δεν είχα χορτασει κιόλας. Οποτε είπα στην μαμά μόλις γεννησω θα μου φτιαξει ενα ταψί να τρώω 3 μέρες. Είναι το αγαπημένο μου φαγητο!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μακάρι να μπορουσα να μείνω κι εγώ σπίτι να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Παντα ήθελα πολλά παιδιά, αλλά άργησα να γνωρίσω τον άντρα μου και μετα δεν μας ερχόντουσαν. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα ήμουν σπίτι και θα εκανα 3-4 παιδιά άνετα!

0SB8p3.png

Πάντως και εγώ που αφήνω τα παιδιά και πάω για δουλειά όταν είναι 14-15 μηνών έχω παρατηρήσει ότι μετά την δουλειά έχω περισσότερη όρεξη να παίξω με τα μικρά από όταν είμαι όλη μέρα σπίτι...

Κορίτσια χαρείτε τώρα τα μωρά σας και μετά θα βρείτε και δουλειά θα βγείτε και από το σπίτι και όλα αφού σας παίρνει καθίστε...

Eίναι αυτή η κλεισούρα που δεν παλεύεται με τίποτα

ώρες ώρες ειδικά αν είναι Χειμώνας και δεν μπορείς να πάς κανένα πάρκο

ή καμμία καροτσάδα βράστα! Απλά οι γυναίκες που δουλεύουνε δεν μπορούνε

να το καταλάβουνε twinomama νομίζουνε όλοι πως το να κάθεσαι σπίτι

είναι και ότι πιο ξεκούραστο και καλύτερο..αμ δε...

Kι εμένα μ' έχει φάει η κλεισούρα και η ανεργία κι απ' ό,τι φαίνεται έχω μέλλον μπροστά μου! Να σας πω, ούτε το όλη μέρα σπίτι με το παιδί, ούτε το όλη μέρα δουλειά παλεύονται. Ούτε να μην έχεις προσωπικά έσοδα είναι καλό, ούτε το να έχεις αλλά να λείπεις πολύ και να γυρίζεις χωρίς ψυχικές ή/και σωματικές αντοχές. Το ωραίο θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύεις 5-6 ώρες τη μέρα και να παίρνεις αρκετά χρήματα ώστε να σε συμφέρει να δίνεις ταυτόχρονα να σου το κρατάνε εκείνες τις ώρες. Αλλά αυτά είναι ιδανικές καταστάσεις, δεν υπάρχουν δυστυχώς!...

δεν νομίζω Εύα ότι όσες δουλεύουμε πιστεύουμε ότι το να είσαι σπίτι είναι ότι πιο ξεκούραστο και καλύτερο απλά εμάς μας λείπει το να κάτσουμε σπίτι να μην μετακινηθούμε και να έχουμε την ζέστη μας ειδικά τον χειμώνα να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω να κάνουμε λίγο πιο χαλαρά τις δουλειές από ότι τις μέρες που και δουλεύουμε και όλα τα άλλα κάνουμε...Δεν ξέρεις πως ότι δεν έχουμε θέλουμε όλοι μας;;;;Να εγώ όταν δουλεύω λέω πότε να καθίσω όταν έχω άδεια λέω πότε να πάω για δουλειά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...