Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημέρα! Αρκετά κοιμήθηκα τόσες μέρες ώς τις 9 το πρωί, σήμερα στις 6 ήμουν στο πόδι!

Μαράκι πονάς και σήμερα?

Evri και Μilky κουράγιο κοριτσάκια!

Σήμερα φτιάχνω νύχι. Τα ασιδέρωτα με κοιτούν με παράπονο πικρό. Για φαγητό δεν έχω ιδέα τι να φτιάξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Πρωινή κ εγω, ξύπνησα απο τους ήχους της καταιγίδας....

Κοιμάμαι απο τις 11 καθε βράδυ, με χει

πιάσει υπνηλια τις τελευταίες μερες..

Skybeam κ εσυ βλεπω πρωινή πρωινή....

Μαριαπως παει το πόδι σήμερα?

Ωραία κουβέντα είχατε πιάσει χθες για τα κακακια...:) :) :)

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα!

Πηρα τελικα ντεπον και οντως με επιασε!ευτυχως παναγια μου!

Σημερα δε με ποναει.ηρθε κι ο γιος μου μες στη νυχτα στο κρεββατι

(σκαι η φωτο που εβαλες στο fb!)και σηκωθηκα και πηγα εγω στο δικο του:tongue:

Καλο beaute σημερα!

Μαρακι αμα κοιμασαι καλα σαυτη ρη φαση ειναι ευτυχια.

Εγω σηκωνομαι 40 φορες μες στη νυχτα ευτυχως κοιμαμαι αμεσως αλλα ο υπνος

Ειναι διακοπτομενος.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

kittymaria, κοιμήσου να ξεκουράζεσαι και μη ρωτάς γιατί σου συμβαίνει, χεχε!

Μαρία, ο διακοπτόμενος ύπνος δεν ξεκουράζει καλά, έχω εμπειρία..

Σημερα δε με ποναει.ηρθε κι ο γιος μου μες στη νυχτα στο κρεββατι

(σκαι η φωτο που εβαλες στο fb!)και σηκωθηκα και πηγα εγω στο δικο του:tongue:

Χαχα, σωστή! Πολύ καλά έκανες!

Διαφημίσεις

kittymaria, κοιμήσου να ξεκουράζεσαι και μη ρωτάς γιατί σου συμβαίνει, χεχε!

Μαρία, ο διακοπτόμενος ύπνος δεν ξεκουράζει καλά, !

Ναι μαρακι ειναι ευτυχια σου λεω μην τα ρωτας απολαυσε το!

Σκαι εγω να δεις ποση εμπειρια εχω σε μακροχρονια διακοπτομενο υπνο...

Ουσιαστικα απτο 2ο στο 3ο παιδι εκανα ενα ωραιο διαλειμμα καλου υπνου 6-7 μηνων.

Φτου κι απτην αρχη τωρα!:tongue:

Το θέμα είναι εσείς που έχετε κι άλλα παιδάκια να μην σας ξυπνάνε τα βράδια από τα σούρτα φέρτα με το μωρό... κι έχετε ν' αλλάξετε/ταϊσετε/νταντέψετε το μωρό, έχετε και τα μεγαλύτερα να θέλουν αγκαλιές γιατί όπως και να το κάνεις μικρά είναι κι αυτά...

Το θέμα είναι εσείς που έχετε κι άλλα παιδάκια να μην σας ξυπνάνε τα βράδια από τα σούρτα φέρτα με το μωρό... κι έχετε ν' αλλάξετε/ταϊσετε/νταντέψετε το μωρό, έχετε και τα μεγαλύτερα να θέλουν αγκαλιές γιατί όπως και να το κάνεις μικρά είναι κι αυτά...

Το χα ζησει αυτο την προηγουμενη φορα ρις πρωτες 15μερες και

Ηταν χαλια η κατασταση ευτυχως στις 15 μερες σταματησε να

Ξυπναει ο μεγαλος....

Καλημέρα....

Πήγα πρωί πρωί για εξετάσεις και δεν θέλαν να μου κάνουν καλλιέργεια κολπικού γιατί είναι χαμηλά λέει το μωρό και να πάω στη γιατρό μου....Τελικά τους είπα να μου την κάνουν με δική μου ευθύνη και τι να πάθω;;;Το πολύ να γεννήσω σιγά...Να τρέχω τώρα στην άλλη άκρη της Αθήνας για μια δουλειά 1 λεπτού πραγματικά....

Σήμερα έχει γεμιστά το μενού μας εμάς....

Όσο για τον ύπνο και εγώ πλέον πέφτω ξερή δεν καταλαβαίνω τίποτα.Κάποια στιγμή ξύπνησα το βράδυ και κοιτάω δίπλα μου και τα 2 το ένα πάνω στο άλλο και τα 2 ακουμπούσαν εμένα και κοιμόταν του καλού καιρού...Ωραία λέω ευτυχώς που δεν γυρνάω ούτε πλευρό την νύχτα θα με είχαν πετάξει απέξω αν είχαν βρει έδαφος...Μα πως γίνεται μια σταλιά πλάσματα να πιάνουν ολόκληρο υπέρδιπλο κρεβάτι και να χωράνε μετά βίας δεν έχω καταλάβει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πήγα πρωί πρωί για εξετάσεις και δεν θέλαν να μου κάνουν καλλιέργεια κολπικού γιατί είναι χαμηλά λέει το μωρό και να πάω στη γιατρό μου....

Tι κουφό κι αυτό τώρα, με μπατονέτα δεν σου πήραν δείγμα? :rolleyes:

Κι εσύ με όλη την οικογένεια κοιμήθηκες, ε? :D Να δω εγώ τι θα κάνω που δεν αντέχω ούτε την αναπνοή μου που λέει ο λόγος στον ύπνο μου... :rolleyes:

Διαφημίσεις

ναι με μπατονέτα αλλά γιατί το κάνανε θέμα δεν κατάλαβα.Και δεν είναι η πρώτη φορά που πάω εκεί για την συγκεκριμένη εξέταση κάθε φορά σ αυτούς πάω και ακριβώς την 35η σε όλα τα παιδιά έχω στάνταρ μέρες που κάνω πράγματα...Τέσπα αφού μου πήραν τελικά πάει και αυτό...

Σκάι όταν ξυπνάω και βλέπω μπουτάκια αφράτα αφράτα τρελαίνομαι τα θέλω μαζί μου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κι απο μένα! Εγώ ξυπνάω με ξυπνητήρι κάθε μέρα στις 9 για να τηρω το ωράριο της διατροφής. Ξαπλωνω όμως κάτα τις 12 και σηκωνομαι μέσα στην νύχτα τουλαχιστον 5 φορές για τουαλέτα. Μαρτύριο!

Καλά πεθανα με την σκατοσυζητηση και την αναρτηση με τις φώτο. Είναι και πρωι και μου ήρθε μια αναγουλα, θα το κρατήσω να το μελετησω αναλυτικά κάποια στιγμή.

Ξανθή κι εμένα μου έκανε καλλιέργεια αλλά στο ιατρείο του. Τώρα που σου την έκαναν αυτοι αισθάνεσαι κάτι? Σου εκαναν υπέρηχο και είδαν οτι είναι χαμηλά και επέλεξαν να μην σου την κανουν?

Μιλκυ και εβρι υπομονή, λίγο έμεινε

σκαι ωραία πλάνα έχει η μέρα σου σήμερα. Για φαγητάκι δεν είμαι η κατάλληλη να σου προτείνω, λόγω στέρησης εγώ λιγουρευομαι τα πάντα. Τα γεμιστά της Ξάνθης ας πούμε ετρωγα όλο το ταψί!!!

Εχθες τελειωσα επιτέλους το κουβερτακι/ριχταρι και σήμερα ξεκιναω νέα σχέδια. Σκάι κι εγώ αν μπορουσα θα εκανα μαθήματα πλεξιματος αλλα λόγω καταστασης ηταν δύσκολο. Και έτσι είπα να δοκιμασω απο youtube! Μια χαρά έμαθα. Βέβαια μην φανταστείς οτι βγάζω πατρόν μονη μου, αλλά ακολουθώ αυτά που βλέπω η που διαβάζω!!!! Να δω τώρα με τα διδυμακια μου που θα βρίσκω χρονο να πλεκω. Πάντως τους έχω πλεξει πολλά πράγματα κια και όχι απλα!

Η χαζη όσο ζούσε η συχωρεμενη η γιαγιακα μου που ηταν εξπερτ σε βελονάκι, δεν την έβαλα να μου μάθει, το μυαλό μου τοτε ηταν στα clubs και τους γκομενους!!!! Αααααχχχχχχχχχ!!!!

0SB8p3.png

Σκάι όταν ξυπνάω και βλέπω μπουτάκια αφράτα αφράτα τρελαίνομαι τα θέλω μαζί μου....

A! μπουτάκια είναι η αδυναμία μου! Και οι γαμπίτσες και τα μπρατσάκια και οι κοιλίτσες! :D

Τα γεμιστά της Ξάνθης ας πούμε ετρωγα όλο το ταψί!!!

Εχθες τελειωσα επιτέλους το κουβερτακι/ριχταρι και σήμερα ξεκιναω νέα σχέδια. Σκάι κι εγώ αν μπορουσα θα εκανα μαθήματα πλεξιματος αλλα λόγω καταστασης ηταν δύσκολο. Και έτσι είπα να δοκιμασω απο youtube! Μια χαρά έμαθα. Βέβαια μην φανταστείς οτι βγάζω πατρόν μονη μου, αλλά ακολουθώ αυτά που βλέπω η που διαβάζω!!!! Να δω τώρα με τα διδυμακια μου που θα βρίσκω χρονο να πλεκω. Πάντως τους έχω πλεξει πολλά πράγματα κια και όχι απλα!

Η χαζη όσο ζούσε η συχωρεμενη η γιαγιακα μου που ηταν εξπερτ σε βελονάκι, δεν την έβαλα να μου μάθει, το μυαλό μου τοτε ηταν στα clubs και τους γκομενους!!!! Αααααχχχχχχχχχ!!!!

Μη σου πω ότι κι εγώ τα λιγουρεύτηκα τα γεμιστά της Ξανθής!

Μπράβο κοριτσάρα μου, προφανώς τό'χες με το βελονάκι και δεν το ήξερες, και όταν το ξεκίνησες σου βγήκε! Πιστεύω από κάποιο σημείο και μετά θα βρίσκεις χρόνο, κάποτε στρώνουν ωράριο και κοιμούνται, ας πούμε, το βράδυ:rolleyes:... λες να είμαι πολύ αισιόδοξη? :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...