Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το πρωι εκλαιγε γιατι ηθελε να παρει μια ζωγραφια να τη συνεχισει στο σχολειο αφησαμε το σχολικο να περιμενει για να ψαχνουμε τη ζωγραφια (την οποια δε βρισκαμε και τα νευρα μου κροσια!) ωσπου του δωσα ενα ολοκληρο μπλοκ αλλα συνεχισενα κλαιει στο σχολικο.....

Tα θες και τα παθαίνεις εσύ μου φαίνεται!:tongue:

Γερά να είναι τα μικρά σου και να τα χαίρεσαι!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ετσι ειναι!να σας δω κι εσας του χρονου τι θα κανετε......

Λες να είπα μεγάλη κουβέντα? Μπορεί να έχεις δίκιο, θα φανεί!!! Άντε πάω να φάω και μια μεγάλη μπουκιά τώρα γιατί δε με πιάνει το φαϊ ρε γμτ!!!

Καλημέρα!

Η αλήθεια είναι οτι τα μικρά αν είναι ζωηρά είναι λίγο εξολοθρευτες! Χθες πήγαμε στην παιδική χαρά, μείναμε 1 ώρα. Ε δεν σταμάτησε να περπατάει καθόλου. Και στα παιχνίδια που ανεβαίνει κάθεται το πολύ για 15 δευτερόλεπτα! Και φυσικα πίσω του πρέπει να τρέχω κι εγω. Δεν ξέρει να προσέχει, παει κοντά στις κουνιες χωρίς να φοβάται οτι θα τον χτυπήσουν τα παιδια που κουνιούνται, μπροστά στις τσουληθρες να δει καλά αυτούς που κατεβαίνουν... Άσε που μαζεύει απο κάτω οτι βρει... Σκυψιμο, σηκωμα, περπάτημα, ωραία γυμναστική!

Όσο για τα κιλά πολύ φοβάμαι οτι η λεκάνη δεν γίνεται ποτέ όπως πριν! Εγώ είχα βάλει 10 κιλά και μετά έχασα 15. Μείον 5 δηλαδή απο προ εγκυμοσύνης. Καλά στα ρούχα προ εγκυμοσύνης χωρούσα. Είχα ομως κρατημένα κανά δυο καλα από όταν ήμουν τόσα λίγα κιλά, στα οποία δε χωρούσα στην λεκάνη... Όχι οτι ήθελα να το φορέσω, απο περιέργεια τα δοκίμασα μια κ τα κράτησα πιο πολύ για ενθύμια. Α ομως στο στήθος υπήρχε ενα πρόβλημα γενικά παρα τα κιλά που χάθηκαν στον 1ο μήνα απο τη γέννα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Λες να είπα μεγάλη κουβέντα? Μπορεί να έχεις δίκιο, θα φανεί!!! Άντε πάω να φάω και μια μεγάλη μπουκιά τώρα γιατί δε με πιάνει το φαϊ ρε γμτ!!!

Ετσι ολες πριν κανουμε παιδι λεμε μεγαλες κουβεντες! Μετα τα λουζομαστε..... Φαε τη μεγαλη μπουκια καλυτερα :D:D:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Για τα ρούχα που λέγατε όσες φοράτε μπλουζοφορεματα δεν χρειάζεται να ψάχνεται μόνο στα εγκυμοσύνης. Ειδικά τα πλεκτά με 1 νούμερο μεγαλύτερο μια χαρά βολεύουν! Τους πρώτους μήνες πιθανόν και αυτά που έχετε να σας χωράνε. Με κολάν από κάτω μια χαρά είναι! Ναντια εσυ είπες για καλσον νομίζω. Εχει και στα h&m δυο μαζι πακέτο. Δε θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά πιο οικονομικά απο πρεναταλ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κι από εμένα! Πώς έιμαστε σήμερα?

Κορίτσια ξαναήρθανε οι αναγούλες!

Εχθές το βράδυ ήμουνα έτοιμη να βγάλω την μακαρονάδα

που έφαγα!Αλλά κρατήθηκα! Και σήμερα το πρωί τα ίδια!

Ουφ!

Όσο για την ηλικία μην ανησυχείτε..έχω δεί μανούλες

25 άρες να έχουνε καραμέλα στο στόμα την λέξη κουράστηκα

και κάτι 40 άρες που δεν μασάνε τίποτα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

τι γίνεται κορίτσια?πως είμαστε? εγώ σήμερα σπίτι δουλείτσες, πλυντήρια σκούπα, μπάνιο χαμός..και τώρα περιμένω το μαμ γιατί πεινάωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

ευάκι άστα και γω 2 μέρες τώρα χάλια με τις αναγούλες!! τι πάθανε πάλι τα μωρούλια?!:shock: χτες έφαγα μπιφτέκια γαλοπούλα και δεν μπορούσα να ηρεμήσω...τελικά κατέληξα πως δεν αρέσουν τα μπιφτέκια στο παιδί!τέλος ρε παιδί μου!!:tongue: είχα κόψει τα μοσχαρίσια γιατί με είχαν πειράξει κ λέω χτες γαλοπούλα μια χαρά...μπα όμως είχε άλλη άποψη το μπεμπέ!!

anywway, κατά τ άλλα που σας βρίσκω? να σας πω κορίτσια τώρα εξετάσεις πότε ξανακάνουμε?κάθε μήνα κάνουμε γενική αίματος κλπ??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γεια σας,κουκλες!!!Ευχομαι ολες να ειστε καλα!!!

Δεν ξερω για εσας,αλλα το δικο μου bebe με τρεχει απο τωρα!!!Δεν εχει περασει εβδομαδα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου,που δεν πηγα στον ιατρο μου για υπερηχο!Χθες ειχα μια ωραιοτατη αιμορραγια και συνεχομενους πονους!!!Ενταξει ειπα!Παει το ονειρο!αλλα τελικα δεν ηταν ουτε καν αποκολληση!Μεγαλωνει η μητρα και σπανε αγγεια!Μπορει να με παει μεχρι και την 14η εβδομαδα ετσι!Εχω παθει ανοσια πλεον!!!!ΑΧ!τρεξιμο που εχω να φαω....

Αλλαγη θεματος!Ακουω μπριζολακια,παϊδακια και μπιφτεκια!Ρε κοριτσια,ουτε ζωγραφιστο δεν μπορω να δω το κρεας!Με χαλαει απιστευτα μεχρι και η οψη του!Μονο εγω το εχω αυτο?

Α!και κατι αλλο,σχετικα με την εξεταση της κυστικης ινωσης!Το κοστος για το 90% των μεταλλαξεων στο Χωρεμειο ειναι 200Ε και για το 95% ανεβαινει στα 350Ε!Οι μεταλλαξεις που θα εξεταστουν,αλλαζει αναλογα με τον τοπο καταγωγης των γονεων.Αυτα εντελως πληροφοριακα...

φιλακια:D

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Χθες ειχα μια ωραιοτατη αιμορραγια και συνεχομενους πονους!!!Ενταξει ειπα!Παει το ονειρο!αλλα τελικα δεν ηταν ουτε καν αποκολληση!Μεγαλωνει η μητρα και σπανε αγγεια!

:shock: Φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες!

Κορίτσια εσείς έχετε την επιθυμία να αγοράσετε τίποτα μωρουδιακό?:tongue: Έχω λυσσάξει, το πώς κρατιέμαι ούτε κι εγώ δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

Για τα ρούχα που λέγατε όσες φοράτε μπλουζοφορεματα δεν χρειάζεται να ψάχνεται μόνο στα εγκυμοσύνης. Ειδικά τα πλεκτά με 1 νούμερο μεγαλύτερο μια χαρά βολεύουν! Τους πρώτους μήνες πιθανόν και αυτά που έχετε να σας χωράνε. Με κολάν από κάτω μια χαρά είναι! Ναντια εσυ είπες για καλσον νομίζω. Εχει και στα h&m δυο μαζι πακέτο. Δε θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά πιο οικονομικά απο πρεναταλ.

βρε Μαρακι σε ποια h&m?εγω που εχω διπλα του Αγιου Δημητριου στο mall δεν εχει τιποτα εγκυμοσυνης!

τι γίνεται κορίτσια?πως είμαστε? εγώ σήμερα σπίτι δουλείτσες, πλυντήρια σκούπα, μπάνιο χαμός..και τώρα περιμένω το μαμ γιατί πεινάωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

ευάκι άστα και γω 2 μέρες τώρα χάλια με τις αναγούλες!! τι πάθανε πάλι τα μωρούλια?!:shock: χτες έφαγα μπιφτέκια γαλοπούλα και δεν μπορούσα να ηρεμήσω...τελικά κατέληξα πως δεν αρέσουν τα μπιφτέκια στο παιδί!τέλος ρε παιδί μου!!:tongue: είχα κόψει τα μοσχαρίσια γιατί με είχαν πειράξει κ λέω χτες γαλοπούλα μια χαρά...μπα όμως είχε άλλη άποψη το μπεμπέ!!

anywway, κατά τ άλλα που σας βρίσκω? να σας πω κορίτσια τώρα εξετάσεις πότε ξανακάνουμε?κάθε μήνα κάνουμε γενική αίματος κλπ??

μπιφτεκι απο γαλοπουλα ε???πες συνταγουλα!!εχεις καμμια καλη??:tongue:

Γεια σας,κουκλες!!!Ευχομαι ολες να ειστε καλα!!!

Δεν ξερω για εσας,αλλα το δικο μου bebe με τρεχει απο τωρα!!!Δεν εχει περασει εβδομαδα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου,που δεν πηγα στον ιατρο μου για υπερηχο!Χθες ειχα μια ωραιοτατη αιμορραγια και συνεχομενους πονους!!!Ενταξει ειπα!Παει το ονειρο!αλλα τελικα δεν ηταν ουτε καν αποκολληση!Μεγαλωνει η μητρα και σπανε αγγεια!Μπορει να με παει μεχρι και την 14η εβδομαδα ετσι!Εχω παθει ανοσια πλεον!!!!ΑΧ!τρεξιμο που εχω να φαω....

Αλλαγη θεματος!Ακουω μπριζολακια,παϊδακια και μπιφτεκια!Ρε κοριτσια,ουτε ζωγραφιστο δεν μπορω να δω το κρεας!Με χαλαει απιστευτα μεχρι και η οψη του!Μονο εγω το εχω αυτο?

Α!και κατι αλλο,σχετικα με την εξεταση της κυστικης ινωσης!Το κοστος για το 90% των μεταλλαξεων στο Χωρεμειο ειναι 200Ε και για το 95% ανεβαινει στα 350Ε!Οι μεταλλαξεις που θα εξεταστουν,αλλαζει αναλογα με τον τοπο καταγωγης των γονεων.Αυτα εντελως πληροφοριακα...

φιλακια:D

πωπω πολυ αγχωτικο το αιμα φανταζομαι πανω απο ολα ε?

κουραγιο βρε κοριτσακι μου!σε παιδευει αλλα χαλαλι του!

λοιπον τα νεα μας!

κυστικη ινωση ολα καλα!

εξετασεις αιματος ολες καλες...σακχαρα,σιδηροι,τοξοπλασματα κλπ..

αυριο ελπιζω να παρουμε του στιγματος και το απογευματακι εχουμε γιατρουλη να παμε!!

απο την αλλη.....

δεν ξερω αν σας εχω πει αλλα κανω καθημερινα αντιπηκτικες γιατι ο γυναικολογος που ειχα μου ειχε δωσει να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας και ειχαν βρεθει καποιες μεταλλαξεις.

Η αιματολογος μου εδωσε ενεσεις...εγω στην πορεια αλλαξα γιατρο και μου προτεινε να παω σε αιματολογο μεσα στο Αλεξανδρας.

πηγα λοιπον σημερα...

συμπερασμα ηταν πως τις ενεσεις τις κανω τσαμπα!

οι μεταλλαξεις που εχω δεν θα μου δημιουργησουν προβλημα στην εγκυμοσυνη και σιγουρα αποκλειεται να φταιει για την βιοχημικη που ειχα(καλα αυτο το ειχαν ξεκαθαρισει ολοι οι γιατροι)

οι γιατροι του δημοσιου γενικα κοριτσια δεν σε φορτωνουν με χαπια χωρις λογο.

Οι ιδιωτικοι εχουν και λιγο τις προμηθειες τους..ξερω και εγω τι να πω..

ο γιατρος μου μου ειχε πει "θες να σε στειλω σε αιματολογο σοτ δημοσιο που θα σου τις κοψει σιγουρα ή σε ιδιωτικο που δινει και στην μανα της?"..

το θεμα ειναι οτι εγω εχω μπει σε διαδικασια τετοια και φοβαμαι να τις κοψω...και αν γινει κατι?μετα?

απο την αλλη γλυτωνω τις μοναδικες παρενεργειες που εχει

α)πιθανη οστεοπορωση

β)μεγαλυτερη πιθανοτητα καισαρικης

γ)καθημερινο τρυπημα(που ειναι το λιγοτερο μπροστα στην υγεια του μωρου βεβαια)

ουφ...τι θα κανω?

aCtzp3.png

:shock: Φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες!

Κορίτσια εσείς έχετε την επιθυμία να αγοράσετε τίποτα μωρουδιακό?:tongue: Έχω λυσσάξει, το πώς κρατιέμαι ούτε κι εγώ δεν ξέρω...

οτι υπαρχει.........

με το ζορι κρατιεμαι να μην παραγγειλω το καροτσι που το βρηκα 200 ευρω κατω σε προσφορα...:tongue:

aCtzp3.png

Δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω αιμα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης!Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα,αλλα επειδη το ειχα ξαναπερασει,μεσα μου ηξερα οτι ολα ειναι καλα!!!Ειναι που εκανα σχεδια για το 2035!Μια χαρα με εβαλε στη θεση μου!!!!

Οσο για τις αγορες,μαλλον δε διαβασες το μνμ μου παραπανω!Νομιζα μετα την αυχενικη,θα παρω τα παντα σε ροζ ή σε μπλε!!!

mummytobe,πολυ χαιρομαι για τις εξετασεις σου!Οσο για τις ενεσεις, ο,τι κανει εσενα να νιωθεις καλα και σιγουρια!!Παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτο!Ολα καλα θα πανε κοριτσια!think +!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Αληθεια,ποιο καροτσι ειδες?

εχω δει της cam σε εκρου!

με εχει τρελανει αυτο το κοριτσακι...συμφωνα με το δικο μου ματι μου ερχεται στα ιδια με peg perego & inglesina με 500-550 ευρω...δηλαδη καμια 200αρια ευρω κατω.

δυστηχως εχω αναγκη καροτσι 3 σε 1 και δεν βλεπω να το γλυτωνω..αν και για να ειμαι ειλικρινης..μαλλον δωρακι του μωρου θα ειναι:tongue:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...