Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γέννα εσύ με το καλό και θα ενημερώνω εγώ την λίστα μην ανησυχείς καθόλου....

Μαρία φαντάζεσαι η μικρή να μην θέλει να κάθεται στον ώμο σου καθόλου;;;; (εμένα το τέρας η κόρη μου μόλις την έπαιρνα αγκαλιά ή την έβαζα να ρευτεί έκανε κακό χαμό δεν ήθελε καθόλου ήθελε μόνη της)

αχ μη μου λες τετοια δεν μου χει τυχει!:shock:

εμενα και τα δυο παιδια ηταν οπως λεγανε και οσοι τα βλεπανε

"ερωτευμενα" μαζι μου!Αντε λιγο η μικρη μετα το χρονο εγινε και λιγο μπαμπακιας!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια ισχύει η ρουτίνα πρώτα άλλαγμα και μετά τάισμα... και μετά ξανά άλλαγμα? Σε πόση ώρα περίπου μετά το τάισμα κάνουν πιπί/κακά?

Ισχυει αλλα στο 2ο ερωτημα δεν υπαρχει στανταρ απαντηση!

Το συνηθες ειναι αμεσως αλλα εξαρταται το καθε εντερακι.

Μη νομιζεις μικρα ανθρωπακια ειναι που εχουν τις συνηθειες τους

και θα το μαθεις.

Koρίτσια ισχύει η ρουτίνα πρώτα άλλαγμα και μετά τάισμα... και μετά ξανά άλλαγμα? Σε πόση ώρα περίπου μετά το τάισμα κάνουν πιπί/κακά?

Κυρ-κυρ-κυρ-κυρ-κυρ!!!!! (το λέγατε αυτό στο σχολείο?:tongue:)

Εγώ θα απαντήσω (μετά από 8 μέρες μητρότητας): και την ώρα του ταίσματος μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και 10' αργότερα μπορεί να κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και όοοολη την ώρα μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες)!!!Αλλά επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, ειδικά αν θηλάζεις, χαίρεσαι τόσο πολύ να αλλάζεις πάνες, που δεν δίνεις σημασία;).

NuWHp2.png

InJWp3.png

να πω την αλήθεια πρώτα ταίζω ρεύω και μετά αλλάζω και αν τα ξανακάνει ξανα αλλάζω..

Σκοντούφλα πάρε αγκαλιά το παιδί τώρα μετά που θα θες εσύ δεν θα θέλει αυτό και θα μπορεί να φύγει!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα απαντήσω (μετά από 8 μέρες μητρότητας): και την ώρα του ταίσματος μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και 10' αργότερα μπορεί να κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και όοοολη την ώρα μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες)!!!Αλλά επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, ειδικά αν θηλάζεις, χαίρεσαι τόσο πολύ να αλλάζεις πάνες, που δεν δίνεις σημασία;).

Καλα αμα φτασεις τις 3000 αλλαγμενες πανες θα δινεις σημασια!Αλλα ναι

νομιζω για 8 μερες εμπειρια το χεις πιασει το νοημα!!!!!!

Το συνηθες ειναι αμεσως αλλα εξαρταται το καθε εντερακι.

Χμ!

Εγώ θα απαντήσω (μετά από 8 μέρες μητρότητας): και την ώρα του ταίσματος μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και 10' αργότερα μπορεί να κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες) και όοοολη την ώρα μπορεί να τα κάνει (ενώ μόλις το άλλαξες)!!!

Ωχ!

να πω την αλήθεια πρώτα ταίζω ρεύω και μετά αλλάζω και αν τα ξανακάνει ξανα αλλάζω..

Να σου πω, έχεις μυρίσει/τσεκάρει πριν ταϊσεις, ή ό,τι και να έχει γίνει ταϊζεις πρώτα?

Εμενα αμα τα ειχανε κανει και ειχε ερθει η ωρα για ταισμα

βασικα θα τους ειχανε βγει απεξω (γιατι κανανε πολλα τα δικα μου)

οποτε εκ των πραγματων επρεπε να τα αλλαξω οχι μονο πανα

και ρουχα (και σεντονια μη σου πω). Αμα ειχανε κανει μονο τσισα

ε τοτε τα ταιζα αμεσως!

όχι έχω μια παραξενιά δεν μπορώ να αφήσω το παιδί με κακά ειδικά ούτε δευτερόλεπτο.Ακόμα και με τσίσα δεν αφήνω πολύ ώρα την πάνα και σε μεγάλο παιδί όχι στο νεογέννητο. Απλά εμένα τύχαινε και τα κάνανε ή ενώ τρώγανε ή μόλις τελειώνανε.Αλλά αυτό που λέει η Μαρία πολλές φορές πολύ ξεχείλισμα ήθελε και μπάνιο αμέσως μη σου πω από το μουσταρδί αυτό απαίσιο σκατό...

Διαφημίσεις

Mαρία κάθε φορά άλλαζες ρούχα/σεντόνια?

Ποιο είναι το κόλπο για να υπάρχει πιθανότητα να μένουν μέσα στην πάνα? Να είναι η πάνα κάπως πιο εφαρμοστή, ή να είναι πιο ευρύχωρη?

ΣΚΑΙ, "κανόνι" αυτό που πήραμε για την απόρριψη της πάνας! Ήδη δύο φορές έχει γεμίσει και αδειάσει (βέβαια δεν έχουν αρχίσει τα πολύ βρωμερά κακάκια ακόμα....)

"από το μουσταρδί αυτό απαίσιο σκατό... "

axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxa!!!!!!!!!!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

όχι έχω μια παραξενιά δεν μπορώ να αφήσω το παιδί με κακά ειδικά ούτε δευτερόλεπτο.Ακόμα και με τσίσα δεν αφήνω πολύ ώρα την πάνα και σε μεγάλο παιδί όχι στο νεογέννητο. Απλά εμένα τύχαινε και τα κάνανε ή ενώ τρώγανε ή μόλις τελειώνανε.Αλλά αυτό που λέει η Μαρία πολλές φορές πολύ ξεχείλισμα ήθελε και μπάνιο αμέσως μη σου πω από το μουσταρδί αυτό απαίσιο σκατό...

ναι ρε παιδι μου δεν ξερω τα δικα μου ολο κακα κανανε νεογεννητα.

Κι εγω δεν ταφηνω με τσισα ωρα αλλα ηξερα οτι αμα δεν τα ειχανε κανει

πριν το ταισμα τα κακα ε ή κατα τη διαρκεια ή λιγο μετα θα τα κανανε

δεν το γλιτωνα......

Mαρία κάθε φορά άλλαζες ρούχα/σεντόνια?

Ποιο είναι το κόλπο για να υπάρχει πιθανότητα να μένουν μέσα στην πάνα? Να είναι η πάνα κάπως πιο εφαρμοστή, ή να είναι πιο ευρύχωρη?

επειδη τα κακα απο θηλασμο ειναι πολυ νερουλα πρεπει να ειναι σφιχτη η πανα

και στα ποδια να προσεξεις να ειναι σωστα αυτα τα "αυτακια" της πανας, να ειναι

προς τα εξω!Αλλα αμα δινεις μπουκαλι δεν ειναι τοσο νερουλα!

Μαρία μια από τα ίδια σε κάθε τάισμα και κακά άλλο πράγμα λέμε..Τώρα έχω εφοδιαστεί πάνες και είμαι έτοιμη :)

Γιατί στα νεογέννητα που τρέφονται με έτοιμο δεν είναι νερουλοαλοιφή έχουν άλλη σύσταση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...