Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ζήτησε η γιαγιά λεφτά για να περάσει χρόνο

με το εγγόνι της :shock: :shock: :shock: :shock:

Μου έπεσαν τα μαλλιά με αυτό που διάβασα!!!!!

Βρε άντε στείλ' την από εκεί που ήρθε!!!

Πραγματικά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Πές κυρά μου ότι δεν θέλεις να ξεβολέψεις

τον κώλο σου για να προσέξεις το αίμα σου πιο τίμιο

θα ήτανε όχι να ζητάς λεφτά! :evil: :evil: :evil:

Όσον αφορά τους σταθμούς και εγώ εδώ στην γειτονιά μου

πληρώνω 270 το μήνα αλλά μπορώ να την πάρω ότι

ώρα θέλω μέχρι τις 4 που λειτουργεί ο σταθμός.

Και είναι μέσα στη τιμή και το μεσημεριανό φαγητό

που τους μαγειρεύουνε εκεί και είναι συγκεκριμένο

το μενού.Κάθε Δευτέρα ζυμαρικά,τρίτη κοτόπουλο,τετάρτη λαδερό,

πέμπτη μοσχάρι κρέας ή κυμά και παρασκευή όσπρια.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά ακούγεται ο παιδικός σας Εύα θα σου κακοφανεί φέτος στο νήπιο ειδικά αν την πας ολοήμερο θα πρέπει να βάζεις ταπεράκι μαζί με φαγητό...Πάντως εδώ Αθήνα χωρίς να έχω ψάξει ξέρω ότι δεν παίζουν τέτοιες τιμές εκτός και αν τώρα με την κρίση έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα! Τι κάνουν τα μωρακια μας εντός και εκτός κοιλιτσας;

Εμείς καλά είμαστε. Έπεσε και ο δικός μας αφαλός. Άρχισαμε και καθόμαστε και λίγες ώρες ξυπνιοι είτε γιατι δεν νυσταζουμε είτε γιατι ο μεγάλος μας αδερφός απο την μεγάλη χαρά του μας τραβάει πόδια, χέρια και μας ξυπνάει...Εχει πάρει αέρα και θέλει να τον αγκαλιάζει, αγαρμπα φυσικα...

Σωστά θυμάσαι Σοφία οτι κι εγω την πρώτη φορα μετα απο ώωωρες με κολλημένη διαστολη μόλις έκανα 3 φορές απανωτά εμετο, γεννησα! Αυτη τη φορα εμετο δεν έκανα, αλλά ο τοκετός μου χαρακτηρίστηκε οξυς με τη διαστολή να παει απο το 4 στο 7 και απο το 7 στο 10 και να μην προλάβουμε την επισκληρηδιο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπέρα κορίτσια. Θα είμαι και εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μια μαμά Ιουνίου 2013. Έχω ΠΗΤ 27/6/2013, αλλά υπολογίζω να βγει ο μπεμπάκος λίγο νωρίτερα. Κάποιες φορές μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας, αλλά για ψυχολογικούς λόγους, καθώς πέρσι είχα μια πολύ άσχημη περιπέτεια, δεν έχω γράψει. Είδα ότι κάποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα τοκετού. Δυστυχώς δεν δικαιούμαστε τίποτα, παρά μόνο αν γεννήσουμε σπίτι μας....... :cry::cry::cry::cry: Δείτε λίγο εδώ http://forum.eimaimama.gr/t18146-topic

Επίσης είδα ότι μιλούσατε για ενθύμια από τα μωρά σας.... καλέ μην κρατήσετε τους αφαλούς.... θα μας δουλεύουν όταν μεγαλώσουν :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μια καλή ιδέα είναι όμως να πείτε σε κάποιον δικό σας να αγοράσει εκείνη την ημέρα μια εφημερίδα ή κάποιο περιοδικό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, σε όλη την εγκυμοσύνη το ισχίο του μπέμπη μου είναι ολίγον (κάνα-δυο εβδομάδες) μικρότερο από την ηλικία του. Όλες οι εξετάσεις, οι υπέρηχοι (αυχενική, β-επιπέδου), η άμνιο, η καρδιολογική, όλα καλά. Με την άμνιο έχουμε αποκλείσει κατά 99 κόμα κάτι και τα σύνδρομα. Χτες όμως μου το ανέφερε η γυναικολόγος σε στυλ "το έχουμε δει αυτό, ε?", και της θύμησα πως, ναι, πάντα έτσι βγαίνει. Τη ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε έτσι είναι η κατασκευή του, μήπως πήρε απ' τον μπαμπά του (ο μπαμπάς μας δεν είναι και πρώτο μπόι). Το ψιλοέψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ότι το μήκος του ισχίου είναι δείκτης ύψους. Δεν θέλω να το ψάξω άλλο... αλλά λιγάκι με απασχολεί. Αν σημαίνει απλώς ότι θα μου γίνει κοντούλης δεν με νοιάζει καθόλου, ας είναι γερός κι ας είναι κοντορεβυθούλης... αν σήμαινε κάτι χειρότερο θέλω να πιστεύω ότι θα μου το είχαν πει εξαρχής από τη β-επιπέδου ας πούμε. Με τρώει όμως τώρα!

Να μην σε τρώει καθόλου. Μου το είχαν πει στην κόρη μου, στη Β' επιπέδου, και θορυβημένη είχα ρωτήσει το γιατρό τι σημαίνει αυτό. Χαμογελώντας μου είχε πει ''τι σημαίνει; Ό,τι δεν θα είναι η Σκλεναρίκοβα σημαίνει'' :P:p:p:p Σε πληροφορώ ότι έχω ένα υγιέστατο, τσαπερδόνικο κοριτσάκι, με μία γλώσσα ναααααααα. Σήμερα μάλιστα που πήγαμε παιδίατρο για να πάρουμε το πιστοποιητικό για το νηπιαγωγείο και τη βρήκε 107 cm, μου είπε και πάλι ''να μην περιμένω να γίνει μπασκετμπολίστρια'' .....

Σημ.: Στην οικογένεια του καλού μου είναι όλοι λίγο κοντούληδες.:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια,

δεν θυμάμαι αν σας το έγραψα (εγκυμοσύνη = μυαλό μηδέν) αλλά έχω βρει ένα site που λέει τις τιμές των μεγάλων ιδιωτικών μαιευτηρίων με ΕΟΠΥΥ για Αθήνα.

http://www.genna.gr/

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Sky, εγώ ανυπομονώ να γεννήσετε όλες και κυρίως οι πρωτομάνες-δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι! Ό,τι και να πω, δεν περιγράφεται. Αυτά τα συναισθήματα δεν υπάρχουν σου λέω. Και δεν εννοώ την αγάπη και το δέσιμο που όντως έρχονται αργά και κάπως ύπουλα, εκεί που δεν το περιμένεις, εννοώ το συναίσθημα που σου εμπνέει ένα μωρό δικό σου, που είναι τελείως υπ' ευθύνη σου (για καλό το λέω, μη σε τρομάζω!είναι σαν κι αυτό που λέει η Ξανθή, δεν περιμένεις ότι το έχεις...)

Nα μας τα λέτε αυτά εσείς οι "παλιές" (:tongue:) να τα ξέρουμε! Κάπως έτσι το περιμένω κι εγώ. Ότι στην αρχή νιώθεις κυρίως ευθύνη για αυτό το πλασματάκι και μετά έρχονται και τα υπόλοιπα... αν μας "βγαίνει" κιόλας η φροντίδα και το "ξέρω τι θέλει γιατί είμαι η μαμά του" ακόμα καλύτερα! :D

Εν τω μεταξύ είμαι μόνη στο σπίτι και αφού καθάρισα δεν ξέρω τι να κάνω πφφφφφ τόσο έχω συνηθίσει με τα παιδιά εδώ....

Εγώ η γαϊδάρα, παρότι είχαμε διάφορα σούρτα-φέρτα σπίτι κι ένα σφουγγαρισματάκι το θέλει, όπως θέλουν και σίδερο τα πλυντήρια της εβδομάδας, δεν έχω κάνει τίποτα :( δεν είναι μόνο ότι έχω βαρύνει και κουράζομαι εύκολα, είναι ότι είμαι και τεμπελόσκυλο! :(:rolleyes:

Άρχισαμε και καθόμαστε και λίγες ώρες ξυπνιοι είτε γιατι δεν νυσταζουμε είτε γιατι ο μεγάλος μας αδερφός απο την μεγάλη χαρά του μας τραβάει πόδια, χέρια και μας ξυπνάει...

Αααχαχα! Πολύ πλάκα τα μικρά! [αλλά φυσικά θέλει και λίγο τέχνη να τους εξηγήσεις γιατί δεν τραβολογάμε και δεν κοπανάμε τα μωρά, ώστε αφενός να το καταλάβουν και αφετέρου να μη νομίζουν ότι αγαπάμε τα μωρά περισσότερο από εκείνα...:?]

Στην οικογένεια του καλού μου είναι όλοι λίγο κοντούληδες.:tongue:

Και στου δικού μου! Ευχή είχε αφήσει η μάνα μου το παιδί μου να πάρει το μπόι μου, αλλά πού! :D Τέλος πάντων αν είναι απλώς και μόνο ότι δεν θα γίνει μπασκετμπολίστας, όλα καλά! Να τη χαίρεσαι την κορούλα και με το καλό το μπεμπέ, θα σε προσθέσω στη λίστα.

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

και οι υπόλοιπες!

Evri79 (Εύη) ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Wonderland - ΠΗΤ 28/5 (18/5)

Mariapap82 (Μαρία) Ιασώ - ΠΗΤ 28/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Skybeam Mητέρα - ΠΗΤ 02/06/2013 (15/05) ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

giota-rr Γεννεσις - ΠΗΤ 13/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ[/b][/color]

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

edit: [η RATAPLAN έχει να μπει από το 2012, λίγο πριν κάνει τη β-επιπέδου, βλ. http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1872372#post1872372. Τη σβήνω, και αν επανέλθει την προσθέτουμε...]

Καλησπέρα κορίτσια. Θα είμαι και εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μια μαμά Ιουνίου 2013.

Με το καλό το μπεμπουλίνι σου Giovanna!!!

Κορίτσια,

δεν θυμάμαι αν σας το έγραψα (εγκυμοσύνη = μυαλό μηδέν)

Μας το έγραψες:tongue:, αλλά επειδή είναι τόσο ευχάριστα τα νέα, το ξαναδεχόμαστε...

Σκαι, έγινα παλιοσειρά!!!!! :tongue:

Όσο γι' αυτό που λες, να μας βγαίνει η φροντίδα και το "ξέρω τι θέλει γιατί είμαι η μαμά του", guess what! Επειδή θα είσαι όντως η μαμά του, όλες τις αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρεις εσύ και άμεσα, οπότε...ουουουουου θα σου βγει!

π.χ. πολύ σημαντική απόφαση που πήρα πριν από 1': κλαίει ενώ είναι ταισμένο και στεγνό, το παίρνω αγκαλιά ή όχι? ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Giovanna με το καλό το μωράκι σου..Ξέχνα τις κακές αναμνήσεις όσο γίνεται τώρα έρχεται το μικράκι....

Σκαι Λιστοκράτωρ και εγώ βαριέμαι και πολύ αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κουμπί που το πατάς και γίνονται όλες οι δουλειές αυτόματα χαχα καλά θα ήταν....

π.χ. πολύ σημαντική απόφαση που πήρα πριν από 1': κλαίει ενώ είναι ταισμένο και στεγνό, το παίρνω αγκαλιά ή όχι? ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Δηλ. τώρα το έχεις αγκαλίτσα? Σταμάτησε το κλάμα? [χεχε, σίγουρα σταμάτησε, αγκαλίτσα ήθελε, είδες που είχες δίκιο? :D]

Σκαι Λιστοκράτωρ και εγώ βαριέμαι και πολύ αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κουμπί που το πατάς και γίνονται όλες οι δουλειές αυτόματα χαχα καλά θα ήταν....

Μωρέ ούτε κι εγώ έχω... αλλά τις τρενάααααρω... από αύριο σε αύριο! :rolleyes:

[τη λίστα σε βλέπω να την κληρονομείς σε πέντε-έξι μέρες! :tongue:]

Να μαι κι εγω! Πωπω εκανε κατι μπριζολες ο αντρας μου

στα καρβουνα κοντευω να λιποθυμισω!!!!!

Τη mariath εννούσα, αλλά ο καταιγισμός των πληροφοριών με έχει μπερδέψει:). Πώς είσαι? Βαστάς γερά? Βρήκες καμιά άκρη με το τι θά κάνεις με τα μπομπίρια σου τις μέρες του μαιευτηρίου? Ξέρεις από τώρα πόσα βράδια θα λείψεις?

Ακομα δεν εχω καταστρωσει πλανο θα το χωρισουμε σε πρωινα και απογευματα

του τυπου πρωι σαββατου γιαγια-παππους απογευμα πεθερα με τη γυναικα που μου

καθαριζει ισως.Περιμενω τη Δευτερα που θα την εχω να συνενοηθω μαζι της.

Παντως ξερω οτι θα μπω Παρασκευη πρωι (αφου παμε τα παιδια παιδικο) και θα

βγω Τριτη μεσημερι μαλλον!

Καλα σημερα νομιζα οτι μου σπασανε τα νερα γιατι για καμια ωρα κατουριομουν

συνεχεια. Αληθεια ξεκινησε σε καμια τοκετος με σπασιμο νερων να μας πει πως ειναι?

Αχ κοριτσια που εχετε τα μωρακια σας (και εμεις ζηλευουμε) μην τα αφηνετε να

κλαινε ετσι παρτε τα αγκαλιτσα!Ανυπομονω να νιωσω παλι αυτο το γραπωμα

πανω στον ωμο μου!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γέννα εσύ με το καλό και θα ενημερώνω εγώ την λίστα μην ανησυχείς καθόλου....

Μαρία φαντάζεσαι η μικρή να μην θέλει να κάθεται στον ώμο σου καθόλου;;;; (εμένα το τέρας η κόρη μου μόλις την έπαιρνα αγκαλιά ή την έβαζα να ρευτεί έκανε κακό χαμό δεν ήθελε καθόλου ήθελε μόνη της)

Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Δηλ. τώρα το έχεις αγκαλίτσα? Σταμάτησε το κλάμα? [χεχε, σίγουρα σταμάτησε, αγκαλίτσα ήθελε, είδες που είχες δίκιο? :D]

Ναι, σταμάτησε το σκασμένο:tongue:!

Εγώ είμαι της αποψης (πρόλαβα και σχημάτισα και άποψη, τρομάρα μου) ότι τόσο μικρά που είναι ακόμα, θέλουν αγκαλίτσα κι εγώ δεν έχω σκληραγωγηθεί ακόμα! Κι αυτό το μωράκι ανακουφίζεται τόσο πολύ με την αγκαλίτσα, έτσι κι αλλιώς λίγο νανούρισμα θέλει, δεν ζητάει πολλά, μετά αποκοιμιέται κι όπου το ακουμπήσω κοιμάται............

Αχ κοριτσια που εχετε τα μωρακια σας (και εμεις ζηλευουμε) μην τα αφηνετε να κλαινε ετσι παρτε τα αγκαλιτσα!Ανυπομονω να νιωσω παλι αυτο το γραπωμα

πανω στον ωμο μου!!!!!

Ορίστε, το επιβεβαιώνει και η εμπειρία!!!

(ναιαιαιαιαιαι!το γράπωμα!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...