Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας βρε κορίτσια!

Μεσημέριασε, ε? Περνάει η μέρα με το θηλασμό;)!

(...και επίσης με το να κάθεσαι να το χαζεύεις όταν είναι ξύπνιο και κάνει αυτές τις νευρικές γκριμάτσες που νομίζεις ότι γελάει:tongue:!)

Διδυμομάνα, ξάπλωνε και μάζευε κουράγια! Να σου πω, τα μέσα Ιουνίου, που λες, ήταν η ΠΗΤ σου ή η ημερομηνία που σου όρισε ο γιατρός?Πας στάνταρ για καισαρική ή όλα παίζουν?

Ωραίες ασχολίες για να περνάει η ωρα!!!!

Κι αυτές οι γκριματσουλες για να λιωνεις είναι!!!

Μέσα Ιουνίου είναι η ημερομηνία που έχουμε πεί. Πητ έχω 11/7!

Και ναι καισαρική είναι στάνταρ, ουτε μια στο δισεκατομμύριο δεν παιζει για φ.τ. έτσι μου είπε δεν θελει να ρισκαρει, και επειδή εγώ φοβάμαι πολύ δεν επειμενω καθόλου.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ κοριτσια μου...

Μακάρι να νιώσω καλύτερα...προς το παρόν, απ'τη στιγμή που σας διάβασα.κλαίω μόνο!!!

Δεν νιώθω καθόλου δυνατή!! Νιώθω απογοητευμένη με τον εαυτό μου... στην αρχή ήμουν 2 μήνες στο κρεβάτι με αποκόλληση και άντεξα,κάνοντας υπομονή για το πλασματάκι που είχα μέσα μου, που ήταν εντελώς αβέβαιο και τώρα που πλησιάζει ο καιρός και τον νιώθω, αισθάνομαι την κάθε του κίνηση, αντί να χαίρομαι με την προσμονή,αισθάνομαι οτι δεν αντέχω άλλο!

Θελω να τελειώνω, να τον πάρω αγκαλιά, να δω οτι είναι καλά και να ξεκουραστω απο τα ψυχοσωματικά που δεν με αφήνουν να χαρώ!!

Τι να πω, ελπίζω να μου περάσει σύντομα!! Οντως λίγες μέρες έμειναν, αλλά καθε μέρα μου φαίνεται οτι διαρκεί 48 ώρες...:shock:

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ, αλήθεια!!!

Ποσο σε καταλαβαίνω! Εγώ είμαι ξάπλα και κλεισμένη στο σπίτι απο αρχές Δεκεμβρίου. Με ελάχιστες βόλτες και αυτές παράνομα, χωρίς να το ξέρει ο γιατρός μου (με μεγάλη προσοχή και τύψεις για αυτο που κάνω) αλλά υπηρχαν στιγμές που αν δεν πηγαινα για εναν καφέ θα τρελαινομουν πραγματικά. Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά κάνω και διαβήτη κύησης και με βάζουν σε αυστηρή διατροφή και ινσουλίνη! Φαντασου ψυχολογία. Και μέτρουσα τις μέρες για να γεννησω, αλλά όταν ο γιατρός εχθες μου είπε προσπάθησε να κρατηθείς λίγο για να παρουν λίγο βαρος ακόμα, εκεί να δεις άγχος και τύψεις...

Τώρα λέω, ας γεννησω και τον Ιούλιο, δεν με νοιάζει ούτε η κλεισούρα, ουτε η μοναξιά όλη μέρα μονη μου, ουτε η διατροφή!!

0SB8p3.png

Προσπαθώ!

Βλέπω εσύ είσαι πιο προκομμένη από μένα που έχω αρχίσει ένα κουβερτάκι του μωρού απ' το δεύτερο τρίμηνο (βελονάκι) και ακόμη δεν τό' χω τελειώσει! Κι ένα μικρό σάλι που έκανα τό' δωσα σε φίλη από τη γειτονιά (στην ηλικία που θα ήταν η μαμά μου είναι η γυναίκα, αλλά είναι φοβερή) να μου κάνει το γύρω γύρω... μιλάμε για ΤΗΝ προκοπή!

Εγώ ξεκίνησα τον Δεκέμβριο που αρχισε ο εγκλεισμός μου μερ βελόνες, αλλά δεν μου άρεσαν τελικά. Έτσι άρχισα να μαθαίνω βελονάκι (απο το youtube) και έχω πλεξει άπειρα, απο φορεματακια, κουβέρτες, παπουτσάκια, μέχρι καλάθια, σουπλα, σουβέρ... Περνάει εύκολα η ώρα και δημιουργικά!!!!

0SB8p3.png

Εγώ ξεκίνησα τον Δεκέμβριο που αρχισε ο εγκλεισμός μου μερ βελόνες, αλλά δεν μου άρεσαν τελικά. Έτσι άρχισα να μαθαίνω βελονάκι (απο το youtube) και έχω πλεξει άπειρα, απο φορεματακια, κουβέρτες, παπουτσάκια, μέχρι καλάθια, σουπλα, σουβέρ... Περνάει εύκολα η ώρα και δημιουργικά!!!!

Πλάκα κάνεις! Έμαθες μόνο απ' το youtube?

Εγώ έκανα και μαθήματα η άχρηστη και πάλι μπροστά δεν παίρνω! Μ' αρέσει κάτι, κοιτάζω το πατρόν, λέω μπελαλίδικο είναι, άστο, και τζάμπα τα λεφτά που έδωσα! Την κυκλική πλέξη τη βαριέμαι απίστευτα (γιατί πρέπει να μαρκάρεις την αρχή της κάθε σειράς) όσο για παπουτσάκια... ας τελειώσω κάποτε το ρημαδοκουβερτάκι και βλέπουμε!:rolleyes:

Καλά Σκάι με κάνεις και ντρέπομαι.....

Απλά μάλλον εγώ το βλέπω αλλιώς δεν είναι ότι δεν ζορίζομαι, ότι δεν κουράζομαι, ότι βολέυομαι κτλ απλά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω χωρίς σοβαρό λόγο...Ε παιδί κάνουμε τι να κάνουμε;;;Αντίθετα με την Καρμαρ που την έχει πιάσει μαυρίλα και που νομίζω είναι πιο πολύ ορμονικό παρά ότι είναι έτσι στα αλήθεια εγώ έχω την τάση να τα βλέπω όλα λίγο πιο ήρεμα...Επίσης από εδώ μιλάω πολύ συγκρατημένα γιατί έχω δει να γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα από παρεξήγηση στα γραφόμενα δυστυχώς την αμεσότητα της προσωπικής επαφής εδώ την χάνουμε και δεν είναι δύσκολο να παρεξηγηθεί κάτι που γράφουμε.

Πάντως γενικά ανακάλυψα και εγώ ότι έχω πολύυυυυυυυυυυυυυ υπομονή και ειδικά από τότε που έκανα παιδί και δεν το ήξερα...

Σκουντούφλα σιγά το πρότυπο που βρήκες χαχαχα....

Εύα όπως τα λες και εμένα απλά ήρθε πήγαμε πάνω με βάλανε από το φορείο στο κρεβάτι και τσουπ έξω ο μικρός και θυμάμαι ρώτησα τώρα περιμένουμε τον πλακούντα να βγει και μου λένε καλά βγήκαν όλα με την μια βολίδα ο μικρός χαχα εξού και το μεγάλο σκίσιμο που είχα και τα άπειρα ράμματα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ταλέντο η διδυμομανούλα!!!!!

Και εγώ άρχισα το πλέξιμο με τις χοντρές βελόνες,ξεκίνησα να φτιάχνω ενα κασκόλ, το διάστημα που είχα την αποκόλληση! Αλλά επειδή τα νεύρα μου, ήταν που ήταν...2 φορές εκανα λάθος το ξήλωσα και το παράτησα!! Εχει μείνει ενα μικρό δείγμα ίσα ισα να μου πιάνει χώρο και να θυμάμαι εκείνη την περίοδο..το καλύτερο;;; Εντονο φούξια...δεν ήξερα βλέπετε οτι θα κυριαρχούσε το μπλε στη ζωή μου...

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι, όταν κρατάω την ανάσα μου και κοιτάω την κοιλιά μου, την βλέπω να πηγαίνει πάνω κάτω, πολύ ελαφριά βεβαια....οχι κινησεις του παιδιού δηλαδή...σαν ανάσα,σαν να είναι η καρδιά του..δεν ξέρω... είναι φυσιολογικό να βλέπω απ την δική μου την κοιλιά να χτυπάει η καρδιά του παιδιού μου;; Μήπως είναι οι δικοί μου οι παλμοί μου επειδή εχει τεντώσει η κοιλιά

μου, φαίνονται οι χτύποι απο τις φλέβες;

Μπορει να λέω και βλακείες αλλά μου φαίνεται περίεργο,γι αυτό ρωτάω...:confused::confused:

Ταλέντο η διδυμομανούλα!!!!!

Και εγώ άρχισα το πλέξιμο με τις χοντρές βελόνες,ξεκίνησα να φτιάχνω ενα κασκόλ, το διάστημα που είχα την αποκόλληση! Αλλά επειδή τα νεύρα μου, ήταν που ήταν...2 φορές εκανα λάθος το ξήλωσα και το παράτησα!! Εχει μείνει ενα μικρό δείγμα ίσα ισα να μου πιάνει χώρο και να θυμάμαι εκείνη την περίοδο..το καλύτερο;;; Εντονο φούξια...δεν ήξερα βλέπετε οτι θα κυριαρχούσε το μπλε στη ζωή μου...

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι, όταν κρατάω την ανάσα μου και κοιτάω την κοιλιά μου, την βλέπω να πηγαίνει πάνω κάτω, πολύ ελαφριά βεβαια....οχι κινησεις του παιδιού δηλαδή...σαν ανάσα,σαν να είναι η καρδιά του..δεν ξέρω... είναι φυσιολογικό να βλέπω απ την δική μου την κοιλιά να χτυπάει η καρδιά του παιδιού μου;; Μήπως είναι οι δικοί μου οι παλμοί μου επειδή εχει τεντώσει η κοιλιά

μου, φαίνονται οι χτύποι απο τις φλέβες;

Μπορει να λέω και βλακείες αλλά μου φαίνεται περίεργο,γι αυτό ρωτάω...:confused::confused:

Χαχα!

Είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες οι πλέκτριες της παρέας!

Βρε τρελλή! Μάλλον τους παλμούς σου βλέπεις! Μην κρατάς την αναπνοή σου! :tongue:

Γεια σας!

ΚΡΜΑΡ οτι και να σου πουμε και εμεις,αμα εισαι χαλια,το ξερω κ απο εμενα, θελεις το χρονο σου.Τουλαχιστον να μπαινεις εδω να τα γραφεις για να βγαινουν απο μεσα σου..αμα τα λεμε καπου,συνηθως νιωθουμε λιγο καλυτερα!;) αυτο με τους παλμους στην κοιλια το προσεξα στην πρωτη εγκυμοσυνη κ νομιζα κ εγω πως ηταν το μωρο. μετα τη γεννα ομως, ειδα πως παλλωταν ακομα εκεινο το σημειο,οποτε κατι αλλο ειναι, μαλλον οι δικοι μας παλμοι.. :rolleyes::tongue:

Πηγα και ειδα παιδικους σταθμους σημερα.

Πηγα και σε τρεις στη γειτονια της πεθερας μου,με το σκεπτικο πως οταν γεννησω ,τις πρωτες μερες να πηγαινει να την παιρνει αυτη,για να μην τρεχω εγω που δεν θα μπορω.

Οταν της το ειπα,μου βρηκε χιλιες δικαιολογιες για να μην την παω εκει...:rolleyes: Ελεος!!Και δεν δουλευει ετσι? Ειναι τοσο δυσκολο να με βοηθησει για λιγες ωρες τον πρωτο καιρο?:rolleyes:Τι να πω? Και ξερετε τι προτεινε? Να της δινω αυτης 150ευρω κ να μου την προσεχει αυτη!!:evil::evil:

Τελοσπαντων..Θα την στειλω καπου εδω στη γειτονια μου βρηκα δυο που μου αρεσαν,κ θα πηγαινει στις 1 ο αντρας μου να την φερνει σπιτι κ δεν θελω τη βοηθεια απο κανενα...:evil: ελπιζω μονο το απογευμα μεχρι να ερθει ο αντρας μου [6.30] να την κουμανταρω... Θα δειξει...Δεν εχω κ αλλες επιλογες..:rolleyes:

Χριστιάνα να της πεις ότι με 150 βρίσκεις βρεφονηπιοκόμο που ξέρει από δημιουργική απασχόληση, από ψυχολογία παιδιού κτλ κτλ κτλ εσείς πες της τι από όλα αυτά καλύπτετε που θέλετε και χρήματα για το αυτονόητο;;;;

Είχα παρατηρήσει από τον γιο μου ότι όταν γύρναγε από τον παιδικό επειδή είχε εκτονωθεί κατά πολύ εκεί ήταν πιο ήρεμος σπίτι.Τώρα μπορεί και να έτυχε βέβαια δεν ξέρω αλλά ίσως και εσένα μετά να είναι πιο ήρεμη.Εκεί μέχρι τις 1 μόνο μπορείτε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χριστιάνα να της πεις ότι με 150 βρίσκεις βρεφονηπιοκόμο που ξέρει από δημιουργική απασχόληση, από ψυχολογία παιδιού κτλ κτλ κτλ εσείς πες της τι από όλα αυτά καλύπτετε που θέλετε και χρήματα για το αυτονόητο;;;;

Είχα παρατηρήσει από τον γιο μου ότι όταν γύρναγε από τον παιδικό επειδή είχε εκτονωθεί κατά πολύ εκεί ήταν πιο ήρεμος σπίτι.Τώρα μπορεί και να έτυχε βέβαια δεν ξέρω αλλά ίσως και εσένα μετά να είναι πιο ήρεμη.Εκεί μέχρι τις 1 μόνο μπορείτε;

δεν της Ειπα τιποτα Ξανθη μου, γιατι πραγματικα αν της απαντουσα δεν θα της αρεσε καθολου!!

μεχρι τις 1 μπορουμε να την στειλουμε γιατι μεχρι εκεινη την ωρα ολοι ζητανε 230-255 ευρω.αν την αφηνεις μεχρι τις 5 η τιμη παει στα 275ευρω.:?

Διαφημίσεις

Καλά, όταν μεγαλώσει η μικρή και την έχει χ3σμένη, θα σου παραπονιέται ότι δεν την αγαπάει η εγγονή της και θα φταις πάλι εσύ, να το ξέρεις!

μεχρι τις 1 μπορουμε να την στειλουμε γιατι μεχρι εκεινη την ωρα ολοι ζητανε 230-255 ευρω.αν την αφηνεις μεχρι τις 5 η τιμη παει στα 275ευρω.:?

Και πάλι καλά. Στο κέντρο της Αθήνας είναι απλησίαστα :(

Χαχα!

Είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες οι πλέκτριες της παρέας!

Βρε τρελλή! Μάλλον τους παλμούς σου βλέπεις! Μην κρατάς την αναπνοή σου! :tongue:

Λες ε;;;; Καλα αμα σας πω τι έχει περάσει απο το μυαλό μου, θα βάλετε τα γέλια...αλλά εγώ είχα φρικάρει!!!!

Χριστιανάκι μου, ευχαριστώ πολύ...ξέρω οτι με καταλαβαίνετε και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Απλά δεν ήθελα μεσα στα τόσα ευχάριστα να έχω κ εγω τι μουρμούρα μου...

Οσο για την πεθερά σου, καλά είπε η xanp...οτι με 150? παίρνεις και ειδικό και δεν την έχεις και ανάγκη!!

Μωρέ πως με εκνευρίζουν... πολύ εξυπνες μας βγήκαν!!! Χωρίς λεφτά βρήκε 1000 δικαιολογίες για να μην πας την μικρούλα σου στην περιοχή της αλλά με 150 ευρουλάκια,μπορεί να κρατήσει την εγγονούλα της!!!

Πάντως απο τα 255? στα 275? δεν είναι μεγάλη η διαφορά...θα μου πεις το σύνολο κοιτάς...ναι στο σύνολο είναι πολλά, αλλά σίγουρα για 20? μιλάμε για 4 ώρες διαφορά την ημέρα,που και θα σας εξυπηρετήσουν και θα σε ξεκουράσουν γιατί όντως, οταν τα παιδάκια γυρνάνε απο το σταθμό είναι πιο ήσυχα!!

Το θέμα είναι να δεις,αν θα σε εξυπηρετήσει να την παίρνεις στη 1 το μεσημέρι ή στις 5! Πάντως σε καμία περίπτωση, στην πεθερά σου...

Καλά, όταν μεγαλώσει η μικρή και την έχει χ3σμένη, θα σου παραπονιέται ότι δεν την αγαπάει η εγγονή της και θα φταις πάλι εσύ, να το ξέρεις!(

δεν ξερω αν θα παιξει αυτο.

η πεθερα μου το παιζει κ καλα η καλη παντα. νομιζει πως τα ξερει ολα αλλα στην ουσια ειναι ετσι απο την ανευθυνοτητα της. γενικα αφηνει την μικρη να κανει οτι γουσταρει δεν βαζει κανονες-ορια,οποτε την παιρνω απο εκει ειναι παντα λερωμενη,ξεμαλλιασμενη γιατι την αφηνει δηθεν να παιξει οσο θελει κ τα παιδια ξερετε,προτειμανε αυτες τις γιαγιαδες.

η μανα μου απο την αλλη, που μπορει να ειναι οτι να`ναι ωρες ωρες, της εχει ορια, της λεει οχι, οποτε την παιρνω απο εκει ειναι καθαρη κ τακτοποιημενη κ παντα της μαθαινει κ κατι καινουργιο. ενω στην πεθερα μονο βλακειες της μαθαινουν!:evil:

αυτα λοιπον! εγω δεν θα της πω ποτε μου κατι κακο για καμια τους, αλλα πιστευω πως την πεθερα μου θα θελει πιο πολυ στο μελλον, απλα κ μονο επειδη την χειριζεται,ενω την μανα μου οχι!

το αλλο θεμα ειναι οτι στις 5,, εγω με βρεφος στο σπιτι δεν θα μπορω να παρω το αμαξι κ να παω να την παρω.. και ο αντρας μου ερχεται 6.30 σπιτι.

ελπιζω μεχρι της 1 παντως να τα βολεψουμε κ να μου ερχεται πιο ηρεμη!

... αλλά είναι μια ψυχή εδωμέσα που τη θαυμάζω πολύ για την αυτοσυγκράτησή της, το ότι σπανίως παραπονιέται για κάτι και τη θεωρώ πολύ ισορροπημένη και down to earth (το αντίθετο από μένα δηλαδή) και ναι, θα το πω, ταραμ ταμ ταμ! Ξανθή υποκλίνομαι στην υπομονή σου, το ισορροπημένο της σκέψης σου και στις αντοχές σου.

Ki εγώ θέλω να ρίξω την ίδια ψήφο στην Ξανθή...

Sky, εγώ ανυπομονώ να γεννήσετε όλες και κυρίως οι πρωτομάνες-δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι! Ό,τι και να πω, δεν περιγράφεται. Αυτά τα συναισθήματα δεν υπάρχουν σου λέω. Και δεν εννοώ την αγάπη και το δέσιμο που όντως έρχονται αργά και κάπως ύπουλα, εκεί που δεν το περιμένεις, εννοώ το συναίσθημα που σου εμπνέει ένα μωρό δικό σου, που είναι τελείως υπ' ευθύνη σου (για καλό το λέω, μη σε τρομάζω!είναι σαν κι αυτό που λέει η Ξανθή, δεν περιμένεις ότι το έχεις...)

Δεν ξερω αν εννοουσες εμενα...εγω παντως με τοκετους τυπου τσακ μπαμ δεν εχω καμια σχεση!!!!!!:D

Τη mariath εννούσα, αλλά ο καταιγισμός των πληροφοριών με έχει μπερδέψει:). Πώς είσαι? Βαστάς γερά? Βρήκες καμιά άκρη με το τι θά κάνεις με τα μπομπίρια σου τις μέρες του μαιευτηρίου? Ξέρεις από τώρα πόσα βράδια θα λείψεις?

ΓΚαι ξερετε τι προτεινε? Να της δινω αυτης 150ευρω κ να μου την προσεχει αυτη!

Αστειευόταν ελπίζω...όχι ότι αυτό καλυτερεύει καθόλου τα πράγματα:o

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...