Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εμένα η παιδίατρος μου είπε betadine 2 σταγόνες μετά το μπάνιο της για 7 μέρες.

Και κανονικά μπανάκι..γιατί μέχρι τώρα δεν τον έβρεχες τον αφαλό? :confused:

οχι..αν και μεχρι τωρα καλο καλο μπανιο εγω δεν την εχω κανει γιατι λογω αφαλου φοβομουν και την ψευτοεπλενα πανω κατω αριστερα δεξια..

καλα που κατσαμε παραπανω μερες το μαιευτηριο γιατι θα μας ειχε φαει η βρωμα!:D:D:D:D

sky πρεπει να με δεις να πλενω πωπω πιπι στον νιπτηρα να με καμαρωσεις!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάντια για λίγες μέρες 2-3 συνέχισε το οινόπνευμα ταμποναριστά και κανονικά μπάνιο.

Εμάς και στα 2 έπεσε την τελευταία μέρα πριν φύγουμε από το μαιευτήριο αλλά και εγώ τα κράτησα με τα βραχιολάκια και τα έχω στο κουτί τους.

Όσο δεν έχει πέσει ο αφαλός δεν κάνει να τον βρέχουμε αυτό ξέρω εγώ σαν οδηγία και στα 2 παιδιά για αυτό και τα κρατάνε πάνω στο μπράτσο όταν τα πλένουν να προφυλάσσουν τον αφαλό.

Eγώ και τις 2 κανονικά τις έκανα μπάνιο μετά από οδηγίες

στην κλινική και απλά ταμπονάριζα και στέγνωνα καλά μετά τον αφαλό.

Πλέον και στις κλινικές κανονικά τα κάνουνε

μπάνιο πριν πέσει ο αφαλός.Το σημαντικό είναι

να στεγνώνει μετά καλά η περιοχή και να ρίχνεις

οινόπνευμα ή betadine ανάλογα τί θα σου πεί ο παιδίατρος.

Καλέ πάνω στο μπράτσο τα κρατάνε

για να μην γλυστρίσουνε τα μωρά και

για να μένει σταθερό το κεφαλάκι.

Εξάλλου με αυτό το πιάσιμο και το μωρό νοιώθει

ασφάλεια μου είπε η μαία γιατί αλλιώς νοιώθει ανασφάλεια που

δεν μπορεί να στηρίξει το σώμα του.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλέ ναι!!!! Ξάπλα καναπέ τηλεόραση και πλέξιμο. Πρεπει να τελειώσω ενα κουβερτακι/ριχταρι που έχω ξεκινήσει. Και μετα θέλω να πλεξω και σκουφάκια γιατί έχω πολλά μισά κουβαρακια. Όσα προλαβω!!

Το πλύσιμο του σάκου εννοείται έγινε στο πλυντήριο.

Ενα μαγείρεμα στο χαλαρό αργότερα και αρκετές δουλειές για σήμερα....

Σκάι, βγαλτο τελείως απο το μυαλό σου και μην το ψαχνεις καν!!!

Προσπαθώ!

Βλέπω εσύ είσαι πιο προκομμένη από μένα που έχω αρχίσει ένα κουβερτάκι του μωρού απ' το δεύτερο τρίμηνο (βελονάκι) και ακόμη δεν τό' χω τελειώσει! Κι ένα μικρό σάλι που έκανα τό' δωσα σε φίλη από τη γειτονιά (στην ηλικία που θα ήταν η μαμά μου είναι η γυναίκα, αλλά είναι φοβερή) να μου κάνει το γύρω γύρω... μιλάμε για ΤΗΝ προκοπή!

sky πρεπει να με δεις να πλενω πωπω πιπι στον νιπτηρα να με καμαρωσεις!

Ο λαός θέλει βίντεο! :D

Eγώ και τις 2 κανονικά τις έκανα μπάνιο μετά από οδηγίες

στην κλινική και απλά ταμπονάριζα και στέγνωνα καλά μετά τον αφαλό.

Πλέον και στις κλινικές κανονικά τα κάνουνε

μπάνιο πριν πέσει ο αφαλός.

Η μαία μου είπε ότι στο μπράτσο στην αρχή, αλλά λέει αν δεν γίνεται (:rolleyes::tongue:) δεν τρέχει τίποτα να τον βάλω στο μπανάκι του, αρκεί αυτό που λες, να στεγνώνω πάρα πολύ καλά τον αφαλό και να ταμπονάρω με το οινόπνευμα επίσης καλά.

:rolleyes:

edit: κάποια από εσάς είχε ενημερώσει για αυτές τις πάνες, αλλά σας θυμίζω κι εγώ (που μόλις παρέλαβα) ότι αν πάρετε από εδώ 1 κιβώτιο (168 πάνες) έρχεται 14 λεπτά η πάνα, ενώ αν πάρετε 2 κιβώτια έρχεται 13 λεπτά η πάνα, πολύ φθηνότερα από το super market. Πληρώνετε αντικαταβολή χωρίς έξτρα χρέωση.

http://www.paneschicco.gr/newborn

Δεν ξέρω Εύα μου αυτό είχα σαν οδηγία στο μυαλό μου γιατί όπως σου είπα και στα 2 έπεσε την τρίτη μέρα που ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο αφού τα είχα πεθάνει στο οινόπνευμα συνέχεια, στο σπίτι που τα έκανα εγώ μπάνιο δεν είχαν αφαλό να κρέμεται είχε πέσει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Χριστιανάκι και Σκάι!!! Δεν γέννησα,οντως!!

Απλά δεν είμαι στα καλύτερα μου και δεν θέλω να σας γκρινιάζω...αλλά θα το κάνω γιατί βαρέθηκα να βλέπω τον άντρα μου να κουνάει το κεφάλι και να μου λέει υπομονή...τον καταλαβαίνω και αυτόν τον κακομοίρη..τι άλλο να κάνει πια,δεν μπορεί να με βοηθήσει...

Δεν αντέχω άλλο κορίτσια με έχει πιάσει απελπισία... κουράστηκα, θέλω να γεννήσω...πονάω παντού!!

Ξέρω πως δεν είναι η ωρα ακόμα αλλά κουράστηκαααα!!!!

Εχω συσπάσεις παρότι παίρνω yutopar και μαγνήσιο....

Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί θέλω συνέχεια τσισα μου και έχω και αυτόν τον φρικτό πόνο απο κατω που ούτε πλευρό δεν μπορώ να γυρίσω...

σχεδον δεν κοιμάμαι καθόλου όλο το βράδυ...αφήστε που οταν είμαι στο πλάι το βράδυ, με πιάνουν περισσότερες συσπάσεις!!!

Ας μη μιλήσω για τις κράμπες που με πιάνουν το βράδυ και τα πρηξίματα που έχω όλη μέρα στα πόδια...ολη μέρα!!! Είναι κατακόκκινα, δεν έχω πλέον αστραγάλους...ακόμα κ όταν σηκώνομαι το πρωί είναι σαν να έχω περπατήσει 10 ώρες συνεχόμενες!!!

Δεν αντέχω αλήθεια σας λέω...είναι ντροπή αυτό που λέω...το ξέρω!!! Δεν είναι οτι δεν αντέχω το μωρό μου...δεν το εννοώ ετσι..ξέρετε πως το εννοώ!! Ουτε θέλω να γεννήσω προωρα και να έχει προβλήματα το αντράκι μου ή να μπει θερμοκοιτίδα!!Θελω μόνο να περάσει αλλη μιαμιση εβδομάδα και να γεννήσω...δεν ειναι τίποτα σαν χρόνος αλλά μου φαίνεται βουνό...και αν γεννήσω με ΠΗΤ, πως θα αντέξω τόσο καιρό;;;

Και ο γιατρός μου είναι κατά της καισαρικής άρα θα με αφήσει να πάρω όλο τον μήνα..Απ΄την άλλη αμα μπορώ να γεννήσω κανονικά γιατί να πάω με καισαρική;;;

Τετοια με εχουν πιάσει....

Σας ζητώ συγνώμη για την γκρίνια μου αλλά ειλικρινά δεν είμαι καλά....:cry::cry:

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κορίτσια!

Μεσημέριασε, ε? Περνάει η μέρα με το θηλασμό;)!

(...και επίσης με το να κάθεσαι να το χαζεύεις όταν είναι ξύπνιο και κάνει αυτές τις νευρικές γκριμάτσες που νομίζεις ότι γελάει:tongue:!)

Διδυμομάνα, ξάπλωνε και μάζευε κουράγια! Να σου πω, τα μέσα Ιουνίου, που λες, ήταν η ΠΗΤ σου ή η ημερομηνία που σου όρισε ο γιατρός?Πας στάνταρ για καισαρική ή όλα παίζουν?

... στον Σωτήρη δεν μετράει ήταν οξύς τοκετός

Εμάς και στα 2 έπεσε την τελευταία μέρα πριν φύγουμε από το μαιευτήριο

Ξανθή μου, τι είναι ο οξύς τοκετός (ρωτάω εκ του ασφαλούς τώρα που γέννησα ήδη)? Πάντως και γω ήξερα ότι το κλύσμα είναι στάνταρ στις γέννες και κυρίως στις καισαρικές ακριβώς λόγω του ότι πρόκειται για εγχείρηση...

Άσχετο, πόσο κάτσατε στο μαιευτήριο? Πόσο γρήγορα έπεσαν οι αφαλοί σας:shock:? edit: ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ:wink:

Βρε κορίτσια, σε όλη την εγκυμοσύνη το ισχίο του μπέμπη μου είναι ολίγον (κάνα-δυο εβδομάδες) μικρότερο από την ηλικία του.

Καλά σου τα λένε τα κορίτσια. Σε όσες δηλαδή μας έβγαζε την κεφάλα δυο βδομάδες μεγαλύτερη, τι έπρεπε να κάνουμε:tongue:?

Πάντως κι εμένα δεν το βγάζει πρώτο μπόι (αυτά που σου λέω τώρα, ισχύουν για αφότου γεννήθηκε, που είναι και πιο χειροπιαστά υποτίθεται!) και μάλιστα, άκουσον-άκουσον!-στο βιβλιάριο υπάρχει ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το πόσο θα φτάσει σε ύψος (σαν ενήλικας)! Είναι δυνατόν να προβλέψεις κάτι τέτοιο από νεογνό? Για την ιστορία, γεννήθηκε 49 πόντους στις 38+5 και η πρόβλεψη λέει 1.73. Είδα κι εγώ που γεννήθηκα 51 πόντους και με πρόλαβε η περίοδος από όταν ήμουν 10 χρονών (ορμονική διαταραχή) κι εχω μείνει από τα 10 μου με ύψος 1.65 και 38 νούμερο παπούτσι! Καλά είναι, δε λέω, σκέψου όμως τι κορίτσαρος ήμουν ήδη από τα 10 μου (πέμπτη δημοτικού μιλάμε τώρα, ε!) και εκεί που λες, αυτή πάει για νεξτ τοπ μόντελ, τσουπ! ακινητοποιήθηκε ο οργανισμός...forever!:P

...συνεχιζω οινοπνευματακι και οχι νερο ε?

Κι εγώ αυτές τις οδηγίες έχω, προσοχή στο νερό και οινοπνευμα για 2-3 μερούλες ακόμα. Μπανάκι κάνουμε στο χέρι, οπότε όπως τον κρατάμε έχουμε έναν έλεγχο για το πού πέφτει το νερό. Ισχύει, πάντως, ότι και νερό να πέσει δεν πειράζει, αρκεί να μην μουλιάσει η περιοχή και να σκουπιστεί εγκαίρως, ταμποναριστά, όπως λέει κι η Ευα.

Άλλη πληγή να μην κάνετε στη ζωή σας! :D

Πολύ μου άρεσε αυτή η ευχή και μάλιστα με την αφορμή του αφαλού:D!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οξύς τοκετός είναι όταν έχεις σπάσιμο νερών στο πρώτο στάδιο και κάνεις αμέσως διαστολή στο 10(εξού και ο εμετός που σας έλεγα) και γίνεται και η εμπέδωση ταυτόχρονα χωρίς να περάσει ώρα ενδιάμεσα.Δηλαδή αυτό που λέμε τσακ μπαμ πράγματα :)

Και στα 2 παιδιά γέννησα Κυριακή και βγήκα Τετάρτη κατά τις 13.00 το μεσημέρι που πέρασε ο παιδίατρος και έτυχε πριν περάσει ο παιδίατρος να μας πέσει και ο αφαλός και στα 2.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

... και κάνεις αμέσως διαστολή στο 10(εξού και ο εμετός που σας έλεγα).

Α, εσύ μου είχες πει για τον εμετό όταν κάνεις απότομη διαστολή!Το έπαθα κι εγώ και το θυμόμουν ότι το είχα μάθει εδώ μέσα, αλλά νόμιζα από τη Μαρία...άρα όσο μπόρεσα σε ακολούθησα, πρότυπό μου!

NuWHp2.png

InJWp3.png

karmar σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Όλη αυτή η φρίκη και η ψυχολογική ταραχή που περιγράφεις με πιάνει το βράδυ, κι ο καημενούλης ο σύζυγος όλο υπομονή και υπομονή λέει (κάνοντας κι ο ίδιος ιώβεια υπομονή με την γκρίνια μου)... είναι απόλυτα φυσιολογικό να σκέφτεσαι πώς θα φτάσεις μέχρι την ΠΗΤ! Κι εγώ θα το σκεφτόμουν αν δεν ήταν η καισαρική.

Φρόντισε να έχεις βοήθεια όσο γίνεται, να μην κουράζεσαι, να μην τρως αλάτια και ζάχαρη (για το πρήξιμο), μην τρως αργά γιατί βαραίνει μαζί με το στομάχι και η ψυχή (στο υπογράφω αυτό, τα βράδια είναι χειρότερα απ' όλες τις πλευρές αν έχω φάει) βρες βουδιστικές προσευχές με πολλά Οομμμμμμμ! στο γιουτιουμπ, οραματίσου το κορμάκι σου ελεύθερο από το βάρος και την αγκαλίτσα σου γεμάτη...

Επίσης σκέψου ότι αφού έχεις ήδη συσπάσεις δεν θα αργήσεις να γεννήσεις! (αλήθεια, δεν είδα πόσο είσαι, νομίζω παίρνεις γιουτοπάρ ακόμα? Ε! μόλις μπεις στην κατάλληλη εβδομάδα και στο κόψουν θα γεννήσεις! ;) )

Γκρινιάρα πολύ είμαι κι εγώ, αλλά είναι μια ψυχή εδωμέσα που τη θαυμάζω πολύ για την αυτοσυγκράτησή της, το ότι σπανίως παραπονιέται για κάτι και τη θεωρώ πολύ ισορροπημένη και down to earth (το αντίθετο από μένα δηλαδή) και ναι, θα το πω, ταραμ ταμ ταμ! Ξανθή υποκλίνομαι στην υπομονή σου, το ισορροπημένο της σκέψης σου και στις αντοχές σου. Ειλικρινά θέλω να ξέρω πώς κουμαντάρεις το όλο σύστημα έτσι, και πραγματικά ψυχανεμίζομαι ότι και με τα παιδάκια σου την ίδια σταθερότητα δείχνεις και ζηλεύω πολύ! Θέλω ιδιαίτερα αργότερα!

Skountoufla μου, πολύ μου λείπεις τώρα που είσαι busy all the time! Απόλαυση είσαι! Χεχε! Ό,τι είπες για την περίοδο ισχύει μια απ' τα γίδια και μένα που μου ήρθε σε ηλικία 11 ετών και ύψος 1,69. Όσοι πόνταραν στο ότι θα γινόμουν πανύψηλη έχασαν τα λεφτά τους! :D

Πάντως όντως παρακινδυνευμένες οι προβλέψεις για το ύψος του βρέφους, πρώτη φορά το ακούω! Σε όλα τα παιδάκια κάνουν προβλέψεις ή έτυχε αυτό τώρα σε σένα? [σε σκέψεις μπήκα πάλι, το ισχίο μας είναι κοντό, ο μπαμπάς μας 1,70, να δω τι πρόβλεψη θα κάνουν σ' εμάς! :rolleyes:]

Όσο για τις ακούσιες γκριμάτσες που κάνουν, πρέπει να έχουν πολύ γέλιο! :D :D

Α, εσύ μου είχες πει για τον εμετό όταν κάνεις απότομη διαστολή!Το έπαθα κι εγώ και το θυμόμουν ότι το είχα μάθει εδώ μέσα, αλλά νόμιζα από τη Μαρία...άρα όσο μπόρεσα σε ακολούθησα, πρότυπό μου!

Δεν ξερω αν εννοουσες εμενα...εγω παντως με τοκετους τυπου τσακ μπαμ δεν εχω καμια σχεση!!!!!!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Karmar σε καταλαβαινω κι εγω νωριτερα ηθελα να γεννησω

Χωρις βεβαια να εχει θεμα το μωρο.

Η εγκυμοσυνη καλως ΄η κακως για αλλες ειναι περιπατος

Και για αλλες γολγοθας κ δεν εννοω τις περιπτωσεις οπου

Υπαρχει σοβαρο ιατρικο θεμα. Οποτε λογικο οσες δεν δυσφορουν

Καθολου να μην εχουν λογους να γκρινιαζουν ενω οσες δυσφορουμε

Γκρινιαζουμε τι να κανουμε μη νιωθεις ασχημα. Υπομονη!

Ασχολησου με μωρουδοδουλειες για να ξεχνιεσαι...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μου θυμίζεις εμένα λίγες εβδομάδες πριν.

Ένοιωθα μεγάλη απελπισία για όλα.Και ένα επιπλέον που είχα

ήτανε που κούτσαινα και πονούσα αβάσταχτα στο ισχύο

και δεν μπορούσα να βγώ από το σπίτι.Ήμουνα χάλια σωματικά

και ψυχολογικά αλλά έκανα κουράγιο.Το εύκολο ήτανε να πάω στην κλινική

και να πώ βάλτε μου πόνους τώρα θέλω να γεννήσω.

Αλλά είχα επιμονή και υπομονή και έφτασα να γεννήσω όταν

το αποφάσισε το μωρό μου.Και τώρα πίστεψέ με δεν θυμάμαι

εκείνες τις μέρες ούτε σαν ανάμνηση.Έχω τον θησαυρό

μου και τα έχω ξεχάσει όλα.Μάζεψε όσο κουράγιο έχεις και

κάνε υπομονή θα ανταμειφθείς σε λίγο καιρό.

Μην απελπίζεσαι...λίγες μέρες έμειναν...

edit: κάποια από εσάς είχε ενημερώσει για αυτές τις πάνες, αλλά σας θυμίζω κι εγώ (που μόλις παρέλαβα) ότι αν πάρετε από εδώ 1 κιβώτιο (168 πάνες) έρχεται 14 λεπτά η πάνα, ενώ αν πάρετε 2 κιβώτια έρχεται 13 λεπτά η πάνα, πολύ φθηνότερα από το super market. Πληρώνετε αντικαταβολή χωρίς έξτρα χρέωση.

http://www.paneschicco.gr/newborn

Εγώ παίρνω της libero με 50% έκπτωση.

Εδώ Θεσσαλονίκη σχεδόν κάθε εβδομάδα και ένα σούπερ

μάρκετ τις βγάζει προσφορά και συμφέρει περισσότερο

και από τις chicco.Οι 46 πάνες 5 ευρώ βγαίνει περίπου 9 λεπτά η πάνα.

Οξύς τοκετός είναι όταν έχεις σπάσιμο νερών στο πρώτο στάδιο και κάνεις αμέσως διαστολή στο 10(εξού και ο εμετός που σας έλεγα) και γίνεται και η εμπέδωση ταυτόχρονα χωρίς να περάσει ώρα ενδιάμεσα.Δηλαδή αυτό που λέμε τσακ μπαμ πράγματα :)

Και στα 2 παιδιά γέννησα Κυριακή και βγήκα Τετάρτη κατά τις 13.00 το μεσημέρι που πέρασε ο παιδίατρος και έτυχε πριν περάσει ο παιδίατρος να μας πέσει και ο αφαλός και στα 2.

Είχε η αδερφή μου στην πρώτη της κόρη.

Ο γιατρός δεν πρόλαβε να βάλει την ποδιά του.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

karmar κανε υπομονη κοριτσακι μου...

ποσο δικιο εχεις!

παρα τις δυσκολιες εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να απολαυσεις αυτες τις τελευταιες μερες με το μωρακι στην κοιλιτσα σου!

ξερω οτι ειναι στιγμες που φτανεις στα ορια σου αλλα πιστεψε με εχεις ακομα πολλες αντοχες και δεν το γνωριζεις!;)

εγω εχθες το βραδυ παντως αναπολησα τα βραδυα που δεν μπορουσα να αλλαξω πλευρο και σηκωνομουν για τσισα...

αναγκαστηκα να κοιμηθω ημιξαπλωτη γιατι η κυρια μετα απο τοσες ωρες στο στηθος δε κοιμοταν χωρις αγκαλια για κανενα λογο...

ο μπαμπας κανανπε οπως καταλαβαινεις...

αυτος ο οξυς τοκετος ωραιο πραγμα πρεπει να ειναι!

σας αφηνω...ξανακλαιει....:evil:

aCtzp3.png

Σας ευχαριστώ κοριτσια μου...

Μακάρι να νιώσω καλύτερα...προς το παρόν, απ'τη στιγμή που σας διάβασα.κλαίω μόνο!!!

Δεν νιώθω καθόλου δυνατή!! Νιώθω απογοητευμένη με τον εαυτό μου... στην αρχή ήμουν 2 μήνες στο κρεβάτι με αποκόλληση και άντεξα,κάνοντας υπομονή για το πλασματάκι που είχα μέσα μου, που ήταν εντελώς αβέβαιο και τώρα που πλησιάζει ο καιρός και τον νιώθω, αισθάνομαι την κάθε του κίνηση, αντί να χαίρομαι με την προσμονή,αισθάνομαι οτι δεν αντέχω άλλο!

Θελω να τελειώνω, να τον πάρω αγκαλιά, να δω οτι είναι καλά και να ξεκουραστω απο τα ψυχοσωματικά που δεν με αφήνουν να χαρώ!!

Τι να πω, ελπίζω να μου περάσει σύντομα!! Οντως λίγες μέρες έμειναν, αλλά καθε μέρα μου φαίνεται οτι διαρκεί 48 ώρες...:shock:

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ, αλήθεια!!!

Καλησπέρα σε όλες. Μόλις έγραψα ένα τεράστιο κείμενο και μου το έσβησε. Γκρρρ τα νεύρα μου. Θα σας τα πω συνοπτικά τώρα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγράψω τα ίδια. Λοιπόν, εγώ η μουλάρα τα βράδια κοιμάμαι μια χαρά, μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ περισσότερο, αλλά με δύο ζουζούνια στο σπίτι που ξυπνάνε από τις 7:30 περίπου κάθε μέρα λίγο δύσκολο.

Σήμερα είχα γιατρό. Όλα καλά το βάρος μου το βγάζει 3600 ο υπέρηχος, αλλά ο γιατρός είπε ότι αυτό είναι πιθανότατα ψευδές γιατί έχουμε μεγάλο κεφάλι και πόδι οπότε ο υπέρηχος βγαίνει λίγο εκτός. Το υπολογίζει γύρω στα 3200 μου είπε. Ελπίζω να έχει δίκιο. Η ημερομηνία έκλεισε τελικά για τις 23 Μαϊου. Δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα και αν όλα πάνε καλά τέτοια ώρα θα κρατάω την μικρή στην αγκαλιά μου. Σαν ψέμματα μου φαίνεται.

Έχει αρχίσει να με ζορίζει η κοιλιά πια. Πονάω όταν περπατάω, σουβλιές και τσιμπήματα. Ελπίζω να μπορέσω να φτάσω ως τις 23.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και πάνω απ' όλα υπομονή.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...