Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κ την ημέρα πριν φύγω απο το νοσοκομειο πάλι

μου έκαναν αφου δεν είχα παει ακομα τουαλέτα...

Καλό αυτό, θα το έχω στα υπόψιν να το ζητήσω.

Όταν θέλει να το κρατήσει, βάζω το μωρό σ' ένα μαξιλάρι και της το δίνω αγκαλιά, βέβαια το κρατάω κι εγώ να μην το πολυσφίξει και το μπιμπερό το κρατάμε μαζί για να μην το χώσει απότομα βαθιά στο λαιμό του ! :rolleyes::rolleyes:

:D :D :D Ωχ! Απ' τη μια λες τι γλυκό, απ' την άλλη θέλουν προσοχή τα άτιμα!

Καλημέρα κούκλες όμορφες! Πώς πήγε το βράδυ εγκυούλες?

Τι κάνουν τα μωράκια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ! Απ' τη μια λέω βόηθα Χριστέ και Παναγιά να μου έρθει η επιφοίτηση με το μωρό, κι απ' την άλλη (τις αισιόδοξες στιγμές) λέω μια χαρά θα τα καταφέρω, εκείνη την ώρα θα μου βγουν φυσικά... άραγε αυτό ισχύει όμως? Σου βγαίνει τίποτα φυσικά ή είναι μύθος?

[αυτό το κουτί πάντως με τα ενθύμια πολύ μ' αρέσει σαν ιδέα!]

Καλημέρα μάνες!!!!!

Sky να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις κάποια

πράγματα και θα απορείς με τον εαυτό σου..

είναι όλα αυτά που είναι κάπου κρυμμένα και ενεργοποιούνται

όταν έρθει η ώρα!

Τουλάχιστον συνέβη σε εμένα στην πρώτη μου

..καλά για τώρα στην δεύτερη δεν το συζητάω,πετάμε! ;)

Μύθος δεν είναι σίγουρα,σκέψου πόσες φορές βλέπεις

μικρά κοριτσάκια 5-6 χρονών να παίρνουνε

μία κούκλα και να την πιάνουνε σε στάση θηλασμού,

να την νταντεύουνε,να πιάνουνε το μπιμπερό(παιχνίδι)

για να την ταίσουνε και τόσα άλλα...

και μπορεί αυτό το κοριτσάκι να μην

το έχει δεί ποτέ αυτό και όμως το κάνει...

Ναί το κουτί και εμένα σαν ιδέα με συγκινεί πολύ! ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα. Τι καλά που δροσισε, το πρωτο βράδυ εχθες που κοιμηθηκα καλά απο άποψη ζέστης. Εχθες ειχα το ντοπλερ και ηταν όλα τέλεια, το βάρος μας συμμετρικό περιπου 1500γρ έκαστο. Μου βρήκε κι άλλο σμικριμενο τον τράχηλο παρ όλο που έχει ράμματα περιδεσης και μου είπε πολύ προσοχή απο εδώ και πέρα να βγάλουμε τον Μάϊο. Εγώ στην κοσμαρα μου προφανώς μου αρέσει που έλεγα οτι είχα σίγουρο το 14/6! Κι εχθες κατάλαβα οτι μπορεί να συμβεί και νωρίτερα. Και μου είπε οτι επειδή είναι υπέρ κινητικά τα μωρά να προσέχω τις κινήσεις τους και αν αισθανθώ οτι με πονανε να ειδοποιησω. Μα και αυτα δεν εκατσαν ουτε δευτερόλεπτο ήσυχα. Φάτσα της μπεμπας δεν είδαμε καν. Δεν μας έκανε την τιμή. Ο μπεμπουκος που τον είδαμε 3D έγχρωμο μοιαζει στον άντρα μου. Χαρά αυτός!!!!

Τώρα πλένω τον σάκο του μαιευτηρίου. Θορυβήθηκα!!!!!

0SB8p3.png

Sky να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις κάποια

πράγματα και θα απορείς με τον εαυτό σου..

είναι όλα αυτά που είναι κάπου κρυμμένα και ενεργοποιούνται

όταν έρθει η ώρα!

Mακάρι!

Μ' αρέσει που θορυβήθηκες κι έχεις κουρδιστεί για δουλειές τώρα.

Παράτα τα όλα και πήγαινε να καθίσεις!

Βρε κορίτσια, σε όλη την εγκυμοσύνη το ισχίο του μπέμπη μου είναι ολίγον (κάνα-δυο εβδομάδες) μικρότερο από την ηλικία του. Όλες οι εξετάσεις, οι υπέρηχοι (αυχενική, β-επιπέδου), η άμνιο, η καρδιολογική, όλα καλά. Με την άμνιο έχουμε αποκλείσει κατά 99 κόμα κάτι και τα σύνδρομα. Χτες όμως μου το ανέφερε η γυναικολόγος σε στυλ "το έχουμε δει αυτό, ε?", και της θύμησα πως, ναι, πάντα έτσι βγαίνει. Τη ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε έτσι είναι η κατασκευή του, μήπως πήρε απ' τον μπαμπά του (ο μπαμπάς μας δεν είναι και πρώτο μπόι). Το ψιλοέψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ότι το μήκος του ισχίου είναι δείκτης ύψους. Δεν θέλω να το ψάξω άλλο... αλλά λιγάκι με απασχολεί. Αν σημαίνει απλώς ότι θα μου γίνει κοντούλης δεν με νοιάζει καθόλου, ας είναι γερός κι ας είναι κοντορεβυθούλης... αν σήμαινε κάτι χειρότερο θέλω να πιστεύω ότι θα μου το είχαν πει εξαρχής από τη β-επιπέδου ας πούμε. Με τρώει όμως τώρα!

Καλημέρα. Τι καλά που δροσισε, το πρωτο βράδυ εχθες που κοιμηθηκα καλά απο άποψη ζέστης. Εχθες ειχα το ντοπλερ και ηταν όλα τέλεια, το βάρος μας συμμετρικό περιπου 1500γρ έκαστο. Μου βρήκε κι άλλο σμικριμενο τον τράχηλο παρ όλο που έχει ράμματα περιδεσης και μου είπε πολύ προσοχή απο εδώ και πέρα να βγάλουμε τον Μάϊο. Εγώ στην κοσμαρα μου προφανώς μου αρέσει που έλεγα οτι είχα σίγουρο το 14/6! Κι εχθες κατάλαβα οτι μπορεί να συμβεί και νωρίτερα. Και μου είπε οτι επειδή είναι υπέρ κινητικά τα μωρά να προσέχω τις κινήσεις τους και αν αισθανθώ οτι με πονανε να ειδοποιησω. Μα και αυτα δεν εκατσαν ουτε δευτερόλεπτο ήσυχα. Φάτσα της μπεμπας δεν είδαμε καν. Δεν μας έκανε την τιμή. Ο μπεμπουκος που τον είδαμε 3D έγχρωμο μοιαζει στον άντρα μου. Χαρά αυτός!!!!

Kαλημέρα διδυμομανούλα!!!

Κοίτα να κάτσεις στα αυγά σου τώρα και να μην κουράζεσαι

και άσε τις δουλειές για τους άλλους,άντρα,μαμά,πεθερά θείες αδέρφια..

επιστράτευσε!!!!!

Αν ο μπέμπης μοιάζει τον μπαμπά τότε μην έχεις

και πολλές ελπίδες για την κόρη!!! :tongue:

Γερά μωράκια να φέρεις στον κόσμο πάνω από όλα

αλλά να πώ την αλήθεια εγώ πολύ χαίρομαι

όταν τα μωράκια μοιάζουνε τους μπαμπάδες...τους βλέπεις

χέζονται από την χαρά τους και αυτοί!!!!!

Διαφημίσεις

διδυμομανούλα κάτσε στα αυγά σου και μη κάνεις τίποτα διάβασε κανένα βιβλίο, μπες ιντερνετ και χάζεψε γενικά απόλαυσέ το και κράτα τα μικρα μέσα όσο μπορείς...

Σκάι πέρασε άλλη μία μέρα ε;;;;

Το βράδυ εγώ τρώω το αργότερο πλέον 6-7 και κοιμάμαι κατά τις 11 οπότε πέφτω ξερή μέχρι το πρωί..Σήμερα ξυπνήσαμε όλοι μαζί στις 10 χλιδή σας λέω...

Εύα αρκεί να μην έχεις 3 παιδιά αγόρια-κορίτσια και όλα μοιάζουν στον μπαμπά κρίμα δεν είναι και η έρημη η μάνα;;;;χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα!

Διδυμομανουλα να προσεχεις ειπε ο γιατρος οχι να ετοιμαστεις για γεννα!:tongue:

Σκαι μην δινεις σημασια σαυτα που δειχνει ο υπερηχος ειναι βασει στατιστικων

και αλγοριθμων που ειναι περασμενα στο μηχανημα. Αν υπηρχε καποιο θεμα

θα στο ειχανε πει.Και φυσικα η αναπτυξη εντος κοιλιας με εκτος δεν εχει σχεση.

Το βραδυ περασε καλουτσικα ισως επειδη δροσισε αλλα εγω

τον ιδρωτα μου τον εριξα παλι.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

να σου πω είναι για το ύψος το ξέρω και εγώ και μάλιστα έβγαινε και σε μένα 1 εβδομάδα πίσω στον γιο μου ενώ γενικά ήταν πάντα 12 μέρες μεγαλύτερος από την πητ του το αποτέλεσμα;;;γεννήθηκε 52 πόντους και σήμερα είναι 1,29 και ακόμα δεν έχει παέι 6 δηλαδή αν ήταν κανονικό το ποδαράκι πόσο θα ήταν τώρα;;;

καλημερα κοριτσια!!

διδυμομανουλα προτεινω να κατσεις κατω και να ηρεμησεις..

ειναι και δυο τα μωρακια και χρειαζεσαι διπλη ξεκουραση!

σκαι μου γιατι στεαχωριεσαι?

αν ηταν κατι σοβαρο θα το ειχαν βρει.Τοσες εξετασεις εχεις κανει και ολες διναι μια χαρα!

τα μηχανηματα γενικως εχουν και μια αποκλιση οποτε μην τα παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις καποια πραγματα!

και εμενα εβγαινε με μαγαλουτσικο κεφαλακι αλλα ειναι μια χαρα η μπουμπου!

Σημερα μας επεσε και εμας ο αφαλος!

ακομα δεν εχει ξεραθει εντελως...συνεχιζω οινοπνευματακι και οχι νερο ε?

aCtzp3.png

Sky μου μην σκάς με τις μετρήσεις..

πλέον είμαι σίγουρη ότι πέφτουνε έξω κατά πολύ!

Σκέψου ότι την μπέμπα μας την έβγαζε στον τελευταίο

υπέρηχο ο γιατρός 3300 και γεννήθηκε 3650

και στην μεγάλη μου λίγες μέρες πριν γεννήσω μου την έβγαζε

2900 και γεννήθηκε 3350.Μία χαρά θα είναι και λεβέντης το

αγοράκι σου. Πάντως εγώ προς το τέλος που είχα ρωτήσει

τον γιατρό να μου πεί πόσο την μετράει στο ύψος μου

είπε δεν πρόκειται να σου πώ ούτε καν στατιστικά

γιατί είναι λάθος σε ένα τόσο μεγάλο

μωρό στην κοιλιά να μετράμε το ύψος έστω

και μετρώντας ισχύο.Το θυμάμαι χαρακτηριστικά.

EDIT::::: Και εννοείται ότι δεν συμβαίνει κάτι κακό έτσι!

Μην βασανίζεις το μυαλό σου άδικα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

διδυμομανουλα προτεινω να κατσεις κατω και να ηρεμησεις..

ειναι και δυο τα μωρακια και χρειαζεσαι διπλη ξεκουραση!

σκαι μου γιατι στεαχωριεσαι?

αν ηταν κατι σοβαρο θα το ειχαν βρει.Τοσες εξετασεις εχεις κανει και ολες διναι μια χαρα!

τα μηχανηματα γενικως εχουν και μια αποκλιση οποτε μην τα παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις καποια πραγματα!

και εμενα εβγαινε με μαγαλουτσικο κεφαλακι αλλα ειναι μια χαρα η μπουμπου!

ακομα δεν εχει ξεραθει εντελως...συνεχιζω οινοπνευματακι και οχι νερο ε?

Εμένα η παιδίατρος μου είπε betadine 2 σταγόνες μετά το μπάνιο της για 7 μέρες.

Και κανονικά μπανάκι..γιατί μέχρι τώρα δεν τον έβρεχες τον αφαλό? :confused:

Νάντια για λίγες μέρες 2-3 συνέχισε το οινόπνευμα ταμποναριστά και κανονικά μπάνιο.

Εμάς και στα 2 έπεσε την τελευταία μέρα πριν φύγουμε από το μαιευτήριο αλλά και εγώ τα κράτησα με τα βραχιολάκια και τα έχω στο κουτί τους.

Όσο δεν έχει πέσει ο αφαλός δεν κάνει να τον βρέχουμε αυτό ξέρω εγώ σαν οδηγία και στα 2 παιδιά για αυτό και τα κρατάνε πάνω στο μπράτσο όταν τα πλένουν να προφυλάσσουν τον αφαλό.

να σου πω είναι για το ύψος το ξέρω και εγώ και μάλιστα έβγαινε και σε μένα 1 εβδομάδα πίσω στον γιο μου ενώ γενικά ήταν πάντα 12 μέρες μεγαλύτερος από την πητ του το αποτέλεσμα;;;γεννήθηκε 52 πόντους και σήμερα είναι 1,29 και ακόμα δεν έχει παέι 6 δηλαδή αν ήταν κανονικό το ποδαράκι πόσο θα ήταν τώρα;;;

:D μια χαρά αναπτύσσεται, δίκιο έχεις, φαντάσου να ήταν κανονικό!

Σκαι μην δινεις σημασια σαυτα που δειχνει ο υπερηχος ειναι βασει στατιστικων

και αλγοριθμων που ειναι περασμενα στο μηχανημα. Αν υπηρχε καποιο θεμα

θα στο ειχανε πει.Και φυσικα η αναπτυξη εντος κοιλιας με εκτος δεν εχει σχεση.

Όντως, δεν το ψάχνω άλλο γιατί δεν μ' αρέσουν αυτά που διαβάζω...

Άντε, πάει κι αυτό! Άλλη πληγή να μην κάνετε στη ζωή σας! :D

Καλημερα κοριτσακια!!!!! Πως ειστε;;; Ρε σεις, νυσταζω συνεχεια παρα πολυ, τσουζουν τα ματια μου μονιμως..... Τα βραδυα κοιμαμαι σχετικα καλα, απλως ξυπναω συχνα, βλεπω την ωρα κ ξανακοιμαμαι, εχω κ τον νου μου για τις 6 που παιρνω γιουτοπαρ, για να μην αρχισει να βαραει το ξυπνητηρι.......Αλλα ολη μερα νυσταζω αφανταστα.....

Τελοσπαντων.......την Δευτερα εχω γιατρο, την Τεταρτη μπαινω στον μηνα μου επιτελους.....

Καλέ ναι!!!! Ξάπλα καναπέ τηλεόραση και πλέξιμο. Πρεπει να τελειώσω ενα κουβερτακι/ριχταρι που έχω ξεκινήσει. Και μετα θέλω να πλεξω και σκουφάκια γιατί έχω πολλά μισά κουβαρακια. Όσα προλαβω!!

Το πλύσιμο του σάκου εννοείται έγινε στο πλυντήριο.

Ενα μαγείρεμα στο χαλαρό αργότερα και αρκετές δουλειές για σήμερα....

Σκάι, βγαλτο τελείως απο το μυαλό σου και μην το ψαχνεις καν!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...