Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τελευταια και καταιδρωμενη.οταν σας ελεγα εγω οτι θα γεννησω τον Ιουνιου,δε με πιστευατε.Λοιπον εχουμε και λεμε.

βαρος εμβρυου:3450

τραχηλος:παχυς και σκληρος

μηκος τραχηλου:3 εκατοστα

πλακουντας:grade ΙΙ

αμνιακο:καλο

συσπασεις:λιγες

πονακια:πολλα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:τις επομενες 10 ημερες κατα 99% δε γενναω.θα με αφησει και 41η και μετα προκληση.κατα 70% αν παμε με προκληση:καισαρικη

φιλακια!!!

καλα το οτι μεσα στις επομενες 10 μερες δε γεννας το θεωρω εντελως αυθαιρετο!!!!

ανα πασα στιγμη μπορει να ξεκινησουν ολα!Νομιζεις ειχα εγω καμια ενδειξη στο 1ο

πρωτο παιδι οτι θα γεννησω?εισαι στις τελευταιες εβδομαδες και ολα παιζουν!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

εμένα δεν μου έκαναν πάντως και δεν ήταν επείγουσα καισαρική εκτός και να στα ιδιωτικά έχουν άλλη πολιτική

εμενα επειδη την προηγουμενη καναμε πρωτα προκληση εκανα!Τωρα να σου πω

δεν ειμαι σιγουρη οτι το ειπε αλλα μου λεγε οτι θα παω 8:30 να ξεκινησω ξυρισμα

νομιζω ειπε και κλισμα. Αλλα αμα δε σου κανουν δεν εχεις προβλημα με το εντερο τις

πρωτες μερες?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρία τι να σου πω δεν έχω ξανακάνει κιόλας να ξέρω χαχα πάντως έιμαι 100% σίγουρη ότι στην Αγγελίνα δεν έκανα κλίσμα, βασικά σε κανένα δεν έκανα αλλά στον Σωτήρη δεν μετράει ήταν οξύς τοκετός

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μου ειπε παντως να προσεξω διατροφη για να μη μεγαλωσει πολυ το μωρο και εχουμε αλλα.

ομως βρε κοριτσια δεν εχει μαλακωσει καθολου και ειναι μακρυς:τι να πω?μακαρι γιατι βαριεμαι την αναμονη...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Sky πάμε για τελική ευθεία!!!!!!!

Με το καλόοοο!!!!Και το πλάνο μία χαρά το έχεις φτιάξει!

Δεν χρειάζεται άγχος!!!!!!!

Ευχαριστώ! Απ' τη μια λέω βόηθα Χριστέ και Παναγιά να μου έρθει η επιφοίτηση με το μωρό, κι απ' την άλλη (τις αισιόδοξες στιγμές) λέω μια χαρά θα τα καταφέρω, εκείνη την ώρα θα μου βγουν φυσικά... άραγε αυτό ισχύει όμως? Σου βγαίνει τίποτα φυσικά ή είναι μύθος?

[αυτό το κουτί πάντως με τα ενθύμια πολύ μ' αρέσει σαν ιδέα!]

Σκαι στην καισαρική δεν κάνουν κλίσμα καλέ....

Εμένα θα μου κάνουνε! :( Και στην καισαρική/χειρουργείο που είχα κάνει μου κάνανε...

Κι εγω εχω αναστατωθει πως θα φτιαξω το

προγραμμα με τις "βαρδιες" στο σπιτι για τα παιδια!

Μαράκι δεν ξεκινάς από τώρα να είσαι λίγο πιο αυστηρή, ας πούμε, ξεκινώντας με τα ωράρια των παιδιών? Όχι ακριβώς αυστηρή, κάπως λιγότερο διαλλακτική, πιο "κοφτή"... μην έχεις το βρέφος και προσπαθείς ταυτόχρονα να τους επιβάλεις νέα κόλπα, γιατί θα δυσκολευτείς (και ίσως στενοχωρηθείς κιόλας...)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:τις επομενες 10 ημερες κατα 99% δε γενναω.θα με αφησει και 41η και μετα προκληση.κατα 70% αν παμε με προκληση:καισαρικη

Όλα καλά με τις μετρήσεις του μωρού! Συμφωνώ πάντως με τη Μαρία, δηλαδή αποκλείεται, ας πούμε, σε δυο-τρεις μέρες να ξεκινήσει ένας φυσιολογικότατος τοκετός χωρίς προηγούμενες ενδείξεις? :rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια....

Μόλις διάβασα τα νεα σας...

Τα γιατρουδονεα πολυ καλα.....και οι 3 στην

τελική ευθεία κ ολα έτοιμα....

Τωρα μένει μονο η γλυκιά αναμονή....με

το καλο κορίτσια!!!

Πάντως κ εγω που γεννησα με προγραμματισμένη

καισαρικη μου σε δημοσιο νοσοκομειο μου έκαναν κλισμα...

Κ την ημέρα πριν φύγω απο το νοσοκομειο πάλι

μου έκαναν αφου δεν είχα παει ακομα τουαλέτα...

Κορίτσια κ εγω ανήκω στο γκρουπ των μαμαδων

που εχουν κρατήσει τον αφαλο σε κουτάκι

μαζι με το βραχιολακι κ να σας πω την αληθεια

μου σκέφτομαι οταν έρθει η ωρα να κράτησω κ

το πρωτο δοντακι του οταν αυτο πέσει....

Αννυ.....τι ήταν αυτο που σου εκανε η μικρη???

Εγω θα χα λιποθυμησει........

Βέβαια τωρα που ξέρουμε οτι ολα οκ κ ευτυχώς

που δεν έπαθε κατι το μωρουλι

Το σκέφτομαι κ χαμογέλαω....

qLIep2.png

y2qkp3.png

ΣΚΑΙ με το καλό, οι τελευταίες μέρες να περάσουν χωρίς πολλά ζόρια! :D

Εγώ αυτή τη φορά το κλύσμα το γλίτωσα, από τις άπειρες φορές που πήγα τουαλέτα το προηγούμενο βράδυ σπίτι! :rolleyes::tongue:

'Οσο για τη μικρή, τώρα πια δεν αφήνω το ρηλάξ από τα μάτια μου, μόνο στην τουαλέτα είναι δύσκολο, αλλά κοιτάω να την φέρνω μαζί μου στο μπάνιο! ;)

Όταν θέλει να το κρατήσει, βάζω το μωρό σ' ένα μαξιλάρι και της το δίνω αγκαλιά, βέβαια το κρατάω κι εγώ να μην το πολυσφίξει και το μπιμπερό το κρατάμε μαζί για να μην το χώσει απότομα βαθιά στο λαιμό του ! :rolleyes::rolleyes: Τι να κάνω, υπομονή! Εύχομαι μόνο να μεγαλώσει και το άλλο αρκετά γρήγορα, έτσι ώστε να δυσκολεύεται πλέον να τον κουμαντάρει μήπως και της περάσει το ενδιαφέρον!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...