Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Έρχονται τα νέα μωρά!!!!!! Άντε κ πάλι με το καλό :)!!!!!

Όλα καλά θα σας πάνε με τον θηλασμό...αρκεί να μην αγχώνεστε...κ εγω ότι λέω από προσωπική εμπειρία τα λέω...μη νομίζετε κ εγω φοβάμαι αν θα τα καταφέρω πάλι κ επίσης τρέμω τους κολικούς που ταλαιπωρήθηκε τόσο ο γιος μου.

Νικακι, αφου δεν ξαναειχες θέμα πίεσης.,μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά κ μάλλον έτυχε. Κ εγω ήμουν πολύ πρησμένη στο 1ο μου παιδί κ μετά σπο 4 μέρες αφου γέννησα ξεπρηστηκα. Κ γιατροί κ μαιες μου έλεγαν ότι θα κάνει πάνω από μήνα να φύγει το πρήξιμο.

Σας φιλω.

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω βιβλιάριο πρώην ΟΠΑΔ (Δημόσιο). Πήρε ο άντρας μου τηλ. και του είπαν δεν παίρνουμε τίποτα...Δεν θέλω να τους πιστέψω! Ψάχνω κάποια ελπίδα μήπως η συγκεκριμένη υπάλληλος έκανε λάθος...Τελοσπάντων :|.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα σ' όλη την παρέα! :D

Τι κάνετε; Ακόμα περιμένουμε το 10 το καλό; Για να δούμε πότε θα σκάσει!

Να σας πω τι έπαθα σήμερα το πρωί παιδιά! Η δικιά μου έχει δει το μωρό σαν κούκλα! Τρέχει μόλις το ακούσει να κλαίει, ζητάει συνέχεια να το έχει αγκαλιά, να το φιλάει, να του δίνει το μπιμπερό, τι έχω πάθει! :rolleyes:

Σήμερα το πρωί αφήνω το μωρό πάνω στο κρεβάτι μου, πάω στην κουζίνα να φτιάξω γάλα, ξαφνικά ακούω τη μικρή να λέει "νινί νινί" και να έρχεται προς την κουζίνα. Τρέχω στο διάδρομο και βλέπω να έχει ακουμπήσει το μωρό στο πάτωμα (ευτυχώς τυλιγμένο με την πάνα). :shock::shock::shock: Τον είχε σηκώσει από το κρεβάτι και τον κουβάλαγε, πού τον σήκωσε 22 μηνών ήθελα να 'ξερα! Τρελάθηκα! Πώς θα είμαι συνέχεια από πίσω της ένας θεός ξέρει!!!

Μίλκι όντως ποτέ μη λες ποτέ, κι εμένα αν 2 χρόνια πριν μου έλεγαν ότι σε δυο χρόνια θα 'χω 2 παιδιά, τρελούς θα τους έβγαζα, κι εγώ έκλεισα τα 39 το Φεβρουάριο - ΣΚΑΙ πρέπει να είμαστε και πολύ κοντά στην ηλικία! -

Να φανταστείτε, στη δουλειά παλιότερα μου 'καναν πλακα (πότε θα γίνεις μάνα κλπ.) όμως εγώ καθόλου δεν αγχωνόμουν με το θέμα. Καλοκαίρι του '10 είπα αν ερχόταν τώρα ένα παιδί θα το 'θελα, Σεπτέμβρη έμεινα έγκυος στη μικρή. Τον περασμένο Ιούλιο πάλι, είδα όνειρο ότι ήμουν στο μαιευτήριο έχοντας γεννήσει, έρχονταν γνωστοί να με δουν κλπ. όμως το μωρό ήταν αγόρι όχι κορίτσι που είχα. Ήταν τόσο ζωντανό όνειρο που την επόμενη μέρα πάλι το συζητούσα στη δουλειά. Ε, αρχές Αυγούστου έμεινα έγκυος στο μικρό και παρόλο που εγώ πάντα είχα μια προτίμηση στα κοριτσάκια ήμουνα σίγουρη απ' την αρχή ότι ήταν αγόρι. Τι να πω, είναι όντως και θέμα ψυχολογίας η εγκυμοσύνη ή μήπως ξέρουν και τα μωρά πότε να 'ρθουν; ;);)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Έχω βιβλιάριο πρώην ΟΠΑΔ (Δημόσιο). Πήρε ο άντρας μου τηλ. και του είπαν δεν παίρνουμε τίποτα...Δεν θέλω να τους πιστέψω! Ψάχνω κάποια ελπίδα μήπως η συγκεκριμένη υπάλληλος έκανε λάθος...Τελοσπάντων :|.

κι εγω δεν το πιστευω αυτο!!!!!αποκλειεται!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Άννυ, τι όμορφα αυτά που έγραψες! Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν τα μωρούλια πότε να έρθουν ή πότε...να τα στείλουν...απλά καμιά φορά όταν αργούν σε πιάνει το παράπονο, πάντως όταν έρχονται τελικά, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, εγώ ακόμα κλαίω όταν το συνειδητοποιώ (είμαι και λεχώνα βέβαια!). Να σου δώσω να καταλάβεις, μας έκαναν δώρο ένα ημερολόγιο για μωρά (που γράφεις όλες τις πληροφορίες και "πρωτιές"). Με το που ανοίγω την πρώτη σελίδα και βλέπω "ο πρώτος μου υπέρηχος", με πιάνει ένα βούρκωμα..... (το ξανάκλεισα αμέσως!!!!!)

:tongue:...Αφού η ιστορία με τη μικρή και τον μπέμπη είχε αίσιο τέλος ;), να σου πω πόσο αστείο μου φάνηκε! Πάντως είναι πολύ καλό που έχει τέτοια ανταπόκριση το κοριτσάκι σου, θα μπορούσε να σου κάνει πολλές ...κόνξες και ζήλιες, λογικό θα ήταν και αυτό, αλλά όλα καλά!

Εμάς μας έπεσε και ο αφαλούλης πριν λίγο!

(ιιιιιιιι, τι αηδία! δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τον κρατήσω, όπως έκανε η μαμά μου ή αν θα φάει σουτ αυτό το μπλιαχ πράγμα:D!)

Μαρία, δεν ξέρω τι να πω, πάντως μίλησε απευθείας με ΕΟΠΥΥ (για να μάθει τι χαρτιά χρειάζονται για να το ασφαλίσω εγώ, ως προστατευόμενο μέλος).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμάς μας έπεσε και ο αφαλούλης πριν λίγο!

(ιιιιιιιι, τι αηδία! δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τον κρατήσω, όπως έκανε η μαμά μου ή αν θα φάει σουτ αυτό το μπλιαχ πράγμα:D!)

Και μας σήμερα έπεσε χαχα! Να σου πω κι εγώ σκέφτηκα για μια στιγμή να τον κρατήσω, αλλά 1ο: είναι όντως λίγο ψιλοσιχαμένο! :tongue: και 2ο: φαντάστηκα τη σκηνή, σε λίγα χρόνια, να δείχνω στο μικρό το πεσμένο κομματάκι κι εκείνος να μου λέει κάτι σε στυλ "ιιιι αηδία!!!" :rolleyes: οπότε τον πέταξα! Έχω κρατήσει τα βραχιολάκια τους, φτάνει ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κι εγώ κατά κει προσανατολίζομαι! Και εννοείται ότι το βραχιολάκι είναι τόσο πιο...χαριτωμένο ενθύμιο! Ρώτησα και μια φίλη μου αν τους κράτησε (δύο παιδιά, το πρώτο 3,5, το δεύτερο τώρα κλείνει χρόνο) και μου λέει "πας καλά? σιγά μην τα κράταγα, εδώ περίμενα πώς και πώς να πέσει η αηδία να μην τη βλέπω!!!!"

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι εγώ κατά κει προσανατολίζομαι! Και εννοείται ότι το βραχιολάκι είναι τόσο πιο...χαριτωμένο ενθύμιο! Ρώτησα και μια φίλη μου αν τους κράτησε (δύο παιδιά, το πρώτο 3,5, το δεύτερο τώρα κλείνει χρόνο) και μου λέει "πας καλά? σιγά μην τα κράταγα, εδώ περίμενα πώς και πώς να πέσει η αηδία να μην τη βλέπω!!!!"

:D:D:D λεγοντας ιστοριες ξερετε εμενα πως μου κακοφανηκε

που το πεσιμο του αφαλου στο πρωτο παιδι δεν το ειδα γιατι

εγινε μεσα στη θερμοκοιτιδα?Ουτε αγκαλια δεν το ειχα παρει το παιδι

μου μεχρι την 11η μερα! Τελικα στο 2ο συνηδειτοποιησα κι εγω

οτι ειναι πολυ μπλιαχ και δεν εχασα τιποτα!:tongue:

Καλα Αννυ το περιστατικο που περιεγραψες ηταν για εγκεφαλικο

3ου βαθμου!ευτυχως ολα καλα!

Διαφημίσεις

IIIIIIIIIIIIΙ! Καλέ μην κρατάτε τους αφαλούς! Ααααααταταααααα! :rolleyes::tongue:

- ΣΚΑΙ πρέπει να είμαστε και πολύ κοντά στην ηλικία! -

:D:D:D

Πολύ αστείο το σκηνικό με τη μικρή και το μωρό! [ευτυχώς βέβαια που δεν το κοπάνησε πουθενά βέβαια!]

Κορίτσια μου όλα καλά. Ο μικρός δεν έχει πάρει πολύ βάρος (2700-2750) και ο πλακούντας αρχές του ΙΙΙ. Ισχύει για τις 15 Μαϊου κανονικά.

Για φ.τ. ούτε λόγος. Μάλιστα μου είπε 'μην κάνεις τίποτα μεγάλες διαδρομές με τα πόδια τώρα, δεν θέλω να έχεις καθόλου συσπάσεις' [υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς ότι φοβάται για ρήξη της μήτρας].

Τόση σαστιμάρα έχω που έφτασε ο καιρός, που δεν ρώτησα κι εγώ πολλά πολλά. Για το κλύσμα που είναι λίγο φρίκη στο μαιευτήριο [γιατί είμαι και δύσκολη εγώ με τον πισινό μου!] θα κάνω μόνη μου ένα το απόγευμα της προηγούμενης μέρας στο σπίτι μου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και θα μου κάνουν κι εκεί.

Δεν συγκράτησα άλλη λεπτομέρεια, τώρα έχω στο πάνω μέρος του μυαλού μου τι μου μένει να βάλω στην τσάντα του μαιευτηρίου, να στρώσω το πορτ μπεμπέ να είναι έτοιμο, να παραλάβω μες στη βδομάδα τις πάνες που παράγγειλα, μανικιούρ/πεντικιούρ :rolleyes:... Τελικά ο προεγχειρητικός μεταφέρθηκε για Δευτέρα 13 του μηνού, Τρίτη έχω μια μίνι γενική και Τετάρτη έρχεται ο μπέμπης... ήμουν που ήμουν, τώρα έχω αναστατωθεί ακόμη παραπάνω!

Sky πάμε για τελική ευθεία!!!!!!!

Με το καλόοοο!!!!Και το πλάνο μία χαρά το έχεις φτιάξει!

Δεν χρειάζεται άγχος!!!!!!!

Εγώ κορίτσια δεν το θεωρώ μπλιάχ τον αφαλό!

Στην μεγάλη μου το κράτησα σε κουτάκι από

κόσμημα καλά τυλιγμένο με χαρτοπετσέτα και λαστιχάκι.

Τον έβαλα σε ένα κουτί μαζί με τους υπερήχους της και

τα βραχιολάκια της και όταν μεγαλώσει θα της τα δώσω.

Το ίδιο θα κάνω και στην μπέμπα.

Μάλιστα μερικά χρόνια πριν όταν αρραβωνιάστηκα και

έφυγα από το πατρικό μου,η μαμά μου έδωσε το δικό μου

κουτί και ένιωσα πολύ συγκινημένη.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Σκαι στην καισαρική δεν κάνουν κλίσμα καλέ....

Καλά και εμένα ο γιος μου όταν γέννησα την μικρή όλη την ώρα την έπαιρνε αγκαλιά και μου την έφερνε όπου ήμουν μέχρι που αναγκάστηκα να την έχω πάντα δίπλα μου μη μου την πετάξει κάτω και έχω ιστορίες....Αλλά Άννυ καλά που το είπες να έχω το νου μου στη μικρή για όλα την έχω ικανή....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκαι το χεις φτιαξει το προγραμμα μπραβο!

Για το βαρος του μωρου μη δινεις σημασια γιατι οι

υπερηχοι μετα τα 2,5 κιλα το"χανουν".

Για το φτ μην το σκεφτεσαι πες πως δεν το πατε

καθολου!

Κι εγω εχω αναστατωθει πως θα φτιαξω το

προγραμμα με τις "βαρδιες" στο σπιτι για τα παιδια!

Καλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τελευταια και καταιδρωμενη.οταν σας ελεγα εγω οτι θα γεννησω τον Ιουνιου,δε με πιστευατε.Λοιπον εχουμε και λεμε.

βαρος εμβρυου:3450

τραχηλος:παχυς και σκληρος

μηκος τραχηλου:3 εκατοστα

πλακουντας:grade ΙΙ

αμνιακο:καλο

συσπασεις:λιγες

πονακια:πολλα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:τις επομενες 10 ημερες κατα 99% δε γενναω.θα με αφησει και 41η και μετα προκληση.κατα 70% αν παμε με προκληση:καισαρικη

φιλακια!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...