Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση!

ειπα να αντλω αλλα το swing δεν βοηθαει καθολου σε σχεση με το νοσοκομειακο που ειχα στο μαιευτηριο...

σημερα θα προσπαθησω μονο στηθος ολημερα και ολη νυχτα.

Πηγαμε και καναμε και εξεταση για τον ικτερο σημερα,επεσε στο 6 οποτε ολα καλα.

Μην τα παρατησεις,σε παρακαλω!!!απο σενα και τη Σοφια παιρνω κουραγιο.Αντε,περιμενετε και εμενα να το προσπαθουμε ολες μαζι!!!να πεισμωσουμε και να τα καταφερουμε.φανταζομαι ειναι δυσκολο και με ολη αυτη την ψυχολογια που εχεις μετα,αλλα υπομονη και κουραγιο!!!!

για πες για τα θηλαστρα.δεν πηρα ακομα,αλλα απο οτι καταλαβα καλυτερα να νοικιασεις νοσοκομειακο?ειδες με τον ικτερο,ολα καλα!!!μπραβο σας!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Γειά σας και από εμένα! Όλα καλά με τον καρδιοτοκογράφο, πηγαίνουμε

καλά μου είπε ο γιατρός, μου έδωσε να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις

αίματος και ούρων και αν δεν γεννήσω να ξαναπάω Τετάρτη.

Πάντως ότι και να γίνει θα γεννήσω το άλλο Σαββατοκύριακο, δεν με

αφήνει καθόλου σε παράταση. Ας ελπίσω ότι δε θα χρειαστεί η πρόκληση!

Όσοι με βλέπουν πάντως θεωρούν ότι μέχρι τη Δευτέρα θα γεννήσω!

Σήμερα έχω και λίγα πονάκια! Θα δείξει!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

aggeliki όχι δεν ειχα παλι θέμα με πίεση με ειχε μετρησει ο γιατρος μου πριν 1μιση εβδομαδα που ειχα παει και ειχα 13 κ 7 και μου ειπε οτι ήμαστε οκ..λόγο πριξηματος τωρα στα πόδια με εβαλε να κανω μετρησεις.

μαρία ωραία!Με το καλό να γεννηθεί το μωρακι σου!9 μέρες ακομα!!!!!!!:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

για πες για τα θηλαστρα.δεν πηρα ακομα,αλλα απο οτι καταλαβα καλυτερα να νοικιασεις νοσοκομειακο?ειδες με τον ικτερο,ολα καλα!!!μπραβο σας!!!

Για θηλάστρο, απο εκτενή έρευνα που έχω κάνει, ενοικιαση νοσοκομειακου είναι καλύτερα. Εξαρτάται βέβαια και απο την περιπτωση. Μια φιλη μου δεν τον έβαλε ποτε στο στήθος γιατί ήθελε να μετράει ποσο τρώει. Είχε αγοράσει ενα της madela απο το amazon και με αυτό πορεύτηκε. Το μωρο είναι τώρα 8 μηνών και του δίνει ακόμα δικο της και έχει κανει τράπεζα στην κατάψυξη γιαπολυ καιρό ακόμα. Φαντάζομαι όμως οτι τήρησε ένα πρωτόκολλο αντλησεων απο την αρχή, γιατί μια αλλη φιλη μου με νοσοκομειακό Θηλαστρο, στις 40 μέρες της κόπηκε. Και καταληγω οτιλογικα χρειαζεται σωστη ενημέρωση και ως προς τις αντλησεις, υπομονή και επιμονή, όπως και με τον θηλασμό.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι θα σας περνάμε δυο μερούλες, χεχε! Κάτι μου λέει ότι αυτή η μπέμπα θα είναι βελτιωμένη έκδοση της Λυδίας (δηλαδή ομορφιά ανείπωτη! :D) οπότε θα σας ερωτευτούμε παράφορα! [και η Λυδία δηλαδή μας κάνει, που άμα ποτέ βρεθούμε θα τη μελανιάσω στο φιλί!]

:oops::oops::oops::-D λες να ζηλεψει η Λυδια τις κατακτησεις της μπεμπας?

Κριμα ρε γαμ@το που δε γενναμε στο ιδιο μαιευτηριο θα καναμε τις πρωτες

γνωριμιες των μωρων!!!!!

μαρία ωραία!Με το καλό να γεννηθεί το μωρακι σου!9 μέρες ακομα!!!!!!!

Ναι!Νομιζω θα τις μετραω σαν τους φανταρους 8+σημερα!!!:D

Ναντια προσπαθησε για λιγο μονο στηθος. Οντως τον ικτερο με το θηλασμο

τον εχουν παρεξηγημενο. Εμενα θυμαμαι ο μεγαλος που επεσε για λιγο

ο ικτερος 6-7η μερα και μετα ξαναεκανε γκελ και ανεβηκε για να κατεβει

τη 10η χωρις να τους δινουμε ξενο γαλα και να μου πετανε οι γιατροι της ΜΕΝΝ

συνεχεια οτι "δε μας βοηθαει και το γαλα σας γιατι εχετε αντιθετο ρεζους με το μωρο"!

Κοριτσια μην τα παρατατε θα ανταμειφθουν οι κοποι σας ειναι νωρις ακομα

λιγο υπομονη!!!!

Αντε σκαι περιμενουμε νεα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Βασικά ο θηλασμός με τον ίκτερο είναι παρεξηγημένος απλά γιατί δεν βοηθάει να πέσει γρήγορα ο ίκτερος αλλά και με θηλασμό πέφτει με πιο αργούς ρυθμούς.

Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει και πολύ θα ήθελα να μου έλεγε η γιατρός να συνεχίσω με θηλασμό και ας πέσει πιο αργά, αλλά δεν μου το λέει και δεν έχω θάρρος να το κάνω μόνη μου :( (βασικά αυτό πήγα να κάνω το τελευταίο 24ωρο, αλλά δεν μου βγήκε-από 13 τη Δευτέρα ήταν 14,3 σήμερα:(). Τελοσπάντων, μόλις έβρασα χαμομηλάκι και έβγαλα και μαυρομάτικα να μουλιάσουν για αύριο!Δίνε συμβουλές Ξανθή, θα πιάσουν τόπο, σε διαβεβαιώ!

mummytobe, 20 μλ δεν είναι τίποτα, μια χαρά θα το εξαλείψεις! Καλά αποτελέσματα!

Όσοι με βλέπουν πάντως θεωρούν ότι μέχρι τη Δευτέρα θα γεννήσω!Σήμερα έχω και λίγα πονάκια! Θα δείξει!

Εύη κοντός ψαλμός:P!

Μαρια, ανακουφίστηκες καθόλου τώρα που βλέπεις μπροστά σου ορίζοντα?Τα βράδια θα σκέφτεσαι το φως στο τούνελ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι καμιά από που γέννησε, που να είναι ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ και να γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, να μου αν το έψαξε και αν τελικά παίρνουμε οτιδήποτε??????????????????????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ολο το πρωι ημουν εξω,βγηκα για νυχτικια κ πηρα αλλα πραγματα εν τελει.. Θα παω ξανα αυριο!

Αν και ολη μερα περπατουσα,πραγματικα κουραστηκα πολυ λιγοτερο απο το να ειμαι σπιτι με τη μικρη...:rolleyes:

Αυριο θα παω να δω και παιδικους σταθμους εντομεταξυ,για τη μικρη γιατι δεν την παλευω αλλο..:roll:

Σας διαβασα,αλλα δεν θυμαμαι τι να σχολιασω!

Μαρια μου με το καλο!!!Οντως και εμενα θα μου αρεσε να ξερω ακριβη ημ/νια, μιας κ εγω τιποτα δεν επλυνα,τιποτα δεν ετοιμασα!! Παρακαλαω ακομα τον αντρα μου να μου τα φερει απο την αποθηκη!!!:|

Κοριτσια υπομονη με το θηλασμο...κανετε οτι μπορειτε,αληθεια,αλλα και αν δεν πετυχει δεν πειραζει,σημασια εχει η προσπαθεια!

Μιλκυ κ εγω προσπαθω να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου κ την κοιλιτσα μου, γιατι κ για εμενα δεν θα υπαρξει αλλη!

τι αλλα?

Α! τωρα που καθομουν μου μυριζα γαλα!!:rolleyes: κοιταω το σουτιεν δεν ειχε τιποτα! τι στο καλο? βγαζει κ μυρωδιες γαλακτος το στηθος?:rolleyes::tongue: [εφαγα μαυροματικα το μεσημερι,Ξανθη πρωτη φορα το ακουω αυτο οτι αυξανει το γαλα;)]

Σκαι περιμενουμε νεα και απο εσενα!!

Μαρια, ανακουφίστηκες καθόλου τώρα που βλέπεις μπροστά σου ορίζοντα?Τα βράδια θα σκέφτεσαι το φως στο τούνελ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι καμιά από που γέννησε, που να είναι ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ και να γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, να μου αν το έψαξε και αν τελικά παίρνουμε οτιδήποτε??????????????????????

αν ανακουφιστηκα λεει?Τρελααααα!

Κι εγω ειμαι ΕΟΠΠΥ. Δεν πληρωσες λιγοτερα το μαιευτηριο?

Υποτιθεται οτι συψηφιζεται το επιδομα αντι για 2000 ας πουμε

πληρωνεις 1000 τελικα το μαιευτηριο οποτε δεν παιρνουμε κατι αλλο.

Παιρνεις ομως νομιζω απο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο.....

Για τον ικτερο μην ανησυχεις κι εμας κατι τετοιο ειχε γινει και

μαλιστα ηταν πιο ψηλα νομιζω κοντα 16 και επεσε αποτομα μετα

σου λεω χωρις ξενο γαλα!Να το βαζεις και στο παραθυρο στον ηλιο!!!!

Διαφημίσεις

Σας διαβασα,αλλα δεν θυμαμαι τι να σχολιασω!

Μαρια μου με το καλο!!!Οντως και εμενα θα μου αρεσε να ξερω ακριβη ημ/νια, μιας κ εγω τιποτα δεν επλυνα,τιποτα δεν ετοιμασα!! Παρακαλαω ακομα τον αντρα μου να μου τα φερει απο την αποθηκη!!!:|

βοηθαει πολυ για να τους πιεσουμε να κανουν καμια δουλεια!

Λιστα ολοκληρη του ετοιμαζω :tongue::tongue::tongue:

Σκοντούφλα να έχεις το μωρό στο παράθυρο και να έχει φως πολύ γενικά και να συνεχίσεις να θηλάζεις και θα δεις ότι θα πέσει υπομονή θέλει. Επίσης αυτό που είπε η Μαρία είναι και το αίμα που δεν βοηθάει ίσως είσαι και εσύ σε αυτή την περίπτωση και εγώ μια από τα ίδια αλλά ήμουν τυχερή για΄τι η παιδίατρος παρόλο που ανέβηκε την 5η μέρα μου είπε θήλαζε το παιδί όσο πιο συχνά μπορείς και μη το αφήνεις να κοιμάται ώρες και μη ξαναπάς για μέτρηση.

Νάντια φτιάχνω έγγραφο στο φεις με την διατροφή θα το βρεις στα αρχεία

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν πληρωσες λιγοτερα το μαιευτηριο?

Δεν είναι συμβεμβλημένο με ΕΟΠΥΥ το μαιευτήριό μου. ΑΝ παίρνουμε γενικώς κάτι, θα έπρεπε να κάνω τα χρτιά μου στον ΕΟΠΥΥ και να τα παρω στο χέρι.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν είναι συμβεμβλημένο με ΕΟΠΥΥ το μαιευτήριό μου. ΑΝ παίρνουμε γενικώς κάτι, θα έπρεπε να κάνω τα χρτιά μου στον ΕΟΠΥΥ και να τα παρω στο χέρι.

ε τοτε σιγουρα παιρνεις κατι. Στο ΙΚΑ που ημουν εγω πριν γινει

ΕΟΠΠΥ θελανε ληξ.γεννησης παιδιου, τα χαρτια που σου δωσανε απο

το μαιευτηριο π.χ. εξιτηριο του μαιευτηριου , αποδειξη πληρωμης κτλ

και το αντιστοιχο βιβλιαριο.....

Αν έχεις βιβλιάριο ικα παίρνεις επιστροφή 900 ευρώ

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...