Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κ από εδώ!!!! Συννεφιες κ μουνταμαρα κ με έχει ζαλίσει όλο αυτό. Πφφφ. Σημερα ξύπνησα από κραμπα στο πόδι κ καπάκι άνοιγει κ η μύτη μου....τι καλά...κ τώρα εφαγα λίγο κ έχω μια ανακατωσούρα άλλο πράγμα κ ο γιόκας μου μέσα στην όρεξη το καλό μου!!!!! Σας ευχαριστω πολύ!!!!

Νικακι, είχες ξανά θέμα πίεσης? Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου,τθυμαμαι μου είχε κάνει μια λάθος μέτρηση μια μαία στον 9ο κ ο γιατρός μου είχε πάθει λίγο κ με είχε βάλει να μετριέμαι 3 φορές την μέρα.

Milky, καλά κανείς κ το χαίρεσαι γιατί όντως άλλη η χαρά να τοχεις κ να το αισθάνεσαι στην κοιλίτσα κ άλλη η χαρά μετά.

My girl, με το καλό να πάτε στον παιδίατρο. Καλέ μην αγχώνεσαι με τα κιλά...νωρίς ειναι ακόμα...όλα θα φύγουν!!!!

Skybeam, ευχόμαι όλα ναναι καλά με τις εξετασουλες.

Όσον αφορά πάλι τον θηλασμό, εγω ξένο δεν ειχα πάρει στο σπίτι, έλεγα θα το παλέψω.

Επίσης, με το θήλαστρο μπορεί να μην βγάζεις πολύ γάλα στην αρχή, μην απογοητεύτεις ότι δεν έχεις γάλα κ τέτοια... Το στήθος δεν ειναι μαθημενο στο θήλαστρο. Κ εγω θα σου πρότεινα ότι αν αντέχεις κ θέλεις άσε τα μπιμπερό κ θηλαζε οπότε σου ζητάει. Κ υγρα πολλά υγρα...φέρνουν γάλα. Σας φιλω!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισαμε!17 μαιου θα τη βγαλουμε εξω τη δεσποινιδα!

Οποτε φουλ για τις τελευταιες ετοιμασιες.

αντε,Μαρια,μπραβο!!!τελικη ευθεια!!με το καλο!!!

Milky, καλά κανείς κ το χαίρεσαι γιατί όντως άλλη η χαρά να τοχεις κ να το αισθάνεσαι στην κοιλίτσα κ άλλη η χαρά μετά.

Αγγελικη,με το καλο το μωρακι σου!!!!ναι,ετσι θεωρω και εγω.αλλη χαρα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Μιλκι μη λες δεν θα υπάρξει άλλο νινί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

Με το θηλασμό απλά το έχω ψάξει πολύ και παρόλο που είμαι από τις δύσκολες περιπτώσεις στο θηλασμό με φουλ εισέχουσες θηλές ο εγωισμός μου ευτυχώς με κάνει να μην τα παρατάω και να θηλάζω τα παιδιά...Από εκεί πέρα είναι καθαρά θέμα εμπειρίας πλέον μετά από 2 παιδιά όπως και η Μαρία μπορεί να μη τα λέμε επιστημονικά πάντα αλλά τουλάχιστον ελπίζω ότι κατευθύνουμε σωστά...

Γάλα κατεβάζει το χαμομήλι, τα μαυρομάτικα(μιλάμε για πολύ παραγωγή όχι αστεία), ο μάραθος, μπύρα χωρίς αλκόολ και άλλα είναι θα τα θυμηθώ ενώ φασκόμηλο, δυόσμος το ελαττώνουν...Διατροφή μπορείτε να κάνετε κανονικά δίαιτα αυστηρή όχι.Αν κάποια ενδιαφέρεται έχω και διατροφή για θηλάζουσες..

Α ωραία 15 η Σκάι και 17 το Μαράκι, wonderland κάπου εκεί και αυτή είπε συν ότι περιμένουμε μίλκι και έβρι....πάλι baby boom

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μιλκι μη λες δεν θα υπάρξει άλλο νινί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..Με το θηλασμό απλά το έχω ψάξει πολύ και παρόλο που είμαι από τις δύσκολες περιπτώσεις στο θηλασμό με φουλ εισέχουσες θηλές ο εγωισμός μου ευτυχώς με κάνει να μην τα παρατάω και να θηλάζω τα παιδιά...Από εκεί πέρα είναι καθαρά θέμα εμπειρίας πλέον μετά από 2 παιδιά όπως και η Μαρία μπορεί να μη τα λέμε επιστημονικά πάντα αλλά τουλάχιστον ελπίζω ότι κατευθύνουμε σωστά...

Γάλα κατεβάζει το χαμομήλι, τα μαυρομάτικα(μιλάμε για πολύ παραγωγή όχι αστεία), ο μάραθος, μπύρα χωρίς αλκόολ και άλλα είναι θα τα θυμηθώ ενώ φασκόμηλο, δυόσμος το ελαττώνουν...Διατροφή μπορείτε να κάνετε κανονικά δίαιτα αυστηρή όχι.Αν κάποια ενδιαφέρεται έχω και διατροφή για θηλάζουσες..

Α ωραία 15 η Σκάι και 17 το Μαράκι, wonderland κάπου εκεί και αυτή είπε συν ότι περιμένουμε μίλκι και έβρι....πάλι baby boom

Αχ!Ξανθη μου...ειμαι ηδη 37 ετων και η εγκυμοσυνη αυτη προεκυψε τυχαια μετα απο 2 χρονια προσπαθειας και αναμονης για εξωσωματικη.και θα ηθελα να το ζησω αυτο το μωρακι.να πεσω με τα μουτρα πανω του.δε θελω να αγχωθω για δευτερο παιδακι...

Τα λετε μια χαρα και εσυ και η Μαρια.οντως,πρεπει να θελει πεισμα και εγωισμο!!!μπραβο σας!

εγω,θα εχω νεα το βραδακι.παντως,2 εβδομαδες πριν που με ειδε μου ειπε δε γεννας τις επομενες 2 εβδομαδες και επεσε μεσα.για να δουμε σημερα προβλεψη.

Διαφημίσεις

Αχ!Ξανθη μου...ειμαι ηδη 37 ετων και η εγκυμοσυνη αυτη προεκυψε τυχαια μετα απο 2 χρονια προσπαθειας και αναμονης για εξωσωματικη.και θα ηθελα να το ζησω αυτο το μωρακι.να πεσω με τα μουτρα πανω του.δε θελω να αγχωθω για δευτερο παιδακι...

Τα λετε μια χαρα και εσυ και η Μαρια.οντως,πρεπει να θελει πεισμα και εγωισμο!!!μπραβο σας!

εγω,θα εχω νεα το βραδακι.παντως,2 εβδομαδες πριν που με ειδε μου ειπε δε γεννας τις επομενες 2 εβδομαδες και επεσε μεσα.για να δουμε σημερα προβλεψη.

milky,

φίλη μου ήταν με τον άντρα της από το 1993 και δεν είχε μείνει ούτε μία φορά έγκυος. Έμεινε στο 1ο έγκυος με εξωσωματική αλλά το έχασε από μόλυνση.

Ε, μετά έκανε άλλα 2 χωρίς να το καταλάβει. Το 1ο το έκανε το 2009 (στα 35 της) και το 2ο το έκανε το 2011 (στα 37 της).

Άμα πάρει μπρος το σύστημα, όλα γίνονται !!!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ευχαριστω κοριτσια!αλλη ψυχολογια βρε παιδι μου να εχεις

Ενα countdown!

Μιλκι μη λες δεν θα υπάρξει άλλο νινί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

Με το θηλασμό απλά το έχω ψάξει πολύ και παρόλο που είμαι από τις δύσκολες περιπτώσεις στο θηλασμό με φουλ εισέχουσες θηλές ο εγωισμός μου ευτυχώς με κάνει να μην τα παρατάω και να θηλάζω τα παιδιά...Από εκεί πέρα είναι καθαρά θέμα εμπειρίας πλέον μετά από 2 παιδιά όπως και η Μαρία μπορεί να μη τα λέμε επιστημονικά πάντα αλλά τουλάχιστον ελπίζω ότι κατευθύνουμε σωστά...

oντως το επομενο baby boom!

Συμφωνω με την Ξανθη απο εμπειρια οτι ξερουμε για θηλασμο

Εμενα δεν επηρεασε καμια τροφη την παραγωγη μου μονο τη γευση

Καταλαβαινα οτι επηρεαζαν τα μπαχαρια ΄η το σκορδο ας πουμε...

Αμα θελετε βοηθεια ρωτηστε μας.εγω δε θα προτεινα στη ναντια να δινει

Δικο της με μπουκαλι γιατι ετσι θα συνηθησει πιο πολυ το μπουκαλι

Και θα καταργηθει ο θηλασμος

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

milky,

φίλη μου ήταν με τον άντρα της από το 1993 και δεν είχε μείνει ούτε μία φορά έγκυος. Έμεινε στο 1ο έγκυος με εξωσωματική αλλά το έχασε από μόλυνση.

Ε, μετά έκανε άλλα 2 χωρίς να το καταλάβει. Το 1ο το έκανε το 2009 (στα 35 της) και το 2ο το έκανε το 2001 (στα 37 της).

Άμα πάρει μπρος το σύστημα, όλα γίνονται !!!

Ξερω και εγω τετοιες περιπτωσεις!!!!λετε,σε κανα 2 χρονια να ειμαι στο "θα γινουμε γονεις 2015"?τι να πω?εχω παψει να κανω σχεδια!!!με το καλο το μωρακι σου!!!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη...

Να σου πω είσαι 37 όπως είπες πλέον δεν θεωρήσε μεγάλη για παιδί έχει ανέβει ο μέσος όρος και ποτέ δεν ξέρεις αυτό μπορεί να σε παίδεψε και το άλλο να σκάσει μύτη τσουπ χωρίς να πάρεις είδηση κάπως έτσι πάει το πράγμα....Και στο λέω και εγώ που ήθελα ένα και τέλος και μου πήρε 4 χρόνια να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα παιδιά σου μαζί και να ξέρεις ότι έχει το ένα το άλλο...

Και εγώ συμφωνώ με Μαρία απλά αν είναι να δώσει ας δώσει καλύτερα το δικό της από συμπλήρωμα αφού έχει γάλα είπε δεν είναι θέμα παραγωγής..

Καλά εγώ όταν έτρωγα τζατζίκι ή κάτι σκορδάτο τα μικρά λυσσάγαν θήλαζαν συνέχεια τους άρεσε πολύ η γεύση...

κ

εμείς είμαστε πολύ καλά..κοιμόμαστε 3ωρα και 4ωρα το βράδυ..

είναι πολύ ήσυχος φτου φτου κι προλαβαίνω κι εγώ καμια δουλειά

στο σπίτι!

Φτου σκόρδα, μάτι να μη σας πιάνει!

εγκυουλες,ας χαρουμε τις τελευταιες ημερες της εγκυμοσυνης μας και ας απολαυσουμε την περιοδο αυτη γιατι για εμενα π.χ.δε θα ξαναυπαρξει!!!

Ούτε και για μένα! Κάθε πρωί βέβαια ξυπνάω και σκέφτομαι έτσι και μέχρι το βράδυ έχω βαρύνει τόσο πολύ που σβήνω μέρες!

Ξανθή αναλαμβάνεις τα πινακάκια την εποχή του 2ου baby boom! :tongue:

Αχ!Ξανθη μου...ειμαι ηδη 37 ετων και η εγκυμοσυνη αυτη προεκυψε τυχαια μετα απο 2 χρονια προσπαθειας και αναμονης για εξωσωματικη.

Κάτι συμπτώσεις... κλείνω τα 40 σε λίγους μήνες και έμεινα έγκυος για πρώτη φορά φυσιολογικά τώρα που ετοιμάζαμε τα της εξωσωματικής!!! Μετά από 12 χρόνια σχέσης! Κάποια στιγμή θα σας πω και για το όνειρο που είχα δει τότε.

Μαράκι θα σας περνάμε δυο μερούλες, χεχε! Κάτι μου λέει ότι αυτή η μπέμπα θα είναι βελτιωμένη έκδοση της Λυδίας (δηλαδή ομορφιά ανείπωτη! :D) οπότε θα σας ερωτευτούμε παράφορα! [και η Λυδία δηλαδή μας κάνει, που άμα ποτέ βρεθούμε θα τη μελανιάσω στο φιλί!]

Μιλάμε για τρελόκαιρο έξω... ψιχάλιζε! Κι έχει και μια συννεφιά... που εμένα μ' αρέσει βέβαια γιατί έχω γιατρό στις πεντέμιση, μην τρέχω μες στους ήλιους:rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σου πω είσαι 37 όπως είπες πλέον δεν θεωρήσε μεγάλη για παιδί έχει ανέβει ο μέσος όρος και ποτέ δεν ξέρεις αυτό μπορεί να σε παίδεψε και το άλλο να σκάσει μύτη τσουπ χωρίς να πάρεις είδηση κάπως έτσι πάει το πράγμα....Και στο λέω και εγώ που ήθελα ένα και τέλος και μου πήρε 4 χρόνια να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα παιδιά σου μαζί και να ξέρεις ότι έχει το ένα το άλλο...

να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι,Ξανθη μου!!!!μονο αυτο θα με παρακινουσε!

κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση!

ειπα να αντλω αλλα το swing δεν βοηθαει καθολου σε σχεση με το νοσοκομειακο που ειχα στο μαιευτηριο...

σημερα θα προσπαθησω μονο στηθος ολημερα και ολη νυχτα.

Πηγαμε και καναμε και εξετασηγια τον ικτερο σημερα,επεσε στο 6 οποτε ολα καλα.

Καποια στιγμη περιμενω και την παιδιατρο σημερα!

Μαρακι αντε με το καλο το μπεμπε...κοντευεις!

μεχρι 17 ουτε θα καταλαβεις πως θα περασουν οι μερες!

σκαι μου καλα αποελεσματα!!

ξανθη αν μπορεις στειλε μου την διατροφη να την δω!

aCtzp3.png

Καλά εγώ όταν έτρωγα τζατζίκι ή κάτι σκορδάτο τα μικρά λυσσάγαν θήλαζαν συνέχεια τους άρεσε πολύ η γεύση...

Πρώτη φορά το ακούω! Πολύ αστείο μου φαίνεται!!!!

Πηγαμε και καναμε και εξετασηγια τον ικτερο σημερα,επεσε στο 6 οποτε ολα καλα.

Εμάς εκεί που είχε κατέβει λίγο, ξανανέβηκε :( οπότε ενώ είχα ένα 24ωρο να δώσω μπουκάλι, μου είπε η παιδίατρος να δίνω δύο γεύματα τη μέρα και θα μας δει την Παρασκευή. Πάντως βάρος πήρε μια χαρά ο καημενούλης, αυτό είναι καλό...

Νάντια, πόσα ml τη μέρα δίνεις μπουκάλι? Σε κάθε γεύμα ή όποτε τη βλέπεις να πεινάει πολύ?Τι οδηγιες έχεις από τον γιατρό? Α, και πόσο ήταν ο ίκτερός σας και μέσα σε πόσες μέρες έπεσε στο 6?

Βομβαρδισμός ερωτήσεων, αλλά τώρα μου έχει κολλήσει ο ίκτερος......

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άγχος και δυσκολιεσ με το θηλασμό διαβάζω και θυμάμαι την πρώτη μου εμπειρία... Ερχομαι να επιβεβαιωσω κι εγω οτι θέλει επιμονή και υπομονη και όπως σας βγει φυσικά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θέλει άγχος! Κι εγώ με προβληματικές θηλες (επιπεδεσ) δυσκολεύτηκα και υπήρχαν φορές που από την κούραση μου έρχονταν να τράβηξω, να διώξω το μωρό απο το στήθος... Αλλά μόλις ο παιδιατρος μου έλεγε ποσο βάρος έβαλε το μωρο, έλεγα ο κόπος μου δεν παει χαμένος και συνεχιζα. Παρόλα αυτά λέω και πάλι οτι πάνω από ολα η μαμά να είναι καλα και όπως σας βγει. Φυσικό είναι να σαν πρωτομανουλες και το άγχος αλλά και το "ψαρωμα" από γιαγιάδες, θειες ακόμη και γιατρούς. Μου λέει ο παιδιατρος στην κλινική, κα ...... το μωρο εχει ανεβασμένο ικτερο αλλά συμβαίνει αυτό. Οκ του λέω. Το πρώτο σας παιδάκι το θηλάσατε; Ναι 20 μήνες του απαντώ. Ε τότε ωραία έτσι θα συνεχίσετε και τώρα. Και μεσα μου σκέφτηκα οτι αν δεν είχα θηλάσει έτοιμο τον έβλεπα να με ψαρώσει.

Σας αφήνω γιατι θα κάψω το φαΐ! Θα επανερθω!

Κουράγιο μανουλες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Βασικά ο θηλασμός με τον ίκτερο είναι παρεξηγημένος απλά γιατί δεν βοηθάει να πέσει γρήγορα ο ίκτερος αλλά και με θηλασμό πέφτει με πιο αργούς ρυθμούς.Πάντως ότι είναι να κάνει από ίκτερο θα το κάνει τις πρώτες 10 μέρες μετά φτιάχνουν τα δικά τους αιμοπετάλια και όλα οκ.

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1/%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BD/ για όποια έχει όρεξη ας διαβάσει εδώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...