Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Evri79, με το καλό η αυχενική σου! Σε καταλαβαίνω που ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!

mummytobe, έχεις δίκιο ότι έχουν ξεφύγει από τιμές τα μαγαζιά. Κι όταν λες μακό, εννοείς βαμβακερή? Πάλι καλά αν είναι έτσι, γιατί εδώ τα τελείως πλαστικά πολυέστερ πουλάνε πανάκριβα... Ιντερνετικό μαγαζί πάντως με λογικές τιμές, εγώ δεν έχω βρει ακόμα, όποια βρει παρακαλείται να ενημερώσει! Αλλιώς με τίποτα έξτρα λάρτζ από τα κινέζικα με βλέπω να κυκλοφορώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια H&M!!!!! Την παρασκευη που ειχα παει ειχαν προσφορες σε ολα τα εγκυμοσυνης τα παντελονια τα ειχαν 10ευρω ηταν βεβαια ανοιξιατικα πηρα ενα αλλα βασικα ηθελα να παρω κατι πιο χοντρο για χειμωνα (γι αυτο και εψαξα σημερα στα ζαρα). Γενικα εχουν παααρα πολλα και αποτι ξερω φερνουν συνεχεια καινουριες παραλαβες οποτε θα φερουν και χειμωνιατικα καποια στιγμη!Κατα τα αλλα ολα ειναι πανακριβα θυμαμαι απο τις αλλες εγκυμοσυνες κατι prenatal και premaman να σου λενε 80 ευρω ενα πουλοβερ! Να κουφενεσαι τελειως....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπερα φιλεναδουλες μου!Καλως ηρθες skybeam!Aπο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι ειμαστε οι "γιαγιαδες" του topic!never mind!Καλλιω αργα παρα αργοτερα!Και εγω μετα απο 2 χρονια προσπαθειας με επισκεψεις σε ολους τους γνωστους εξωσωματικους και στα προθυρα της εξωσωματικης,καταφερα να μεινω εγκυος!Σου ευχομαι ολα να ερθουν κατ'έυχην σε εσενα και σε ολες μας!Οσο για το τσιγαρο,καπνιζα ενα πακετο την ημερα και μολις το εμαθα ,κοπηκε μαχαιρι!!!Σε αυτο φυσικα βοηθησαν και τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης!Ειμαι σιγουρη αφου καταφερες να το ελαττωσεις,καποια στιγμη θα το "κοψεις"!

Οσον αφορα τα ρουχα,μπηκα σημερα στο site της PRENATAL.Ειδα αυτον τον καταλογο http://www.prenatal.gr/grecia/mtb_aw12_gr/index.html[/url]και τα ρουχαλακια και καποιες τιμες που αναφερει μου φανηκαν προσιτες!

Να ειστε καλα!φιλια:wink:;-)

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Xaxa, πόσο είσαι βρε milky? Εγώ 39. μάλλον η super-γιαγιά πες καλύτερα! Ταλαιπωρήθηκα πολύ για αυτή την εγκυμοσύνη (που ακόμη είναι επίφοβη βέβαια και δε θέλω να το σκέφτομαι). Μέρος της πολύχρονης και πολύπαθης προσπάθειας εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=112413

Kι εσύ στα πρόθυρα της εξωσωματικής, ε? Κι εγώ, δυο μήνες μετά τη σπερματέγχυση κι έναν μήνα πριν την εξωσωματική συνέλαβα.

Ας πάνε τα πράγματα σε όλες μας καλά!

Σε 5 μηνες θα κλεισω τα 36!Σε νιωθω απολυτα και για οτι περασες αλλα και τη χαρα που πηρες με το που εμαθες για την εγκυμοσυνη σου!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!Αφου ο Θεος μας "εδωσε" τα bebe μας,δεν προκειται να μας τα παρει!Αυτο να σκεφτεσαι και να προσεχεις τον εαυτο σου και κατ' επεκταση το σπορακι σου!

Διαφημίσεις

Σε 5 μηνες θα κλεισω τα 36!

Δηλ. είσαι 35 μισό και ήσουν η μεγάλη της παρέας πριν έρθω? Αααααααααχαχαχα! Πόσο είστε οι άλλες βρε κορίτσια?

Άσχετο, αλλά αστείο. Εδώ

http://www.babiesonline.com/funfacts/

αν δώσετε την πητ σας και πατήσετε show fun facts θα σας βγάλει διάφορα για το σπόρι σας, που εκ πρώτης όψης φαίνονται τόσο κουφά και μακρινά...

Άσχετο, αλλά αστείο. Εδώ

http://www.babiesonline.com/funfacts/

Καλα,δε θελω να υπολογισω το 2035 που θα αποφοιτησει απο το πανεπιστημιο,ποσο χρονων θα ειμαι!!!!!:shock::shock::shock:(το παρακανα μαλλον!)

βίκυ πολύ ωραίο το site, πλάκα έχει!! πωπω άκου το 2035!!παναγία μου!! αλλά του χρόνου τέτοια μέρα το μωρούλι θα είναι 25 εβδομάδων! ε μωρέ!! θα κάνει και τα πρώτα του χριστούγεννα!! :tongue:

όσο για το θέμα των ρούχων που λέτε και εγώ από τα h&m ψώνισα 2-3 πράγματα βασικά για να συνδυάζω (ένα παντελόνι, μία φόρμα και 2 φορεματάκια) και πρέπει να πάρω κ ένα κολάν τώρα γιατί αυτά που έχω τα σηκώνω πιο ψηλά λόγω κοιλίτσας τώρα και είναι πιο κοντά απο κάτω!! χαχα!!:tongue:

άντε να δούμε ποια θα μάθει πρώτη το φύλο!!

α!! και τώρα που το θυμήθηκα, νάντια τι έγινε με τις εξετάσεις για το στίγμα?όλα καλά?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

βίκυ πολύ ωραίο το site, πλάκα έχει!! πωπω άκου το 2035!!παναγία μου!! αλλά του χρόνου τέτοια μέρα το μωρούλι θα είναι 25 εβδομάδων! ε μωρέ!! θα κάνει και τα πρώτα του χριστούγεννα!! :tongue:

όσο για το θέμα των ρούχων που λέτε και εγώ από τα h&m ψώνισα 2-3 πράγματα βασικά για να συνδυάζω (ένα παντελόνι, μία φόρμα και 2 φορεματάκια) και πρέπει να πάρω κ ένα κολάν τώρα γιατί αυτά που έχω τα σηκώνω πιο ψηλά λόγω κοιλίτσας τώρα και είναι πιο κοντά απο κάτω!! χαχα!!:tongue:

άντε να δούμε ποια θα μάθει πρώτη το φύλο!!

α!! και τώρα που το θυμήθηκα, νάντια τι έγινε με τις εξετάσεις για το στίγμα?όλα καλά?

γιατι πηραμε αποτελεσματα??σημερα ηταν να βγουν για την κυστικη ινωση και με πανε απο πρωι σε απογευμα και ολο σε λιγο και σε λιγο...να με σκασουν θελουν!

δεν ξερω μηπως αυριο στειλω τον μπαμπα μας στο Λαικο να τα παρει!

πολυ χαλαρα τα εχω παρει και φοβαμαι μη μου ερθει καμμια κεραμιδα...

α κοριτσοπουλα οσο για την ηλικια...τον Φεβρουαριο κλεινω τα 33!

τι κερδιζω??????

aCtzp3.png

πολυ χαλαρα τα εχω παρει και φοβαμαι μη μου ερθει καμμια κεραμιδα...

α κοριτσοπουλα οσο για την ηλικια...τον Φεβρουαριο κλεινω τα 33!

τι κερδιζω??????

Άντε ρε, γιατί να σου έρθει κεραμίδα... όλα καλά θα πάνε!

Τι κερδίζεις... δεν ξέρω, θα φανεί όταν θα πάνε 2 χρονών και θα μας βγάζουν την ψυχή... ίσως εκεί θα έχεις περισσότερες αντοχές οπότε... κέρδος θα τό'χεις!

Διαφημίσεις

καλησπερα,

καλως ηρθες skybeam :D!!!!!με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου και συ και να αφησεις πισω σου οποια ταλαιπωρία !!!!!

mummytobe όλα καλα θα ειναι με τις εξετασεις σου μην ανησυχεις !!!!!ποσο πληρωσες στο χωρεμειο για την κυστικη ινωση ???

εγω είμαι πατημένα 34:p

χτες εβγαλα τα χειμωνιατικα...εφυγαν ρουχαα....ουυυυυυ!!!!!!! οταν ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στα 48:tongue:...τα ειχα φυλαξει μπας και μου κανουν ..αλλα την δευτερη την ξεκινησα στα 52 ..τωρα ειμαι ηδη στα 55 :-Pοποτε τσαμπα τα κραταω..χαχαχα

ολο τον χειμωνα με κολαν και μπλουζοφορεματα θα την βγαλω..ευτυχως τα παντελονακια τα τζην απο h&M μου κανουν αυτην την στιγμη...

καλο βραδιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

χτες εβγαλα τα χειμωνιατικα...εφυγαν ρουχαα....ουυυυυυ!!!!!!! οταν ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στα 48:tongue:...τα ειχα φυλαξει μπας και μου κανουν ..αλλα την δευτερη την ξεκινησα στα 52 ..τωρα ειμαι ηδη στα 55 :-Pοποτε τσαμπα τα κραταω..χαχαχα

ολο τον χειμωνα με κολαν και μπλουζοφορεματα θα την βγαλω..ευτυχως τα παντελονακια τα τζην απο h&M μου κανουν αυτην την στιγμη...

καλο βραδιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Παιδιά τα δίνετε τα ρούχα που δεν σς κάνουν, ε? Εγώ ξεκίνησα στα 62, είμαι 64 και κρατάω ρούχα από τότε που ήμουν 53-55 κιλά... τι ευελπιστω ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Τα λυπάμαι τα άμοιρα, τα περισσότερα είναι boho-κλασσικά και πανάκριβα. Όχι ότι θα ξαναμπω ποτέ. Μια απόφαση είναι να τα δώσω μου φαίνεται. Απλώς δεν θα μπορέσω ποτέ να ξαναπάρω τόσο καλά ρούχα:(:(:(

Παιδιά τα δίνετε τα ρούχα που δεν σς κάνουν, ε? Εγώ ξεκίνησα στα 62, είμαι 64 και κρατάω ρούχα από τότε που ήμουν 53-55 κιλά... τι ευελπιστω ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Τα λυπάμαι τα άμοιρα, τα περισσότερα είναι boho-κλασσικά και πανάκριβα. Όχι ότι θα ξαναμπω ποτέ. Μια απόφαση είναι να τα δώσω μου φαίνεται. Απλώς δεν θα μπορέσω ποτέ να ξαναπάρω τόσο καλά ρούχα:(:(:(

Εγω φοβάμαι για τα τωρινά και ειδικά τα τζην μου που τα έπαιρνα ασφυκτικά οχι απλα στενά!κατα τα αλλα επειδη στην εφηβεία μου είχα κοιλιτσα μου εχει μείνει κόμπλεξ και ολες οι μπλούζες μου εχουν έναν αέρα...εγω κολλητό σπάνια να βάλω.

Νικη μου την εξεταση δεν την έκανα στο χωρέμειο.

Μου πρότεινε ο γιατρός μου ενα ιδιωτικό κέντρο που κανουν γενικα εξετάσεις γενετικες και μου είπε οτι εκτός απο το χωρέμειο που κανουν την καλύτερη δουλεια εκει ειναι το πιο οικονομικό απο τα υπόλοιπα,ενω θεωρεί οτι ειναι και αξιόπιστα τα αποτελέσματα.

Κανουν το 75% των μεταλλάξεων.εκανε ο Θ. Μονο και δώσαμε 90?.

Βγήκαν και τα αποτελέσματα!ολα καλα απο την κυστικη!:tongue:

Είχα σκεφτεί πως αν εβγαινε κατι μετα θα πήγαινα χωρέμειο.

Αν θες στοιχεία για το κέντρο πες μου να σου στείλω πμ.

Ααααα..στο χωρέμειο για 95% των μεταλλάξεων θέλουν 350? το άτομο.

skybeamλες να μας ξεκάνουν τα μικρά?

aCtzp3.png

Καλημερα!

Εγω που μολις πατησα τα 30 (και περναω την κριση τη γνωστη των 30) κερδιζω κατι?

Καλα αυτα τα νουμερα 52, 54 σε κιλα μου φαινονται αγνωστα σαν να μην περασα ποτε απο εκει!!!! Ημουν 62 πριν ξεκινησω τις εγκυμοσυνες τωρα ειμαι 66 φοραγα κι εγω πολυ κολλητα πριν μεινω πρωτη φορα εγκυος τα χω δωσει ολα δεν το συζητω δεν ξαναμπηκα ποτε σαυτα!

Ομως δεν ειναι ο κανονας αυτο γενικα χρειαζεται ενας χρονος για να μαζεψει η λεκανη κι ας εχουν χαθει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης!

Αλλα τι τα λεμε τωρα αυτα εμεις να μαστε καλα και τα παιδακια μας!

Οσο για τα 2χρονα νομιζω οτι οσο μεγαλωνουν γινονται χειροτερα θα ελεγα οτι 2-4 ειναι δυσκολη φαση ειδικα για πρωτο παιδι. Δεν ξερω γιατι τα πρωτα παιδια συνηθως ειναι και τα πιο ατιθασα δεν εχουμε εμεις εμπειρια δεν ξερω. Παντως πιο πολυ με παιδευει ο μεγαλος παρα η μικρη που ειναι αγγελος! Θα βρει ενα λογο για να κλαιει και να γκρινιαζει συνεχεια μα συνεχεια ομως! Το πρωι εκλαιγε γιατι ηθελε να παρει μια ζωγραφια να τη συνεχισει στο σχολειο αφησαμε το σχολικο να περιμενει για να ψαχνουμε τη ζωγραφια (την οποια δε βρισκαμε και τα νευρα μου κροσια!) ωσπου του δωσα ενα ολοκληρο μπλοκ αλλα συνεχισενα κλαιει στο σχολικο.....

mummytobe καλα αποτελεσματα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...