Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Σήμερα έχω γύρα απ' όλους τους γιατρούς & αιματολογικές για θυροειδή και το σκέφτομαι το τρέξιμο!

Νάντια μακάρι να ήξερα να σου πω.

Μαρία πώς πέρασε το βράδυ? Λύσσαξα στο φαγητό εχτές, μα τι μ' έπιασε? Και κοιμήθηκα ξημερώματα :(

Τι κάνετε κορίτσια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως καταλαβανε στο μαιευτηριο οτι αφυδατωθηκε?εννοω κανανε καποια

εξεταση ή φαινεται στην οψη του μωρου?

Ο γιατρος τι σου εχει πει?Σε εχει δει να θηλαζεις?Αν πιανει σωστα το

μωρο τη θηλη?Εχετε ζυγισει το μωρο πριν φαει και μετα να δειτε τι τρωει?

Μπορει να μην ειναι πεινα αλλα πονακια. Ψαξτο λιγο μαζι με το γιατρο.

Ελπιζω να ειναι υπερμαχος του θηλασμου!Δες καθε ποτε συμβαινει αυτο,

μονο βραδυ ή και τη μερα?Μηπως εχει δυσκοιλιοτητα και ενω πειναει δεν μπορει

να φαει εκεινη την ωρα αλλα μονο αφου κανει κακακια?

Σου θετω ερωτηματα προς προβληματισμο για να βγαλεις συμπερασμα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημέρα!

Σήμερα έχω γύρα απ' όλους τους γιατρούς & αιματολογικές για θυροειδή και το σκέφτομαι το τρέξιμο!

Νάντια μακάρι να ήξερα να σου πω.

Μαρία πώς πέρασε το βράδυ? Λύσσαξα στο φαγητό εχτές, μα τι μ' έπιασε? Και κοιμήθηκα ξημερώματα :(

Τι κάνετε κορίτσια?

καλημερα sky χαλια ε?

Εγω χθες το αντιθετο δεν μπορουσα να φαω πως στο δι@ολο εχω παρει και

κιλο σημερα ενας θεος ξερει! Κοιμηθηκα με απειρες διακοπες ΑΠΕΙΡΕΣ ομως

και φυσικα εριξα τρελο ιδρωτα.....

Αντε καλη γυρα σημερα!Μην απογοητεις αν σου αποκλεισουν το ΦΤ κανε χαλαρη

συζητηση. Φευγουμε κι εμεις σε λιγο....

Καλημέρα!

αναγκαστηκα και της εδωσα αλλα 50ml ξενο...μεσα σε 4 ωρες με εχει ξεζουμισει και εχει πιει και 120 ml γαλα!

ειναι νορμαλ?τι κανω λαθος?στο στηθος δεν χορταινε...δυστηχώς:cry:

Βρε, μην απογοητεύεσαι κάθε φορά που δίνεις μπουκάλι γιατί θα τα παίξεις ψυχολογικά πριν τα παίξεις σωματικά. Μπορεί να είναι αυτό που λέει η Μαρία, να θέλει σταδιακά και με το χρόνο της να κάνει την αντικατάσταση μπουκαλιού-στήθους.

Αλλά, να σου πω βρε Νάντια, γιατί δεν επικοινωνείς με καμία από τις μαίες που λες ότι σε βοήθησαν στο μαιευτήριο ή να απευθυνθείς σε μία σύμβουλο θηλασμού? Στην Αθήνα είσαι, εύκολα θα βρεις μια άκρη, να έρθει κάποια σπίτι σου κανα δυο φορές, μπες και στο πάρεντς, όλο και κάποιο όνομα θα προτείνουν. Νομίζω θα σε βοηθήσει πολύ και ΚΥΡΙΩΣ στο ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο όλοι λένε ότι στο θηλασμό είναι το α και το ω, δεν είναι τυχαία η έκφραση "της κόπηκε το γάλα", όλα είναι αλληλένδετα. Πραγματικά νομίζω ότι αξίζει να βρεις μια τέτοια σύμβουλο. Είσαι και μόνη σου, είσαι και πρωτάρα είσαι και λεχώνα, πόσο πάνω σου να το πάρεις??? Ήδη ρίχνεις περισσότερο βάρος στον εαυτό σου απ' ό,τι μπορεί να αντέξει.

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Να ειναι γερα και τυχερα!!!!!!

Και στα δικά σου! Κι εμένα μικρουλάκος ήτανε, αλλά όλα καλά. Ήταν και "ματζόβολος" στις εξωθήσεις;););)!

Μαρια και Sky,σας σκέφτομαι με τις δυσφορίες παντός τύπου, των τελευταίων ημερών...Κάθε νύχτα είναι Γολγοθάς,ε? Καλά κουράγια για σήμερα.

Εμείς πάμε για την μέτρηση του ίκτερου...

Τα ξαναλέμε αργότερα:wink:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κι απο εμένα.

Εμπειρια πρακτικη στον θηλασμό δεν έχω αλλά επειδή το θέλω πολύ έχω κανει μεγάλη έρευνα. Δεν θα σου προτείνω τι να κάνειςσε καμια περίπτωση, θα σου πω τι θα εκανα εγώ που το έκανε μια φιλη μου που είχε το ίδιο προβλήμα με εσένα. Θα νοικιαζα ενα καλό νοσοκομειακό θηλαστρο (πχ το symphony madela), θα αντλουσα και θα έδινα στο παιδί με το μπιμπερο το γάλα μου. Έτσι, και θα αυξανανοταν το γάλα και το μωρό θα έπινε δικο μου.

Ύπνος σήμερα και για μένα με πολλές διακοπές ώσπου στις 5 δεν αντεξα απο την ζέστη καί έβαλα air condition. Και μετα κοιμηθηκα τέλεια.

Sky good luck στην γιατρογυρα σου. Κι εγώ σήμερα το απόγευμα έχω Ντόπλερ και ανυπομονω...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Νάντια δεν είναι εύκολη η μετάβαση από μπιμπερό σε στήθος αποκλειστικά.Στο είπα και προχθές ότι μπορεί να σε πάρει και εβδομάδα και παραπάνω.Επίσης αν βρέχει 6-8 πάνες την ημέρα είσαι σίγουρη ότι δεν έχει αφυδάτωση και πρέπει να κάνει και κακά σε αυτή την φάση συχνά.Και κάθε μέρα να παίρνει τουλάχιστον 25 γραμμάρια.

Το βράδυ είναι κουρασμένα από όλη την ημέρα οπότε είναι φυσικό να αντιδρά πιο έντονα είναι θέμα καθαρά δικής σου υπομονής.

Αλλά κοίτα αν δεις ότι όλο αυτό σε πνίγει και ζορίζεσαι να έχεις στο νου ότι το μωρό θέλει ευτυχισμένη μαμά.

Μήπως αντί να δίνεις συμπλήρωμα ξένο να κάνεις καμιά άντληση να δίνεις δικό σου;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναντια και εγώ θα ελεγε να προσπαθησεις να βγαζεις το γαλα σου με θηλαστρο το βραδυ,έτσι και δικο σου γάλα θα πίνει και όχι ξένο αλλά και το βράδυ που θελει να φάει γρήγορα γιατί ειναι κουρασμένο και θελει να ξανακοιμηθει.

καλημέρα κοριτσάκια !!!!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Kαλημέρα!

Τι έγινε με το θέμα της πίεσης? Φαντάζομαι έπεσε, ε? ;)

Ναι ναι ευτυχώς έπεσε 11 με 7 σήμερα..έχεις τρέξιμο με γιατρούς είδα σήμερα,καλά αποτελέσματα και μακάρι με το θέμα του τοκετού να σου προτείνουν ότι καλύτερο για σένα και το μωρό!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!πως πάμε οι κοιλίτσες?

υπομονή ξαλαφρώνεις τόσο πολύ μετά άλλος άνθρωπος!!

ούτε καούρες ούτε τπτ!:D:D

εμείς είμαστε πολύ καλά..κοιμόμαστε 3ωρα και 4ωρα το βράδυ..

είναι πολύ ήσυχος φτου φτου κι προλαβαίνω κι εγώ καμια δουλειά

στο σπίτι!

νάντια μου υπομονή με το θηλασμό κι συμφωνώ κι εγώ βγάζε γάλα

να δεις πόσο έχεις κι δίνε του δικό σου!τώρα αν χρειάζεται κι λίγο

συμπλήρωμα δεν πειράζει!μην στεναχωριέσαι αν χρειαστεί όλες θα δώσουμε!

πάντως κοίτα κι λίγο τι τρως γιατί εγώ ας πούμε με κρέας κατεβάζω

φουλ γάλα κι με σούπες! προχτές το βράδυ ας πούμε δεν πολυπεινούσα

κι έφαγα κορν φλεικς για βράδυ κι μάλλον δεν είχα πολύ γάλα όλο

έτρωγε ο μικρός έμεινε 3 ώρες ξύπνιος κι γκρίνιαζε!

hippo να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!πάντα γερή!άντε ποια θα είναι

η επόμενη?!:rolleyes:

την πένυ έχασα ούτε στο τηλ μου το σηκώνει...:( μάλλον η μπεμπούλα

της έχει πάρει τα μυαλά...:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα μάνες!!!

Μόλις έκλεισα ραντεβού με την παιδίατρο για δευτέρα!!

Οι μανούλες που γεννήσανε από κιλά μωρού πώς είσαστε?

Ζυγιστήκατε καθόλου??

Εγώ πάντως ζύγισα τον εαυτό μου πάλι σήμερα

και είμαι 55,2. Άλλα 6 έμειναν....και λίγη κοιλίτσα.

Νάντια μου ηρεμία χρειάζεται.

Μην μεταδίδεις το άγχος σου στην μπέμπα σου.

Και αν δώσεις ξένο δεν έκανες και έγκλημα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημερα,καλημερα,καλημερα!!!!

μετα απο εναν ανησυχο υπνο με αρκετες συσπασεις και εφιαλτες-καταφερα να κοιμηθω μετα της 6 σερι μεχρι τωρα!!!και εχω σηκωθει με τετοια χαρα και αισιοδοξια-μετα τη μιζερια των τελευταιων ημερων-και να ζησω τα πραγματα οπως ερθουν!!!!

εγκυουλες,ας χαρουμε τις τελευταιες ημερες της εγκυμοσυνης μας και ας απολαυσουμε την περιοδο αυτη γιατι για εμενα π.χ.δε θα ξαναυπαρξει!!!φιλακια σε ολες,καλα ιατρονεα και αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες τις μελλουσες και νυν μανουλες!!!!φιλια.....

υ.γ.xanp,πρεπει να εχεις ασχοληθει πολυ με το θεμα του θηλασμου και πραγματικα θα ηθελα τα φωτα σου,οταν με το καλο γεννησω...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Νικάκι βασικά μήπως χθες είχες φάει αλμυρά;;;;Επίσης αν μετρήθηκες μετά από περπάτημα έχει και αυτό ρόλο

Όχι δεν είχα φάει αλμυρά ένα μήλο το πρωί και το μεσημέρι λιγότερο απ'ότι τρώω συνήθως.Ούτε περπάτημα ούτε δουλειές είχα κάνει,αλλά όταν μετρηθηκα ζεσταινομουν.τωρα είμαι οκ φυσιολογικά..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γυρισαμε!17 μαιου θα τη βγαλουμε εξω τη δεσποινιδα!

Οποτε φουλ για τις τελευταιες ετοιμασιες.

Ανασκουμπωθηκε ο δικος μου να ανεβασει πορτμπεμπε κ τα συναφη!

Καλημερα,καλημερα,καλημερα!!!!

μετα απο εναν ανησυχο υπνο με αρκετες συσπασεις και εφιαλτες-καταφερα να κοιμηθω μετα της 6 σερι μεχρι τωρα!!!και εχω σηκωθει με τετοια χαρα και αισιοδοξια-μετα τη μιζερια των τελευταιων ημερων-και να ζησω τα πραγματα οπως ερθουν!!!!

Ετσι μπραβο αισιοδοξια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...