Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Με 13 βαθμούς μυωπία να το διακινδυνέψω? Η οφθαλμίατρος κι ο οπτικός μου με κοίταγαν σαν ούφο όταν το συζήτησα. Και ξέρω ότι έχω αλλοιώσεις γιατί βλέπω λάμψεις κάθε φορά που, π.χ. βήχω πολύ έντονα.

Ξέρω πάντως ότι πιθανότατα χάνω μια φοβερή ευκαιρία για εξαιρετικά ομαλό φ. τοκετό :(

Θα σε ξεκουρδίσω εγώ: προφανώς ο οφθαλμίατρος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να σου πω-σαν πρωτάρα προς πρωτάρα- ότι η πίεση των εξωθήσεων είναι πολύ μεγάλη. Εγώ ξέρεις τι έπαθα? Μου έσπασαν πολλά αγγειάκια στο πρόσωπο (στα μάγουλα), χάλι μάυρο, δεν μπορείς να φανταστείς, όταν με πρωτοείδα στον καθρεύτη έπαθα ΤΟ σοκ. Τώρα, νομίζω αν και δεν είμαι και σίγουρη:(, ότι είναι λίγο λιγότερο κόκκινα τα σημάδια.

ΚΟριτσια κι εμενα με απασχολει το θεμα βυθοσκοπησης. Εχω 3,50 κ 4 μυωπια κ λιγο αστιγματισμο, ειχα ρωτησει τον γυναικολογο πριν αρκετο καιρο αν πρεπει να το κοιταξουμε με οφθαλμιατρο κ ηταν χαλαρος με το θεμα κ ειπε να το αφησουμε για οταν μπω στον μηνα μου, αλλα γενικα δεν εδειξε να τον απασχολει το θεμα... Μ@λ@κια παντως να μην μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα μονο λογω μυωπιας....

Κ σκουντουφλα σχετικα με τα αγγεια που λες και μια ξαδερφη μου που γεννησε περσυ επαθε το ιδιο πραγμα στο προσωπο... Πήγαμε να την δουμε την αλλη μερα κ ηταν χαλια!!!!! Φαντασου ζορι δηλαδη....οποτε κ τα ματια πρεπει να εχουν ενα θεμα....δεν ξερω, την Δευτερα που θα παω θα τον ξαναρωτησω κι αν ειναι θα κλεισω κ κανα ραντεβου με οφθαλμιατρο να το εχω ετοιμο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου ειπε ο γιατρος να ελεγχο την πιεση μου.εβαλα τωρα πιεσομετρο και εχω 14 και 8 πολυ δεν ειναι????

Nikaki μου! Με πίεση 14 παίρνουμε τηλέφωνο τον γιατρό ;)

Μπορεί να σου δώσει κάτι για να σου κατέβει. Πάρε και πες μας κι εμας μην έχουμε αγωνία!;)

ΚΟριτσια κι εμενα με απασχολει το θεμα βυθοσκοπησης. Εχω 3,50 κ 4 μυωπια κ λιγο αστιγματισμο, ειχα ρωτησει τον γυναικολογο πριν αρκετο καιρο αν πρεπει να το κοιταξουμε με οφθαλμιατρο κ ηταν χαλαρος με το θεμα κ ειπε να το αφησουμε για οταν μπω στον μηνα μου, αλλα γενικα δεν εδειξε να τον απασχολει το θεμα... Μ@λ@κια παντως να μην μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα μονο λογω μυωπιας....

γιωτα για τετοια μυωπια δεν τιθεται κανενα θεμα!Εγω με 4,5 και στα δυο

γεννησα φυσιολογικα. Για πολυ περισσοτερο υπαρχει ζητημα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Να σας πω και τι αλλο διαβασα σε αλλη μια ερευνα?:tongue: οτι οι γυναικες που κοιμουντε καλα γεννανε συνηθως φυσιολογικα κ οι γυναικες που στην εγκυμοσυνη ειχαν αυπνιες,κυριως στον ενατο, εχουν πολυωρο τοκετο κ εχουν μεγαλα ποσοστα για καισαρικη...:rolleyes: [εγω παντως ειχα αυπνιες κ στις δυο εγκυμοσυνες]:?

my girl βρισκω απολυτα φυσιολογικα αυτα που αισθανεσαι.Λιγο οι ορμονες,λιγο το οτι ακομα να βρεις τις ισορροπιες σου σε κανουν να νιωθεις καπως..

ειμαι σιγουρη οτι αγαπας και τα δυο σου παιδακια το ιδιο,απλα τωρα το μικρουλι χρειαζεται περισσοτερη προσοχη!

σιγα σιγα θα ερθουν οι ισορροπιες,μην ανησυχεις!!!;)

διαβασα και ολα οσα γραψατε για τα ραμματα κ η αληθεια ειναι οτι με ξε-αγχωσατε γιατι οι φιλες μου,μου τα κανανε ΠΟΛΥ τραγικα τα πραγματα...

ioazon σε ευχαριστουμε,καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι να εχεις!

τι αλλα?

Skybeam μπηκες στο γκρουπ που σου ειπα? ολες εκει ειναι υπερμαχοι του φ.τ. και με μια ερωτηση που θα κανεις,θα παρεις πολλες γνωμες..

ρουμπινακι περαστικα σας!!και εγω την ειχα με πυρετο κ διαφορα αλλα που προεκυψαν..:| τεσπα τωρα ειναι καλυτερα!!

Nikaki μου! Με πίεση 14 παίρνουμε τηλέφωνο τον γιατρό ;)

Μπορεί να σου δώσει κάτι για να σου κατέβει. Πάρε και πες μας κι εμας μην έχουμε αγωνία!;)

Τωρα εχω 12 και 7 και 90 σφυγμους.Μου είπε να την παρακολουθώ κάθε λίγο και να τα σημειώνω.Αν δω ότι ανεβαίνει ή είναι σταθερή στο 14 μου είπε να του το πώ.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Να σας πω και τι αλλο διαβασα σε αλλη μια ερευνα?:tongue: οτι οι γυναικες που κοιμουντε καλα γεννανε συνηθως φυσιολογικα κ οι γυναικες που στην εγκυμοσυνη ειχαν αυπνιες,κυριως στον ενατο, εχουν πολυωρο τοκετο κ εχουν μεγαλα ποσοστα για καισαρικη...:rolleyes: [εγω παντως ειχα αυπνιες κ στις δυο εγκυμοσυνες]:?

!!

βρε χριστιανα μηπως να σταματησεις να διαβαζεις ερευνες?????:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Δεν μπήκα ακόμα Χριστιάνα μου... να δω πώς το σκέφτεται αύριο και η γιατρός, γιατί αν μου πει ότι, πολύ ωραία, αλλά μαζί με όλα τα άλλα έχουν, ας πούμε μεγαλώσει μαζί με τη μήτρα και τα ήδη υπάρχοντα ινομυώματά μου και άρα μαζεύονται πάρα πολλοί κίνδυνοι, τότε δεν έχει νόημα... αν όμως μου δώσει το ok, τότε κάνω και μια βυθοσκόπηση και μπαίνω να ρωτήσω γνώμες. Αν και κοπέλα με τόσα χειρουργεία και τόση μυωπία και ινομυώματα... (σαράβαλο δηλαδή σαν και μένα!) το βρίσκω χλωμό να βρω!

βρε χριστιανα μηπως να σταματησεις να διαβαζεις ερευνες?????:tongue:

axaxaxaxaaaa!!!!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

θα σας πω και ενα τελευταιο ομως!!:tongue:

διαβασα,πως αν σου σπασουν τα νερα, καλο ειναι λεει μεχρι να πας στην κλινικη, να βαλεις ενα μαξιλαρακι κατω απο τον πισινο για να αποφυγεις την πολλη διαρροη υγρων! αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω!!!:cool:

Η ΚΑΡΜΑΡ που ειναι????????

H karmar έχει ΠΗΤ 08/06...

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. Mητέρα - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά

03. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. Ιασώ - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά

04. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Αλεξάνδρας - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά

05. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Noσ/μείο Βόλου - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά

06. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Βιοκλινική Θεσ/κης - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά

07. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. Ι.Μ. Πάτρας - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά

08. Pele (Πένυ) Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. Ιασώ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά

09. hippo Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac Γαία - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

και οι υπόλοιπες!

RATAPLAN (Νίκη) Γαία - ΠΗΤ 1/5/2013 - ΑΓΟΡΙ

αυτή η κοπέλα τι να γίνεται...

Evri79 (Εύη) ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

milky (Βίκυ) Ιασώ - ΠΗΤ 18/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

vivimix Ιασώ - ΠΗΤ 23/05/2013 - ΑΓΟΡΙ

Mariapap82 (Μαρία) Ιασώ - ΠΗΤ 28/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Skybeam Mητέρα - ΠΗΤ 02/06/2013 (15/05) ΑΓΟΡΙ

Karmar Ρέα - ΠΗΤ 8/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

giota-rr Γεννεσις - ΠΗΤ 13/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Kiki c - ΠΗΤ 16/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Filaki Ιασώ - ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ[/b][/color]

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Διαφημίσεις

Γεια σας κ πάλι.....

Μόλις ήρθαμε απο την απογευματινή μας βόλτα....

Τι καλα που εχει φτιάξει ο καιρός!!!!

Καλα γιατρουδονεα αύριο....

My girl...αυτα που εςκ εγω τα εχω μεγαλη εννοια...

Φοβάμαι ο μικρός μου πως θα αντιδράσει...

Ειμαι σίγουρη οτι κανεις το καλυτερο κ για

τα δυο παιδάκια σου...το μωρουλι ειναι φυσικό

να θέλει περισσότερη φροντίδα, μην έχεις τύψεις....

Κ εγω δεν ειμαι στη λίστα....:(:(:(

23/6/2013 κρητη κορίτσι.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...