Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ρουμπινάκι, περαστικούλια!

Γιώτα, μπαίνεις στο μήνα σου πια, ε? :D

Απο γιατρους παιδια τι γινεται?Καμια αλλη για αυριο?

Κι εγώ αύριο, πρέπει να είμαστε κι άλλες όμως!

Μariath, ξεφούσκωσες πολύ, ε? :D

Ένα από τα καλά του φ.τ.!

[αχ! Μαρίαααααααα(pap!)!]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το παρακολουθήσουμε μου είπε αν χρειαστεί να μου δώσει κάτι άλλο./QUOTE]

Αφού σε έχει από κοντά μην ανησυχείς. Ξέρει αυτός πότε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω,αρκεί να τον ενημερώνεις,μην το ξεχνάς!

... έχω τον μικρό μου άρρωστο με πυρετό το βράδυ έφτασε 38 και 8,ψήνεται το αντρακι μου:(

Περαστικά σας:(. Βρε, πρόσεχε με τις δουλειες!

Sky, έχουν αρχίσει μάλλον όλα αυτά τα "τρομακτικά" γιατί το...έμβρυο είναι πλέον κανονικό ανθρωπάκι και ετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο...και αυτό και ο οργανισμός σου.Παρατήρησε τι και πώς αν δεις τίποτα ανησυχητικό ενημέρωσε τη γιατρό σου, αλλά γενικά όλες αυτές οι αλλαγές μάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα των ...αφίξεων! Πότε είπαμε ότι σε ξαναβλέπει?-είδα τώρα την απάντησή σου ποου λες για αύριο... Η ημερομηνία παραμένει 15 ή παίζει και να αλλάξει τίποτα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Sky, έχουν αρχίσει μάλλον όλα αυτά τα "τρομακτικά" γιατί το...έμβρυο είναι πλέον κανονικό ανθρωπάκι και ετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο...και αυτό και ο οργανισμός σου.Παρατήρησε τι και πώς αν δεις τίποτα ανησυχητικό ενημέρωσε τη γιατρό σου, αλλά γενικά όλες αυτές οι αλλαγές μάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα των ...αφίξεων! Πότε είπαμε ότι σε ξαναβλέπει?-είδα τώρα την απάντησή σου ποου λες για αύριο... Η ημερομηνία παραμένει 15 ή παίζει και να αλλάξει τίποτα?

Τα είχες κι εσύ αυτά? Εμένα μου φαίνονται πολύ διαφορετικά απ' ό,τι είχα συνηθίσει μέχρι σήμερα γι' αυτό παραξενεύομαι, έως και τρομάζω :oops:

Αύριο έχω γιατρό, στις 15 του μήνα καισαρική (αλλά νομίζω ότι ο μπέμπης έχει αρχίσει να διαολίζεται εκειμέσα και θα την πάρει την πρωτοβουλία!)

Νάντια θέλουμε 6-8 βρεγμένες πάνες το 24ωρο για να είμαστε σίγουρες ότι δεν αφυδατώνεται το μωρό και σε αυτή την φάση να παίρνει περίπου 25 γρ την μέρα βάρος.

ισχύει η λογική δεν υπάρχουν ρολόγια και προγράμματα ανεμπόδιστος θηλασμός και όλα καλά θα πάνε.

Σκαι αν σπάσουν τα νερά δεν θα πονέσεις καθόλου απλά θα τρέχουν πάνω σου αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πάντως και εμένα έχει αρχίσει να σκαλίζει από κάτω και ώρες ώρες το κάνει και έντονα αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Επίσης αν αισθάνεσαι ότι έχεις ξελαφρώσει και όντως έχει κατέβει στις πρωτομανούλες θέλει μετά το ξελάφρωμα 2-3 εβδομάδες για γέννα αλλά εσύ την άλλη τετάρτη θα έχεις ξεμπερδέψει....

Μήπως αν πας τόσο καλά από μόνη σου να έλεγες αύριο στη γιατρό αν σου δίνει καμιά πιθανότητα για φυσιολογικό;;;όχι τίποτα άλλο έχει πολύ επιτυχία στο γκρουπ μας ευτυχώς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Νικάκι αν πρόκειται για έναν καφέ με ένα κ.γ. ζάχαρη, ok. Αλλά όχι παραπάνω ζάχαρη, όχι γλυκά, όχι επεξεργασμένα τρόφιμα, που περιέχουν ζάχαρη (ούτε και άπειρα φρούτα).

Μήπως αν πας τόσο καλά από μόνη σου να έλεγες αύριο στη γιατρό αν σου δίνει καμιά πιθανότητα για φυσιολογικό;;;όχι τίποτα άλλο έχει πολύ επιτυχία στο γκρουπ μας ευτυχώς...

Το πιστεύεις ότι το σκέφτομαι βρε Ξανθή επειδή ακριβώς βλέπω αυτή την εξέλιξη... και ok, η γιατρός μου πες ότι αν επέμενα θα με υποστήριζε σε τυχόν απόφασή μου για φ.τ. παρά τα 5 χειρουργεία στην κοιλιά (τα 4 γυναικολογικά). Πες οκ, έχουν περάσει τουλάχιστον 3,5 χρόνια από το τελευταίο. Με 13 βαθμούς μυωπία να το διακινδυνέψω? Η οφθαλμίατρος κι ο οπτικός μου με κοίταγαν σαν ούφο όταν το συζήτησα. Και ξέρω ότι έχω αλλοιώσεις γιατί βλέπω λάμψεις κάθε φορά που, π.χ. βήχω πολύ έντονα.

Ξέρω πάντως ότι πιθανότατα χάνω μια φοβερή ευκαιρία για εξαιρετικά ομαλό φ. τοκετό :(

βασικά για την μυωπία κάνε μια βυθοσκόπηση αν βγει οκ δεν είναι ανατρεπτικός παράγοντας έτσι έχω διαβάσει αλλά κάνε μια κουβέντα με την οφθαλμίατρο να δεις τι λέει...

Δεν ξέρω εγώ στη θέση σου θα ψηνόμουν πάντως...

Mάνες μου καλημέρα!!!

Γράψατε πολλά και δεν σας προλαβαίνω.

Για να δώ τί θυμάμαι...

Λοιπόν για τα ράμματα...έχει 11 μέρες που γέννησα

και αν δεν είχα την μπεμπούλα μου να μου το θυμίζει

θα έλεγα ότι δεν γέννησα ποτέ!!

Τα λοχεία σταμάτησαν,φοράω σερβιετάκι γιατί έχω κάτι

χαζοκαφέ πού και πού,τα ράμματα δεν πονάνε καθόλου,

με πονούσανε μόνο στην κλινική για 2 μέρες

αλλά με 1 panadol που έπαιρνα ανά 8ωρο ήμουνα οκ!

Αυτό που λέτε για τον ηλεκτρισμό που νοιώθετε,είναι που το μωρό

σπρώχνει κάτω και μαλακώνει και κονταίνει ο τράχηλος.

Οπότε ετοιμάζονται και τα τελευταία μωράκια.

Εγώ τελείωσα με τον θηλασμό εντελώς.Αν και στην

αρχή το πήρα βαρέως τώρα είμαι καλά!

Ρουμπινάκι περαστικά στον γιό σου!Να γίνει γρήγορα καλά

να μην ταλαιπωρείστε.

Hippo μου να σου ζήσει :D Γερό και καλότυχο να είναι το μπεμπέ σας!!

Συγχαρητήρια για τον τοκετό σου!!!!

Κορίτσια από το πρωί γράφω το μήνυμα και τώρα κατάφερα

να το στείλω.

Edit: Έπεσε ο αφαλός μας!!!!!!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Λοιπόν Σκάι ξεκίνα αύριο από την γυναικολόγο να δεις τι θα πει γιατί αυτή ξέρει τι σου έχει κάνει εκει στις τομές.Αν σου δώσει πράσινο φως πήγαινε στον οφθαλμίατρο και αν πάρεις και από εκεί πράσινο φως γιατί όχι;;;

Διαφημίσεις

Τα είχες κι εσύ αυτά?

Χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, καταλάβαινα ότι ήταν διαφορετικά από πριν. Επίσης, όσο κι αν ήθελα να το αρνηθώ (θυμάσαι την επιμονή μου να κάνω Πάσχα στο χωριό μου!) με το που άρχισαν οι πόνοι το μεσημερι της Τετάρτης, ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσω εκείνη τη μέρα.

Με κουρδίζεις τώρα!:D

Θα σε ξεκουρδίσω εγώ: προφανώς ο οφθαλμίατρος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να σου πω-σαν πρωτάρα προς πρωτάρα- ότι η πίεση των εξωθήσεων είναι πολύ μεγάλη. Εγώ ξέρεις τι έπαθα? Μου έσπασαν πολλά αγγειάκια στο πρόσωπο (στα μάγουλα), χάλι μάυρο, δεν μπορείς να φανταστείς, όταν με πρωτοείδα στον καθρεύτη έπαθα ΤΟ σοκ. Τώρα, νομίζω αν και δεν είμαι και σίγουρη:(, ότι είναι λίγο λιγότερο κόκκινα τα σημάδια.

Ερώτηση κρίσεως : γιατί είπαμε ότι δεν δίνουμε πιπίλα πριν τις 40 μέρες?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χαχαχα!!!

Ρε κορίτσια, έχετε point και οι δύο!

Θα ξεκινήσω απ' τη γυναικολόγο και βλέπουμε, έχω μια γεμάτη εβδομάδα.

Σοφία, για να μην πάθει σύγχιση θηλών κι έχεις πρόβλημα στο θηλασμό μετά.

Εύα, τέλειο νέο, πάει ο αφαλούλης, μια έννοια λιγότερη! (μου είπαν πάντως ότι μέχρι να κλείσει τελείως η πληγούλα βάζουμε οινόπνευμα λίγες μέρες ακόμη...)

για να μην υπάρξει σύγχυση θηλών στα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη και να εδραιωθεί ο θηλασμός μη χάνονται γεύματα. Αν κάποιο πίνει με μπιμπερό δεν έχει σημασία πότε θα δώσεις.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να περιγράψω τρομερή την πίεση στο πρόσωπο στις εξωθήσεις στο πρόσωπο πιο πολύ κάτω ζορίστηκα όχι στο πρόσωπο και παρόλο που έχω και εγώ μυωπία δεν επηρεάστηκα καθόλου από τον τοκετό για αυτό είπα να κάνει βυθοσκόπηση εκεί φαίνεται αν και κατά πόσο θα επηρεαστεί.

Θα σε ξεκουρδίσω εγώ: προφανώς ο οφθαλμίατρος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να σου πω-σαν πρωτάρα προς πρωτάρα- ότι η πίεση των εξωθήσεων είναι πολύ μεγάλη. Εγώ ξέρεις τι έπαθα? Μου έσπασαν πολλά αγγειάκια στο πρόσωπο (στα μάγουλα), χάλι μάυρο, δεν μπορείς να φανταστείς, όταν με πρωτοείδα στον καθρεύτη έπαθα ΤΟ σοκ. Τώρα, νομίζω αν και δεν είμαι και σίγουρη:(, ότι είναι λίγο λιγότερο κόκκινα τα σημάδια.

Ερώτηση κρίσεως : γιατί είπαμε ότι δεν δίνουμε πιπίλα πριν τις 40 μέρες?

Νομίζω ότι ισχύει για τις θηλάζουσες αυτό με την πιπίλα.

Εγώ που δεν θηλάζω δίνω στην μπέμπα γιατί την θέλει

να νανουριστεί.Βέβαια είναι μανίκι γιατί της πέφτει

και πρέπει να της την δίνω. :rolleyes: :rolleyes:

Sky δεν έχω καταλάβει (ξανθιά βλέπεις)..

δεν πηγαίνεις για φυσιολογικό τοκετό

λόγω παλιών επεμβάσεων ή λόγω ματιών? :confused:

Δεν υπάρχει πιθανότητα για Φ.Τ. δηλαδή?

Χαχαχα!!!

Ρε κορίτσια, έχετε point και οι δύο!

Θα ξεκινήσω απ' τη γυναικολόγο και βλέπουμε, έχω μια γεμάτη εβδομάδα.

Σοφία, για να μην πάθει σύγχιση θηλών κι έχεις πρόβλημα στο θηλασμό μετά.

Εύα, τέλειο νέο, πάει ο αφαλούλης, μια έννοια λιγότερη! (μου είπαν πάντως ότι μέχρι να κλείσει τελείως η πληγούλα βάζουμε οινόπνευμα λίγες μέρες ακόμη...)

Πήρα την παιδίατρό μας και μου είπε για 7 μέρες ακόμα

από 2 σταγόνες betadine μετά το μπανάκι της το βράδυ. ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...