Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Mακαρι να βοηθησουν ολα αυτα λοιπον Νικακι!Και το μαγνησιο βοηθαει στις συσπασεις. εγω την πρωτη φορα επαιρνα ενα τη μερα, σε αυτη την εγκυμοσυνη παιρνω γιουτοπαρ, το ειπα στο γιατρο οτι θελω κατι πιο δυνατο απο μαγνησιο για να ειμαι σιγουρη. παρολαυτα ακομα εχω συσπασεις μεσα στη μερα, αλλα δεν ξεκουραζομαι κιολας καθολου.

παω να σιδερωσω κοριτσια,με περιμενει ενα ΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!

Θα το παρακολουθήσουμε μου είπε αν χρειαστεί να μου δώσει κάτι άλλο.Αν είναι συσπασεις αυτα τα πονακια που εχω δεν είναι επώδυνα,είναι οκ ανεχτα.

και εγώ βάζω μπροστά τα πράγματα τις μπεμπας να πλύνω..θα ξεκινήσω με σεντονακια και πετσετες..τελευταία τα ρούχα για να είναι πιο φρέσκα.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Hippo να σας ζήσει και καλο σαραντισμο!!!!

Νέες μανουλες φιληστε και για μένα λίγο τα μπουτακια...:D

Χριστιαννα εγω θυμάμαι ότι όσο ήμουν στην κλινική πονουσα λίγο στα ραμματα αλλα μην φανταστείς κάτι τραγικό με ντεπον μου περναγε και όσο περισσότερο περπατάς τόσο πιο γρήγορα αναρρωνεις.

Εγω κορίτσια έχω τον μικρό μου άρρωστο με πυρετό το βράδυ έφτασε 38 και 8,ψήνεται το αντρακι μου:( ευτυχώς σηκώθηκε το πρωί με δεκατα αλλα περιμένουμε να δούμε αν θα ανεβασει... Εγω έχω ξυπνήσει με κάτι πονακια και βρε κορίτσια έχω πολλά υγρά λες και μου φεύγουνε τσισα(σορρυ για την περιγραφή).

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Bρε κορίτσια, το μωρό βαράει πιο χαμηλά από χτες, είναι και πολύ κινητικό εδώ και κάμποση ώρα... να περιμένω να σπάσουν τίποτα νερά όπου νά' ναι? Πονάει όταν σπάνε τα νερά?

Χριστιανα εμένα γέννησε ειχες μάη μια θεία μου ναι δεν κατάλαβε τίποτα απο ραμματα.οκ τις 3-4 πρώτες μέρες μερικά μικροτραβηγματακια.είναι ανάλογα και την γεννα που θα εχεις όπως ειπε η ξανθή πάνω γέννησε αποτομα και σκίστηκε πολύ..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Bρε κορίτσια, το μωρό βαράει πιο χαμηλά από χτες, είναι και πολύ κινητικό εδώ και κάμποση ώρα... να περιμένω να σπάσουν τίποτα νερά όπου νά' ναι? Πονάει όταν σπάνε τα νερά?

Εν τω μεταξύ νιώθω και κάτι χτυπήματα στο κάτω μέρος της μήτρας, αλλά και ενοχλήσεις σαν "ηλεκτρισμό" που αντανακλούν στον κόλπο....:?

Διαφημίσεις

και εμενα εκανε ικτερο σκουντουφλα κ της δικιας μου της δινανε ξενο γαλα, αλλα μετα στο σπτι σε 4-5 μερες της το εκοψα κ την θηλαζα αποκλειστικα.

θελει υπομονη...

εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω αν εχει κατεβει το γαλα!αν και τωρα που την βαζω πιο συστηματικα και οπωσδηποτε σε καθε γευμα εστω και 5 ρουφηγματα να κανει καλα ειναι με το νευροσπαστο μωρουλι μου!

ηδη μειωσα την ποσοστητα του μπουκαλιου και βλεπω κοιμαται μια χαρς αρα δεν πειναει!

εχω τρομοκρατηθει με την αφυδατωση...δεν μπορω να καταλαβω πως θα ξερω αν το μωρο ειναι ενταξει...φανταζομαι θα εκλαιγε αν ειχαμε θεμα ετσι δεν ειναι?

οχι καλε γιατι να ποναει??

απλα θα νιωθεις πως κατι τρεχει...θα κανεις κινηση να τα κρατησεις και αυτα ακομα θα τρεχουν...:D

xanp μπαρμπεκιου ε??απαπαπαπαπαπα..και δεν εχω και την δικαιολογια "ζηλεψε το μωρο....":rolleyes:

aCtzp3.png

Sky απ'οτι εχω διαβάσει σε site πονάει μόνο όταν στα σπαει ο γιατρος.Μην σε πιανει πανικός χαλαρωσε απλά απ'ότι φαίνεται ο μπεμπης σου ειναι υπερκινητικός όσο περνάει ο καιρός και ειδικά τωρα που μπήκες στο μήνα σου.

ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ περαστικά στο αγοράκι σου!!και να είναι τσισα λογικο το βρίσκω να έχεις διαρροες Όσο βαραίνεις!!ή απλα είναι υγρα απο την εγκυμοσυνη

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εν τω μεταξύ νιώθω και κάτι χτυπήματα στο κάτω μέρος της μήτρας, αλλά και ενοχλήσεις σαν "ηλεκτρισμό" που αντανακλούν στον κόλπο....:?

και εγω αυτα νιωθω πολλες φορες κατα τη διαρκεια της μερας! ιδιως αυτο τον ηλεκτρισμο.

κλωτσαει με μανια απο πανω κ απο κατω ριχνει κουτουλιες.

και σκεφτομαι ή που θα βγει απο κατω απο στιγμη σε στιγμη ή που θα σπασει τα νερα!!:rolleyes:

κλωτσαει με μανια απο πανω κ απο κατω ριχνει κουτουλιες.

και σκεφτομαι ή που θα βγει απο κατω απο στιγμη σε στιγμη ή που θα σπασει τα νερα!!:rolleyes:

Αυτό! :rolleyes:

αλλά έχει κατέβει και πολύ ο άτιμος!...

εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω αν εχει κατεβει το γαλα!αν και τωρα που την βαζω πιο συστηματικα και οπωσδηποτε σε καθε γευμα εστω και 5 ρουφηγματα να κανει καλα ειναι με το νευροσπαστο μωρουλι μου!

ηδη μειωσα την ποσοστητα του μπουκαλιου και βλεπω κοιμαται μια χαρς αρα δεν πειναει!

εχω τρομοκρατηθει με την αφυδατωση...δεν μπορω να καταλαβω πως θα ξερω αν το μωρο ειναι ενταξει...φανταζομαι θα εκλαιγε αν ειχαμε θεμα ετσι δεν ειναι?

:

εμενα αργησε να κατεβει το γαλα,γυρω στην 4 μερα νομιζω.

οταν κατεβηκε ,το στηθος μεγαλωσε αποτομα εγινε +1 νουμερο.

το ενιωθα τουμπανο,γεματο,βαρυ σαν πετρα

το ενιωθα να καιει,κ ειχα κ εγω εξαψη

κ καθε φορα που κατεβαινε ενιωθα κατι σαν ηλεκτρισμο να το διαπερνα

αυτα θυμαμαι..

παντως για να μην κλαιει το δικο σου,μια χαρα θα ειναι,μην αγχωνεσαι!:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Hippo να σου ζήσει το μπεμπακι, καλομεγαλωμενο κ τυχερό...

Mummytobe απο τις πάνες που βρέχει το μωρο

θα ελεγχεις αν πίνει αρκετό γαλα ώστε

να ξέρεις για την αφυδατωση....

Skybeam κ χριστιανα κ μένα η μπεμπα εχει γίνει υπέρκινητικη τελευταία

Κ απορώ....πως τα καταφέρνει, αφου λογικά εχει στριμωχτει...

Νικακι κ εγω μαγνήσιο πινω για τις συσπασεις.

Βέβαια αν μπορείς να ξεκουράζεσαι κιόλας....

Ρουμπινακι περαστικα στον μικρο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Πως είναι οι νέες μανούλες κ πως οι εγκυουλες? Εγώ βαστάω ακόμα... μίλησα με τον γιατρό, του είπα ότι είμαι καλά, αλλά οτι νιώθω κάποια σφιξίματα κ βάρος στην κοιλιά κ είπε οτι τα θέλουμε αυτά τα προπαρασκευαστικά, γιατί θέλουμε να γέννησουμε με φ. τ. Την Δευτέρα θα πάω να με δει

Ουφ γυρισαμε!

Μονο η μικρη εχει κοιμηθει μετα απο τοσο ποδηλατο!

Ειναι απιστευτο τι αντοχες εχουν τα παιδια.....

Μανουλες μια χαρα βλεπω τα πατε σας διαβασα γρηγορα

δε θυμαμαι ποια ειπε οτι το μωρο αφηνει τη θηλη οταν δε

θελει αλλο. Εχω να της πω οτι ειναι ευτυχισμενη μανουλα!

Ετσι μπορει να μη χρειαστει πιπιλα και θα κοιμαται ευκολα.

Το μανικι ειναι οταν για να κοιμηθει το μωρο θελει οπωσδηποτε

να κανει πιπιλα το στηθος και επειδη τρωει κιολας η μαμα ξεγελιεται

και το αφηνει (ετσι ηταν ο πρωτος και οδεινοπαθεισα)

ενω η Λυδια μονο για μαμ το ειχε το στηθος.

[βεβαια εγω εδωσα πιπιλα γιατι ειχα τρομαξει απο την 1η εμπειρια..]

Χριστιανα τα ραμματα απο κατω μπροστα στης καισαρικης ειναι παιχνιδακι!

Μην ανησυχεις!

Ναντια αμα ειχε θεμα το μωρο θα εκλαιγε προφανως χορταινει και νιωθει

πολυ καλα για να χτυπαει και 3ωρους υπνους!!!!

Ρουμπινη περαστικα σας μα ακομα ιωσεις?ελεος βρε παιδι μου καλοκαιριασε

ελπιζω να τελειωσε.

Σκαι κι εμενα βαραει "κατω" αλυπητα θα ελεγα και νομιζω κι εγω

οτι μπορει να σπασουν νερα αλλα μαλλον δεν ειναι τοσο ευκολο.Και

σουβλιες στο ισχιο εχω. Απο γιατρους παιδια τι γινεται?Καμια αλλη για αυριο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου! Να μας ζήσουν τα νεοαφιχθεντα μωρακια και με το καλό τα υπόλοιπα!

Εμείς τα παμε πολύ καλά αλλά είναι και νωρίς για πονάκια κλπ. Ο μεγάλος μου εχει πάρει είδηση οτι υπάρχει μωρο στο σπίτι και είναι μες στην τρελή χαρά! Ξεκαρδιζετε στα γέλια με τον μπεμπη, αλλά είναι λίγο επικίνδυνος γιατι φυσικα δεν ξέρει πως να τον πιάσει...

Υπομονή με το θηλασμό στις πρωτομανούλες! Τώρα που το κάνω για δεύτερη φορά αναγνωρίζω πόσο δύσκολο ήταν την πρώτη.

Τα ράμματα κι εμένα με τσιμπανε-τραβάνε την ώρα που πάω να καθισω. Όρθια και περπάτημα κανένα πρόβλημα ήδη 2 ώρες μετα τον τοκετό. Αυτό που με πονάει είναι τα κόκκαλα στη λεκάνη επισης όταν πάω να καθισω ή να σηκωθώ. Το ίδιο είχα και στην πρώτη γέννα, είναι σαν να κατέβηκα σκαλοπάτια πέφτοντας με τον πισινό μου.

Η κοιλιτσα για όσες αγχωνονται χαλαρή μεν αλλά μαζεύτηκε κατά 80%. Την πρώτη μέρα που ζυγιστικα σπίτι ήμουν στα +5 από τα +12.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Είμαστε καλυτερα...μόνο με δεκατα απλα δεν έχει πολυ όρεξη για φαΐ,γιατι για βόλτα και παιχνίδι πρώτος ειναι!

Εγω τώρα ποναω αλλα ειναι επειδή κουραστικα( έκανα το μπαλκόνι και ξέπλυνα λίγο και τις τέντες απο μέσα,πολυ σκόνη λέμε)

Γιατρο εγω έχω την αλλη βδομάδα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...